Günaydın canım iyi gidiyor çok şükür , bu ara iş değiştiriyorum onun telaşesi var birazne var ne yok canim, nasil gidiyor?
CARSAMBA SPOR GUNLUGUMUZ
abesle_istigal 30dk bant, 3dk kosu, 100 mekik, 100 DK, 50 IA, 75 Dumbbell, 20ser bacak, 40 dumbbell simit bolgesi
@sevimlicadi0 1 saat fitness, 30dk yuruyus, 12.500 adim, 100adet jj
@tiffany20 10.350 adim, 200 adet jj, 400 ziplama
@Mavibocuk 10.000 adim, 50 adet jj, 100 IA, 1 saat aerobik
@kitabi 90 dk yuruyus
@Ollalla 17.000 adim, 520 adet jj, leslie 3 mil
@happy_moon 5300adim, 300 adet jj, leslie 3 mil, 250 M, 200 dumbbell, 100 squat, 100 ziplama, 100 bacak makas
bnnu eliptik bisiklet, yuruyus
@edsofi 15.000 adim, leslie 3 mil
gogo2405 9725 adim, 350 adet jj , 30dk leslie
Derya_idil canim gunaydin, kolay gelsin is yerinde kuzum
@haeshin gozlerim seni aradi bugun amazonum, Defne'nin operasyonu insallah cok iyi gecer, dualarim sizinle...
@sevimlicadi0 kuzum sinavinda basarilar,Allah zihin acikligi versin.
abesle_istigal canim, super hatun, sunumun guzel gececek insallah,basarilar.
@melinda23 buzdolabina ne zaman kavusuyorsun guzelim??
Dahlia_ , @Asyaca haydi iyilesinde yarin eksiler gelsin kizlar
@D3S1R3 canim gunun aydin olsun, iyi calismalar, ozleniyorsun...
gogo2405 ablam, KarKralicesi @zey zey bnnu @Mavibocuk E-brulim kolay gelsin, iyi calismalar guzeller
@Ollalla uyanda adimlamaya basla canim:)
@happy_moon kuzunu kokla yerime
Harpy bugun bir jelapeno biberide benim icin ye
@edsofi gece yarisi yumurta yiyen hatun, kalk sabah oldu
Optum hepinizi muaaah
Insallah bütün ödemini alir götürür canim.maydonoz var baya saplarını ayıklamış tupper kapları varya ona koymuştum öğlen hepsi ile salata yapıcam.abesle_istigal talimatları ile yeşil çay falan içicem.
walla bi wc bir oda.. bu sabah çok erken kalktım evi sildim süpürdüm toz aldım banyo temizlemece bir yandan bebiş emzirme alt değişme uyuyor bende bir yeşilçay yaptım içiyorum bir size bakim dedim...
canım ben de maydanozlu limonlu form çayı var şiddetle tavsiye ederimcanım günaydın bende ödem var sanırım sinişrlerim bozuk yeşil çay içiyorum .ayrıca su şelalesi çıkacak içimden
Benim iki hafta içinde 3 kilo vermem lazım en az ona göre başlattım bugün yarın ki tartı için bişey diyemem regl devam ediyorYaşıt olmasak ciddiye alcam
Misafirlerini yolcu et hatta birlikte egzersiz programı çıkaralım gaza getirelim birbirimizi
2 haftada 3 kilo senin icin ne kiBenim iki hafta içinde 3 kilo vermem lazım en az ona göre başlattım bugün yarın ki tartı için bişey diyemem regl devam ediyor
Bu cok güzelTünaydın herkeseeee :)
18den sonraaa canım evdeysemTamm bundan sonra ac ytacmmmm kactan sonra bisi yemiosunn
Derya_idil canim gunaydin, kolay gelsin is yerinde kuzum
@haeshin gozlerim seni aradi bugun amazonum, Defne'nin operasyonu insallah cok iyi gecer, dualarim sizinle...
@sevimlicadi0 kuzum sinavinda basarilar,Allah zihin acikligi versin.
abesle_istigal canim, super hatun, sunumun guzel gececek insallah,basarilar.
@melinda23 buzdolabina ne zaman kavusuyorsun guzelim??
Dahlia_ , @Asyaca haydi iyilesinde yarin eksiler gelsin kizlar
@D3S1R3 canim gunun aydin olsun, iyi calismalar, ozleniyorsun...
gogo2405 ablam, KarKralicesi @zey zey bnnu @Mavibocuk E-brulim kolay gelsin, iyi calismalar guzeller
@Ollalla uyanda adimlamaya basla canim:)
@happy_moon kuzunu kokla yerime
Harpy bugun bir jelapeno biberide benim icin ye
@edsofi gece yarisi yumurta yiyen hatun, kalk sabah oldu
Optum hepinizi muaaah
Herkese hayırlı sabahlar
Kaptanım oğlum iyi çok şükür . Hematoloji den sonuçlar iyi çıktı . Bir testin sonucu kaldı . Menüyü her gün yazmaya çalışıyorum fakat bazen fırsat bulamıyorum. Dikkat edeceğim bundan sonra
kahvemi aldm ve geldim
annemde garıbım 2 gunde bır yogurt mayalıo bı kova bıze yapıo bnm eşim hazır yogurt yemıo mecbur kalamdkca eyluldee cok yogurt yerdı smdı yemıo malesef bıktı sanırım ayran olark verıorz yada corbaya koyuorz süt sevio ama allahtan sende de ne guzel hep ev yogurdu bulunuo masallah snaho cok haamratsn... bu arada babaeneme sordum zeynayı anımsayamadıda yıne murıclerden 30 tane isim saydı smayo bılmem ne bnde amannn oakdr ısmı aklımda tutamam bosver biko dedimbana ısımlerı sayıo sana sorcakmısım kafam şişti butun besyuzevlerı saydı yeminle
spor yok valla bugun yapcam yuruyus dun u telafı etmez ama olsn bugunu bos gecrmım
ilahi özge cok alemsn yemınle
banada öğretinnnn
bnmde kafam kaısnıo bıtlı gbı el sureklı kafamda sen hangı sampuanı kullanıosn
1 hafta ıcınde herhangi bir gün gelecek birtanem bakalım
günaydın prensesin güzel annesi
ahahaha
Ben bu gazla veririm2 haftada 3 kilo senin icin ne kicocuk oyuncagi
Sanada günaydin
Senin özel bir gaza ihtiyacin yok, bugüne kadar neler basardigini biliyoruz, neler basarabilecegini de fazlasiyla gösterdin bizeBen bu gazla veririm
Yok canım 350 yaptım ikinci yazmış ya özge ondn öyle görünüyor. Gündüz evde olsam parça parça yapardım ama 2000 küsur seviyorum jj yiiMervisimin dedigi gibi ben kurmadim takimi kuzum, kaptanlar degisince konu sahipligini de ben üstlenmistim :)
Allah yardimcisi olsun harpym insallah cabuk atlatip sagligina kavusur ♥ Allah sifasini versin
Aynen bende senin gibi baka kaldim :)) her bünye ayni degil...
Muhtesemsin sen ya, senden her eve lazim
Su ütüyü banada sevdiren olsa öpecem onu
Abla 2000 küsür jj'i nasil yaptin masallah ya tebrik ederim ♥
Canim nasil yaptin banada bir el at sana zahmet :)
Deryam diyette cok asiri karpuz tüketilmemeliymis seker oranindan ötürü :)
Sagolasin 4. takimin melegi
Gözün aydin ablacim, insallah son testte temiz cikar.
Bence böyle cok güzel olduİyice renkli takım oldukk
Nasılsın ablamm ? Bebiş nasılll ?
Bende 2350 yaptin sandimYok canım 350 yaptım ikinci yazmış ya özge ondn öyle görünüyor. Gündüz evde olsam parça parça yapardım ama 2000 küsur seviyorum jj yii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?