Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ne var ne yok canim, nasil gidiyor?
Günaydın canım iyi gidiyor çok şükür , bu ara iş değiştiriyorum onun telaşesi var biraz
sen nasılsın napıyorsun bebişe de öpücükler

kaptanım karın egzersizlerim de vardı benim için asıl önemli olan o

canım çok güzel olmuş çok beğendim teşekkür ederim

Takımına ne kadar hakimsin harikasın
dün yakınıyordum 100 gr veriyorum sadece diye spora asıldım yemeye daha da dikkat ettim eksiler vermişim bugün de aynı şekilde devam ediim bakalım güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah

Insallah bütün ödemini alir götürür canim.
Youtube da bir sahan gökbakar videosu var wc de yasayan adam diye o geldi aklima
abesle_istigal 'in arkadasi oldugun nasilda belli, masallah onun gibi hamaratsin, sende enerji saciyorsun

Yaşıt olmasak ciddiye alcam
Misafirlerini yolcu et hatta birlikte egzersiz programı çıkaralım gaza getirelim birbirimizi
Benim iki hafta içinde 3 kilo vermem lazım en az ona göre başlattım bugün yarın ki tartı için bişey diyemem regl devam ediyor

Daha tartılmadım bugün korkuyorummmm

Gözün aydın canım :)

Kaşınmanın çaresi elma sirekesi canım.. Duştan çıkarken elma sirkeli su dökünce iyi geliyor, bir süre sakin geçiyor :))
benim tek sorunum kaşınma değil maalesef, sivilceler, yaralar, kanamalar..
Şampuan Vichy kullanıyorum, ilk yeşil renk olanından aldım, sonra babam tam bu hastalık için olanından aldı, ikisini de kullandım, ama hangisi iyi diye sorarsan bilmiyorum.. Şampuanı kullandığımdan beri o kadar stres yaşadım ki, şampuanın bile iyi gelip gelmediği anlayamadım..

Yok canım 350 yaptım ikinci yazmış ya özge ondn öyle görünüyor. Gündüz evde olsam parça parça yapardım ama 2000 küsur seviyorum jj yii

İyice renkli takım oldukk

Nasılsın ablamm ? Bebiş nasılll ?
Bence böyle cok güzel oldu birde telefondan nasil yapildigini ögrenseydim iyi olacakti
Sükür gülüm iyiyim, karnim agiriyor biraz Sen nasilsin?
Bebis de iyi insallah

Yok canım 350 yaptım ikinci yazmış ya özge ondn öyle görünüyor. Gündüz evde olsam parça parça yapardım ama 2000 küsur seviyorum jj yii
Bende 2350 yaptin sandim bakmayi becerememisim
Olsun 350 de cok iyi, tebrik ederim jj ikimizinde favorisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…