- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
sözümü dinle ebrunun pilates cdlerini indir yap.
1ayda o kalcalarıne rimezse na bende burdayım. sende ordasın
düşün araştır o zamanbenim kalçam zaten 91, gerek yok kanımca. sıkı sanırım da emin değilim
internetim yok evde bugün yarın bağlatacam bakayım
Canim ben hic olcum bilmiyorum nasil olculuyor hic bi bilgim yoko ne için yarıyor.
söylemesi ayıp hiçbir işim yokta. bunlarla o yüzden uğraşıyorum.
sizin göbekler kaç cm .
Gobegin tam ustunu mu olcuyosunuz . ben de yag var ya dogumdan kalan birazdaha zayiflayim bende ciddi bi egzeraiz programina baslicam smdilik tempolu leslie yapiorum . jillian ile cok siklasan arkadaslar vardi burda butun vucudu skilastirdilar olctuler falan kmlerdi hatrlamiomnapcağımı bilmez haldeyim
göbeğimle ilgileniyorum bugün80 cm de kendisi
Mervisimin dedigi gibi ben kurmadim takimi kuzum, kaptanlar degisince konu sahipligini de ben üstlenmistim :)1. Sayfaya gttm ole bi bakim dedm takimin kurucusu @e_brulim mis bilmiodm cok sasrdm 2007 den hu yana bravo valla takimi ayakta tutmak buyuk mesele
Allah yardimcisi olsun harpym insallah cabuk atlatip sagligina kavusur ♥ Allah sifasini versinAma annem pek iyi sayılmaz malesef pek ayağa kalkamıyor cuma anestezi uzmanıyla randevusu var eğer ameliyata uygunsa ameliyat olacak inşallah o toparlar.
Aynen bende senin gibi baka kaldim :)) her bünye ayni degil...
Muhtesemsin sen ya, senden her eve lazim@Yawrukush Kaptaniskom
Bak nasil enerjim varsa alan trmizlige girisiyooo
Vallahiii saka gibi
Sen birde bana cok temizlik yapma diyorsunnn
Uleynnn 2gundur ev supurmedim sadece mutfak
Yarin sunum bitince haftaya bosum
Ben cam kapi girmezmiyimm tutmayin beniii:)
Ben size destek olurum beybilerrrr
Enerji iyidirrr
Herseyyyy guzel gonlunuze gore olsun
Su ütüyü banada sevdiren olsa öpecem onubirde utu var tabi, oyy oyyyy
Abla 2000 küsür jj'i nasil yaptin masallah ya tebrik ederim ♥Allah Allah tutmayın beni benmiyim o 2. Yuppi yaşasın ensevdiğim kendim nasılda başarılıyım canım ben.
Sizde fena değilsiniz kızlar tebrikler
Tamam canım yarın sadece yürüycem.
Sen ev işlerini naptın tadilat bittimi tamamen üstüne fırtına falanda yaşadınız artık hiç sorun çıkmaz inşallah.
Canim nasil yaptin banada bir el at sana zahmet :)İyi geceler herkese.. Ben bu gif işini çözdüm çok belli oluyor mu?
Deryam diyette cok asiri karpuz tüketilmemeliymis seker oranindan ötürü :)Ayy bu sene hunharca kavun karpuz da yiyemicez poff
Sagolasin 4. takimin melegi
Gözün aydin ablacim, insallah son testte temiz cikar.Herkese hayırlı sabahlar
Kaptanım oğlum iyi çok şükür . Hematoloji den sonuçlar iyi çıktı . Bir testin sonucu kaldı . Menüyü her gün yazmaya çalışıyorum fakat bazen fırsat bulamıyorum. Dikkat edeceğim bundan sonra
en şişkin yerindenGobegin tam ustunu mu olcuyosunuz . ben de yag var ya dogumdan kalan birazdaha zayiflayim bende ciddi bi egzeraiz programina baslicam smdilik tempolu leslie yapiorum . jillian ile cok siklasan arkadaslar vardi burda butun vucudu skilastirdilar olctuler falan kmlerdi hatrlamiom
Gittiler kız başlayalımYaşıt olmasak ciddiye alcam
Misafirlerini yolcu et hatta birlikte egzersiz programı çıkaralım gaza getirelim birbirimizi
Süper. Ben 5 lt alıyorum 1 lt o an pişirip içiyoruz ailecek. bir gece sütü dolapta bekletiyorum. sabaha üzerinde baya kaymak birikmiş oluyor. Kaymağı topluyorum oğlum bayılıyor : hepsini kaşıklayıp bitiriyor. Sonra ısıtıp mayalıyorum. Mayalayıncada bir gün hiç ellemeden dolapta bekletiyorum taş gibi oluyor. Tam onu kullanma zamanı diğer yoğurt bitmiş oluyor bu döngü böööyle devamafiyet bal şeker olsun
Spor yokmu gerçekten suda az
Iyiyim canım sen nasılsın. Bu hafta hergün gündüzdeyim sabah erken çıkıyorum iş yerinde fazla gelemiyorum takıma.
Ayak bileklerim zıplarken falan ağrıyor sonra dinlenince geçiyor artık mola vererek otura kalka yapmaya çalışıyorum sporumu.
corbami halletttim simdi sira bu fasulyaa 7.5 lira, hem kaynasin,hem oynasin:)
yandan halimem yandan, seviyom seni candan, seviyorsan candan, nirinirinirinirinirim:)
ohh ohhh :)
ilahi özge cok alemsn yemınleMutfakta cok duygusal anlar yasiyorum, sogan sagolsun
O degilde 1 kuru sogan yarim kilo olur mu arkadas
sogan degil futbol topu mubarekk
nerede kalmistik, cadirimin ustune sip dedi damladi, Allah canimi almadi almadi, ahey aheyyy
İyi geceler herkese.. Ben bu gif işini çözdüm çok belli oluyor mu?
Kafam kaşınıyordu yıkamaya gittimm
Bence 6 mile yap, bu saatte yersen anca 6 mile tellafi ederr
Ahh canımm çok da zor sormuşsunnnninternet gitti yoksa hemen cevap verirdimmm
Derya_idil canim gunaydin, kolay gelsin is yerinde kuzum
@haeshin gozlerim seni aradi bugun amazonum, Defne'nin operasyonu insallah cok iyi gecer, dualarim sizinle...
@sevimlicadi0 kuzum sinavinda basarilar,Allah zihin acikligi versin.
abesle_istigal canim, super hatun, sunumun guzel gececek insallah,basarilar.
@melinda23 buzdolabina ne zaman kavusuyorsun guzelim??
@AKovser , @Asyaca haydi iyilesinde yarin eksiler gelsin kizlar
@D3S1R3 canim gunun aydin olsun, iyi calismalar, ozleniyorsun...
@gogo2405 ablam,KarKralicesi @zey zey @bnnu @Mavibocuk E-brulim kolay gelsin, iyi calismalar guzeller
@Ollalla uyanda adimlamaya basla canim:)
happy_moon kuzunu kokla yerime
@Harpy bugun bir jelapeno biberide benim icin ye
edsofi gece yarisi yumurta yiyen hatun, kalk sabah oldu
Optum hepinizi muaaah
Günaydiiiiiiiiiiiiiin canlarim
Enerjiniz bol olsun
Tarti öncesi güzel eksilerle karsilasmaniz dilegiyle
ahahahasözümü dinle ebrunun pilates cdlerini indir yap.
1ayda o kalcalarıne rimezse na bende burdayım. sende ordasın
Afiyet olsun srcekahvemi aldm ve geldim
Kuzum pc den giriyorsan mesela http://www.gif-paradies.de/smilies/ bu adresten istedigin gifi kopyalayip buraya yapistirabiliyorsun.banada öğretinnnn
Bu da senin tatli prensesin olsungünaydın prensesin güzel annesi
Gittiler kız başlayalım
Kaptaniskooom bu son smile hep olsun cok guzel
Sagol tatlimmmm guzel uykularrrr
Sikayet edicem kiz seniiii
Ne fena ciktinnnn:)
Ben dereceye girmek icin ugrasiyordummmm onume gecme
Ayyyy Ahmet hocayi hatirladimmmm nedenseeee
Tamm bundan sonra ac ytacmmmm kactan sonra bisi yemiosunn
Günaydiiiiiiiiiiiiiin canlarim
Enerjiniz bol olsun
Tarti öncesi güzel eksilerle karsilasmaniz dilegiyle
Olmus iste
Maydonoz sapi ödeme bire bir canim, acaba onu mu kaynatip icsen?canım günaydın bende ödem var sanırım sinişrlerim bozuk yeşil çay içiyorum .ayrıca su şelalesi çıkacak içimden
kahvemi aldm ve geldim
annemde garıbım 2 gunde bır yogurt mayalıo bı kova bıze yapıo bnm eşim hazır yogurt yemıo mecbur kalamdkca eyluldee cok yogurt yerdı smdı yemıo malesef bıktı sanırım ayran olark verıorz yada corbaya koyuorz süt sevio ama allahtan sende de ne guzel hep ev yogurdu bulunuo masallah snaho cok haamratsn... bu arada babaeneme sordum zeynayı anımsayamadıda yıne murıclerden 30 tane isim saydı smayo bılmem ne bnde amannn oakdr ısmı aklımda tutamam bosver biko dedimbana ısımlerı sayıo sana sorcakmısım kafam şişti butun besyuzevlerı saydı yeminle
bende hazır yoğurt gerçekten yiyemiyorum benim annem eve hiç sokmazdı evlenince bilmiyodum kız mayalamayı hazır ev tipi yoğurtlar varya onlardan alıyodum ama yiyemiyordum ki baktım böyle olmuyor meğer çok basitmiş yoğurt mayalamak alıştım yani oğluma da hiç hazır yoğurt yedirmedim o da şimdi hazır bi yere gittiğimizde azına bile almıyor.diğer türlü koca kaseyi maşallah yer. senin kız bir süre sonra tekrar başlar yemeye merak etme. o danone ler falan sakın verme alşmasın o zehirlere. bikonun ellerinden öperim amaan boşver aslında kesinn bizimkileri tanıyordur. öptüm canım yarın tartı günü çok sıkkınım sanırım ödem var bugün onu atmaya odaklıyım
spor yok valla bugun yapcam yuruyus dun u telafı etmez ama olsn bugunu bos gecrmım
ilahi özge cok alemsn yemınle
banada öğretinnnn
bnmde kafam kaısnıo bıtlı gbı el sureklı kafamda sen hangı sampuanı kullanıosn
1 hafta ıcınde herhangi bir gün gelecek birtanem bakalım
günaydın prensesin güzel annesi
ahahaha
Olmus iste
Maydonoz sapi ödeme bire bir canim, acaba onu mu kaynatip icsen?
Bugün baya bir wc ye kosturacaksin gibi gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?