Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aaa olmaz cok kiskanirim bende hediye isterim

yiyip yiyip kğ almamak isterdim

Geçenlerde halamın gelini bizde tartıldı kız 45-46 kilo birşey :)) boyu da 1.55 falan, kilo almıyorum, yiyorum yiyorum alamıyorum dedi, resmen üzülüyordu alamadığı için ben de ahanda böyle bakıyordumm
ben onun gibi olmak istiyorum ama o halinden şikayetçi..

yapıştırsaydın agsının üstüne
kola cip yiyip yiyip yatsın uyusun

canım sen bu çatlağa uyma o en son saat 3 de yiyo daha da bişi yemiyo
Aaa supermis zaten zayiflamamk elde degil 3 ten sonra yememk cddi bisi vallahi . keske 3 ten sonra cok yogun olsam aclik hussetmesem . bende dun 3 ten sonra yemegince gece cilbir yaptim dayanamadim

yapıştırsaydın agsının üstüne
kola cip yiyip yiyip yatsın uyusun

Gerçekten yemek yiyen birisi, yani şunu yemem bunu yemem diyenlerden değil, halam zaten hamurla uğraşmayı sever sık-sık tatlı, tuzlu birşey pişer evde, eşi desen boğazına düşkündür, meyve suları, dönerler bilmem neler alır, kısaca evden kilo aldıran yiyecekler hiiçç eksik olmaz ki kendisi de yer :)) ben onun yerinde olsam 100 civarı birşey olurdum kesinn

Canim bide şöyle bak olaya biz zayflayabilioz ama onlar kilo alamio

bizim 24 saat whatsapp da iletişimde olmamız yetmiyor birde burada birbirimize gaz veriyoruz tam gazman olduk çıktık ama napalım ya motive var ya bu hayatta olmazı oldurur Allah ın iznii ile :):) enerjilerimizi birleştirelim hepimiz canım. ancak o zaman düşmeden ilerleriz. geçen abesle_istigal demişti tembellik tembelliği getirir. çok doğru... yattıkça kalkası gelmez ya insanın o misal. ama hazır bugün dinlenme günümdeyim ya ev işlerini dip köşe yapayım dedim. yangın merdivenini bile sildim temizledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…