Aaa olmaz cok kiskanirim bende hediye isterimbu hafta 3kğ verirsem bana herkes hediye alsın bence
kğ bile verirken kendime bişiler aldırmada üstüme yoktur
ama sonuc alındımı tabiki hayır.(kimse hediye almadı )
90-85 kğden 60kğ lere düştüm resmimi atsam güccük dilini vaaa haaaa işteee onu yutarsınız
4 kğ vermen lazım cınımAaa olmaz cok kiskanirim bende hediye isterim
Alabilirim ama veremem4 kğ vermen lazım cınım
evet öyle kabiliyetli kadınlarız bizAlabilirim ama veremem
Ayni kabiliyete bende sahibimevet öyle kabiliyetli kadınlarız biz
sıkı bi yemek yiyeyim. hopppp 80kğ olurum en fazla 2haftada oda
yiyip yiyip kğ almamak isterdimAyni kabiliyete bende sahibimkime cektiysek
Bence böyle cok güzel oldubirde telefondan nasil yapildigini ögrenseydim iyi olacakti
Sükür gülüm iyiyim, karnim agiriyor birazSen nasilsin?
Bebis de iyi insallah
yiyip yiyip kğ almamak isterdim
yapıştırsaydın agsının üstüneGeçenlerde halamın gelini bizde tartıldı kız 45-46 kilo birşey :)) boyu da 1.55 falan, kilo almıyorum, yiyorum yiyorum alamıyorum dedi, resmen üzülüyordu alamadığı içinben de ahanda böyle bakıyordumm
ben onun gibi olmak istiyorum ama o halinden şikayetçi..
Tavuk gorende bana etiketlio anam
Tavuk gorende bana etiketlio anamtesekkur edrim tatlim eline saglik
Aaa supermis zaten zayiflamamk elde degil 3 ten sonra yememk cddi bisi vallahi . keske 3 ten sonra cok yogun olsam aclik hussetmesem . bende dun 3 ten sonra yemegince gece cilbir yaptim dayanamadimcanım sen bu çatlağa uyma o en son saat 3 de yiyo daha da bişi yemiyo
Her halimize sükür, kim bilir onlar ne gibi zorluklar yasiyorlar bilemeyizyiyip yiyip kğ almamak isterdim
Allah iyilik versin ablam. Askerinden haber var mi?Çok şükür ablam iyiyim ben dee :))
yapıştırsaydın agsının üstüne
kola cip yiyip yiyip yatsın uyusun
ekmegin içine böregi koyup yesin bencehahaha bence borek ekmek yesin yatsin kilo almak nedir ya en kolay is
yapıştırsaydın agsının üstüne
kola cip yiyip yiyip yatsın uyusun
Canim bide şöyle bak olaya biz zayflayabilioz ama onlar kilo alamioGeçenlerde halamın gelini bizde tartıldı kız 45-46 kilo birşey :)) boyu da 1.55 falan, kilo almıyorum, yiyorum yiyorum alamıyorum dedi, resmen üzülüyordu alamadığı içinben de ahanda böyle bakıyordumm
ben onun gibi olmak istiyorum ama o halinden şikayetçi..
Insallah bütün ödemini alir götürür canim.
Youtube da bir sahan gökbakar videosu var wc de yasayan adam diye o geldi aklima
abesle_istigal 'in arkadasi oldugun nasilda belli, masallah onun gibi hamaratsin, sende enerji saciyorsun
Guzel fikirekmegin içine böregi koyup yesin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?