- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Canim bide şöyle bak olaya biz zayflayabilioz ama onlar kilo alamio
Gerçekten yemek yiyen birisi, yani şunu yemem bunu yemem diyenlerden değil, halam zaten hamurla uğraşmayı sever sık-sık tatlı, tuzlu birşey pişer evde, eşi desen boğazına düşkündür, meyve suları, dönerler bilmem neler alır, kısaca evden kilo aldıran yiyecekler hiiçç eksik olmaz ki kendisi de yer :)) ben onun yerinde olsam 100 civarı birşey olurdum kesinn
üstünede cokokremmmmGuzel fikirhatta icinede matgatin sursun
Her halimize sükür, kim bilir onlar ne gibi zorluklar yasiyorlar bilemeyiz
Allah iyilik versin ablam. Askerinden haber var mi?
Dostlugunuz daim olsun canimbizim 24 saat whatsapp da iletişimde olmamız yetmiyor birde burada birbirimize gaz veriyoruz tam gazman olduk çıktıkama napalım ya motive var ya bu hayatta olmazı oldurur Allah ın iznii ile :):) enerjilerimizi birleştirelim hepimiz canım. ancak o zaman düşmeden ilerleriz. geçen abesle_istigal demişti tembellik tembelliği getirir. çok doğru... yattıkça kalkası gelmez ya insanın o misal. ama hazır bugün dinlenme günümdeyim ya ev işlerini dip köşe yapayım dedim. yangın merdivenini bile sildim temizledim
Sen yakinda yangun merdivenin den sokaga dogru yurursun temizligebizim 24 saat whatsapp da iletişimde olmamız yetmiyor birde burada birbirimize gaz veriyoruz tam gazman olduk çıktıkama napalım ya motive var ya bu hayatta olmazı oldurur Allah ın iznii ile :):) enerjilerimizi birleştirelim hepimiz canım. ancak o zaman düşmeden ilerleriz. geçen abesle_istigal demişti tembellik tembelliği getirir. çok doğru... yattıkça kalkası gelmez ya insanın o misal. ama hazır bugün dinlenme günümdeyim ya ev işlerini dip köşe yapayım dedim. yangın merdivenini bile sildim temizledim
Canim bide şöyle bak olaya biz zayflayabilioz ama onlar kilo alamio
Sekerim adam kiskaniyor ondan aramaz baskasindan :) bende esimi kimseden aramamAminn ..
Beyefendi asker oldu, numarasını kaybetti acemi birlikten taşındığı zaman, başkasının telefonundan da beni aramaz gıcıkkne güzel her gün haber veriyordu şimdi bekliyoruz abisi numara göndersin..
Aaa supermis zaten zayiflamamk elde degil 3 ten sonra yememk cddi bisi vallahi . keske 3 ten sonra cok yogun olsam aclik hussetmesem . bende dun 3 ten sonra yemegince gece cilbir yaptim dayanamadim
Acemiliginden isteAminn ..
Beyefendi asker oldu, numarasını kaybetti acemi birlikten taşındığı zaman, başkasının telefonundan da beni aramaz gıcıkkne güzel her gün haber veriyordu şimdi bekliyoruz abisi numara göndersin..
Yok canm bence ole degil cunku onlarin metebolizmayla alakasi var onlarinki dusun ne kadar hizli calisio dur kiz bi bakim kilo almaya calisanlar topigini napyolar cok merak ettmYa biz nasıl kafamıza göre yediğimizde kilo veremiyorsak onun gibiler de kafasına göre yeyip kilo alamazlar bence.. Yani herşeyin sağlıklı bir yolu var..
Bende yapicam cumadan sonra :)afiyet olsun canım. yemiyo da açlıktan midesi yana yana kavruluyor amaaa deli zayıflıyomuu zayıflıyo... hiç bir zafere çiçekli yollardan gidilmez derler ya he o işte. bizimkisi sonuca odaklanmış tü tü tü tü maşallah kuzumaabesle_istigal
Acemiliginden iste
Aman iyi olsunda varsin biraz bekle gülüm. En azindan görüsme imkanin var, eskiden o da yoktu.
Hahahahah allah iyiligini versin
Yok canm bence ole degil cunku onlarin metebolizmayla alakasi var onlarinki dusun ne kadar hizli calisio dur kiz bi bakim kilo almaya calisanlar topigini napyolar cok merak ettm
Hahahahah allah iyiligini versinkiz assin daha iyi cabuk ölür alttan verdinmi atesi ohhh misss kendi yaginda citir citir piser
Dostlugunuz daim olsun canimne güzel birbirinizi destekliyorsunuz, bu cok önemli bir sey.
Motive olmadan hic bir sey olmuyor, sadece diyet icin degil bu hersey icin gecerli.
Bundan sonra her miskinligimde bende size basvuracagimihtiyacim var size
Ellerine kollarina saglik, biraz abartmissin ama olsun
Harika
Dedigim gibi gülüm az da olsa görüsme imkaniniz olacak - bunada sükür.Valla öylee :))
Haklısın ablamm, şimdi daha rahat olur diye bekliyorumm ama tam da emin değilimm :))
Sekerim adam kiskaniyor ondan aramaz baskasindan :) bende esimi kimseden aramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?