Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

etini kıvırsaydın
Guzel fikir hatta icinede matgatin sursun
üstünede cokokremmmm :hülya koçyiğit koşması:

Her halimize sükür, kim bilir onlar ne gibi zorluklar yasiyorlar bilemeyiz

Allah iyilik versin ablam. Askerinden haber var mi?

Aminn ..
Beyefendi asker oldu, numarasını kaybetti acemi birlikten taşındığı zaman, başkasının telefonundan da beni aramaz gıcıkk ne güzel her gün haber veriyordu şimdi bekliyoruz abisi numara göndersin..

Dostlugunuz daim olsun canim ne güzel birbirinizi destekliyorsunuz, bu cok önemli bir sey.
Motive olmadan hic bir sey olmuyor, sadece diyet icin degil bu hersey icin gecerli.
Bundan sonra her miskinligimde bende size basvuracagim ihtiyacim var size
Ellerine kollarina saglik, biraz abartmissin ama olsun

Sen yakinda yangun merdivenin den sokaga dogru yurursun temizlige

Sekerim adam kiskaniyor ondan aramaz baskasindan :) bende esimi kimseden aramam

Aaa supermis zaten zayiflamamk elde degil 3 ten sonra yememk cddi bisi vallahi . keske 3 ten sonra cok yogun olsam aclik hussetmesem . bende dun 3 ten sonra yemegince gece cilbir yaptim dayanamadim

afiyet olsun canım. yemiyo da açlıktan midesi yana yana kavruluyor amaaa deli zayıflıyomuu zayıflıyo... hiç bir zafere çiçekli yollardan gidilmez derler ya he o işte. bizimkisi sonuca odaklanmış tü tü tü tü maşallah kuzuma abesle_istigal

Acemiliginden iste
Aman iyi olsunda varsin biraz bekle gülüm. En azindan görüsme imkanin var, eskiden o da yoktu.

Ya biz nasıl kafamıza göre yediğimizde kilo veremiyorsak onun gibiler de kafasına göre yeyip kilo alamazlar bence.. Yani herşeyin sağlıklı bir yolu var..
Yok canm bence ole degil cunku onlarin metebolizmayla alakasi var onlarinki dusun ne kadar hizli calisio dur kiz bi bakim kilo almaya calisanlar topigini napyolar cok merak ettm

Bende yapicam cumadan sonra :)

evet çok doğru canım.. motive olmak şart. beyinde bitiyor. ben bayadır diyordum düzenli beslenicem düzenli beslenicem hep laf. eşim dalga geçiyordu hatta her gün diyete başlayacaksın diye. sonra bir anda beynimde bitirdim olayı ve buraya dahil oldum. motive eden arkadaşlarım da var. bu ekiptekiler yani. etrafımdaki kimseye söylemiyorum zayıflamaya başladığımı. ya ben söyleyince olmuyor! bişey oluyor ve ben bırakıyorum diyeti...bu sefer kimseye demiyorum.
bugün dinlenme günü hareket yapmıyorum ya bir boşlukta hissettim kendimi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…