Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben anladim anlicagimi
cok lafa gerek yok
anam anteppp ne yemekleriniz var sizin ya ...içli köfte olsada yesem ahanda şişecek memelerim
kız kardeşimi Anteplilerle nişanladık bu ay çok mutluyum çok güzel yemekler yiyeceğik
avcunu yalayıp memüşlerine sür

kaynanası size kötülük edicek uzaklaşın ordan

kuzum diğer kardeşlerinde kilo aldı mı bu durumda onları merak ettim ben

Benim kadar değil :))
Yaş dönemiyle de alakalı birşey, bunları ben 12-13 yaşımda yapıyordum, ilk regl olduğum zamanlar vücut değişmeye başlamıştı ben de yedim de yedimm ondan önce zayıf bir çocuktumm :))
benden sonraki kardeşim de biraz kiloluydu, ama onunki bebekliğinden kalan birşey, çok hastalık geçirmiş, tedaviler falann, o yüzden o biraz kiloluydu hep..
Diğerlerine hiçbirşey olmadıı :)) erkek kardeşim zaten dünyanı yese kilo almıyor alsa bile 3-4 kilo hemen de gidiyor, hiç fazla kilolu olmadı..

anam anteppp ne yemekleriniz var sizin ya ...içli köfte olsada yesem ahanda şişecek memelerim
kız kardeşimi Anteplilerle nişanladık bu ay çok mutluyum çok güzel yemekler yiyeceğik

Yoksa yemek için mi verdinn kardeşiniii

baklava yemedim hiç.
yemeklerimiz efsane dostum
ee bende becerikliyim. pastalar börekler yemekler. ucuşuyodu havada

Anladım ben anladımm açıklamaya gerek yokmuşş

Kızım pislik yapmasanaa

hmm sirke denim saol vich de duydum da denemedm onuda denım bakalm saol cano

Canim bide şöyle bak olaya biz zayflayabilioz ama onlar kilo alamio

ah yavrum bakış açını yieyim senin

whatsapp grubumzdamsın baska whatsapp grubu mu anlamadm bzm grupta yoksun yada bnde gorunmuosn kafam akrıstıda

ay yerm senı ben guzeller guzelı

Siz bana tavuk yolluonuz alin size ogle yemegi
eda ay ne pissin yaaa midemi bulandrma hain tavuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…