- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
cok lafa gerek yokBen anladim anlicagimi
avcunu yalayıp memüşlerine süranam anteppp ne yemekleriniz var sizin ya ...içli köfte olsada yesem ahanda şişecek memelerim
kız kardeşimi Anteplilerle nişanladık bu ay çok mutluyum çok güzel yemekler yiyeceğik
Demek ki insan zayiflayabildigi gibi sigarayi da birakabilmeliValla super ozetlemissin ayni sigarayi birakmak hibi bagimlilik yapan bisi gercekten . sigara agiz aliskanligi var yemektete goz doymamasi gibi bisi var
Biz de seni seviyoruzz kiiiiiii
Ama sen yiyemiceksin hahahhahahahaanam anteppp ne yemekleriniz var sizin ya ...içli köfte olsada yesem ahanda şişecek memelerim
kız kardeşimi Anteplilerle nişanladık bu ay çok mutluyum çok güzel yemekler yiyeceğik
Iyyyyyyyyyyyy pis
Kesinlikle ben cok karsiyim ...Demek ki insan zayiflayabildigi gibi sigarayi da birakabilmeli
kuzum diğer kardeşlerinde kilo aldı mı bu durumda onları merak ettim ben
Biraktigimdan beri bendeKesinlikle ben cok karsiyim ...
Sümüklü yapti seni Fatime
Ay igrenc
anam anteppp ne yemekleriniz var sizin ya ...içli köfte olsada yesem ahanda şişecek memelerim
baklava yemedim hiç.
yemeklerimiz efsane dostum
ee bende becerikliyim. pastalar börekler yemekler. ucuşuyodu havada
Karnima agrilar girdi gulmekten yaaİğrenc de laf mıı, merdaneyle kovalamayı düşünüyorum şu an Edayıı
Karnima agrilar girdi gulmekten yaa
Serbest, istedigini yapabilirsin. Destekliyorum seniİğrenc de laf mıı, merdaneyle kovalamayı düşünüyorum şu an Edayıı
Vvallahami yaaa varya oyle seyler de denk getirmekte ustume yokturSerbest, istedigini yapabilirsin. Destekliyorum seni
Tam ekmegimi isiyordum
Serbest, istedigini yapabilirsin. Destekliyorum seni
Tam ekmegimi isiyordum
hmm sirke denim saol vich de duydum da denemedm onuda denım bakalm saol canoDaha tartılmadım bugün korkuyorummmm
Gözün aydın canım :)
Kaşınmanın çaresi elma sirekesi canım.. Duştan çıkarken elma sirkeli su dökünce iyi geliyor, bir süre sakin geçiyor :))
benim tek sorunum kaşınma değil maalesef, sivilceler, yaralar, kanamalar..
Şampuan Vichy kullanıyorum, ilk yeşil renk olanından aldım, sonra babam tam bu hastalık için olanından aldı, ikisini de kullandım, ama hangisi iyi diye sorarsan bilmiyorum.. Şampuanı kullandığımdan beri o kadar stres yaşadım ki, şampuanın bile iyi gelip gelmediği anlayamadım..
Canim bide şöyle bak olaya biz zayflayabilioz ama onlar kilo alamio
bizim 24 saat whatsapp da iletişimde olmamız yetmiyor birde burada birbirimize gaz veriyoruz tam gazman olduk çıktıkama napalım ya motive var ya bu hayatta olmazı oldurur Allah ın iznii ile :):) enerjilerimizi birleştirelim hepimiz canım. ancak o zaman düşmeden ilerleriz. geçen @abesle_istigal demişti tembellik tembelliği getirir. çok doğru... yattıkça kalkası gelmez ya insanın o misal. ama hazır bugün dinlenme günümdeyim ya ev işlerini dip köşe yapayım dedim. yangın merdivenini bile sildim temizledim
Amin insallah duan yerini bulsun gülüm
Burada her seyimizi paylasiyoruz o yüzden essiz bir ortam bana göre... Ömrüm boyunca fikirlerine ihtiyac duyacagim arkadaslar edindim. Tesekkürler KK, tesekkürler 4. takim... hepinizi seviyorum
eda ay ne pissin yaaa midemi bulandrma hain tavuk
Siz bana tavuk yolluonuz alin size ogle yemegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?