Zamanlaman harika, hemde son lokmamdiVvallahami yaaa varya oyle seyler de denk getirmekte ustume yoktur
Ellerin dert görmesin kardesimBak Edaa Ebrudan da onayı aldımmm bittinn sennnn
Canimsinay yerm senı ben guzeller guzelı
ne yiceksin snahoinsan görümcesinede verir
Aynen valla. cok zengin mutfagımız.
gecen eşimin tatlı canı istedi evde keklik tatlılık bişi yoktu.
zerde deriz biz. pirinçli bi tatlı hemen ondan yapıştırdım
ne yicen
ben yine dünkü yemegimden yedim. bulgurlu ıspanak
nefistoo yemegimmmmm
afıyet olsun paşaya süt olsun isimleri ne cocukalrıntavuk salata yedim canım ne yicem hıh
iyi valla sakin bir gün yaşıyorum pandamı özledim onu düşünüyorumTatlışlar nasılsınız:)
hmm sirke denim saol vich de duydum da denemedm onuda denım bakalm saol cano
ah yavrum bakış açını yieyim senin
whatsapp grubumzdamsın baska whatsapp grubu mu anlamadm bzm grupta yoksun yada bnde gorunmuosn kafam akrıstıda
ay yerm senı ben guzeller guzelı
eda ay ne pissin yaaa midemi bulandrma hain tavuk
Tatlışlar nasılsınız:)
:) kız senn pandan kimdiiyi valla sakin bir gün yaşıyorum pandamı özledim onu düşünüyorum
Sanada afiyet olsun cnımyumurta salatası canım. ellerine sağlık canım iyi yapmışsın afiyet olsun
Sabah 9dan 12ye kadar canan karatayı dinledim azcık diyetten soğudum tekrar canlanım diye :))evdeyim bugün arada kalkıp hopluyorum sonra pc başına halim çok komik tatlış yaa:)İyi gibi gibii, yuvarlanıyorum :))
Sen nasılsınnn ?
tişikkirlermerhaba kardeş takımmmm.. yarına hazır mısınızzz..kaybeden olmayacak hepimiz kazanacağız.
size güzel bir yeşil çay ikram edeyimmEki Görüntüle 1822571
Teşekkürler canım benim hepimiz güzel eskiler gördükten sonra her şekilde kazanırız canım:))) teşekkür güzel ikramınız için:)merhaba kardeş takımmmm.. yarına hazır mısınızzz..kaybeden olmayacak hepimiz kazanacağız.
Sabah 9dan 12ye kadar canan karatayı dinledim azcık diyetten soğudum tekrar canlanım diye :))evdeyim bugün arada kalkıp hopluyorum sonra pc başına halim çok komik tatlış yaa:)
merhaba kardeş takımmmm.. yarına hazır mısınızzz..kaybeden olmayacak hepimiz kazanacağız.
Aaa çok güzel fikir kuşağımı ve duvağımda olabilirSenin kafanı düşünemiyorum şu an, bir tarafı düğün, bir tarafı çeyiz, önemli bir tarafı gelinlikk + bir tarafı da matematikgelinliğin eteğinde x-y görür gibiyimmm
Ellerine saglik canim, tesekkür ederiz :)merhaba kardeş takımmmm.. yarına hazır mısınızzz..kaybeden olmayacak hepimiz kazanacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?