Kim eada kim ben yokumBak Edaa Ebrudan da onayı aldımmm bittinn sennnn
Tesekkr edrim canm :)hmm sirke denim saol vich de duydum da denemedm onuda denım bakalm saol cano
ah yavrum bakış açını yieyim senin
whatsapp grubumzdamsın baska whatsapp grubu mu anlamadm bzm grupta yoksun yada bnde gorunmuosn kafam akrıstıda
ay yerm senı ben guzeller guzelı
eda ay ne pissin yaaa midemi bulandrma hain tavuk
cok lafa gerek yok
avcunu yalayıp memüşlerine sür
kaynanası size kötülük edicek uzaklaşın ordan
Benim kadar değil :))
Yaş dönemiyle de alakalı birşey, bunları ben 12-13 yaşımda yapıyordum, ilk regl olduğum zamanlar vücut değişmeye başlamıştı ben de yedim de yedimmondan önce zayıf bir çocuktumm :))
benden sonraki kardeşim de biraz kiloluydu, ama onunki bebekliğinden kalan birşey, çok hastalık geçirmiş, tedaviler falann, o yüzden o biraz kiloluydu hep..
Diğerlerine hiçbirşey olmadıı :)) erkek kardeşim zaten dünyanı Yese kilo almıyor alsa bile 3-4 kilo hemen de gidiyor, hiç fazla kilolu olmadı..
hmm sirke denim saol vich de duydum da denemedm onuda denım bakalm saol cano
ah yavrum bakış açını yieyim senin
whatsapp grubumzdamsın baska whatsapp grubu mu anlamadm bzm grupta yoksun yada bnde gorunmuosn kafam akrıstıda
yok canım grupda değilim. benim 16 yıllık arkadaşım kendisiile birebir yazışıyoruz
ay yerm senı ben guzeller guzelı
eda ay ne pissin yaaa midemi bulandrma hain tavuk
hahah sesli güldüm ya la aynı ben haha ama en çok eşim durmayınca hemen emziği sokar azına garibimin oda 1 dakka emiyo bakıyo süt yok kızıp ağlıyod@happy_moon
İnşallah hep öyle olurlarvalla inanki on numara insanlar o kadar tatlı bir kadınki kıskandım kardeşimi :):)
İnşallah hep öyle olurlar
yemekelrden kardeşin kğ almasında
ne yiceksin snahoayyy öğle yemek saatim geliyor ohh bee gidip hazırlayayım zevklekeşke biri hazılasada bende böyle hazır ve nazır beklesem
Aynen valla. cok zengin mutfagımız.ya sorma zaten benim kıskardeşim gayet fit yani diyorum bittin sen
ne yicenayyy öğle yemek saatim geliyor ohh bee gidip hazırlayayım zevklekeşke biri hazılasada bende böyle hazır ve nazır beklesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?