Yenge bulunurevlere servisimiz var
İyi geceler kızlar:)
gonderiyimmi size??? yengemi )))
Vallahi ben bilmem haftaya listede gorucem seni heee
si
nirlerim bozuldu sabah sabah ac karnina +400 neya???
haklisin bir anlik duygusala bagladim yengem yokati patlatti tokat yedimde kendime geldimÖyle şeylere sinirlenme, adet öncesi falansa hele çok normal.. hergün eksiyle uyanacaksın diye birşey yok ki, yemeğine dikkat etsen bile vücut her zaman aynı kalmıyor, hatta belki 2-3 saat sonra tekrar tartılsan o 400 gitmiş olacaktı :))
haklisin bir anlik duygusala bagladim yengem yokati patlatti tokat yedimde kendime geldim
iyi hatirlatdin valla adete ne kadar kaldi o na bir bakayim
sonra davetsiz misafirle karsilasirim :)))
m elim gelmez ama yengemi yolliyim baya iyi tokat atiyor 1 dakika acitiyor sonra geciyor elide agir deyilCanım tokat çektiiigülme bak çok ciddiyimmm
onumuzdeki cumaya gelicekmisValla bakmak ne kii ben hiç unutmuyorum neredeysee nefret ediyorum da kendisindennnn
beni
m elim gelmez ama yengemi yolliyim baya iyi tokat atiyor 1 dakika acitiyor sonra geciyor elide agir deyil
Kiz vallahi smdi gelip sacini basini yolcamYok artıkkk, sabaha -2 kiloyla mı uyanayım yaniiiiii
bu hafta değil de önümüzdeki hafta da giremem büyük ihtimal ama inat ettim en azından 54-e yaklaşacak o kilooo
onumuzdeki cumaya gelicekmis
yok yok Fatimenin nisanlisi gelicekk insaAllah 247 gun sonra gorcekki Fatime 60 kilo olmusKiz vallahi smdi gelip sacini basini yolcam
Nasil giremezsin listye az metttinmi girersin girersin hadi gorum fatimem seni
Kiz vallahi smdi gelip sacini basini yolcam
Nasil giremezsin listye az metttinmi girersin girersin hadi gorum fatimem seni
yok yok Fatimenin nisanlisi gelicekk insaAllah 247 gun sonra gorcekki Fatime 60 kilo olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?