Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar merhabalar
Nasılsıniz nasıl gidiyor? aklıma geldi bir yazayım dedim:))
iyiyiz Seherim seni gorduk daha iyi olduk

Cuma heyecani sardi 4 bir yanimizi:)
Sen nasilsin, prenses nasil canim :)

Çok şükür gülüm eşim 3 gün sonra dönüyor özledim
Allah kavustursun, az kalmis canim :)

Geçen hafta: 55.6
Bu hafta: 55.4
Fark:0.2
Bu hafta eksim az geldi Ama haftaya güzel bir eksiyle gelmek istiyorum...
canim daha fazla eksi gelecekse acele etmeseydin kuzum..
hic acelesi yok, gec paylasiyoruz listeyi:)

Wc yi bekliyorum azcık daha durayım olmazmı
ay olmaz mi olur ablacim, hic acele etme en fazla ekside oldugun an yaz:)
ben heyecandan bekleyemiyorum da siz bana bakmayin:))

Canim ayrilmada bir gerekce gormuyorum ben. Sadce en kotu menunun yaz gunluk . vaktin oluncada sohbete katilirsim :)

Kızlar benim görümcem hurma diyeti yapmış 2 haftada 5 kilo vermiş.. Hiç bana göre değil yapamam ama bu diyetin geri dönüşü yokmuş diyorlar ne diyorsunuz?
Zor bisi ya amannn . ben hayatta kendimi ole sabitleyemem . koruma yapman lazim o diyette bayagi kisman gerekiyor cok sagliksiz . hurmayida sevmiotum zaten :)

Tatlim spor yapmamaktan olmustur . tbrikler :)

Evet spor yapsam 1 kgyi geçerdi belki. Gerçi annemin evde ne spor yapacak yer var ne de Zaman.

Ya çabuk verip alan bünyem oldugu için.
Daha önceki diyet deneyimimde haftada 2-3 kğ gidiyo

Çabuk verdiğin için çabuk alıyorsun Can'ım çünkü vücut en hızlı kasları enerjiye çevirebiliyor malesef.. Eğer amaç kas kaybetmek değilse bence verdiğin kilo ideal :)

Geçmiş olsun canım yastığını biraz yüksek tutsan.. Belki faydasını görürsün
Hurma diyeti benim kesinlikle yapamayacağım birşey zaten ama internete baktım yorumlarda süper.. Acaba dedim benim bilmediğim birşey mi var

Hedef kilona çok yaklaştın Can'ım bu Zaman'lar böyle yavaşlaması normal haftaya daha iyi olur umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…