Wc yi bekliyorum azcık daha durayım olmazmı
Kuzum bildirdim kilomu:)wc sonrasi ciplak tartilmayi unutma bir tanem:)
acele etme ben heyecandan bekleyemiyorum :))
iyiyiz Seherim seni gorduk daha iyi oldukKızlar merhabalar
Nasılsıniz nasıl gidiyor? aklıma geldi bir yazayım dedim:))
Allah kavustursun, az kalmis canim :)Çok şükür gülümeşim 3 gün sonra dönüyor özledim
canim daha fazla eksi gelecekse acele etmeseydin kuzum..Geçen hafta: 55.6
Bu hafta: 55.4
Fark:0.2
Bu hafta eksim az geldiAma haftaya güzel bir eksiyle gelmek istiyorum...
ay olmaz mi olur ablacim, hic acele etme en fazla ekside oldugun an yaz:)Wc yi bekliyorum azcık daha durayım olmazmı
Canim ayrilmada bir gerekce gormuyorum ben. Sadce en kotu menunun yaz gunluk . vaktin oluncada sohbete katilirsim :)kaptanım ben çalışıyorum ama şu an bile mesaideyken katılıyorum , akşam 8 de evde oluyorum 20.30 da spora başlıyorum direk , buraya yazmaya başlasam spor yapamıcam , 1 saat spor sonra duş derken 2 saatin sonunda tüm işlerim bitmiş oluyor ve dün bile buraya mesaj atıp telefon elimde uyuyakalmışım , yoruluyorum , peki o zaman izninizle ben gruptan ayrılıyorum
Herşey için teşekkür ederim kaptanlarım + kızlar , her türlü desteğiniz sohbetiniz için teşekkür ederim , bol bol kilo vermeler diliyorum hepinize ,Hoşçakalın
antepli olarak bunların alasını alırım ben sana kızzzzzben evlenirsem topikçek birşeyip bana bu kahve setinden alınsonrada kahve içmeye
Ayyy gobek gobek dediniz mezurayi bulursam bende olccemmm . kaptanim tam gobek deliginin izazindan mi ölculuyorerir tabi, her gobek erir :)
evet canim gece 4 suan burada saat.Kaptanim sen bu saatte napyon burda orda gece yarisi degilmi ?Yawrukush swn bu saatte uyuyo oluon dimi
Bana da banada siser bi tarafim bak arti cikarim sonraantepli olarak bunların alasını alırım ben sana kızzzzz
Anladim canm aman uyu dinlen cocuklar erkenden hortluyor cnkuevet canim gece 4 suan burada saat.
uyuyamadim canim, cok oksuruyorum geceleri alerjik heralde..
simdi tekrar deneyecegim uyumayi...
gobek deliginin bir kac cm asagisindan, en tombik yerinden iste :)Ayyy gobek gobek dediniz mezurayi bulursam bende olccemmm . kaptanim tam gobek deliginin izazindan mi ölculuyor
Zor bisi ya amannn . ben hayatta kendimi ole sabitleyemem . koruma yapman lazim o diyette bayagi kisman gerekiyor cok sagliksiz . hurmayida sevmiotum zaten :)Kızlar benim görümcem hurma diyeti yapmış 2 haftada 5 kilo vermiş.. Hiç bana göre değil yapamam ama bu diyetin geri dönüşü yokmuş diyorlar ne diyorsunuz?
Hahahajaj en tehlikeli yer ben en iyisi olcmiiimmmgobek deliginin bir kac cm asagisindan, en tombik yerinden iste :)
Eki Görüntüle 1823161
Tatlim spor yapmamaktan olmustur . tbrikler :)Gh 62.4
Bh 62.3
F 100 gr
Hafta ici 61.7 yi gordum anlamsiz bir sislikle uyandim ve sonuc bu sadece carsamba sabahi yarim simit yedim kesinlikle bozmadim ama spor hic yapamadim bu hafta
Gelecegim masa altindan kacak yaziyorum proje toplantisindayim
Opuldujuz
Mervem streslisin gidecek kilolar eminim ben..
Tebrikler canim :)
Tebrikler guzelim:)
Sagol tarif icin canim :)
Tamam canim :)
Daha iyi misin kuzum?
Canim 100DK cezan var:)
Trbrikler canim :)
Harikasin canim benim, yeni elbiseyi fazlasiyla hakettin. :)
Bebis 7bucuk haftalik:)
Amin canim sagolasin:)
Tebrikler guzelim :)
Bir tanem sana son bir onerim var musliyi bu hafta hic tuketme, meyve de yememeye calis..
Birde boyle deneyelim mi?
Bol protein, bol sebze, sut, yogurt..
Okul icin bu hafta evden hazirlayip gotur, bir de boyle deneyelim olur mu fistigim benim:)
Tebrikler canim, aynen bu hafta gibi devam et sen..
Kusurluk bir sey yok arada olur Nenam:)
Amin canim cok sagol:)
Banucum aslinda deneme suren bitti ancak tum kaptanlarimizin ortak gorusuyle katilimini az buluyoruz guzelim.Takima daha cok gelip sohbetlere katilmaya calis.Daha once katilimi cok olmayan uyeleri listeye dahil ettigimizde sIkIntilar yasamistik ve bu durum hepimizi temkinli olmaya itiyor.
Katilimini arttir, listeye gir guzelim
Amin canim cok sagol:)
Gunaydin kuzum hayirli cumalar :)
Evet canim, gun geldi catti, guzel sonuclar almak dilegiyle :)
Verdigin kilo gayet guzel canim haftada 500gr ile 1kg arasinda verilen kilo gayet sagliklidir, tebrik ederim :)
Kimbilir spor yapsan kac kg gidecekti:)
Oy oy oy ne guzel eksi kaptanim, tebrikler :)
Ya çabuk verip alan bünyem oldugu için.
Daha önceki diyet deneyimimde haftada 2-3 kğ gidiyo
canim oksurukten uyuyamadim alerjik midir nedir cozemedim yaa.
her gece oksurmekten boguluyorum..
canim gittik dun doktora sukur bebis iyiymis kuzum.
sen nasilsin,esin dondu mu?
canim hurmayla tek tip besleniyorlar, buradan yola cikarak saglikli bir diyet olmadigi ortada.
diyet bittikten sonra dikkat etmezlersede geri alirlar kilolari.
gunde belirli sayida hurma yiyorlar ve su iciyorlar bildigim kadariyla.
vucuda asiri seker alip, zaman zaman da ac kaliyorlar, var sem dusun...
seninde cezan hayirli olsun gulum:)
kolay gelsin Busem haftaya gelir 61:)
canim benim, takimlarin genel kurallari var, herkese uygulanan, kisisel alma lutfen..
calistigini biliyorum guzelim, ne kadar yoruldugunu da tahmin edebiliyorum..
ama takimla sIk sIk icice olmayinca diyet zorlasabiliyor.
sohbetlere katilmakta ki amacta bu zaten.
daha oncede takima sIk ugramayan uyelerden haber alamadigimiz oldu,bu yuzden temkinli yaklasmamiz.
takimdan ayrilmamani rica ediyorum.
Elinden geldigince ugramaya devam et, menulerini aksatmadan yaz, bizde seni listede gormek istiyoruz canim...
Gh 62.4
Bh 62.3
F 100 gr
Hafta ici 61.7 yi gordum anlamsiz bir sislikle uyandim ve sonuc bu sadece carsamba sabahi yarim simit yedim kesinlikle bozmadim ama spor hic yapamadim bu hafta
Gelecegim masa altindan kacak yaziyorum proje toplantisindayim
Opuldujuz
kibarlik yaptim iste:)Hahahajaj en tehlikeli yer ben en iyisi olcmiiimmmrezil olurum hahahah yaglarin oldugu yer desen daha kestrme olur kaptanim
az yemissin canim :)ay çok acıkmıştım yumurta kırdım yedim 3 tanecik
Zor bisi ya amannn . ben hayatta kendimi ole sabitleyemem . koruma yapman lazim o diyette bayagi kisman gerekiyor cok sagliksiz . hurmayida sevmiotum zaten :)
ciddi mi dedin şaka mı anlamadımkibarlik yaptim iste:)
az yemissin canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?