olur ablacim ama baska kacamak yapma pazar sonrasi :)Gönder gelsin
Ben ödülümü yada kaçamakmı desek pazar yapsam olurmu gün varda yine.
Bebişi sağlıkla alın kucağınıza inşallah canım. Keşke akına daha geç söyleseydiniz çocuklar sabırsız oluyolar.
Günaydın kuzum:)Günaydın
Günaydın:)günaydınnnn
wc sonrasi ciplak tartilmayi unutma bir tanem:)Geç kaldım galiba kilo bildiriminde:) Hemen tartılıp geliyorum...
Sabırlı davran canım. Düzelicek. Hatta karnın sıkılaşıp azcıcık sert gibi olcak.ben zayıflamak istemiyorum. göbeğim erisin istiyorum. yememden içmemden kesmiyorum. günde 50-100 arası squrat yapıyorum.hergün 20 artırarark(3 gün oldu). mekik çekiyorum. merdiven çıkıyorum bol bol. hareketler yapıyorum.
göbeğim erirmi böyle.
Sabırlı davran canım. Düzelicek. Hatta karnın sıkılaşıp azcıcık sert gibi olcak.
bayılıyorum o haline karnın
Jumpig jack yap hergun mesela 100 tane.ben zayıflamak istemiyorum. göbeğim erisin istiyorum. yememden içmemden kesmiyorum. günde 50-100 arası squrat yapıyorum.hergün 20 artırarark(3 gün oldu). mekik çekiyorum. merdiven çıkıyorum bol bol. hareketler yapıyorum.
göbeğim erirmi böyle.
rica ederim hepsinin yardimi olur, kolay gelsin :)Yawrukush bu akşam netim gelecek sanırım. videolar şimdi açılmıyor iş yerinde.teşekkür ederim
tesekkur ederiz canim ,hayirli cumalar:)Kardeş takım nasılsınız? Cumanız mübarek olsun.Sizde bu hafta güzel kilo vermişsiniz.Kutlarım.
Bu arada mesajıma nasıl resim ekliyorum,bilemediğim için bu şekilde yaptım.
Çok şükür gülümcanim oksurukten uyuyamadim alerjik midir nedir cozemedim yaa.
her gece oksurmekten boguluyorum..
canim gittik dun doktora sukur bebis iyiymis kuzum.
sen nasilsin,esin dondu mu?
canim hurmayla tek tip besleniyorlar, buradan yola cikarak saglikli bir diyet olmadigi ortada.
diyet bittikten sonra dikkat etmezlersede geri alirlar kilolari.
gunde belirli sayida hurma yiyorlar ve su iciyorlar bildigim kadariyla.
vucuda asiri seker alip, zaman zaman da ac kaliyorlar, var sem dusun...
seninde cezan hayirli olsun gulum:)
kolay gelsin Busem haftaya gelir 61:)
canim benim, takimlarin genel kurallari var, herkese uygulanan, kisisel alma lutfen..
calistigini biliyorum guzelim, ne kadar yoruldugunu da tahmin edebiliyorum..
ama takimla sIk sIk icice olmayinca diyet zorlasabiliyor.
sohbetlere katilmakta ki amacta bu zaten.
daha oncede takima sIk ugramayan uyelerden haber alamadigimiz oldu,bu yuzden temkinli yaklasmamiz.
takimdan ayrilmamani rica ediyorum.
Elinden geldigince ugramaya devam et, menulerini aksatmadan yaz, bizde seni listede gormek istiyoruz canim...
İyiyiz canım sen nasılsın:)Kızlar merhabalar
Nasılsıniz nasıl gidiyor? aklıma geldi bir yazayım dedim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?