Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim bugunku pide ve pasta odulun olsun afiyet olsun:)

Canım zamanla olacak şeyler bunlar kendini çok sıkma rahat ol , azimlisin kararlısın, kendine hep böyle telkinler ver yapabilirsin evet biraz zaman alacak ama olacak yolda takılıp düşmeler elbet olacak ama ayağa kalkacaksin bir daha , vazgeçme hiçbir zaman , bunları göze alarak yaşa, bir anda 1 ayda 2 ayda hop gitti kilolar yok tabiki , aylar sürecek belki ama sonunda kazanan sen olacaksın azmini gücünü kaybetme yapanlardan neyin eksik , yapılmayacak birşey değil ki yapanlar var , sen de onlardan birisi olabilirsin , belki 1 ay kilon sabit kalacak belki sonraki 1 ay da 4 kilo gidecek , vücuduna şans tanı ve vazgeçme , kendine , vücuduna iyi bak

Can'ım hepimiz bu yollardan geçtik.. Önemli olan sana neyin kilo aldırdığını tespit edip ondan uzak durman.. Mesela sana misafirliğe gitmek kilo aldırıyorsa bir süre ara ver. Ya da gideceğin kişilere önçeden ara diyette olduğunu söyle mümkünse özel birşey yapmamalarını rica et. Ya da softada masum duran birşeyi 1 kaşık ya da 1 parça ye bu bile çok farkedecektir. Öncelikle gerçekten kilolarından rahatsız oluyorsan bunu kendine inandır.. Belki de gerçekten kilo vermeyi o kadarda istemiyorsundur..

Kahvalti - 4 sahanda yumurta 2 dilim kepek ekmek
Ogle haslanmis but 2 adet 1 kucuk peynirli pogaca
Ara 1 cilekli dondurma
Aksam lahana dolmasi 3 adet + yogurt
Ilaveten
3.5 litre su
2 bardak yesil cay
leslie 3 mil
23900 adim
gunun egzersizi 1000
Sende beni gecicen yumurtada az kaldi

65 gorundu:))

canim kolayliklar dilerim cok yorulmussun bugun..
birer isirik tatlarina bal canim..

canim haftalik programin cok guzel ben cok begendim...
egzersiz videosu paylasayim mi senin icin??

ozgecim her hafta birini yapayım ben bacak olarakda squat falanda atayım ortaya karisik olsun:)))
teşekkür ederim cok
tamam canim, bol ter atmalar:)

oyy masallah sana hergun agzim acik okuyorum bu ne enerji arkadas:)

Can'ım çok teşekkür ederim. Yaptım bunları ama geçin ederim cankm çoktı ya. Nekadar zor Nekadar yorucu 50tane squat çekicem şimdi
bol ter atmalar:))

afiyet olsun canim:)

Ya nette sorun vardı giremedim baya.olacak o kadar sağlıkla kucağımıza alalım da bunlarda geçer.bende hala bir sürü ilaç kullanıyorum.ama bu halimize de çok şükür gülüm.
Rabbim saglik versin kuzum..

Selam baskanim ulvi misyonumuz dogrultusunda bugun koca bir kase taze serbetli cutir lokma koruma altina alindi elimi surmedim korudum. #direnlokma
sizi diren pasta borekciler sizi:)
bende gonullu katilimci olayim:)

Alan temizlige girisiyor lafi banaydi sanirim ay dur cok guldum iki gun mu supurmedin sen evi gel de benim evimi gör haliya ne eksem cikiyor artik organik tarima gectik temizlik kim ben kim idareten kostur kostur ev makyajlamak benimki
haliya ne eksem cikiyor lafindan sonra koptum ben:)
Allah iyiligini versin emi:))

Çokmsağol canım çok şükür bugün daha iyi. İlaçlar etkilemeye başladı sanırım..

Yidim işte yidim sülemem.. Hemen çakarsın bana 100 dk neyse gidin de biraz mc yapim
seni gidi seniiii :)

Ahh cektiklerimden ansiklopedi çıkar gülüm. Ne kadar anlatsam boş.
bosver gulum, kuzunu kucagina alacaksin, esin basinda, sagligin yerinde, daha ne olsun...

Canim benim ne oluyor sana yahu
Cok mu kotusun, ihmal etme git doktora Deryam Allah korusun...

bosver temizligi kozde kahve keyfi yapariz kuzum:))

ahh ahh bilet deme bana Fatime o kadar pahali ki bu sene Turkiye yalan oldu bize(

Kuzum bir türlü göstermiyor kendini. inşallah 8 mayıstaki randevuda
oyy yerim ben o minnak kuzuyu:)

25 km bisiklet surdum son 1 km de tepemde dikilen esim olmayaydi daha yapardim bi bisiklet daha almayi ciddi düşünür oldum püf
paylasilamayan bisiklet, yakinda sinemalarda:))

Bizde iyiyiz özgem şükür.bende özledim hepinizi ♥. Akın paşa hala yoruyor desene gülüm öp yerime kocaman.
yoruyor gulum, operim teyzesi:)

canim benim cok tesekkur ederiz, cok az bir fark var takimlarimiz arasinda.
Bu yarisma 2 takimimiza da yaradi, hepinize kucak dolusu sevgile, tebrikler:)

Son hickirik diye film vardi. Filmin son repligi suydu: bugun nalanin aglattigini yarin handan guldurecekti. Neden hatirladim bilmiyorum. Böyle alakasiz bilgileri neden tutuyorum aklimda onu hic bilmiyorum hele:)))
bende de boyle gereksiz bilgiler oyle cok ki Busem, esimin bir lafi var buna karsilik Ozge=gereksiz bilgiler ansiklopedisi :))

canim hep dedik sana sporu cok yapiyorsun diye dinletemedik:)

Yawrukush buarada ablam gözün aydın çok sevindim bebişin lalp atışını duymuşsunuz. İnşaallah hayırlısıyla kucağınada alırsın.
amin fistigimmm insallah:)

canim her sey senin kafanda bitiyor.
kilo almana sebep olan yiyecekleri biliyorsun, yapman gereken tek sey onlardan uzak durmak..
biz burada her zaman sana destegiz, sen yeterki kafanda tamam artik, diyete gercekten basliorum de..
istedikten sonra yapamayacagin hicbir sey yok guzelim..

Teşekkür ederim canim aranızda olmaktan mutluyum

Renk

Canım ben de gitmek istemiyorum zaten yanlış anlamışım sanırım o zaman devam
devam guzelim devam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…