canim bugunku pide ve pasta odulun olsun afiyet olsun:)İyi akşamlar herkese bugünkü menümü yazmadan önce bi açıkliim :) , öğle n burdan ayrıldım sandım ciddi canim sıkıldı o arada ne yersin diye sorduklarında pide dedim gitti
Akşam da yeni işimin kutlaması vardı sadece 1 dilim pasta yedim baska birsey yemedim onun yüzünden yemek yiyemedim
Toplam 1152 kalori
Sabah
Bir dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
60 gram süzme peynir
Domates salata
Öğlen
Bir porsiyon karışık pide
Salata
Akşam
Bir dilim muzlu rulo pasta
20 dakika yürüyüş
Canım zamanla olacak şeyler bunlar kendini çok sıkma rahat ol , azimlisin kararlısın, kendine hep böyle telkinler ver yapabilirsin evet biraz zaman alacak ama olacak yolda takılıp düşmeler elbet olacak ama ayağa kalkacaksin bir daha , vazgeçme hiçbir zaman , bunları göze alarak yaşa, bir anda 1 ayda 2 ayda hop gitti kilolar yok tabiki , aylar sürecek belki ama sonunda kazanan sen olacaksın azmini gücünü kaybetme yapanlardan neyin eksik , yapılmayacak birşey değil ki yapanlar var , sen de onlardan birisi olabilirsin , belki 1 ay kilon sabit kalacak belki sonraki 1 ay da 4 kilo gidecek , vücuduna şans tanı ve vazgeçme , kendine , vücuduna iyi bakKızlar iyi geceler, ben bu günde kilo bildirimi yapamadım internetim yoktu ve dışardaydım ay takımdan atılmadım dimi
Sabah tartıldım 77 geldim. Fakat yazamadım buraya.
+1 durumundayım. Çok mutsuz ve bıkkınım. Keşke normal bir insan olsaydım biraz. Birazcık kararlı iradeli olsaydım.
Yada kararlı iradeli bir kişi benim yerime şişko olsaydı neden ben :))
Benden on yaş on beş yaş büyük kuzenlerim var. Hepsiyle akran duruyorum kilo alınca. İnsanlar beni görünce sadece kilo muhabbeti yapıyor, kilomu çirkinliğimi düşünmediğim bir saniye bile yok, etrafımdan insanlar geçiyor, zayıfları kıskanıp şişkolara üzülüyorum. Ben kafayı yedim gerçekten.Yine de gel gör ki inadına önüme ne konursa daha çok yer oluyorum. Bir şeylerin intikamını alıyormuşum gibi tıkıyorum ağzıma.
Halbuki böyle değildim ben. Noldu bana noldu?
Beynimi aldırmak yeni beyin taktırmak istiyorum. Mutsuzum. Kendimden bıktım.
Her zaman aynı şeyi yaşamaktan dönüp dolaşıp aynı şeyleri konuşmaktan bu kısır döngüden lanetten bıktım. Sanki birisi büyü yaptırdı bana.
Olmuyor işte, olmuyor. Yapamıyorum. Olmuyor. Lanet. Hep aynı yerde buluyorum kendimi.
İki üç hafta idare ediyorum sonra böyle mutsuz bedbaht lanet hissediyorum. Sanki ben ömrümün sonuna kadar şişko kalmalıymışım gibi.
O kadar sıkkınım ki. Kendimi boğasım var.
Çok mutsuzum. Öyle böyle değil.
Beni takımdan atmayın lütfen :) benim biraz inanmaya ihtiyacım var. Normal olabileceğime dair.
Kızlar iyi geceler, ben bu günde kilo bildirimi yapamadım internetim yoktu ve dışardaydım ay takımdan atılmadım dimi
+1 durumundayım. Çok mutsuz ve bıkkınım. Keşke normal bir insan olsaydım biraz. Birazcık kararlı iradeli olsaydım.
Benden on yaş on beş yaş büyük kuzenlerim var. Hepsiyle akran duruyorum kilo alınca. İnsanlar beni görünce sadece kilo muhabbeti yapıyor, kilomu çirkinliğimi düşünmediğim bir saniye bile yok, etrafımdan insanlar geçiyor, zayıfları kıskanıp şişkolara üzülüyorum. Ben kafayı yedim gerçekten.Yine de gel gör ki inadına önüme ne konursa daha çok yer oluyorum. Bir şeylerin intikamını alıyormuşum gibi tıkıyorum ağzıma.
Her zaman aynı şeyi yaşamaktan dönüp dolaşıp aynı şeyleri konuşmaktan bu kısır döngüden lanetten bıktım. Sanki birisi büyü yaptırdı bana.
Olmuyor işte, olmuyor. Yapamıyorum. Olmuyor. Lanet. Hep aynı yerde buluyorum kendimi.
İki üç hafta idare ediyorum sonra böyle mutsuz bedbaht lanet hissediyorum. Sanki ben ömrümün sonuna kadar şişko kalmalıymışım gibi.
Beni takımdan atmayın lütfen :) benim biraz inanmaya ihtiyacım var. Normal olabileceğime dair.
Bwnde intrnetten ogrencem canmAyy ben de çok severim horonu öğrenmeye çalıştım ama ne mümkün ;( bilen biri olsa hemen yapışırım ama yakında yok malesef..
Canım teşekkür ederim iyi ki varsinizcanim bugunku pide ve pasta odulun olsun afiyet olsun:)
Bwnde intrnetten ogrencem canm
Dur bakimNerden öğrenen bana da gönder..
Sende beni gecicen yumurtada az kaldiKahvalti - 4 sahanda yumurta 2 dilim kepek ekmek
Ogle haslanmis but 2 adet 1 kucuk peynirli pogaca
Ara 1 cilekli dondurma
Aksam lahana dolmasi 3 adet + yogurt
Ilaveten
3.5 litre su
2 bardak yesil cay
leslie 3 mil
23900 adim
gunun egzersizi 1000
Ha usagim ha hobaaa
Hic belli olmuyor sayfada kocman bi kafa varAcayip uykum geldi.. Çok belli oluyor mu?
65 gorundu:))
canim kolayliklar dilerim cok yorulmussun bugun..Selam arkadaşlar bende cumaya -500 gram vermiş olmanın mutluluğundayım benim için çok k güzel bir eksilme. Böyle devam edersem 1 ayda baya eksilmiş olucam zaten biraz vucudumda toparlanma bariz fark ediyor. Bugün çok sıkı spor yapacaktım. Sabah kahvaltıya ansızın misafir geldi öğlen tam misafirimi yolcu edip spora başlayacaktım ki gelen bir telefon akşama ağır misafirlerim olacağını söyledi hemde yemeğe nasıl mutfağa daldım nasıl masamı hazırladım etrafı toparla bilmiyorum şimdi gelmek üzereler her an. Sanırım geç giderler... Yarın görüşürüz halim olursa menumu yazıcam olmadı yarın paylaşıcam. Gerçi yarın yine annemlere geçiceö tüm gün. Ama geçen hafta olduğu gibi elime alıp koklayacağım anacımın yaptığı hamur işlerini yemeklerden yeteri kadar yicem. İnşallah bozmam diyetimi. en kötü minnak ısırık ile tadına bakarım bişilerin :) çok öpüyorm sizi. Herkesi tek tek tebrik ediyorum
canim haftalik programin cok guzel ben cok begendim...Eki Görüntüle 1823537 Evet üşenmeden kendime 1 haftalık plan yaptım haftaya sadece pazartesi, salı, çarşamba okulum var bende menümü ona göre yaptım eğer bu işe yarar ise haftaya cuma ondan sonraki hafta için bir program hazırlarım.
8 dakikalık karın egsersizi yazdığım yerde Derya ablanın paylaştığı egzersizi yapmayı düşünüyorum (değişik pozisyonlarsa mekik hareketi)
Şimdi fikirlerinize ihtiyaçım sizcr nasıl işe yarar mı bu menü
tamam canim, bol ter atmalar:)ozgecim her hafta birini yapayım ben bacak olarakda squat falanda atayım ortaya karisik olsun:)))
teşekkür ederim cok
oyy masallah sana hergun agzim acik okuyorum bu ne enerji arkadas:)Bugun cok fena temizlige giristim
Daha ufaklikla annem kalkmadan camlari hallettimmmm
Banyolar dusakabinle balkonlar
Her2 balkonumda cam korkuluk
Birisi 35 metrekareee fulll cammm
Evi sil supur toz al nevresim degistir
Yemek yap cocuga bakkk
Bir saniye oturmadim
Anneme kucugu yikattim
Esimde buyuk kizimi suan yikiyorrrr
Kac makine camasirim var acaba
Kacinciya bulasik makinesi calisiyorrrr
Resmen bittim
Agri kesici aldimmm az dinlenip cocuklari uyutmam lazimmm
Bu hafta hep yoktum
Cok ozlemis kuzularim beniiii ikiside ustumde geziyorlar:)
Gecmise sonra bakacagim
bol ter atmalar:))Can'ım çok teşekkür ederim. Yaptım bunları ama geçin ederim cankm çoktı ya. Nekadar zor Nekadar yorucu50tane squat çekicem şimdi
afiyet olsun canim:)Selamlarrr efendimm
Ohh bir mutluluk, bir keyiff pasa da yok ben deki keyif..
Endorfinin, seratoninin dibine vurmus, onlari calistirmaktan analarini aglatmia durumdayim.
Gelelim sebebineee, hunharca odul yaptimm efenimm. Hemen geceyim gun ozetini.
Sabah cikolatali gevrekle basladi gun, sora spora gittim, ordan yine dr a gittim karnimin sag tarafinda son gunler de agri vardi p.tesi cikcak sonuclar. Ordan arkadasa gidipp sutlu bir kahve efenimm soraa aksam eve gelip bol malzemoslu bir pizza yapip hunharca yedimm. Hem pisman hem mutluyum valla super duygular icerisindeyim kizlar
Rabbim saglik versin kuzum..Ya nette sorun vardı giremedim baya.olacak o kadar sağlıkla kucağımıza alalım da bunlarda geçer.bende hala bir sürü ilaç kullanıyorum.ama bu halimize de çok şükür gülüm.
sizi diren pasta borekciler sizi:)Selam baskanim ulvi misyonumuz dogrultusunda bugun koca bir kase taze serbetli cutir lokma koruma altina alindi elimi surmedim korudum. #direnlokma
haliya ne eksem cikiyor lafindan sonra koptum ben:)Alan temizlige girisiyor lafi banaydi sanirimay dur cok guldum iki gun mu supurmedin sen evi gel de benim evimi gör haliya ne eksem cikiyor artik organik tarima gectik temizlik kim ben kim idareten kostur kostur ev makyajlamak benimki
seni gidi seniiii :)Çokmsağol canım çok şükür bugün daha iyi. İlaçlar etkilemeye başladı sanırım..
Yidim işte yidimsülemem.. Hemen çakarsın bana 100 dk neyse gidin de biraz mc yapim
bosver gulum, kuzunu kucagina alacaksin, esin basinda, sagligin yerinde, daha ne olsun...Ahh cektiklerimden ansiklopedi çıkar gülüm. Ne kadar anlatsam boş.
Canim benim ne oluyor sana yahuBizim burada şebeke suyuna klor koyarken depo patlamış tüm hepsi suya karışmış bi güzel içtim ondan sonra bardak elimde iken müdür yardımcısı içtiğim musluğun üzerine yazı yapıştırdı suyu sakın içmeyin diye
Şu an çok fena karın Ağrı'm b mide bulantım var
Şehir genelinde sular kesildi temizleniyormuş ama ben içtim ve sonuç ortada
bosver temizligi kozde kahve keyfi yapariz kuzum:))Canımm salona gidiyorm airobikte hep aynı hareket yapmıyoruz hoca her hafta değiştiriyor tamam yarın yengeme yemeğe gidecem ödül olarak kaçırcam biraz:) sporada artı zamanım olmuyor ama zamanım olursa farklı şeyler yapacam gülümm
:) sonrada hep birlikte temizlik yaparız
ahh ahh bilet deme bana Fatime o kadar pahali ki bu sene Turkiye yalan oldu bizeSen alacaksınnn tabiiiBebiş İyi olsun da kiloyu yine burda verirsin :))
Edaaa bak kaptan da isyanlardaa bırakalım tavuğu civcivden bahsedelim artıkkk@edsofi
Hazır mangal da var, kaptanım bir zahmet biletlerimizi yollasanaa
Canım yaa çok geçmiş olsun
oyy yerim ben o minnak kuzuyu:)Kuzum bir türlü göstermiyor kendini.inşallah 8 mayıstaki randevuda
paylasilamayan bisiklet, yakinda sinemalarda:))25 km bisiklet surdum son 1 km de tepemde dikilen esim olmayaydi daha yapardim bi bisiklet daha almayi ciddi düşünür oldum püf
yoruyor gulum, operim teyzesi:)Bizde iyiyiz özgem şükür.bende özledim hepinizi ♥. Akın paşa hala yoruyor desene gülüm öp yerime kocaman.
canim benim cok tesekkur ederiz, cok az bir fark var takimlarimiz arasinda.Kızlar Tebriklerkazandınız. Emeğinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim.
Ayrıca çok teşekkürler bizlerde çok eğlendik ve kızlar çok güzel kilolar verdiler. Sevgilerleöpüyorum hepinizi...
bende de boyle gereksiz bilgiler oyle cok ki Busem, esimin bir lafi var buna karsilik Ozge=gereksiz bilgiler ansiklopedisi :))Son hickirik diye film vardi. Filmin son repligi suydu: bugun nalanin aglattigini yarin handan guldurecekti. Neden hatirladim bilmiyorum. Böyle alakasiz bilgileri neden tutuyorum aklimda onu hic bilmiyorum hele:)))
canim hep dedik sana sporu cok yapiyorsun diye dinletemedik:)Yok aç kalmak yok ama müsli felanda yok. Birde böyle deneyelim belkide hatayı gerçekten müsli felan yemekte yapıyorumdır bir bugün biraz araştırdım eğer hafta 5-6 saat kardioya yaparsakta metabolizma yavaşlar ve kilo verme dururmuş. Bu nedenle kendi sporumuda evde yapcam eğer artık bu haftada kilo veremezsem atacam kendimi camdan aşağı
amin fistigimmm insallah:)Yawrukush buarada ablam gözün aydın çok sevindim bebişin lalp atışını duymuşsunuz. İnşaallah hayırlısıyla kucağınada alırsın.
canim her sey senin kafanda bitiyor.Kızlar iyi geceler, ben bu günde kilo bildirimi yapamadım internetim yoktu ve dışardaydım ay takımdan atılmadım dimi
devam guzelim devam:)Teşekkür ederim canim aranızda olmaktan mutluyum
Renk
Canım ben de gitmek istemiyorum zatenyanlış anlamışım sanırım o zaman devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?