Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay çok geçmiş olsun Can'ım yaa bi doktora mı gitsen Allah korusun zehirlenmiş olma.

25 km bisiklet surdum son 1 km de tepemde dikilen esim olmayaydi daha yapardim bi bisiklet daha almayi ciddi düşünür oldum püf

Ayyy hayalimdeki ev :) alın kız beraber sürün yarış yaparsınız. Bu arada you tubeda indoor cycling videoları var belki sana motivasyon olur.

Derya yav. Kavun ve beyaz peyniri tek sartla yerim :))) susuz raki ah ülen:))) diyette olmicaktim ki.

Bi şu rakıyı sevemedim :)

Ayyyy kizlar horon ogrenmeye calisiorum her halayi bilirim ogrenmisimdir dogu halayi bosnak gocmen herturlu halayi bilirim amma velakin ay bu horon cok zormus. Esimin kuzeninin dugunu var misafrlerde gelecek karadenizden horin teperler kesin bende ogrencem dugunumde ogrenememistim icimde kaldi :) lililili

Menüm

Sabah
Sahanda 2 yumurta kaşarlı
2 dlm tereyağlı ekmek

Ara sütlü kahve
1 kare bitter

Öğlen
1 sk bakla
4 mercimek köftesi
3 parça et
Göbek yaprakları

Ara dondurma

Akşam
1 sk b pilavı
1 parça et
Yoğurt

2 yeşil
Spor 500 mc Yawrukush erken başlasam daha yaparmışım aslında alıştığım ben bu harekete body projectten :)

Dün yediğim jelapenoları yazmayı unutmuşum öğlen yemiştim.

Ayy ben de çok severim horonu öğrenmeye çalıştım ama ne mümkün ;( bilen biri olsa hemen yapışırım ama yakında yok malesef..

Menümü yazayım
Sabah öğlene doğru
1 avuç ceviz 2 haşlanmış yumurta domates salatalık yeşil biber peynir zeytin

Sade kahve

4 gibi 3 yaprak sarma

Akşam hindi külbastı fırında sebze 3 yaprak sarma 1 er kaşık barbunya ve havuç tarator salata

Sade kahve 3 kuru kayısı

Su 2.5 lt
Spor yürüyüş 9500 adım günün egzersizi 30 tane Yawrukush

Tam bugday unuyla yaptim ben, kendimi kandirmaya bak yalniz

Kızlar iyi geceler, ben bu günde kilo bildirimi yapamadım internetim yoktu ve dışardaydım ay takımdan atılmadım dimi
Sabah tartıldım 77 geldim. Fakat yazamadım buraya.

+1 durumundayım. Çok mutsuz ve bıkkınım. Keşke normal bir insan olsaydım biraz. Birazcık kararlı iradeli olsaydım.
Yada kararlı iradeli bir kişi benim yerime şişko olsaydı neden ben :))

Benden on yaş on beş yaş büyük kuzenlerim var. Hepsiyle akran duruyorum kilo alınca. İnsanlar beni görünce sadece kilo muhabbeti yapıyor, kilomu çirkinliğimi düşünmediğim bir saniye bile yok, etrafımdan insanlar geçiyor, zayıfları kıskanıp şişkolara üzülüyorum. Ben kafayı yedim gerçekten.Yine de gel gör ki inadına önüme ne konursa daha çok yer oluyorum. Bir şeylerin intikamını alıyormuşum gibi tıkıyorum ağzıma.
Halbuki böyle değildim ben. Noldu bana noldu?

Beynimi aldırmak yeni beyin taktırmak istiyorum. Mutsuzum. Kendimden bıktım.
Her zaman aynı şeyi yaşamaktan dönüp dolaşıp aynı şeyleri konuşmaktan bu kısır döngüden lanetten bıktım. Sanki birisi büyü yaptırdı bana.

Olmuyor işte, olmuyor. Yapamıyorum. Olmuyor. Lanet. Hep aynı yerde buluyorum kendimi.
İki üç hafta idare ediyorum sonra böyle mutsuz bedbaht lanet hissediyorum. Sanki ben ömrümün sonuna kadar şişko kalmalıymışım gibi.

O kadar sıkkınım ki. Kendimi boğasım var.

Çok mutsuzum. Öyle böyle değil.
Beni takımdan atmayın lütfen :) benim biraz inanmaya ihtiyacım var. Normal olabileceğime dair.

Alan temizlige girisiyor lafi banaydi sanirim ay dur cok guldum iki gun mu supurmedin sen evi gel de benim evimi gör haliya ne eksem cikiyor artik organik tarima gectik temizlik kim ben kim idareten kostur kostur ev makyajlamak benimki
Ahahahahhha

Oleeeeeeyyy cok sevindim
Benim acimdan bir sorun yok gülüm, senin motivasyonun yerinde olsun, güzel güzel kilolarini verde nasil yazmak istiyorsan öyle yaz

Teşekkür ederim canim aranızda olmaktan mutluyum

Renk

Canım ben de gitmek istemiyorum zaten yanlış anlamışım sanırım o zaman devam

İyi akşamlar herkese bugünkü menümü yazmadan önce bi açıkliim :) , öğle n burdan ayrıldım sandım ciddi canim sıkıldı o arada ne yersin diye sorduklarında pide dedim gitti
Akşam da yeni işimin kutlaması vardı sadece 1 dilim pasta yedim baska birsey yemedim onun yüzünden yemek yiyemedim
Toplam 1152 kalori
Sabah
Bir dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
60 gram süzme peynir
Domates salata

Öğlen
Bir porsiyon karışık pide
Salata

Akşam
Bir dilim muzlu rulo pasta

20 dakika yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…