Bizim burada şebeke suyuna klor koyarken depo patlamış tüm hepsi suya karışmış bi güzel içtim ondan sonra bardak elimde iken müdür yardımcısı içtiğim musluğun üzerine yazı yapıştırdı suyu sakın içmeyin diye
Şu an çok fena karın Ağrı'm b mide bulantım var
Şehir genelinde sular kesildi temizleniyormuş ama ben içtim ve sonuç ortada
25 km bisiklet surdum son 1 km de tepemde dikilen esim olmayaydi daha yapardim bi bisiklet daha almayi ciddi düşünür oldum püf
Derya yav. Kavun ve beyaz peyniri tek sartla yerim :))) susuz raki ah ülen:))) diyette olmicaktim ki.
Ayyyy kizlar horon ogrenmeye calisiorum her halayi bilirim ogrenmisimdir dogu halayi bosnak gocmen herturlu halayi bilirim amma velakin ay bu horon cok zormus. Esimin kuzeninin dugunu var misafrlerde gelecek karadenizden horin teperler kesin bende ogrencem dugunumde ogrenememistim icimde kaldi :) lililili
Uuuvvv bak yine gencligim geldi aklimaDerya yav. Kavun ve beyaz peyniri tek sartla yerim :))) susuz raki ah ülen:))) diyette olmicaktim ki.
Tam bugday unuyla yaptim ben, kendimi kandirmaya bak yalnizAyy ben de pizza yemeyi planlıyorum pazar günü
Bravo Haeshin başarılarının devamını diliyorum. Siz değerli üyelerim misyonumuzu korudukça çiğnenen bu hunharca yutulan lezzetli tatlı ve böreklerin varlığı nesiller boyu varlığını koruyacaktır..
Yaşasın börek ve tatlıları koruma ve koklama derneği
Süper yapmışsın benim kociş yemez öyle faydalı şeylerTam bugday unuyla yaptim ben, kendimi kandirmaya bak yalniz
Sormaa faydasindan yikiliyoo :)))Süper yapmışsın benim kociş yemez öyle faydalı şeyler
AhahahahhhaAlan temizlige girisiyor lafi banaydi sanirimay dur cok guldum iki gun mu supurmedin sen evi gel de benim evimi gör haliya ne eksem cikiyor artik organik tarima gectik temizlik kim ben kim idareten kostur kostur ev makyajlamak benimki
Oleeeeeeyyycok sevindim
Benim acimdan bir sorun yok gülüm, senin motivasyonun yerinde olsun, güzel güzel kilolarini verde nasil yazmak istiyorsan öyle yaz
RenkYanlis anladin sanirim canm kaptanimizYawrukush o tarzda bisi solemez asla . aksine burda durman icin zorlar bile ama sana kurallari hatrlatmistir sen bundan ole bisi cikarmis olabilirsin:) burdasin yani sevindim tatlim :) devam devam :) huhuuu
O zaman neydiiiii danceeee
canim benim ben kendimi acaba yanlis mi ifade ettim.
ben senin takimdan ayrilmani kesinlikle istemiyorum guzelim.
cunku takimda beraber, destekle cok guzel gidiyor kilolar.
biliyorum firsat buldukca takima ugradiginida, lutfen kal bizimle.
biz gitmeni istemiyoruz hic:))
tebrikler canim, az kaldi mutlu sona, nasilsin??
hazir foto idi kuzum :)
hic sakinca yok aynen boyle devam et guzelim:)
bak asyam bu gunleri hatirlayip, esinle hic ailesi yuzunden kavga etme..
Allah basimizdan eksik etmesin onlari kuzum:)
ah ah bu fincani gorunce cok tatli, cok hos hissediyorum kendimi , masallah da diyim yine kirilmasin aman:)
ellerine saglik ablam :)
bu fincan takimimizin gozunun nuru:)
ellerin dert gormesin kuzum:)
afiyet olsun:)
sanada afiyet olsun cnaim:)
yaa dusun halimizi sayfalarca tavuk okuyoruz:)
evet canim kuzucuk hemen kardesi eve gelecek sanmis:))
spor yok mu Nenam:)
Mervem aerobik yerine baska bir spor programi yapsan.
adimlara artik vucudun alisti, aerobigede oyle...
oyuzden degisik bir sporla vucudu sasirtsan..
birde canim azicik karbonhidrat ye.
ekmek, birazcik pilav vs..
aaa hosgeldin Saadetim, nasilsin canim?
Seni gormek ne guzel:)
Kuzucuk nasil?
Ben iyiyim sukur, hamilelik arada bulantili, genelde halsiz ve hep oglanin pesinde kosturarak geciyor:)
ozledik gulum...
canim meyve ve musliyi bu haftalik cikart hayatindan.
et urunleri, salata,sebze, yogurt tuket olur mu canim:)
az yiyebilirsin biraz ama detoks gibide ac kalma sakin..
gelin gelinn beklerimm mangal bahcede hazir bekliyor:))
ehehee:)
ne guzel olur azicik dinleniriz Mervem:))
afiyet olsun canim:)
ikbal gelmez cok yogun:)
ne yidin ne yidin??
canim verecek kilon epey az her hafta ortalama 500 gr versen 2-2bucuk ayda mezun olursun guzelim:)
afiyet olsun:)
sinav stresindendir o :)
onca gunu nasil tuttun aklinda Busem masallah)
evlat iyiymis cok sevindim:)
canim yarin yeni bir sayfa ac bakalim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?