Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ewde hastalanmayi nasil becerdin canm

Canım yaa, pahalılık mahvetti hepimizii

Kaptanım listeyi bekliyorum galiba 2. Olmuş olma ihtimalim var sanırım
evet canim 2.sin birazdan hazirlayacagim sen yat uyu:)

hadi git dinlen guzelim, iyi istirahatler:)

Ewde hastalanmayi nasil becerdin canm

Duş aldım, yarım yamalak kurulanmıştım ki saçlarım hala ıslak gibiydi alışverişe gittim, geldim yetmedi buz gibi havada çamaşır asdım, bahçede bayağı durdum onun dışında, üzerimde de sanki temmuz havası kıyafeti vardıı
Normal biri için bunlar hastalanma sebebi değil belki ama benim için intihar etmek gibi birşey

Çok geçmiş olsun canım bi Ateş düşürücü al ihmal etme yarın da mutlaka doktora git ağır bir grip gibi görünüyor..

Aferin bile bile lades..

CUMA GUNU SPOR GUNLUGUMUZ

O Ollalla 23.900 adim, 1000 mountain c. egzersizi
tiffany20 9870 adim, 80 ziplama, 320 mountain c. egzersizi
Mavibocuk 8000 adim, 1 saat aerobik, 10DK, 400 mountain c. egzersizi
haeshin 25 km bisiklet
@sevimlicadi0 40 dk yuruyus
Harpy 500 mountain c. egzersizi
gogo2405 9500 adim, 30 mountain c. egzerisizi
Asyaca 7000 adim, leslie 3 mil,45 dk pilates
edsofi 10.000 adim, leslie 3 mil

Ahhh canim vallahi okudum yazdiklarini icim bayildi yaaa . dur daha sekerim korpecik genceciksin ya bi sirkelen tatlim ya kendine gel.
Sen kafanda bitir artik su isi sekerim .
Bizede katilmaya calis lutfen. Bi kadini basaramicagi sey yok . biz kilo alarak ve kilolu kalarak kendimize iskenceden baska bisi yapmioruz . ruhumuza bedenimize beynimize herseye zarar be tatlm . ne guzel bi giris yaptin . devam et sekerim lutfen ya cok buyutuosun cok buyuk sitres haline getiriosun beyninde. Halbuki bu hayatta en guzel sey mucadele etmek basarmak kendinle gurur duymak :) hadi sekerim harika bi sekilde beklioruz seni :) mugehatun

Senin canin hastalanmak istemis bellki cek smdi hihhhhh

ahh canim goz gore gore hasta olmussun, neden dikkat etmedin guzelim??
gecmis olsunn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…