ahh canim goz gore gore hasta olmussun, neden dikkat etmedin guzelim??
gecmis olsunn...
Canlarim ben hizlica yemek hazirligina geciyorum, 1 saat sonrada oglanla bebek gormeye gidecegiz, optum hepinizi :)
Bende seni öptüm kuzum:)Canlarim ben hizlica yemek hazirligina geciyorum, 1 saat sonrada oglanla bebek gormeye gidecegiz, optum hepinizi :)
Negatif düşünceleri bi kenara bırak önce hepimiz aynı duyguları hissettik zaman zaman ama pes etmedik.o kiloları 1 ayda 2 ayd almadık canım. Yavaş yavaş vericez ama pes etmek yok. Başarıya ulaşanlar pes etmeyenlerdir.Kızlar iyi geceler, ben bu günde kilo bildirimi yapamadım internetim yoktu ve dışardaydım ay takımdan atılmadım dimi
Sabah tartıldım 77 geldim. Fakat yazamadım buraya.
+1 durumundayım. Çok mutsuz ve bıkkınım. Keşke normal bir insan olsaydım biraz. Birazcık kararlı iradeli olsaydım.
Yada kararlı iradeli bir kişi benim yerime şişko olsaydı neden ben :))
Benden on yaş on beş yaş büyük kuzenlerim var. Hepsiyle akran duruyorum kilo alınca. İnsanlar beni görünce sadece kilo muhabbeti yapıyor, kilomu çirkinliğimi düşünmediğim bir saniye bile yok, etrafımdan insanlar geçiyor, zayıfları kıskanıp şişkolara üzülüyorum. Ben kafayı yedim gerçekten.Yine de gel gör ki inadına önüme ne konursa daha çok yer oluyorum. Bir şeylerin intikamını alıyormuşum gibi tıkıyorum ağzıma.
Halbuki böyle değildim ben. Noldu bana noldu?
Beynimi aldırmak yeni beyin taktırmak istiyorum. Mutsuzum. Kendimden bıktım.
Her zaman aynı şeyi yaşamaktan dönüp dolaşıp aynı şeyleri konuşmaktan bu kısır döngüden lanetten bıktım. Sanki birisi büyü yaptırdı bana.
Olmuyor işte, olmuyor. Yapamıyorum. Olmuyor. Lanet. Hep aynı yerde buluyorum kendimi.
İki üç hafta idare ediyorum sonra böyle mutsuz bedbaht lanet hissediyorum. Sanki ben ömrümün sonuna kadar şişko kalmalıymışım gibi.
O kadar sıkkınım ki. Kendimi boğasım var.
Çok mutsuzum. Öyle böyle değil.
Beni takımdan atmayın lütfen :) benim biraz inanmaya ihtiyacım var. Normal olabileceğime dair.
Geçmiş olsun kuzum yat dinlen bitki çayı limonlu çorba falan tüket dikkat et kendine.Hayırlı geceler canlar..
Yazacak takatim bile yok..
Kaç saattir ağrım vardı, kemiklerime çekiçle vuruyorlardı sanki..
Git-gide kötüleştim, mide bulantısı, karın ağrısı, ateş, titreyecek kadar üşüyorum bir de..
Her tarafım ağrıyor
canım aslın da bir dönem hepimizin geçtiği yollardan geçiyorsun, inan bana yüzlerce, binlerce insan da seninle aynı şeyleri düşünüyor aslın da ama bizim farkımız artık bunu kabullenmeyi reddediyor olmamız. İsra suresi 19. ayet der ki ''biz insanların kaderini çabasına bağlı kıldık'' şişman olmak senin kaderin değil. Bunu değiştirebilirsin ve aslın da o kadar şanslısın ki bir zamanlar aynen senin hissettiğini hisseden insanlar topluluğunun içindesin. Hani bazen toplu terapi yapar ya psikologlar işte bizim amacımızda birlikten kuvvet oluşturmak. yarın yeni bir gün yeni bir sabah ve yeni hayatının ilk günü olsun. Tüm lezzetleri hiç tatmamış hiç tanışmamış gibi sıfırla beynini, ve kendi içinden yeni bir incecik genç bir kız doğur yeniden kendinden. Şöyle yapalım mı ? bir bebeğin doğması için bile anne karnında 9 ay beslemek büyütmek gerekiyor. İçinde ki o zayıf incecik narin genç kıza maksimum 9 ay boyunca tüm özenle bak, sağlıklı besle kendin de yeni bir can büyüt. Ve yeni doğan bir can misali göreceksin ki senden yepyeni bir sen çıkacak. Haydii başlayalım...Kızlar iyi geceler, ben bu günde kilo bildirimi yapamadım internetim yoktu ve dışardaydım ay takımdan atılmadım dimi
Sabah tartıldım 77 geldim. Fakat yazamadım buraya.
+1 durumundayım. Çok mutsuz ve bıkkınım. Keşke normal bir insan olsaydım biraz. Birazcık kararlı iradeli olsaydım.
Yada kararlı iradeli bir kişi benim yerime şişko olsaydı neden ben :))
Benden on yaş on beş yaş büyük kuzenlerim var. Hepsiyle akran duruyorum kilo alınca. İnsanlar beni görünce sadece kilo muhabbeti yapıyor, kilomu çirkinliğimi düşünmediğim bir saniye bile yok, etrafımdan insanlar geçiyor, zayıfları kıskanıp şişkolara üzülüyorum. Ben kafayı yedim gerçekten.Yine de gel gör ki inadına önüme ne konursa daha çok yer oluyorum. Bir şeylerin intikamını alıyormuşum gibi tıkıyorum ağzıma.
Halbuki böyle değildim ben. Noldu bana noldu?
Beynimi aldırmak yeni beyin taktırmak istiyorum. Mutsuzum. Kendimden bıktım.
Her zaman aynı şeyi yaşamaktan dönüp dolaşıp aynı şeyleri konuşmaktan bu kısır döngüden lanetten bıktım. Sanki birisi büyü yaptırdı bana.
Olmuyor işte, olmuyor. Yapamıyorum. Olmuyor. Lanet. Hep aynı yerde buluyorum kendimi.
İki üç hafta idare ediyorum sonra böyle mutsuz bedbaht lanet hissediyorum. Sanki ben ömrümün sonuna kadar şişko kalmalıymışım gibi.
O kadar sıkkınım ki. Kendimi boğasım var.
Çok mutsuzum. Öyle böyle değil.
Beni takımdan atmayın lütfen :) benim biraz inanmaya ihtiyacım var. Normal olabileceğime dair.
amenna canımAnaammmm kimse kalmamis :) herkese hayrli geceler :) bu sabahada cikmamiz duasiyla :) Allah yar ve yardimcimiz olsun :) bizi onsuz birakmasin:) merhametinden esirgemesin :) sadece O'na siginir , O'ndan medet umar, O'na guveniriz :) son olarak
AllaH Var ! GaM YoK ! :)
Eline sağlık canım, teşekkür ederizz.***4. TAKIM 463. Etap ***
Mavibocuk (64.5///%)Kilosu sabit
haeshin (62.4/62.3/0.1/%0.16)
Asyaca (75.1/73.9/1.2/%1.60)
edsofi (73.1/72.7/0.4/%0.55)
melinda23 (66.5///%)Kilosu sabit
ddanes (60.8///%)
CheGuevera (64.9/64.7/0.2/%0.31)
gogo2405 (66.3/65.9/0.4/%0.60)
sevimlicadi0 (67.6///%)Kilosu sabit
abesle_istigal (94.2/92.3/1.9/%2.02)
harpy (83.3/82.5/0.8/%0.96)
tiffany20 (55.6/55.4/0.2/%0.36)
Ollalla (54.2/53.5/0.7/%1.29)
happy_moon (55.8/55.3/0.5/%0.90)yeni uye, baslangic tarihi:14 Nisan, baslangic kilosu:57.2 , hedef:49
4. Takim Ortalaması:%
***PEMBE SALYANGOZLAR***
zey zey (59.8/59/0.8/%1.34)
betusi (73.5///%)
kitabi (89.5/88.6/0.9/%1.01)
AKovser (56.4/55.4/1/%1.77)
mugehatun (76.2///%)
bnnu (59.6/59.2/0.4/%0.67)
mart09 (75.6///%)
keping (64.7///%)
KarKralicesi (72.2/71/1.2/%1.66)
aypdr (66.3///%)
Ortalama: %
canım yaz döneminde kurutucular baya indirimde oluyor denk gelirse alabilirsen al alerjin varsa canım. inan kurutma makinesnin filtresinden çıkan hav a toz a inanamazsın elektrik süpürgesi gibi.Nese ben lesliemi yapim snra namaz kilayim sonra yemek yapimmmm iiiyyyyyyy bitmez ew isleri camasirlarda katlancak . camasir katlarken cok kotu oluyorum tozlarindan alerjik oluorum polen donemlerinde yaaaa oooffff
Canımm olurmu biz seni çok seviyoruz, ne zaman müsait olursan o zaman gelirsinn.Anlıyorum canım gitmeyi hiç istemiyorum ben, menümü bu şekilde yazmamda sakınca yoksa listeye dahil olmadan da menümü sporumu yazarım tabiki teşekkür ederim
Eline, emeğine iki canına sağlık kaptanım
GELISME TABLOSU
SIRA İSİM YAŞ BOY BAŞL. KG GÜNCEL KG HEDEF KG 1 Mavibocuk 23 165 74.2 64.5 60 2 harpy 33 168 88.0 83.3 60 3 haeshin 33 168 76.1 62.4 60 4 abesle_istigal 29 175 104.2 92.3 75 5 mugehatun 27 160 79.0 76.2 55 6 kitabi 35 165 95.0 88.6 65 7 happy_moon 30 152 57.2 55.3 49 8 gogo2405 38 167 77.5 65.9 60.0 9 zey zey 26 170 60.7 59.0 56.0 10 Asyaca 30 168 84.0 73.9 63 11 AKovser 21 155 57.0 55.4 48.0 12 edsofi 24 163 76.2 72.7 66 13 Ollalla 20 155 57.2 53.5 45 14 tiffany20 20 163 60.0 55.4 50 15 CheGuevera 30 168 75.9 64.7 63 16 melinda23 28 160 77.0 66.5 60 17 betusi 30 165 76.6 73.5 57 18 ddanes 34 153 65.0 60.4 50 19 sevimlicadi0 18 169 73.6 67.6 55 20 LunaDaisies 28 157 92.0 90.3 59 21 bnnu 25 170 61.0 59.2 57 22 mart09 40 173 76.0 75.6 68 23 keping 30 162 65.5 64.0 55 24 KarKralicesi 28 168 73.2 71.0 65 25 aypdr 32 154 66.3 66.3 60
tatlım çok stres yapıyosun relax ol biraz. Dr a gitmişmiydin tahlillerine baktırdın mı ? tiroidlerin de filan bi sorun yok değil mi ?Tartıda - yi göremeyince birde okuldaki stress ve problemler yüzünden bugün moralim çok bozuldu saçmaladım bugün çok kötü geçti yemek konusunda zorda olsa kendimi toparladım. Bu sefer yarından itibaren çok daha dikkatli olacam. Ama fitnessimin süreside bitti ve hiç bir faydasını göremedim buyüzden yazılmaktandada vazgeçtimYawrukush ablacım vaktin olduğunda bana spor önerisinde bulunurmusum günlük yapabileceğim hareketler felan. Spor programı hazırlamak istiyorum kendime. Herşeyin üzerine bir çizgi çektim yarın herşeye 0 dan başlıyorum. Buarada kaptanım bu hafta biraz daha az yiyeceğim göz yumarsın değil mi ama detoks felan yapmıyorum sadece daha az yemeye karar verdim. Bol bol çay felan içeçem bide yoğurt kürüne başlayacağım bakalım. Bu seferde başaramazsam ne yaparım bilmiyorum artık
Afiyet olsun canımm.Ben elbette bir klasik olan karamel trilece:)
Cocuklar uyusunda keyifle yemek icin disari cikcam
ne güzel vermişssin canımmSimdi once carsamba menum
Sabah
Yarim simit
Peynir
Az zeytin
Salatalık
Aksam
Bulgurlu zeytinyagli biber dolmasi
Yesil cay ve sade kahve ictim
Spor yok
Su en az 3 lt
Perşembe
Sabah
2 yumurta
Bes zeytin ve zeytin yagi
Limonlu yesil cay
Ogle
Sade kahve
Aksam
Bakla
Yogurt
Taze sogan
Su 3 lt anca olmustur
Spor yok
Bugun
Sabah
2 yumurta
6 siyah zeytin
Zeytinyagi
Peynir
Bol maydanoz
Limonlu yesil cay
Ogle sade kahve
Aksam
Mercimek Çorbası
1 tane bulgurlu biber dolmasi
Yogurt
Taze sogan
Aralarda
Sade kahve
Spor henuz yok
Su 2.5 lt şimdilik
Bu aradaYawrukush uma bildirmistim buradan da soyleyim kilo bildirimimi guncellemek istiyorum
Gh 62.4
Bh 61.6
F 800 grEki Görüntüle 1823491
canımm güzel görünüyor bir de tahlillerine baktırmadıysan bu hafta planına Dr. randevusu da ekle bence.Eki Görüntüle 1823537 Evet üşenmeden kendime 1 haftalık plan yaptım haftaya sadece pazartesi, salı, çarşamba okulum var bende menümü ona göre yaptım eğer bu işe yarar ise haftaya cuma ondan sonraki hafta için bir program hazırlarım.
8 dakikalık karın egsersizi yazdığım yerde Derya ablanın paylaştığı egzersizi yapmayı düşünüyorum (değişik pozisyonlarsa mekik hareketi)
Şimdi fikirlerinize ihtiyaçım sizcr nasıl işe yarar mı bu menü
ayy severim elinii, kızımın ismi ya görünce çok mutlu oldumm ki
kuzummmBizim burada şebeke suyuna klor koyarken depo patlamış tüm hepsi suya karışmış bi güzel içtim ondan sonra bardak elimde iken müdür yardımcısı içtiğim musluğun üzerine yazı yapıştırdı suyu sakın içmeyin diye
Şu an çok fena karın Ağrı'm b mide bulantım var
Şehir genelinde sular kesildi temizleniyormuş ama ben içtim ve sonuç ortada
Çok teşekkür ederizz, bizim için de çok keyifliydii =)Kızlar Tebriklerkazandınız. Emeğinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim.
Ayrıca çok teşekkürler bizlerde çok eğlendik ve kızlar çok güzel kilolar verdiler. Sevgilerleöpüyorum hepinizi...
Canım ne oldu yaa, çok geçmiş olsunKızlar benim midem bulanıyor yatıyorum iyi geceler
varsa tam buğday unuyla yap canım, ben öle yaptım (vicdan rahatlatmaVallahi yarin kendime mayasiz incecuk hamurdan ufak pizza yapacagiiimmmm cok canm cekti
Sağolasın canımm..65 gorundu:))
canim kolayliklar dilerim cok yorulmussun bugun..
birer isirik tatlarina bal canim..
canim haftalik programin cok guzel ben cok begendim...
egzersiz videosu paylasayim mi senin icin??
tamam canim, bol ter atmalar:)
oyy masallah sana hergun agzim acik okuyorum bu ne enerji arkadas:)
bol ter atmalar:))
afiyet olsun canim:)
Rabbim saglik versin kuzum..
sizi diren pasta borekciler sizi:)
bende gonullu katilimci olayim:)
haliya ne eksem cikiyor lafindan sonra koptum ben:)
Allah iyiligini versin emi:))
seni gidi seniiii :)
bosver gulum, kuzunu kucagina alacaksin, esin basinda, sagligin yerinde, daha ne olsun...
Canim benim ne oluyor sana yahu
Cok mu kotusun, ihmal etme git doktora Deryam Allah korusun...
bosver temizligi kozde kahve keyfi yapariz kuzum:))
ahh ahh bilet deme bana Fatime o kadar pahali ki bu sene Turkiye yalan oldu bize(
oyy yerim ben o minnak kuzuyu:)
paylasilamayan bisiklet, yakinda sinemalarda:))
yoruyor gulum, operim teyzesi:)
canim benim cok tesekkur ederiz, cok az bir fark var takimlarimiz arasinda.
Bu yarisma 2 takimimiza da yaradi, hepinize kucak dolusu sevgile, tebrikler:)
bende de boyle gereksiz bilgiler oyle cok ki Busem, esimin bir lafi var buna karsilik Ozge=gereksiz bilgiler ansiklopedisi :))
canim hep dedik sana sporu cok yapiyorsun diye dinletemedik:)
amin fistigimmm insallah:)
canim her sey senin kafanda bitiyor.
kilo almana sebep olan yiyecekleri biliyorsun, yapman gereken tek sey onlardan uzak durmak..
biz burada her zaman sana destegiz, sen yeterki kafanda tamam artik, diyete gercekten basliorum de..
istedikten sonra yapamayacagin hicbir sey yok guzelim..
devam guzelim devam:)
Keşke en azından bi yelek alsaydın canım sırtınaDuş aldım, yarım yamalak kurulanmıştım ki saçlarım hala ıslak gibiydi alışverişe gittim, geldim yetmedi buz gibi havada çamaşır asdım, bahçede bayağı durdum onun dışında, üzerimde de sanki temmuz havası kıyafeti vardıı
Normal biri için bunlar hastalanma sebebi değil belki ama benim için intihar etmek gibi birşey
iki canına sağlık kaptanımm.........MOUNTAIN CLIMBER EGZERSIZI TAKIM ICI ILK 3.....
1.1000 adet egzersiz ile O Ollalla
2. 500 adet egzersiz ile @Harpy
3.400 adet egzersiz ile @Mavibocuk
Tebrikler canlar...
tebrikler çiçeğimGeçen hafta 64.9
Bu hafta 64.7
canım tebriklerkızlar günaydın ben şimdi kontrol için hastaneye gidiyorum kilom 90.3 geçen hafta 90.7 idi ama wc ye gidemedim muhtemelen 89.9 falanımdır
canım tebriklerGünaydin Kizlarr
Bu haldeyken kilo bildirmem ne kadar dogru bilemiyorum ama sizlere birakiyorum
Gecen Hafta :59.8
Bu hafta:59
Malum midemde bisey kalmadi dun yedigim 2 yk kasigi haslanmis patates bir kac cubuk kraker 1 bardak ayran bide 1 bardak su.
ne güzel vermişssin tebriklerGeçen hafta:72,20
Bu hafta:71,00
Fark:1,20
Tebrikler şampiyonn, harikasınnGecen hafta 94.2
Bu hafta 92.3
Fark -1.9
yüzde 2,01
Eki Görüntüle 1823026
benim başlarken hedefim kızımın doğumgününe yani 8 mayısa kadar 91 olup kreşteki partisinde kırmızı elbisemi giyebilmektiii
hedefime çok yaklaştım çok şükür
veee kırmızı elbise bana şuanda çok bol geldiği için maalesef giyemeyeceğimmmm
ben 12 yıldır 91 in altını hiç görmedim
üniversiteye başladığım yıl 73 kg idim ve 4 yılda 40 kilodan fazla aldım verdim aldım hep ama 91in altına hiç düşemedimmmm
şimdi daha sıkı sarılacağım sporuma diyetimeeeee
beni güzel motive ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum
canımm leslie yapıyodun değil mi ? TebriklerrrGecen hafta 73.1
Bu hafta 72.7
Fark 0.4 g
Hedef 66
Ben 1 kilo veririm dedim ama fissss :)
Tebrikler canımmGeçen Hafta :55.8
Bu hafta : 55.300
Fark: 0.5
yüzde :0.85
hedef kilo 49 kaldı 6.3 kg...
herkesi tebrik ediyorum bu hafta daha çok spor yapalım...
Perşembeleri Maydanoz suyu tüketiyormusun canım ? baya ödem söktürüyor muhtemelen ödem olmuştur.Geçen hafta:66,5
Bu hafta:66,5
Fark:0
Yüzde:0
Gelecek hafta için hedef kilo:65
maleseff yaa dun 500 gr eksıdeydm sabah bugun yıne aynı kg da cıktım anlamadm nıe ole oldu takım ortalamasnı kotu etkılıcem kusura bakmaın
Tebrikler canımmGünaydın kızlar kilo verenleri okudum maşallah güzel kilolar verilmiş
Yawrukush yirim ben o bebişini hop diye kucağına vereceklerini mi sanıyormuş ohyyyy
Allah analı babalı büyütsün canım
dün biraz kaçırdım pide artı dondurma yedim utanıyorum yazamadım ama 40 dk lık yürüyüşüm vardı eritmiş olabilir miyim :)
geçen hafta : 59,6
bu hafta : 59,2
fark : 400 gr
yüzde yazmıyorum listeye ne zaman giriyordumYawrukush
süper canım tebrik ediyorummKilo verenleri tebrik ediyorum. Bu hafta ben diyetime çok dikkat ettim üstelik pazartesi salı çarşamba 2×45dk. Yürümeye rağmen. Pazar hariç diğer günler 45 dk yürüdüm ama sonuç
Geçen hafta 89.5
Bu hafta 88.6
Fark 900 gr
Anlamadım. Resmen vermekte zorlandım. E az 1.5 kilo bekliyordum.
Bence de 2 gün spora süperr. Tebrikler tatlımGeçen hafta: 83.3
Bu hafta: 82.5
Fark: 800 gr
Yüzde: 0.94
Sadece 2 gün spor yapmış olmama ramen iyi geldi bana..
saol canımmennun olduk adıda kendı gbı tatlişko fluffy chu
evet
maşallah isimleriyle yaşasınlar inşallah
evet pandalar yenmeli direk pandoslar
hadi bakalım hayırlı haberler inşallah
ayy masallah yahu koca bebek
maşallah çok tebrik ederim basarılarn devamını dilerim.
ahaha sarkı şahane
ahaha ödem bakma yöntemi
ayyy yazık bbeği alıp eve gtcek sanıo yerim ben onu
cok tebrık ederm
olsn gayet guzel tebrık edermç
süpersinnn
sahane
bugunu daha yemedim kız ehheh
günaydn
bence sahane bir sonuc
bence super sonuc
tebrık ederm
Kesinlikle katılmalısın, ben bir ayda 68 cm inceldim pilatesle. Ki senin amacında daha çok incelmekti 360 kasın 360 ını da çalıştıran bir spor. Ve incelmek için çok doğru bir spor.plates kursu varmış iş yerimin altında. ücretsiz ona mı katılsam acaba
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | ODUL | - | - | - | - | - | - |
CheGuevera | - | - | - | - | - | - | - |
melinda23 | - | - | - | - | - | - | |
abesle_istigal | - | - | - | - | - | - | |
sevimlicadi0 | ODUL | - | - | - | - | - | - |
edsofi | ODUL | - | - | - | - | - | - |
ddanes | - | - | - | - | - | - | - |
KarKralicesi | - | - | - | - | - | - | - |
AKovser | - | - | - | - | - | - | - |
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
mugehatun | - | - | - | - | - | - | - |
kitabi | - | - | - | - | - | - | - |
Asyaca | ODUL | - | - | - | - | - | - |
tiffany20 | - | - | - | - | - | - | |
Ollalla | ODUL | - | - | - | - | - | - |
gogo2405 | - | - | - | - | - | - | |
bnnu | ODUL | - | - | - | - | - | - |
Mavibocuk | - | - | - | - | - | - | |
haeshin | - | - | - | - | - | - |
ivit ))))Sende beni gecicen yumurtada az kaldi
Ya cocuk iste hakli verselermis kardesini o ne guzel bakarmis bi kere:))) akinimin kardesi dogsun minik abi olsun :))Canlarim eve geldik, cok sukur bebisimizi ve kalp atislarini gorduk:)
Oglan bize firsat vermedi, ultrasonun monitorunu de begenmedi hani bebek hani bebek deyip durdu:)
Cocukcagiz hemen bugun bebegi bize verecekler saniyormus:)
Uyudunuz mu bakalim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?