Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anaammmm kimse kalmamis :) herkese hayrli geceler :) bu sabahada cikmamiz duasiyla :) Allah yar ve yardimcimiz olsun :) bizi onsuz birakmasin:) merhametinden esirgemesin :) sadece O'na siginir , O'ndan medet umar, O'na guveniriz :) son olarak
AllaH Var ! GaM YoK ! :)

Negatif düşünceleri bi kenara bırak önce hepimiz aynı duyguları hissettik zaman zaman ama pes etmedik.o kiloları 1 ayda 2 ayd almadık canım. Yavaş yavaş vericez ama pes etmek yok. Başarıya ulaşanlar pes etmeyenlerdir.
Geçmiş olsun kuzum yat dinlen bitki çayı limonlu çorba falan tüket dikkat et kendine.

canım aslın da bir dönem hepimizin geçtiği yollardan geçiyorsun, inan bana yüzlerce, binlerce insan da seninle aynı şeyleri düşünüyor aslın da ama bizim farkımız artık bunu kabullenmeyi reddediyor olmamız. İsra suresi 19. ayet der ki ''biz insanların kaderini çabasına bağlı kıldık'' şişman olmak senin kaderin değil. Bunu değiştirebilirsin ve aslın da o kadar şanslısın ki bir zamanlar aynen senin hissettiğini hisseden insanlar topluluğunun içindesin. Hani bazen toplu terapi yapar ya psikologlar işte bizim amacımızda birlikten kuvvet oluşturmak. yarın yeni bir gün yeni bir sabah ve yeni hayatının ilk günü olsun. Tüm lezzetleri hiç tatmamış hiç tanışmamış gibi sıfırla beynini, ve kendi içinden yeni bir incecik genç bir kız doğur yeniden kendinden. Şöyle yapalım mı ? bir bebeğin doğması için bile anne karnında 9 ay beslemek büyütmek gerekiyor. İçinde ki o zayıf incecik narin genç kıza maksimum 9 ay boyunca tüm özenle bak, sağlıklı besle kendin de yeni bir can büyüt. Ve yeni doğan bir can misali göreceksin ki senden yepyeni bir sen çıkacak. Haydii başlayalım...

amenna canım

Eline sağlık canım, teşekkür ederizz.
Nese ben lesliemi yapim snra namaz kilayim sonra yemek yapimmmm iiiyyyyyyy bitmez ew isleri camasirlarda katlancak . camasir katlarken cok kotu oluyorum tozlarindan alerjik oluorum polen donemlerinde yaaaa oooffff
canım yaz döneminde kurutucular baya indirimde oluyor denk gelirse alabilirsen al alerjin varsa canım. inan kurutma makinesnin filtresinden çıkan hav a toz a inanamazsın elektrik süpürgesi gibi.
Anlıyorum canım gitmeyi hiç istemiyorum ben, menümü bu şekilde yazmamda sakınca yoksa listeye dahil olmadan da menümü sporumu yazarım tabiki teşekkür ederim
Canımm olurmu biz seni çok seviyoruz, ne zaman müsait olursan o zaman gelirsinn.
Eline, emeğine iki canına sağlık kaptanım
tatlım çok stres yapıyosun relax ol biraz. Dr a gitmişmiydin tahlillerine baktırdın mı ? tiroidlerin de filan bi sorun yok değil mi ?
Ben elbette bir klasik olan karamel trilece:)
Cocuklar uyusunda keyifle yemek icin disari cikcam
Afiyet olsun canımm.

ne güzel vermişssin canımm

canımm güzel görünüyor bir de tahlillerine baktırmadıysan bu hafta planına Dr. randevusu da ekle bence.
ayy severim elinii, kızımın ismi ya görünce çok mutlu oldumm ki
kuzummm
Çok teşekkür ederizz, bizim için de çok keyifliydii =)

Kızlar benim midem bulanıyor yatıyorum iyi geceler
Canım ne oldu yaa, çok geçmiş olsun

Vallahi yarin kendime mayasiz incecuk hamurdan ufak pizza yapacagiiimmmm cok canm cekti
varsa tam buğday unuyla yap canım, ben öle yaptım (vicdan rahatlatma )
Sağolasın canımm..
Keşke en azından bi yelek alsaydın canım sırtına
......MOUNTAIN CLIMBER EGZERSIZI TAKIM ICI ILK 3.....

1.1000 adet egzersiz ile O Ollalla

2. 500 adet egzersiz ile @Harpy

3.400 adet egzersiz ile @Mavibocuk

Tebrikler canlar...
iki canına sağlık kaptanımm...

Geçen hafta 64.9
Bu hafta 64.7
tebrikler çiçeğim
kızlar günaydın ben şimdi kontrol için hastaneye gidiyorum kilom 90.3 geçen hafta 90.7 idi ama wc ye gidemedim muhtemelen 89.9 falanımdır
canım tebrikler
canım tebrikler
Geçen hafta:72,20
Bu hafta:71,00
Fark:1,20
ne güzel vermişssin tebrikler
Tebrikler şampiyonn, harikasınn
Gecen hafta 73.1
Bu hafta 72.7
Fark 0.4 g
Hedef 66
Ben 1 kilo veririm dedim ama fissss :)
canımm leslie yapıyodun değil mi ? Tebriklerrr
Geçen Hafta :55.8
Bu hafta : 55.300
Fark: 0.5
yüzde :0.85
hedef kilo 49 kaldı 6.3 kg...

herkesi tebrik ediyorum bu hafta daha çok spor yapalım...
Tebrikler canımm
Perşembeleri Maydanoz suyu tüketiyormusun canım ? baya ödem söktürüyor muhtemelen ödem olmuştur.
Tebrikler canımm
süper canım tebrik ediyorumm
Geçen hafta: 83.3
Bu hafta: 82.5
Fark: 800 gr
Yüzde: 0.94

Sadece 2 gün spor yapmış olmama ramen iyi geldi bana..
Bence de 2 gün spora süperr. Tebrikler tatlım
saol canım
plates kursu varmış iş yerimin altında. ücretsiz ona mı katılsam acaba
Kesinlikle katılmalısın, ben bir ayda 68 cm inceldim pilatesle. Ki senin amacında daha çok incelmekti 360 kasın 360 ını da çalıştıran bir spor. Ve incelmek için çok doğru bir spor.

]TUM CITIRLARIN DIKKATINE

Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
HarpyODUL
------
CheGuevera-------
melinda23
100IA
------
abesle_istigal
100M
------
sevimlicadi0ODUL
------
edsofiODUL
------
ddanes-------
KarKralicesi-------
AKovser-------
zey zey-------
mugehatun-------
kitabi-------
AsyacaODUL
------
tiffany20
------
OllallaODUL
------
gogo2405
------
bnnuODUL
------
Mavibocuk
------
haeshin
------

[/td][/td][/td][/td]

Canlarim eve geldik, cok sukur bebisimizi ve kalp atislarini gorduk:)
Oglan bize firsat vermedi, ultrasonun monitorunu de begenmedi hani bebek hani bebek deyip durdu:)
Cocukcagiz hemen bugun bebegi bize verecekler saniyormus:)
Uyudunuz mu bakalim:)
Ya cocuk iste hakli verselermis kardesini o ne guzel bakarmis bi kere:))) akinimin kardesi dogsun minik abi olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…