Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bizim evde tv yok yaw :)
akilli monitorumuz var oradan arada dizi film izliyoruz:)
yazik bize ayol:)

tabe tabee sultanim:)

epey uzunmus, sirma sacliymisin ya sen Derya:))
Bizde var da izleyen yok eski bi lcd acmiyoruz. Cocuklara int den cizgifilm Indirdi esim onu yukledim flash bellege onu takiyoruz. Kosem falan hic bilmiyorum dizileri. Yabanci kaldim. Ozledim ama vakit bulamiyoru

Günaydın herkese yaşıyorum ve buradayım
İlaç almıştım uyumuşum akşam şimdi iyiyim
Menümü yazıp geride kalan 125 mesajı okuyayım kahvemi yudumlarken
Biraz sonra yürüyüşe çıkacağım
Dünkü menüm
Kahvaltı
Çemenli yumurta
Yarım simit
Kk peynir
Domates salatalık közlenmiş biber
Çay
Öğlen bir küçük tabak makarna bir kase cacık
Ara bir dondurma (maraşlıyım ne yapam)
Akşam etli paça çorbası
Ama maalesef mide bulantım yüzünden hepsi gitti
9 bin adım

Günaydın :)
bosver temizligi kozde kahve keyfi yapariz kuzum:))
Oohh mis gibi :))
Geçmiş olsun kuzum

Kuzum bir türlü göstermiyor kendini. inşallah 8 mayıstaki randevuda
Çikolata ye ultrason öncesi
Teşekkür ederiz kazanmak ruhumuzda var bizim emeğinize sağlık
Boyum 1.64 tatlım:)
O boyla 55 dersen ben hedef kilomu 60 a çekerim niye çekmeyim aha kıskandım :))
At at iyi olur belki iyi bir yere düşersin kimbilir
Geçen bende çekyattan attım kendimi çok eğlenceli şaka bi yana bu kadar cardio zararlıymış öyle mi şaşırdım
Süper yapmışsın benim kociş yemez öyle faydalı şeyler
Bebeğim biz damak tadımıza düşkünüz ne yapalım o kadar güzel yemeklerimiz var ki
Seni böyle konuşmalardan men ediyorum bir daha duymayayım sen bir 4. Takım üyesisin bak 86 kiloydum ben veremem diyordum ben zayıflayamam ömür boyu böyle kalacağım yengem 3 çocuk doğurdu dal gibi imrenirdim ona Alışverişe giderdim hanım efendi bunlar standart size olmaz derlerdi eve gelir o sinirle ne bulsam yerdim
Beraber zayıflayacağız ben yaptıysam sende yaparsın etme böyle kyamam sana
Döverim bak

Kız ağzının kenarını sil bal damlıyor

Gunaydin guzeller, keyifli haftasonlari:) Cok guzel kilolar vermissiniz bu hafta, tebrik ederim Bol egzersizli ve eksili bir gun dilerim
Günaydın fıstık sarmam ben bunhafta iki kilo vereceğim
Sağol tatlım bilmiyorum ki öğlenden berri bulanıyordu akşam daha kötü oldum şimdi daha iyim çok şükür:)
böcüğüm geçmiş olsun ne oldu sana
Kızlar sizlerle bişey paylaşayım dün çok gerildim
İnsanlar neden böyle
Dün makarna yedim
Okuldan bir arkadaş başladı sen tekrar kilo aldın ulen Nasıl aldım dedim e alırsın diyor
Biri gelmiş benim kızkardeşimde vermişti geri aldı sende alırsın
Ben bunları duyunca çöküyorum
İyiki takımım var iyi ki sizler varsınız yoksa ben asla irademe sahip olamazdım
Sizi seviyorum canlarım
Yawrukush kaptanım benim şimdiye dek ne basen problemim ne selülit problemim oldu
Çünkü yok olmayan popoda hangi selülit olacak
Bugün ki egzersize heveslenmiştim ama nırç yapamam
Üzgünüm

Geçmiş olsun canım
Bayılırım horona çok eğlenceli ve insana kiloda verdiriyor :) aslında çok basit gülüm adımları çözdün mü tamamdır aynı kolbastı gibi :)
Müge canım olmuyor diye bir şey yok, olduracaksın. Kendine güven ve nefsine hakim ol. Takıma tam anlamıyla adapte olman bile sana iyi gelecek. Şimdi kendini incecik hayal et bu da senin yeni başlangıcın olsun :)
Kızlar benim midem bulanıyor yatıyorum iyi geceler
Geçmiş olsun mavişim
Teşekkür ederim canim aranızda olmaktan mutluyum

Renk

Canım ben de gitmek istemiyorum zaten yanlış anlamışım sanırım o zaman devam

Diyete basladigimizda ve birkac hafta sonra hepimizin yasadigi klasik bunalimmmm...
oncelikle kendine gel canim
bir toparlan
beynimi aldirmak ne demekk
nefsine hakim olacaksin
olamadigin zaman sporla cezalandir kendini
kati kurallarin olsun lutfen
ben bu saatte yiyemem tesekkur ederim
ben sunu yiyemem gibi

Tabiki basaracaksin
elbette olacak
Elbette zayiflayscaksin
bak bana
125 kilolara cikmis insanim
bildigin ileri derece obez
yapamasam ben yapamam
gormuyormusun irademi
58kg annem bile bakakaliyoooo
azcik tadina bak kizim diyor
hergun sofrada neler var
esim sagolsun yemeyi almayi sever
dondurmalar tatlilar surekli var evde
Ben onumde yenen seylerim tadina bakmiyorum

Okula ac gidiyorum
3te yiyorum
8gibi tenefuste
ekmek aralari patates kizartmalari
yanina kola
sirada surekli cikolatali atistirmalar surekli elimin yaninda
havalar isindi dondurma

Inan bana aciktiysam ayran iciyorum
gecen 5kisi dondurma yedi
saat 17 idi yemem dedim cay ictim

125 kilolara cikmis ben bunu yapabiliuorsam sen tabiki yaparsin

Cok kizdim sanaaaa
beynimi aldirmak ne demekkk
lutfen azimli ol
yemek icin yasamaa
miden ve beynin diyete direniyorrr
klasik bir bunalimdasinnnn
bu direnci sporunu artirarak kirrrr
cabucsk kendine gel

Vallahi yarin kendime mayasiz incecuk hamurdan ufak pizza yapacagiiimmmm cok canm cekti
Canım lavaş ile yapabilirsin pizzanı diğer takımlardan birinde görmüştüm diyete uygun.
Geçmiş olsun ablam
Tatlı dillim benim

mugehatun tatlımm yaaa sen şuan diyete başlamadın mı bu kararı aldın değil mi ve bizim takımıza yazdın ve sende ailemize girdin. eş dost akraba komşu hep birşeyler der dalga geçer güler geçer sen diyet zamanında olumsuz şeylere kör sağır dilsiz olacaksın canım be başardığın zaman sana imrenen gözlerle ne güzel oldun kız diyecekler ve sen o zamanki mutluluğunu düşün ve artıda gelsen ekside gelsen her zaman paylaş bizimle menülerini her şekilde ver iyide olsa kötüde olsa sayfaya daha fazla uğramaya çalış inşallah hep birlikte başaracağız canım

Canim esim esim bu yaz kesin alicak zaten kisinda cok zor geciyor asamion disari ruzgarda dag gibi oluyor camasrlar .ama ikinci el alcaz . bide ben yazin bole oluyorum sadece ya offf

Ayyyy gene haberler bi ton. Ya bi insan bi insana nasil kiyiyor anlamiorum hepmiz kardesi hepimiz allagin kuluyuz ya. Rabbimin hatrina bari kimse kimseye dokunmasin ya . karsindakii allah yaratmis allahin sevdigi kula nasil dokunursun hele emanet kadinlara . ne kadar nefsi yuksek insanlarin ne kadar iradesisiz ya .
Unuversiteli bir genc hamile kalmis dogurmus bogmus cocugu denize atmis . biz anneysek bolelerin adi ne ben adini koyamiorum . 8 yasindaki cocugun pesinde 40 yasinda adam arkasindsn gidiyor cinsel istismar. Ne kadar mide bulandirici seyler ya . park yeri vermedi die adam karisinin cocugunun yaninda pompali tufekle olduruluyor. İnsan hayati bu kadar ucuzladimi . nereye gidiyor ewatlarimizi nasil bi dunyaya yetistiriorum . evladimiza en once bence vicdani merhameti ogretmeliyiz . bunu yapan cogu insanin mutlaka gecmisten ruhen darbeleri oldugu icin bence bunlari yapiorlar. Yada aldigi haram adi altinda iceceklerden kullandiklari icin yapiyorlar . allahim hepimizi bu insanlardan korusun . dönme sanslari varsa islah etsin insallah rabbim

Teşekkür ederim canim

Günaydın kk nin güzel hatunları Eda insanlar çığırından çıktı insanlıktan çıktı öyle bir dünyaya geldik ki Rabbim korusun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Ben haberleri izlemiyorum artık midem almıyor yaşananları böyle bir dünyada çocuklarımızı Nasıl yetiştireceğiz Nasıl koruyup kollayacağız Allahım kime güveneceğiz bilmiyorum artık
Aklım almıyor yemin ederim
Vahset pislik midesizlik sapıklık......
Yorum yapamıyorum çok korkuyorum artık....

Ayhh ben maydonoz suyumu kaynatım yine içeyim de gitsin pis ödemler kızlar saat 10dan 5:30 kadar dersim var :)

Coook kolay gelsin tatlimmmm
bugun etiform yeme lutfennn
yemeee yemeee diye benim sesim kulaklarinda yankilansin

temizlik enerjiiiisiii baskani ilan ediyorum kendimiii
kolay gelsin canim
isin bitince dustan sonra bir kahve ikram ediyorum sanaaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…