Bizde var da izleyen yok eski bi lcd acmiyoruz. Cocuklara int den cizgifilm Indirdi esim onu yukledim flash bellege onu takiyoruz. Kosem falan hic bilmiyorum dizileri. Yabanci kaldim. Ozledim ama vakit bulamiyorubizim evde tv yok yaw :)
akilli monitorumuz var oradan arada dizi film izliyoruz:)
yazik bize ayol:)
tabe tabee sultanim:)
epey uzunmus, sirma sacliymisin ya sen Derya:))
Oohh mis gibi :))bosver temizligi kozde kahve keyfi yapariz kuzum:))
Geçmiş olsun kuzumDuş aldım, yarım yamalak kurulanmıştım ki saçlarım hala ıslak gibiydi alışverişe gittim, geldim yetmedi buz gibi havada çamaşır asdım, bahçede bayağı durdum onun dışında, üzerimde de sanki temmuz havası kıyafeti vardıı
Normal biri için bunlar hastalanma sebebi değil belki ama benim için intihar etmek gibi birşey
Sağol tatlım bilmiyorum ki öğlenden berri bulanıyordu akşam daha kötü oldum şimdi daha iyim çok şükür:)Canım ne oldu yaa, çok geçmiş olsun
Çikolata ye ultrason öncesiKuzum bir türlü göstermiyor kendini.inşallah 8 mayıstaki randevuda
Teşekkür ederiz kazanmak ruhumuzda var bizim emeğinize sağlıkKızlar Tebriklerkazandınız. Emeğinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim.
Ayrıca çok teşekkürler bizlerde çok eğlendik ve kızlar çok güzel kilolar verdiler. Sevgilerleöpüyorum hepinizi...
O boyla 55 dersen ben hedef kilomu 60 a çekerim niye çekmeyim aha kıskandım :))Boyum 1.64 tatlım:)
At at iyi olur belki iyi bir yere düşersin kimbilirYok aç kalmak yok ama müsli felanda yok. Birde böyle deneyelim belkide hatayı gerçekten müsli felan yemekte yapıyorumdır bir bugün biraz araştırdım eğer hafta 5-6 saat kardioya yaparsakta metabolizma yavaşlar ve kilo verme dururmuş. Bu nedenle kendi sporumuda evde yapcam eğer artık bu haftada kilo veremezsem atacam kendimi camdan aşağı
Bebeğim biz damak tadımıza düşkünüz ne yapalım o kadar güzel yemeklerimiz var kiSüper yapmışsın benim kociş yemez öyle faydalı şeyler
Seni böyle konuşmalardan men ediyorum bir daha duymayayım sen bir 4. Takım üyesisin bak 86 kiloydum ben veremem diyordum ben zayıflayamam ömür boyu böyle kalacağım yengem 3 çocuk doğurdu dal gibi imrenirdim ona Alışverişe giderdim hanım efendi bunlar standart size olmaz derlerdi eve gelir o sinirle ne bulsam yerdimKızlar iyi geceler, ben bu günde kilo bildirimi yapamadım internetim yoktu ve dışardaydım ay takımdan atılmadım dimi
Sabah tartıldım 77 geldim. Fakat yazamadım buraya.
+1 durumundayım. Çok mutsuz ve bıkkınım. Keşke normal bir insan olsaydım biraz. Birazcık kararlı iradeli olsaydım.
Yada kararlı iradeli bir kişi benim yerime şişko olsaydı neden ben :))
Benden on yaş on beş yaş büyük kuzenlerim var. Hepsiyle akran duruyorum kilo alınca. İnsanlar beni görünce sadece kilo muhabbeti yapıyor, kilomu çirkinliğimi düşünmediğim bir saniye bile yok, etrafımdan insanlar geçiyor, zayıfları kıskanıp şişkolara üzülüyorum. Ben kafayı yedim gerçekten.Yine de gel gör ki inadına önüme ne konursa daha çok yer oluyorum. Bir şeylerin intikamını alıyormuşum gibi tıkıyorum ağzıma.
Halbuki böyle değildim ben. Noldu bana noldu?
Beynimi aldırmak yeni beyin taktırmak istiyorum. Mutsuzum. Kendimden bıktım.
Her zaman aynı şeyi yaşamaktan dönüp dolaşıp aynı şeyleri konuşmaktan bu kısır döngüden lanetten bıktım. Sanki birisi büyü yaptırdı bana.
Olmuyor işte, olmuyor. Yapamıyorum. Olmuyor. Lanet. Hep aynı yerde buluyorum kendimi.
İki üç hafta idare ediyorum sonra böyle mutsuz bedbaht lanet hissediyorum. Sanki ben ömrümün sonuna kadar şişko kalmalıymışım gibi.
O kadar sıkkınım ki. Kendimi boğasım var.
Çok mutsuzum. Öyle böyle değil.
Beni takımdan atmayın lütfen :) benim biraz inanmaya ihtiyacım var. Normal olabileceğime dair.
Kız ağzının kenarını sil bal damlıyorcanım aslın da bir dönem hepimizin geçtiği yollardan geçiyorsun, inan bana yüzlerce, binlerce insan da seninle aynı şeyleri düşünüyor aslın da ama bizim farkımız artık bunu kabullenmeyi reddediyor olmamız. İsra suresi 19. ayet der ki ''biz insanların kaderini çabasına bağlı kıldık'' şişman olmak senin kaderin değil. Bunu değiştirebilirsin ve aslın da o kadar şanslısın ki bir zamanlar aynen senin hissettiğini hisseden insanlar topluluğunun içindesin. Hani bazen toplu terapi yapar ya psikologlar işte bizim amacımızda birlikten kuvvet oluşturmak. yarın yeni bir gün yeni bir sabah ve yeni hayatının ilk günü olsun. Tüm lezzetleri hiç tatmamış hiç tanışmamış gibi sıfırla beynini, ve kendi içinden yeni bir incecik genç bir kız doğur yeniden kendinden. Şöyle yapalım mı ? bir bebeğin doğması için bile anne karnında 9 ay beslemek büyütmek gerekiyor. İçinde ki o zayıf incecik narin genç kıza maksimum 9 ay boyunca tüm özenle bak, sağlıklı besle kendin de yeni bir can büyüt. Ve yeni doğan bir can misali göreceksin ki senden yepyeni bir sen çıkacak. Haydii başlayalım...
Günaydın fıstık sarmam ben bunhafta iki kilo vereceğimGunaydin guzeller, keyifli haftasonlari:) Cok guzel kilolar vermissiniz bu hafta, tebrik ederimBol egzersizli ve eksili bir gun dilerim
böcüğüm geçmiş olsun ne oldu sanaSağol tatlım bilmiyorum ki öğlenden berri bulanıyordu akşam daha kötü oldum şimdi daha iyim çok şükür:)
Geçmiş olsun canımBizim burada şebeke suyuna klor koyarken depo patlamış tüm hepsi suya karışmış bi güzel içtim ondan sonra bardak elimde iken müdür yardımcısı içtiğim musluğun üzerine yazı yapıştırdı suyu sakın içmeyin diye
Şu an çok fena karın Ağrı'm b mide bulantım var
Şehir genelinde sular kesildi temizleniyormuş ama ben içtim ve sonuç ortada
Bayılırım horona çok eğlenceli ve insana kiloda verdiriyor :) aslında çok basit gülüm adımları çözdün mü tamamdır aynı kolbastı gibi :)Ayyyy kizlar horon ogrenmeye calisiorum her halayi bilirim ogrenmisimdir dogu halayi bosnak gocmen herturlu halayi bilirim amma velakin ay bu horon cok zormus. Esimin kuzeninin dugunu var misafrlerde gelecek karadenizden horin teperler kesin bende ogrencem dugunumde ogrenememistim icimde kaldi :) lililili
Müge canım olmuyor diye bir şey yok, olduracaksın. Kendine güven ve nefsine hakim ol. Takıma tam anlamıyla adapte olman bile sana iyi gelecek. Şimdi kendini incecik hayal et bu da senin yeni başlangıcın olsun :)Kızlar iyi geceler, ben bu günde kilo bildirimi yapamadım internetim yoktu ve dışardaydım ay takımdan atılmadım dimi
+1 durumundayım. Çok mutsuz ve bıkkınım. Keşke normal bir insan olsaydım biraz. Birazcık kararlı iradeli olsaydım.
Benden on yaş on beş yaş büyük kuzenlerim var. Hepsiyle akran duruyorum kilo alınca. İnsanlar beni görünce sadece kilo muhabbeti yapıyor, kilomu çirkinliğimi düşünmediğim bir saniye bile yok, etrafımdan insanlar geçiyor, zayıfları kıskanıp şişkolara üzülüyorum. Ben kafayı yedim gerçekten.Yine de gel gör ki inadına önüme ne konursa daha çok yer oluyorum. Bir şeylerin intikamını alıyormuşum gibi tıkıyorum ağzıma.
Her zaman aynı şeyi yaşamaktan dönüp dolaşıp aynı şeyleri konuşmaktan bu kısır döngüden lanetten bıktım. Sanki birisi büyü yaptırdı bana.
Olmuyor işte, olmuyor. Yapamıyorum. Olmuyor. Lanet. Hep aynı yerde buluyorum kendimi.
İki üç hafta idare ediyorum sonra böyle mutsuz bedbaht lanet hissediyorum. Sanki ben ömrümün sonuna kadar şişko kalmalıymışım gibi.
Beni takımdan atmayın lütfen :) benim biraz inanmaya ihtiyacım var. Normal olabileceğime dair.
Geçmiş olsun mavişimKızlar benim midem bulanıyor yatıyorum iyi geceler
Teşekkür ederim canim aranızda olmaktan mutluyum
Renk
Canım ben de gitmek istemiyorum zatenyanlış anlamışım sanırım o zaman devam
Bilmiyorum ki kuzum farklı olarak çilek yedim ama çilekte mide bulantısı yapmazki sağol kuzımmmböcüğüm geçmiş olsun ne oldu sana
Maşallah kuzumaaa :))Allahım nasılda güzel çoklu alıntı yaparmışım ben ay maşallah bana maşallah
Sağol tatlımmGeçmiş olsun mavişim
Kızlar iyi geceler, ben bu günde kilo bildirimi yapamadım internetim yoktu ve dışardaydım ay takımdan atılmadım dimi
Canım lavaş ile yapabilirsin pizzanı diğer takımlardan birinde görmüştüm diyete uygun.Vallahi yarin kendime mayasiz incecuk hamurdan ufak pizza yapacagiiimmmm cok canm cekti
Geçmiş olsun ablamHayırlı geceler canlar..
Yazacak takatim bile yok..
Kaç saattir ağrım vardı, kemiklerime çekiçle vuruyorlardı sanki..
Git-gide kötüleştim, mide bulantısı, karın ağrısı, ateş, titreyecek kadar üşüyorum bir de..
Her tarafım ağrıyor
Tatlı dillim benimEline sağlık canım, teşekkür ederizz.
canım yaz döneminde kurutucular baya indirimde oluyor denk gelirse alabilirsen al alerjin varsa canım. inan kurutma makinesnin filtresinden çıkan hav a toz a inanamazsın elektrik süpürgesi gibi.
Canımm olurmu biz seni çok seviyoruz, ne zaman müsait olursan o zaman gelirsinn.
Eline, emeğine iki canına sağlık kaptanım
tatlım çok stres yapıyosun relax ol biraz. Dr a gitmişmiydin tahlillerine baktırdın mı ? tiroidlerin de filan bi sorun yok değil mi ?
Afiyet olsun canımm.
Canim esim esim bu yaz kesin alicak zaten kisinda cok zor geciyor asamion disari ruzgarda dag gibi oluyor camasrlar .ama ikinci el alcaz . bide ben yazin bole oluyorum sadece ya offfEline sağlık canım, teşekkür ederizz.
canım yaz döneminde kurutucular baya indirimde oluyor denk gelirse alabilirsen al alerjin varsa canım. inan kurutma makinesnin filtresinden çıkan hav a toz a inanamazsın elektrik süpürgesi gibi.
Canımm olurmu biz seni çok seviyoruz, ne zaman müsait olursan o zaman gelirsinn.
tatlım çok stres yapıyosun relax ol biraz. Dr a gitmişmiydin tahlillerine baktırdın mı ? tiroidlerin de filan bi sorun yok değil mi ?
Afiyet olsun canımm.
Teşekkür ederim canimCanımm olurmu biz seni çok seviyoruz, ne zaman müsait olursan o zaman gelirsinn.
Afiyet olsun canımm.
Eda insanlar çığırından çıktı insanlıktan çıktı öyle bir dünyaya geldik ki Rabbim korusun Allah iyi insanlarla karşılaştırsınAyyyy gene haberler bi ton. Ya bi insan bi insana nasil kiyiyor anlamiorum hepmiz kardesi hepimiz allagin kuluyuz ya. Rabbimin hatrina bari kimse kimseye dokunmasin ya . karsindakii allah yaratmis allahin sevdigi kula nasil dokunursun hele emanet kadinlara . ne kadar nefsi yuksek insanlarin ne kadar iradesisiz ya .
Unuversiteli bir genc hamile kalmis dogurmus bogmus cocugu denize atmis . biz anneysek bolelerin adi ne ben adini koyamiorum . 8 yasindaki cocugun pesinde 40 yasinda adam arkasindsn gidiyor cinsel istismar. Ne kadar mide bulandirici seyler ya . park yeri vermedi die adam karisinin cocugunun yaninda pompali tufekle olduruluyor. İnsan hayati bu kadar ucuzladimi . nereye gidiyor ewatlarimizi nasil bi dunyaya yetistiriorum . evladimiza en once bence vicdani merhameti ogretmeliyiz . bunu yapan cogu insanin mutlaka gecmisten ruhen darbeleri oldugu icin bence bunlari yapiorlar. Yada aldigi haram adi altinda iceceklerden kullandiklari icin yapiyorlar . allahim hepimizi bu insanlardan korusun . dönme sanslari varsa islah etsin insallah rabbim
Ayhh ben maydonoz suyumu kaynatım yine içeyim de gitsin pis ödemler kızlar saat 10dan 5:30 kadar dersim var :)
temizlik enerjiiiisiii baskani ilan ediyorum kendimiiiKızlar herkese güzel bir haftasonu diliyorum, sizden aldığım enerjiyle kalkıp önce bir şeyler atıştıracağım sonrada temizliğe girişeceğim :) akşama düğün var bugün uğramamam belki... Diyetinize sadık kalıngüneşli günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?