Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşaAllah gönlünüzce bir ev bulursunuz ablam

Çık cnm bi nefes alll iyi yaparsın

Kredi isinde de cok faiz oluyor yaaa zorr . bin tlye gayet ew odeyebilirsin ama pesinatiniz ypksa biraz ,gercek anlamada bi fayiz odetiolar . gecelde 10 sene oluyir
Peşinatlık var biraz canım birde Kocaeli'de evimiz var tamamen krediyle almıştık 2.5 sene kaldı yine krediyle alabiliriz ama süreyi kısa tutmayı düşünüypruz nasip artık.
Bu arada 1ci kat 750 nedir ya
Semtten dolayı canım Vişnelik deyince herkes oooo diyo çocuğun okulundan dolayı mecburen tuttuk işte.

Coook kolay gelsin tatlimmmm
bugun etiform yeme lutfennn
yemeee yemeee diye benim sesim kulaklarinda yankilansin
Tamm tatlım yemedim :))
Vuu süpersin gülümm:))

Inşallah tatlım :)

Sağol canım iyim bende:)

Kızlar bugün annemdeyim erkek kuzenim evleniyor kız tarafı geldi sabah çeyizi serdi gittim baktım maşallah o kadar güzelki bayılıyorum her sene yeni şeyler çıkıyor 7 yıldır evliyim benim zamanımda benimkiler son modaydı şimdi bakıyorum neler neler değişmiş. Özellikle mutfağına bayıldım çoğu şeyi english home mağazasından almış herşeyi güzeldi maşallah bir iğne oyası havlular tülbentler vardı ki 100 den bazla oyalı tülbentleri vardı yuhh dedim yaaa Allah ağız tadı versin inşallah ama ben çeyiz çok seviyorum. Bu arada amcamın eşi bir yemekler hazırlamış kız tarafı için bizde yedik ben az az tadlarına baktm kesinlikle tıkabasa yemedim hatta bir çok tatlı tarzı şeyleri tadına da bakmadım ye süt yapar dedi herkes ama çoğu şeye hayır diyebildim yaşaasınnnn neyse öyle annemlerdeyim şimdi biraz günün hreketini yapıcam öptümmmm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…