Yoruldum bugün. Ev arayanlar kervanına bizde katıldık iyimi. Oturduğumuz ev güzel ama 1. Kat altı boş yerler soğuk oluyo kira 750 daha artış yapılcak ağustosta ısınmak için 500 600 arası ödedik kışın e haliyle üstüne biraz daha katsak kredi öderiz dedid düştük yollara. Kızımla bi evi beğendik eşim beğenmedi hadi hayırlısı bakalım.
Bunlari simdi farkeettim ne zaman eklemislerrr
Kizlari parka gotursemmmmm cook ruzgar varrr
Evde miskinlestikkkk
Sunumlar bitti
Temizlik bittiii
Kalakaldim bombosss boyle
Alismisim kosturmayaaaa
Kendimi garip hissetttimmmm
Esimle hala limoniyiz:)
Gidip onami bulaşsam ne yapsammm
Yada parkami gitsemmmkiiiii
Ayyy kimsede yokkkk
Gezmeye cikmaya korkuyorum patlamadan sonraaaa
Oy ben needem nasil edem basim alip kime gidem
günaydın şeker parelerim
menülerin cok gusel olms tebrık ederm bsecim
canım masallah azmin cok hosuma gidiyor azcık kaçamak yap canım hafta içi toparlarsn yıne
Cnm evet biraz kaçamak yaptım aynen haftaiçi hiç kaçamak yapmayıp bol spor yaptığım için kilo veriyorum. Yarın evimdeyim başlıyorum sıkı spora
ahaha cıddımsn suan bızde cok konusan neselı guler yuzlu bır profılın varmıs gıbı hıssettırıossn
ohh masalalh enerjıye bakk azcıkta bana lazm o enerjden cnm
menün cok guzel tebrık ederm
ahahaha bn cok tatlı yemıorm artk cok zararlı ya cidden
oo ceyreklerrr super ya
bu cıvcıv kadr olamıorm yalnz cok tatlı yapıo hareketlerı ahahah
ohh yarasn şifa nietine yorgnlugunu almstr eheheheh
selam sole aılene eheheheh
hedıye ne aldn merak ettm özgiş orlarda ne alınıo hedıye
aaa aman dıkkat yaaa hay allahım korusun
daha havalar tam ısınmadı nıe ıslak sac cıkıosn tam sopalıksın
ohh masallah valla bnm daha cok yolum var eskılere gıymeye
tebrık ederm
sıalyıda hıc dınlemem tarzım dıl ehehhe
Peşinatlık var biraz canım birde Kocaeli'de evimiz var tamamen krediyle almıştık 2.5 sene kaldı yine krediyle alabiliriz ama süreyi kısa tutmayı düşünüypruz nasip artık.Kredi isinde de cok faiz oluyor yaaa zorr . bin tlye gayet ew odeyebilirsin ama pesinatiniz ypksa biraz ,gercek anlamada bi fayiz odetiolar . gecelde 10 sene oluyir
Semtten dolayı canım Vişnelik deyince herkes oooo diyoBu arada 1ci kat 750 nedir ya
Tamm tatlım yemedim :))Coook kolay gelsin tatlimmmm
bugun etiform yeme lutfennn
yemeee yemeee diye benim sesim kulaklarinda yankilansin
Vuu süpersin gülümm:))4. Takım uyanın artık
Yıllardır içine giremediğim girmemin söz konusu bile olmadığı pantolonum hurçtan çıktı ve beli geniş bile oldu Alllahhhhh
Yürüyüşe çıktım yolda yazıyorum size
E o Zaman dans
Sağol tatlışımm:))İyi dersler canım:) Meslektaşım
Inşallah tatlım :)Çok sağol kaptanım,desteğin için, ilgin alakan için
Evet haklısın hayatım ben gerçekten bu konuyu çok büyütüyorum kafamdaİmkansız bir şeymiş gibi geliyor devamlı.
Buradan kopmamam lazım yoksa beynim error veriyor, bir de başka başka streslleri çekerken
Çok tşk ederimdesteğin için
Ne güzel dedin öyle başarıya ulaşanlar pes etmeyenlerdir.
Ay o kadar güzel yazmışsın ki..
Çok haklısın. En az 9 ay sabretmem, çabalamam gerek. Biliyorum ama kendime farklı stressler yaratıp kendime olan inancımı bitiriyorum ben, bu konuda çok ustayımNasıl dersen mesela, çocuk istiyorum. Tedaviyle olacak gibi. Çocuk konusunda üstümde inanılmaz bir baskı var. Ben zayıflamadan tedavi olmak istemiyorum, bir yandan diyorum ki atıyorum mesela 4 ay sıkı diyet yapıp öyle tedaviye başlayayım. Sonra diyorum o kadar zayıfladıktan sonra bir de hamile mi kalıcam. Zayıflıgımın tadını cıkartmadan aynı kılolara donersem? Bu kıloyla hamıle kalırsam daha beter olurum. Bu dusuncelerle boguyorum kendımı. Bir de bakıyorum bir şeyler tıkınmaya baslamısım. Bazen aklıma bir tatlı düşüyor. O tatlıyı bütün gün hafta düşünüyorum mesela. Yapıp yiyince rahatlıyorum. Beynimin kimyası bozulmuş gibi. Bütün stresslerim yemek yemek olarak sonuçlanıyor. Bilsemde farkında da olsam o an yemekten alamıyorum kendimi,
bazen gizli gizli büyük bir hırsla yiyorum. O lokmaları ağzıma atarken birilerinden intikam alıyorum sanki. Sanki bana laf söyleyenlerden, çocuğumun olmamasından, hayatımdaki başarısızlıktandan. Kendimden.
O yüzden beynimi değiştirmek istiyorum diyorum ya :) Bozuldu beynim
Canım beni bi döv yaValla şöyle güzel bir sopa yersem ne iyi olur
Çok tşk ederim hayatım :) Bu gün artık yeniden diyeceğim, kaçıncı olursa olsun, ilk defa gibi sarılmaktan başka çarem yok.
Yaa idolumsun. Gerçekten58 kiloya şapka çıkartıyorum.
Senin başlamana ne sebep olmuştu? Nasıl irade gösterebildin? Hiç mi saldırasın gelmedi hiç mi bırakmadın?
Benim liseden beri kilo verip almayla geçti ömrüm. Beynimi aldırmak istiyorum çünkü bu artık takıntı oldu, beynimin kimyası bozuldu. Ben 65 kiloykende çok mutsuzdum 55 kiloykende. 77 kiloyum kafayı yedim ve artık diyette yapamıyorum iki hafta sonra kuduruk gibi yemeye başlıyorum. Hırsla. Bazen gizli gizli yiyorum. İnsanlar bana hani noldu diyet yapıyodun demesinler diye. Pskologa gittim iyi gbiydim yine aynı yerdeyim.
Bu beynimi istememekte haklı diilmiyim :)
Çok sağol hayatım umarım başarırım inşallah
Çok saol cnmBu canım :)
Sağol canım iyim bende:)Sağol ablam, öyle yapıyorum artık, yattım kalkamıyorum..
Sağol canım, sen nasıl oldunn?
Boş ver canım sen o konuşanlarıı, bizden başka kimseyi dinlemee hıı hııı deyip geçicen artık bırak konuşsunlar
Kolay gelsin canım :)
Çok sağol ablamm :)
Gözün aydın canımmm, ne büyük mutlulukk
Valla çok ciddiyimm, o dediğin profil anca burda oluyor
Kaptım şifayı artık, çekicemm
tamam kuzum:)Canlarim nasilsiniz bugun epey kosturmacali bir gun geciriyoruz.
1-2 saate takima gelecegim, hepinizi opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?