- 15 Şubat 2016
- 605
- 3.196
- 28
- 29
Çok geçmiş olsun canım bugün nasıl oldun?Hayırlı geceler canlar..
Yazacak takatim bile yok..
Kaç saattir ağrım vardı, kemiklerime çekiçle vuruyorlardı sanki..
Git-gide kötüleştim, mide bulantısı, karın ağrısı, ateş, titreyecek kadar üşüyorum bir de..
Her tarafım ağrıyor
Spor komusunda haklıyıdınız biliyorum ama dinlemedim işte yine dik kafalılığım tuttu65 gorundu:))
canim kolayliklar dilerim cok yorulmussun bugun..
birer isirik tatlarina bal canim..
canim haftalik programin cok guzel ben cok begendim...
egzersiz videosu paylasayim mi senin icin??
tamam canim, bol ter atmalar:)
oyy masallah sana hergun agzim acik okuyorum bu ne enerji arkadas:)
bol ter atmalar:))
afiyet olsun canim:)
Rabbim saglik versin kuzum..
sizi diren pasta borekciler sizi:)
bende gonullu katilimci olayim:)
haliya ne eksem cikiyor lafindan sonra koptum ben:)
Allah iyiligini versin emi:))
seni gidi seniiii :)
bosver gulum, kuzunu kucagina alacaksin, esin basinda, sagligin yerinde, daha ne olsun...
Canim benim ne oluyor sana yahu
Cok mu kotusun, ihmal etme git doktora Deryam Allah korusun...
bosver temizligi kozde kahve keyfi yapariz kuzum:))
ahh ahh bilet deme bana Fatime o kadar pahali ki bu sene Turkiye yalan oldu bize(
oyy yerim ben o minnak kuzuyu:)
paylasilamayan bisiklet, yakinda sinemalarda:))
yoruyor gulum, operim teyzesi:)
canim benim cok tesekkur ederiz, cok az bir fark var takimlarimiz arasinda.
Bu yarisma 2 takimimiza da yaradi, hepinize kucak dolusu sevgile, tebrikler:)
bende de boyle gereksiz bilgiler oyle cok ki Busem, esimin bir lafi var buna karsilik Ozge=gereksiz bilgiler ansiklopedisi :))
canim hep dedik sana sporu cok yapiyorsun diye dinletemedik:)
amin fistigimmm insallah:)
canim her sey senin kafanda bitiyor.
kilo almana sebep olan yiyecekleri biliyorsun, yapman gereken tek sey onlardan uzak durmak..
biz burada her zaman sana destegiz, sen yeterki kafanda tamam artik, diyete gercekten basliorum de..
istedikten sonra yapamayacagin hicbir sey yok guzelim..
devam guzelim devam:)
Eline sağlık canım, teşekkür ederizz.
canım yaz döneminde kurutucular baya indirimde oluyor denk gelirse alabilirsen al alerjin varsa canım. inan kurutma makinesnin filtresinden çıkan hav a toz a inanamazsın elektrik süpürgesi gibi.
Canımm olurmu biz seni çok seviyoruz, ne zaman müsait olursan o zaman gelirsinn.
Eline, emeğine iki canına sağlık kaptanım
tatlım çok stres yapıyosun relax ol biraz. Dr a gitmişmiydin tahlillerine baktırdın mı ? tiroidlerin de filan bi sorun yok değil mi ?
Afiyet olsun canımm.
Okuldan dolayı gidemiyorum ki bi cuma günü gitmeyi düşünüyorum. Buara zaten hem sık sık başım dönüyor bide geceleri bacağıma çok kramp giriyor bi gidelim bakalım kesin demir eksikliği diyecek şimdiden hissediyorum :)ne güzel vermişssin canımm
canımm güzel görünüyor bir de tahlillerine baktırmadıysan bu hafta planına Dr. randevusu da ekle bence.
ayy severim elinii, kızımın ismi ya görünce çok mutlu oldumm ki
kuzummm
Çok teşekkür ederizz, bizim için de çok keyifliydii =)
Canım ne oldu yaa, çok geçmiş olsun
varsa tam buğday unuyla yap canım, ben öle yaptım (vicdan rahatlatma)
Sağolasın canımm..
Keşke en azından bi yelek alsaydın canım sırtına
iki canına sağlık kaptanımm...
Doğru mu bilmem ama öyle yazıyordu evet belki bir kaç gramm yağ gider değil miÇikolata ye ultrason öncesi
Teşekkür ederiz kazanmak ruhumuzda var bizim emeğinize sağlık
O boyla 55 dersen ben hedef kilomu 60 a çekerim niye çekmeyim aha kıskandım :))
At at iyi olur belki iyi bir yere düşersin kimbilir
Geçen bende çekyattan attım kendimi çok eğlenceli şaka bi yana bu kadar cardio zararlıymış öyle mi şaşırdım
Bebeğim biz damak tadımıza düşkünüz ne yapalım o kadar güzel yemeklerimiz var ki
Seni böyle konuşmalardan men ediyorum bir daha duymayayım sen bir 4. Takım üyesisin bak 86 kiloydum ben veremem diyordum ben zayıflayamam ömür boyu böyle kalacağım yengem 3 çocuk doğurdu dal gibi imrenirdim ona Alışverişe giderdim hanım efendi bunlar standart size olmaz derlerdi eve gelir o sinirle ne bulsam yerdim
Beraber zayıflayacağız ben yaptıysam sende yaparsın etme böyle kyamam sana
Döverim bak
Kız ağzının kenarını sil bal damlıyor
Günaydın fıstık sarmam ben bunhafta iki kilo vereceğim
böcüğüm geçmiş olsun ne oldu sana
Kızlar sizlerle bişey paylaşayım dün çok gerildim
İnsanlar neden böyle
Dün makarna yedim
Okuldan bir arkadaş başladı sen tekrar kilo aldın ulen Nasıl aldım dedim e alırsın diyor
Biri gelmiş benim kızkardeşimde vermişti geri aldı sende alırsın
Ben bunları duyunca çöküyorum
İyiki takımım var iyi ki sizler varsınız yoksa ben asla irademe sahip olamazdım
Sizi seviyorum canlarım
Yawrukush kaptanım benim şimdiye dek ne basen problemim ne selülit problemim oldu
Çünkü yok olmayan popoda hangi selülit olacak
Bugün ki egzersize heveslenmiştim ama nırç yapamam
Üzgünüm
Bu dünyanın heryerinde böyle. Dünya yaşanılmaz bir yere döndü. Hergün yatarken çok şükür bugün bir yerde patlama olmadı diyerek yatıyorum. Kimse güvenemez oldum, olduk daha doğrusu. Yaşım artdıkça yerşeyin farkına vardıkca küçüklüğün değerini daha iyi anlıyorum. Herkesi masum sanmak. Gerçekleri görmemek ve mutlu olmak. Hele ki çocuklara yapılan zulümü görünce içimden başka bir ben çıkıyor. Onlara kalkan eller kırılır İnşaallah. Biz sana onları sevmeye kıyamazken. Allahım böyle vicdansızların sonu getirsin. Böyle haberler son bulur İnşaallahAyyyy gene haberler bi ton. Ya bi insan bi insana nasil kiyiyor anlamiorum hepmiz kardesi hepimiz allagin kuluyuz ya. Rabbimin hatrina bari kimse kimseye dokunmasin ya . karsindakii allah yaratmis allahin sevdigi kula nasil dokunursun hele emanet kadinlara . ne kadar nefsi yuksek insanlarin ne kadar iradesisiz ya .
Unuversiteli bir genc hamile kalmis dogurmus bogmus cocugu denize atmis . biz anneysek bolelerin adi ne ben adini koyamiorum . 8 yasindaki cocugun pesinde 40 yasinda adam arkasindsn gidiyor cinsel istismar. Ne kadar mide bulandirici seyler ya . park yeri vermedi die adam karisinin cocugunun yaninda pompali tufekle olduruluyor. İnsan hayati bu kadar ucuzladimi . nereye gidiyor ewatlarimizi nasil bi dunyaya yetistiriorum . evladimiza en once bence vicdani merhameti ogretmeliyiz . bunu yapan cogu insanin mutlaka gecmisten ruhen darbeleri oldugu icin bence bunlari yapiorlar. Yada aldigi haram adi altinda iceceklerden kullandiklari icin yapiyorlar . allahim hepimizi bu insanlardan korusun . dönme sanslari varsa islah etsin insallah rabbim
Son düzenleyen: Moderatör: