Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok geçmiş olsun canım bugün nasıl oldun?

Spor komusunda haklıyıdınız biliyorum ama dinlemedim işte yine dik kafalılığım tuttu

Okuldan dolayı gidemiyorum ki bi cuma günü gitmeyi düşünüyorum. Buara zaten hem sık sık başım dönüyor bide geceleri bacağıma çok kramp giriyor bi gidelim bakalım kesin demir eksikliği diyecek şimdiden hissediyorum :)

Doğru mu bilmem ama öyle yazıyordu evet belki bir kaç gramm yağ gider değil mi
Bu dünyanın heryerinde böyle. Dünya yaşanılmaz bir yere döndü. Hergün yatarken çok şükür bugün bir yerde patlama olmadı diyerek yatıyorum. Kimse güvenemez oldum, olduk daha doğrusu. Yaşım artdıkça yerşeyin farkına vardıkca küçüklüğün değerini daha iyi anlıyorum. Herkesi masum sanmak. Gerçekleri görmemek ve mutlu olmak. Hele ki çocuklara yapılan zulümü görünce içimden başka bir ben çıkıyor. Onlara kalkan eller kırılır İnşaallah. Biz sana onları sevmeye kıyamazken. Allahım böyle vicdansızların sonu getirsin. Böyle haberler son bulur İnşaallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Kram giriosan potayum magnezyum eksikligi vardir her gun 1 tane muz ye gecer

Aynen bende 3 ay bundan once magazada bir pantolona asik olmusdum))) bilerekden kucuk beden aldim belki pantolon askina bogazimi tutarim diye.Dun denedim beli baya bol geldi. Siz degerli arkadaslarima desteginiz icin tesekkur ederim.
E o zaman dans

Hayırlı akşamlar:) Gününüz nasıl geçti bakalım?
Oldukca yorucu senin canım?
Kram giriosan potayum magnezyum eksikligi vardir her gun 1 tane muz ye gecer
Ben günlük 1 muz yiyim sonra tartıda artıyı göreyim
Aslında süt ürünlerini tüketiyorum eskiden hiç tüketmezken buaralar hergün en azından peynir felan yiyorum ama belkide yemiyodur. Ama ben kendimi bildim bileli hep demir eksikliği vardı ve demir eksikliğide kilo vermeyi engelliyormuş galiba. Onun için onuda danışcam bi doktora gerçi ev doktoru bi haltdan anlamıyor gıçığın teki ama neyapalım mecbur.

Aynen bende 3 ay bundan once magazada bir pantolona asik olmusdum))) bilerekden kucuk beden aldim belki pantolon askina bogazimi tutarim diye.Dun denedim beli baya bol geldi. Siz degerli arkadaslarima desteginiz icin tesekkur ederim.
E o zaman dans
Ve @CheGuevera ve abesle_istigal gözünüz aydın darısı bizimde başımıza İnşaallah :) bende bi 36 bedenne çok rahat bir şekilde girsem

Sevgili 4. Takım malum haftaya anneler günü ben anneme telefon (samsumg galaxy j5) ve telefon kabı aldım sizce nasıl bir hediye? Annemin telefonu baya eskiydi annemde hep hattımı uzatalım ve bir telefon alalım diyordu. Haytı uzatınca bazı telefonlar bedava. Bende almışken biraz iyi olsun dedim üzerine bir miktar para ödedim ve bu telefonu aldım? Hem hesiye olarak nasıl? Hemde aranızda kulanan varmı telefonun kendisi nasıl?

Canm demir eksikliginden kramp girmez

Canm demir eksikliginden kramp girmez
biliyorum demir eksikliğinden kramp girmeyeceğini :) yanlış ifade ettim kendimi. ben kilo verememe anlamında dedim yoksa kramp için ya magnezyum eksikliğidir yada kaptanımız demişti spor yapınca oluyormuş galiba yada odur

İyi aksamlar.Menümü yazıp çıkıcam yorgunum.
Kahvaltı - 3 adet haşlanmış yumurta, 2 Dilim çavdar ekmeği.
Ara - 5 adet çilek
Öğlen - 1 tabak sebze yemeği, 1 kase yoğurt.
Ara - 2 ceviz, 2 badem, 2 fındık.
Akşam - 1 kase Kırmızı mercimek çorbası.
İlaveten
3.5 litre su
1 fincan yeşil çay
17000 adım
200 Pop squat.
Yawrukush

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…