- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Negatif düşünceleri bi kenara bırak önce hepimiz aynı duyguları hissettik zaman zaman ama pes etmedik.o kiloları 1 ayda 2 ayd almadık canım. Yavaş yavaş vericez ama pes etmek yok. Başarıya ulaşanlar pes etmeyenlerdir.
Geçmiş olsun kuzum yat dinlen bitki çayı limonlu çorba falan tüket dikkat et kendine.
Günaydın :)
Oohh mis gibi :))
Geçmiş olsun kuzum
Çikolata ye ultrason öncesi
Teşekkür ederiz kazanmak ruhumuzda var bizim emeğinize sağlık
O boyla 55 dersen ben hedef kilomu 60 a çekerim niye çekmeyim aha kıskandım :))
At at iyi olur belki iyi bir yere düşersin kimbilir
Geçen bende çekyattan attım kendimi çok eğlenceli şaka bi yana bu kadar cardio zararlıymış öyle mi şaşırdım
Bebeğim biz damak tadımıza düşkünüz ne yapalım o kadar güzel yemeklerimiz var ki
Seni böyle konuşmalardan men ediyorum bir daha duymayayım sen bir 4. Takım üyesisin bak 86 kiloydum ben veremem diyordum ben zayıflayamam ömür boyu böyle kalacağım yengem 3 çocuk doğurdu dal gibi imrenirdim ona Alışverişe giderdim hanım efendi bunlar standart size olmaz derlerdi eve gelir o sinirle ne bulsam yerdim
Beraber zayıflayacağız ben yaptıysam sende yaparsın etme böyle kyamam sana
Döverim bak
Kız ağzının kenarını sil bal damlıyor
Günaydın fıstık sarmam ben bunhafta iki kilo vereceğim
böcüğüm geçmiş olsun ne oldu sana
Kızlar sizlerle bişey paylaşayım dün çok gerildim
İnsanlar neden böyle
Dün makarna yedim
Okuldan bir arkadaş başladı sen tekrar kilo aldın ulen Nasıl aldım dedim e alırsın diyor
Biri gelmiş benim kızkardeşimde vermişti geri aldı sende alırsın
Ben bunları duyunca çöküyorum
İyiki takımım var iyi ki sizler varsınız yoksa ben asla irademe sahip olamazdım
Sizi seviyorum canlarım
@Yawrukush kaptanım benim şimdiye dek ne basen problemim ne selülit problemim oldu
Çünkü yok olmayan popoda hangi selülit olacak
Bugün ki egzersize heveslenmiştim ama nırç yapamam
Üzgünüm
Ayhh ben maydonoz suyumu kaynatım yine içeyim de gitsin pis ödemler kızlar saat 10dan 5:30 kadar dersim var :)
Canım lavaş ile yapabilirsin pizzanı diğer takımlardan birinde görmüştüm diyete uygun.
Geçmiş olsun ablam
Tatlı dillim benim
4. Takım uyanın artık
Yıllardır içine giremediğim girmemin söz konusu bile olmadığı pantolonum hurçtan çıktı ve beli geniş bile oldu Alllahhhhh
Yürüyüşe çıktım yolda yazıyorum size
E o Zaman dans
günaydın şeker parelerim
menülerin cok gusel olms tebrık ederm bsecim
canım masallah azmin cok hosuma gidiyor azcık kaçamak yap canım hafta içi toparlarsn yıne
ahaha cıddımsn suan bızde cok konusan neselı guler yuzlu bır profılın varmıs gıbı hıssettırıossn
ohh masalalh enerjıye bakk azcıkta bana lazm o enerjden cnm
menün cok guzel tebrık ederm
ahahaha bn cok tatlı yemıorm artk cok zararlı ya cidden
oo ceyreklerrr super ya
bu cıvcıv kadr olamıorm yalnz cok tatlı yapıo hareketlerı ahahah
ohh yarasn şifa nietine yorgnlugunu almstr eheheheh
selam sole aılene eheheheh
hedıye ne aldn merak ettm özgiş orlarda ne alınıo hedıye
aaa aman dıkkat yaaa hay allahım korusun
daha havalar tam ısınmadı nıe ıslak sac cıkıosn tam sopalıksın
ohh masallah valla bnm daha cok yolum var eskılere gıymeye
tebrık ederm
sıalyıda hıc dınlemem tarzım dıl ehehhe
Harpy sen benden çok hoşlanmıyorsun sanırım Kahramanmaraş 'lı olmamda tuz biber oldu gibi geliyor
Esprili biriyimdir amma velakin karşımdakileri incitmemek içinde çok özen gösteririm ki şahsım çok kırılgan bir insanımdır elimde değil yapımda var
Amma senin konuşmaların bana karşı çok sert ve iğneleyici her seferinde espriye yordum ama en son mesajından sonra yapamadım bunu
Ülkemi seviyorum memleketimi seviyorum toprağım burası benim
Küçük bir yer olabilir ama burası benim çdoğduğum soyumun geldiği yer
Ve öyle birşey ki senin çocuklarının soyuda buraya dayanıyor
İstesende istemesende
Bence çok küçümseme bizim memleketi
4. Takım uyanın artık
Yıllardır içine giremediğim girmemin söz konusu bile olmadığı pantolonum hurçtan çıktı ve beli geniş bile oldu Alllahhhhh
E o Zaman dans
Sabah pizzami yaptim yedim lavastan bile ince oldu ustteki malzemeleri tasiyamadihayeller dominos hayatlar kil kadar ince pizza :)
Çok sağol kaptanım,desteğin için, ilgin alakan için
Evet haklısın hayatım ben gerçekten bu konuyu çok büyütüyorum kafamdaİmkansız bir şeymiş gibi geliyor devamlı.
Buradan kopmamam lazım yoksa beynim error veriyor, bir de başka başka streslleri çekerken
Çok tşk ederimdesteğin için
Ne güzel dedin öyle başarıya ulaşanlar pes etmeyenlerdir.
Ay o kadar güzel yazmışsın ki..
Çok haklısın. En az 9 ay sabretmem, çabalamam gerek. Biliyorum ama kendime farklı stressler yaratıp kendime olan inancımı bitiriyorum ben, bu konuda çok ustayımNasıl dersen mesela, çocuk istiyorum. Tedaviyle olacak gibi. Çocuk konusunda üstümde inanılmaz bir baskı var. Ben zayıflamadan tedavi olmak istemiyorum, bir yandan diyorum ki atıyorum mesela 4 ay sıkı diyet yapıp öyle tedaviye başlayayım. Sonra diyorum o kadar zayıfladıktan sonra bir de hamile mi kalıcam. Zayıflıgımın tadını cıkartmadan aynı kılolara donersem? Bu kıloyla hamıle kalırsam daha beter olurum. Bu dusuncelerle boguyorum kendımı. Bir de bakıyorum bir şeyler tıkınmaya baslamısım. Bazen aklıma bir tatlı düşüyor. O tatlıyı bütün gün hafta düşünüyorum mesela. Yapıp yiyince rahatlıyorum. Beynimin kimyası bozulmuş gibi. Bütün stresslerim yemek yemek olarak sonuçlanıyor. Bilsemde farkında da olsam o an yemekten alamıyorum kendimi,
bazen gizli gizli büyük bir hırsla yiyorum. O lokmaları ağzıma atarken birilerinden intikam alıyorum sanki. Sanki bana laf söyleyenlerden, çocuğumun olmamasından, hayatımdaki başarısızlıktandan. Kendimden.
O yüzden beynimi değiştirmek istiyorum diyorum ya :) Bozuldu beynim
Canım beni bi döv yaValla şöyle güzel bir sopa yersem ne iyi olur
Çok tşk ederim hayatım :) Bu gün artık yeniden diyeceğim, kaçıncı olursa olsun, ilk defa gibi sarılmaktan başka çarem yok.
Yaa idolumsun. Gerçekten58 kiloya şapka çıkartıyorum.
Senin başlamana ne sebep olmuştu? Nasıl irade gösterebildin? Hiç mi saldırasın gelmedi hiç mi bırakmadın?
Benim liseden beri kilo verip almayla geçti ömrüm. Beynimi aldırmak istiyorum çünkü bu artık takıntı oldu, beynimin kimyası bozuldu. Ben 65 kiloykende çok mutsuzdum 55 kiloykende. 77 kiloyum kafayı yedim ve artık diyette yapamıyorum iki hafta sonra kuduruk gibi yemeye başlıyorum. Hırsla. Bazen gizli gizli yiyorum. İnsanlar bana hani noldu diyet yapıyodun demesinler diye. Pskologa gittim iyi gbiydim yine aynı yerdeyim.
Bu beynimi istememekte haklı diilmiyim :)
Çok sağol hayatım umarım başarırım inşallah
Şu yazından sonra seni annemle tanıştırasım geldi, bunu ona okutacağım belki heveslenir. Ben annemi olduğu gibi beğeniyorum benim için değil sadece kendi sağlığı için zayıflasın istiyorumBenim 4 yasina girecek kizim birgun dedikiii
Anne karnin neden kocamannnn
Babaninda oyle dedim
Esim iri yari gobekli heybetli bir adamm
Ama o erkek dedi
Kadinlarin gibegi olmazmi dedimmmm
Olmaz dediii
Ayni gun gece uyurken bana tombisim dedi
Cok zoruma gitttiiii
Dedim annecim ben sismanmiyim
Sismansin tabi tombisimmm
Sabaha kadar uyumadimmmm
Dusunsene 2kizim var
Ve biri beni begenmiyor
Kimi ornek alacak bu cocukkkk
O gecenin sabahi basladim mugecim
Kucugu aldim giydirdim
Eczaneye tartiya ciktim giysilerle bot fln 109.4 idim ben 107 kabul ettimmmm
Bebek arabasiyla yuruyerek basladim soguklardaaaa
Evde leslie 1i zor yaparak basladim
Hic saldirmadim
Cunku cok zoruma gitttiii
Dunya bana sismansin dese yerdimde ....
Lutfen zayiflaaa
Sismanlik gercekten cok cirkin bir hastalikkk
Selammmselam genclerrrrrrrr
O zaman renk, dans4. Takım uyanın artık
E o Zaman dans
Ayyy cok tesekkur edrim tatlim . gelen cocuklar yedi pizzayi :) ben ramazandan korkuyorum kg almakta artik sabaha kadar su uceriz herhal :)Kocaman tebrik ediyorummm canim kocamannnnn
Helal olsunnm beeee
Aferim kizzz yapma
Sende bu tatli muhabbet varken tatliya ne gerek varrrrr
Afiyet olsun pizzandaaaa beybim
Benim 4 yasina girecek kizim birgun dedikiii
Anne karnin neden kocamannnn
Babaninda oyle dedim
Esim iri yari gobekli heybetli bir adamm
Ama o erkek dedi
Kadinlarin gibegi olmazmi dedimmmm
Olmaz dediii
Ayni gun gece uyurken bana tombisim dedi
Cok zoruma gitttiiii
Dedim annecim ben sismanmiyim
Sismansin tabi tombisimmm
Sabaha kadar uyumadimmmm
Dusunsene 2kizim var
Ve biri beni begenmiyor
Kimi ornek alacak bu cocukkkk
O gecenin sabahi basladim mugecim
Kucugu aldim giydirdim
Eczaneye tartiya ciktim giysilerle bot fln 109.4 idim ben 107 kabul ettimmmm
Bebek arabasiyla yuruyerek basladim soguklardaaaa
Evde leslie 1i zor yaparak basladim
Hic saldirmadim
Cunku cok zoruma gitttiii
Dunya bana sismansin dese yerdimde ....
Lutfen zayiflaaa
Sismanlik gercekten cok cirkin bir hastalikkk
Kredi isinde de cok faiz oluyor yaaa zorr . bin tlye gayet ew odeyebilirsin ama pesinatiniz ypksa biraz ,gercek anlamada bi fayiz odetiolar . gecelde 10 sene oluyirYoruldum bugün. Ev arayanlar kervanına bizde katıldık iyimi. Oturduğumuz ev güzel ama 1. Kat altı boş yerler soğuk oluyo kira 750 daha artış yapılcak ağustosta ısınmak için 500 600 arası ödedik kışın e haliyle üstüne biraz daha katsak kredi öderiz dedid düştük yollara. Kızımla bi evi beğendik eşim beğenmedi hadi hayırlısı bakalım.
Bu arada 1ci kat 750 nedir yaYoruldum bugün. Ev arayanlar kervanına bizde katıldık iyimi. Oturduğumuz ev güzel ama 1. Kat altı boş yerler soğuk oluyo kira 750 daha artış yapılcak ağustosta ısınmak için 500 600 arası ödedik kışın e haliyle üstüne biraz daha katsak kredi öderiz dedid düştük yollara. Kızımla bi evi beğendik eşim beğenmedi hadi hayırlısı bakalım.
Yoruldum bugün. Ev arayanlar kervanına bizde katıldık iyimi. Oturduğumuz ev güzel ama 1. Kat altı boş yerler soğuk oluyo kira 750 daha artış yapılcak ağustosta ısınmak için 500 600 arası ödedik kışın e haliyle üstüne biraz daha katsak kredi öderiz dedid düştük yollara. Kızımla bi evi beğendik eşim beğenmedi hadi hayırlısı bakalım.
Ayyy cok tesekkur edrim tatlim . gelen cocuklar yedi pizzayi :) ben ramazandan korkuyorum kg almakta artik sabaha kadar su uceriz herhal :)
Sagol beybimmmmmmAkşam olmak üzere herkese keyifli haftasonlarıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?