Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menü gayet güzel:)

Sen ne zamndan beri saglikli besleniosun canm Derya_idil
Aralık sonundan bu yana
Gerçi daha önce de gayet sağlıklı beslendiğini düşünürdüm
Yanılmışım

Sen Maraş'ı köy mü sandın

Seninle boyumuz aynı ve ideal kilo 59 canım 60 yapabilirsin ama sen 60 yaparsan ben 59 yaparım
hah oldu gel 40 ta anlaşalım

Oh oh süper kuzum:) Benimde hafiften bol gelmeye başladı elbiselerim.

Menumu yazim smdiden yazim
Sabah pizzacigimmmm
Oglen yesil elma
Aksam bulgurlu ispanak yemegi sehriye corbasi (ekmege gerek kalmiyor ) yofurt
Velki gecede ayran icerim 3 te yemegi kesmek istiyorum bakalim Becerebilirsem
Spor leslie 3 mile vakitbulursam bugunku sporuda yapicam . ogleden sonra misafirim gelcek yaptigim pizzzadan ayirdim onlari yesinler ole ayriyetten tatli borek yapmican sonra bende yiyorum yapmicam yimesinler onlarda hihh
Suda 2 litreyi bulur

günaydın şeker parelerim

menülerin cok gusel olms tebrık ederm bsecim

canım masallah azmin cok hosuma gidiyor azcık kaçamak yap canım hafta içi toparlarsn yıne

ahaha cıddımsn suan bızde cok konusan neselı guler yuzlu bır profılın varmıs gıbı hıssettırıossn

ohh masalalh enerjıye bakk azcıkta bana lazm o enerjden cnm

menün cok guzel tebrık ederm

ahahaha bn cok tatlı yemıorm artk cok zararlı ya cidden

oo ceyreklerrr super ya

Squat yapıyor sanırımm civciv kadar olamadımm
Edaaa kalk bundan yap bariiiii

bu cıvcıv kadr olamıorm yalnz cok tatlı yapıo hareketlerı ahahah

ohh yarasn şifa nietine yorgnlugunu almstr eheheheh

Canlarim ailelerle kamera actik gelemedim.
Aksamada arkadasimizin bebegini ziyarete gidecegiz, simdi oglanla hediye almaya cikacagiz.
1-1bucuk saate evde oluruz insallah optum hepinizi:)
Buarada bu hafta 5. olduk, haftaya ilk 3 e gireriz insallah

selam sole aılene eheheheh

hedıye ne aldn merak ettm özgiş orlarda ne alınıo hedıye

aaa aman dıkkat yaaa hay allahım korusun

daha havalar tam ısınmadı nıe ıslak sac cıkıosn tam sopalıksın

ohh masallah valla bnm daha cok yolum var eskılere gıymeye
tebrık ederm

Benden size gelsin Sıla "Afitap" dinleyin

sıalyıda hıc dınlemem tarzım dıl ehehhe

Çok sağol kaptanım,desteğin için, ilgin alakan için

Evet haklısın hayatım ben gerçekten bu konuyu çok büyütüyorum kafamda İmkansız bir şeymiş gibi geliyor devamlı.
Buradan kopmamam lazım yoksa beynim error veriyor, bir de başka başka streslleri çekerken
Çok tşk ederim desteğin için

Ne güzel dedin öyle başarıya ulaşanlar pes etmeyenlerdir.

Ay o kadar güzel yazmışsın ki..
Çok haklısın. En az 9 ay sabretmem, çabalamam gerek. Biliyorum ama kendime farklı stressler yaratıp kendime olan inancımı bitiriyorum ben, bu konuda çok ustayım Nasıl dersen mesela, çocuk istiyorum. Tedaviyle olacak gibi. Çocuk konusunda üstümde inanılmaz bir baskı var. Ben zayıflamadan tedavi olmak istemiyorum, bir yandan diyorum ki atıyorum mesela 4 ay sıkı diyet yapıp öyle tedaviye başlayayım. Sonra diyorum o kadar zayıfladıktan sonra bir de hamile mi kalıcam. Zayıflıgımın tadını cıkartmadan aynı kılolara donersem? Bu kıloyla hamıle kalırsam daha beter olurum. Bu dusuncelerle boguyorum kendımı. Bir de bakıyorum bir şeyler tıkınmaya baslamısım. Bazen aklıma bir tatlı düşüyor. O tatlıyı bütün gün hafta düşünüyorum mesela. Yapıp yiyince rahatlıyorum. Beynimin kimyası bozulmuş gibi. Bütün stresslerim yemek yemek olarak sonuçlanıyor. Bilsemde farkında da olsam o an yemekten alamıyorum kendimi,
bazen gizli gizli büyük bir hırsla yiyorum. O lokmaları ağzıma atarken birilerinden intikam alıyorum sanki. Sanki bana laf söyleyenlerden, çocuğumun olmamasından, hayatımdaki başarısızlıktandan. Kendimden.
O yüzden beynimi değiştirmek istiyorum diyorum ya :) Bozuldu beynim

Canım beni bi döv ya Valla şöyle güzel bir sopa yersem ne iyi olur

Müge canım olmuyor diye bir şey yok, olduracaksın. Kendine güven ve nefsine hakim ol. Takıma tam anlamıyla adapte olman bile sana iyi gelecek. Şimdi kendini incecik hayal et bu da senin yeni başlangıcın olsun :)

Çok tşk ederim hayatım :) Bu gün artık yeniden diyeceğim, kaçıncı olursa olsun, ilk defa gibi sarılmaktan başka çarem yok.

Yaa idolumsun. Gerçekten 58 kiloya şapka çıkartıyorum.
Senin başlamana ne sebep olmuştu? Nasıl irade gösterebildin? Hiç mi saldırasın gelmedi hiç mi bırakmadın?
Benim liseden beri kilo verip almayla geçti ömrüm. Beynimi aldırmak istiyorum çünkü bu artık takıntı oldu, beynimin kimyası bozuldu. Ben 65 kiloykende çok mutsuzdum 55 kiloykende. 77 kiloyum kafayı yedim ve artık diyette yapamıyorum iki hafta sonra kuduruk gibi yemeye başlıyorum. Hırsla. Bazen gizli gizli yiyorum. İnsanlar bana hani noldu diyet yapıyodun demesinler diye. Pskologa gittim iyi gbiydim yine aynı yerdeyim.
Bu beynimi istememekte haklı diilmiyim :)

Çok sağol hayatım umarım başarırım inşallah

temizlik enerjiiiisiii baskani ilan ediyorum kendimiii
kolay gelsin canim
isin bitince dustan sonra bir kahve ikram ediyorum sanaaaa:)
Çok teşekkür ederim başkanım
Tebrikler canım, şuan senden mutlusu yoktur
Seninle gurur duyuyoruz

29/04/2016 Menüm

Sabah
bişey yiyemedim.
unuttum evden cıkarken

Öğlen
5kaşık bulgurlu ıspanak
1kase yogurt

ara ögün
form pirinc ve mısır patlaklı şeysi

akşam
1tabak az yağlı-aztuzlu fasulye

yarım saat yürüyüş
Pek hareket yapamadım bugün misafirim gelicek. onun için ev temizliği koşturmasındaydım

Aralık sonundan bu yana
Gerçi daha önce de gayet sağlıklı beslendiğini düşünürdüm
Yanılmışım

Sen Maraş'ı köy mü sandın

hah oldu gel 40 ta anlaşalım

Eh bi Ataşehir yoksunuz yalan mı
Keşke şehriniz de egonuz kadar büyük olabilseydi sevgili ernesto Küba kadar anca var.

Eh bi Ataşehir yoksunuz yalan mı
Keşke şehriniz de egonuz kadar büyük olabilseydi sevgili ernesto Küba kadar anca var.
Küba yı hafife alma istersen tek başına bir dünya orası
Maraş'a gelince merkezi sevmem daha önce belirtmiştim sebebini amma velakin
Namımız kahraman yapacak bişey yok

Harpy sen benden çok hoşlanmıyorsun sanırım Kahramanmaraş 'lı olmamda tuz biber oldu gibi geliyor
Esprili biriyimdir amma velakin karşımdakileri incitmemek içinde çok özen gösteririm ki şahsım çok kırılgan bir insanımdır elimde değil yapımda var
Amma senin konuşmaların bana karşı çok sert ve iğneleyici her seferinde espriye yordum ama en son mesajından sonra yapamadım bunu
Ülkemi seviyorum memleketimi seviyorum toprağım burası benim
Küçük bir yer olabilir ama burası benim çdoğduğum soyumun geldiği yer
Ve öyle birşey ki senin çocuklarının soyuda buraya dayanıyor
İstesende istemesende
Bence çok küçümseme bizim memleketi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…