Menü gayet güzel:)Günaydın herkese yaşıyorum ve buradayım
İlaç almıştım uyumuşum akşam şimdi iyiyim
Menümü yazıp geride kalan 125 mesajı okuyayım kahvemi yudumlarken
Biraz sonra yürüyüşe çıkacağım
Dünkü menüm
Kahvaltı
Çemenli yumurta
Yarım simit
Kk peynir
Domates salatalık közlenmiş biber
Çay
Öğlen bir küçük tabak makarna bir kase cacık
Ara bir dondurma (maraşlıyım ne yapam)
Akşam etli paça çorbası
Ama maalesef mide bulantım yüzünden hepsi gitti
9 bin adım
İyi dersler canım:) MeslektaşımAyhh ben maydonoz suyumu kaynatım yine içeyim de gitsin pis ödemler kızlar saat 10dan 5:30 kadar dersim var :)
Aralık sonundan bu yanaSen ne zamndan beri saglikli besleniosun canmDerya_idil
Sen Maraş'ı köy mü sandınAy senden de tam olarak böyle bir yorum bekliyprdum tüm maraşlıları toplayıp aynı sözleri ezberletmişler sanki
Kesinlikle aynı fikirdeyim 3 gün üst üste haber izlesem bunalıma giriyorum. Yaşama sevincimi kaybediyorum..
hah oldu gel 40 ta anlaşalımSeninle boyumuz aynı ve ideal kilo 59 canım 60 yapabilirsin ama sen 60 yaparsan ben 59 yaparım
Hayırlı işler kuzum:)Günaydın şimdi işe gidiyorum internetimi bitirdim çok yavaşladı o yüzden yazamayacağım akşam alıntıları
Bugün ben
Oh oh süper kuzum:) Benimde hafiften bol gelmeye başladı elbiselerim.4. Takım uyanın artık
Yıllardır içine giremediğim girmemin söz konusu bile olmadığı pantolonum hurçtan çıktı ve beli geniş bile oldu Alllahhhhh
Yürüyüşe çıktım yolda yazıyorum size
E o Zaman dans
Araliktan bu yana kac kg verdinAralık sonundan bu yana
Gerçi daha önce de gayet sağlıklı beslendiğini düşünürdüm
Yanılmışım
Sen Maraş'ı köy mü sandın
hah oldu gel 40 ta anlaşalım
Simdi once carsamba menum
Sabah
Yarim simit
Peynir
Az zeytin
Salatalık
Aksam
Bulgurlu zeytinyagli biber dolmasi
Yesil cay ve sade kahve ictim
Spor yok
Su en az 3 lt
Perşembe
Sabah
2 yumurta
Bes zeytin ve zeytin yagi
Limonlu yesil cay
Ogle
Sade kahve
Aksam
Bakla
Yogurt
Taze sogan
Su 3 lt anca olmustur
Spor yok
Bugun
Sabah
2 yumurta
6 siyah zeytin
Zeytinyagi
Peynir
Bol maydanoz
Limonlu yesil cay
Ogle sade kahve
Aksam
Mercimek Çorbası
1 tane bulgurlu biber dolmasi
Yogurt
Taze sogan
Aralarda
Sade kahve
Spor henuz yok
Su 2.5 lt şimdilik
Bu arada @Yawrukush uma bildirmistim buradan da soyleyim kilo bildirimimi guncellemek istiyorum
Gh 62.4
Bh 61.6
F 800 grEki Görüntüle 1823491
Selam arkadaşlar bende cumaya -500 gram vermiş olmanın mutluluğundayım benim için çok k güzel bir eksilme. Böyle devam edersem 1 ayda baya eksilmiş olucam zaten biraz vucudumda toparlanma bariz fark ediyor. Bugün çok sıkı spor yapacaktım. Sabah kahvaltıya ansızın misafir geldi öğlen tam misafirimi yolcu edip spora başlayacaktım ki gelen bir telefon akşama ağır misafirlerim olacağını söyledi hemde yemeğe nasıl mutfağa daldım nasıl masamı hazırladım etrafı toparla bilmiyorum şimdi gelmek üzereler her an. Sanırım geç giderler... Yarın görüşürüz halim olursa menumu yazıcam olmadı yarın paylaşıcam. Gerçi yarın yine annemlere geçiceö tüm gün. Ama geçen hafta olduğu gibi elime alıp koklayacağım anacımın yaptığı hamur işlerini yemeklerden yeteri kadar yicem. İnşallah bozmam diyetimi. en kötü minnak ısırık ile tadına bakarım bişilerin :) çok öpüyorm sizi. Herkesi tek tek tebrik ediyorum
Çenem düşsün benim çenemmm
İnan ki, çok konuşan biri değilim hem de hiççç, tanıyanlar burda görürse beni valla inanmazlar bu kadar yazı yazdığımahele şaka yapan, çok gülen biriyle uzaktan yakından alakam yok somurtan, asık suratlının biriyim, hele kaşlar çatıldı mıı yaklaşma burda hem gülüyorum, hem konuşuyorum herşeyi de unutuyorum
Bugun cok fena temizlige giristim
Daha ufaklikla annem kalkmadan camlari hallettimmmm
Banyolar dusakabinle balkonlar
Her2 balkonumda cam korkuluk
Birisi 35 metrekareee fulll cammm
Evi sil supur toz al nevresim degistir
Yemek yap cocuga bakkk
Bir saniye oturmadim
Anneme kucugu yikattim
Esimde buyuk kizimi suan yikiyorrrr
Kac makine camasirim var acaba
Kacinciya bulasik makinesi calisiyorrrr
Resmen bittim
Agri kesici aldimmm az dinlenip cocuklari uyutmam lazimmm
Bu hafta hep yoktum
Cok ozlemis kuzularim beniiii ikiside ustumde geziyorlar:)
Gecmise sonra bakacagim
Menum
Sabah
Menemen
2biber 1 domates 2 yumurtayla
4e 1ini yedimmm az peynir
Kizimi yedirirken sogudu menemen biraktim
Ara
1hurma
1ceviz
Ogle
3yk barbunyaaa
5inegol kofte
Aksam
3yk barbunya
3yk pilav
2buyuk kofte
1.5kase cacik
Yarim tatli kasigi sufle kek
Su 2ltreden fazla
Yesilcay henuz 1 fincan
Kizlar uyuyunca yesilcayla kitap okuma keyfi dusunuyorummmm insaaallahh
Spor yokkk
Maalesef yapacak gucumde yok
İçimiz dışımız tavuk olduuuişin kötüsü yerine koyabileceğim bir et çeşidi yok, yiyemiyorum şu an hiçbirşey
Kuruvasan yedimhala şoktayım canım nasıl çikolata istemiyor diyeee
Benim kafa da o yüzden yok deseneeeben de diyorum küçükken bir yerlere çarpmışımdır belkiii, tatlıdanmış oysakii
Evetttt Takımı temsilen Handanı gönderiyoruzzz, çeyrekleri hazırlayınnnnn
Squat yapıyor sanırımmcivciv kadar olamadımm
Edaaa kalk bundan yap bariiiii
Selamlarrr efendimm
Ohh bir mutluluk, bir keyiff pasa da yok ben deki keyif..
Endorfinin, seratoninin dibine vurmus, onlari calistirmaktan analarini aglatmia durumdayim.
Gelelim sebebineee, hunharca odul yaptimm efenimm. Hemen geceyim gun ozetini.
Sabah cikolatali gevrekle basladi gun, sora spora gittim, ordan yine dr a gittim karnimin sag tarafinda son gunler de agri vardi p.tesi cikcak sonuclar. Ordan arkadasa gidipp sutlu bir kahve efenimm soraa aksam eve gelip bol malzemoslu bir pizza yapip hunharca yedimm. Hem pisman hem mutluyum valla super duygular icerisindeyim kizlar
Canlarim ailelerle kamera actik gelemedim.
Aksamada arkadasimizin bebegini ziyarete gidecegiz, simdi oglanla hediye almaya cikacagiz.
1-1bucuk saate evde oluruz insallah optum hepinizi:)
Buarada bu hafta 5. olduk, haftaya ilk 3 e gireriz insallah
Bizim burada şebeke suyuna klor koyarken depo patlamış tüm hepsi suya karışmış bi güzel içtim ondan sonra bardak elimde iken müdür yardımcısı içtiğim musluğun üzerine yazı yapıştırdı suyu sakın içmeyin diye
Şu an çok fena karın Ağrı'm b mide bulantım var
Şehir genelinde sular kesildi temizleniyormuş ama ben içtim ve sonuç ortada
Duş aldım, yarım yamalak kurulanmıştım ki saçlarım hala ıslak gibiydi alışverişe gittim, geldim yetmedi buz gibi havada çamaşır asdım, bahçede bayağı durdum onun dışında, üzerimde de sanki temmuz havası kıyafeti vardıı
Normal biri için bunlar hastalanma sebebi değil belki ama benim için intihar etmek gibi birşey
4. Takım uyanın artık
Yıllardır içine giremediğim girmemin söz konusu bile olmadığı pantolonum hurçtan çıktı ve beli geniş bile oldu Alllahhhhh
E o Zaman dans
Benden size gelsin Sıla "Afitap" dinleyin
canim her sey senin kafanda bitiyor.
kilo almana sebep olan yiyecekleri biliyorsun, yapman gereken tek sey onlardan uzak durmak..
biz burada her zaman sana destegiz, sen yeterki kafanda tamam artik, diyete gercekten basliorum de..
istedikten sonra yapamayacagin hicbir sey yok guzelim..
Ahhh canim vallahi okudum yazdiklarini icim bayildi yaaa . dur daha sekerim korpecik genceciksin ya bi sirkelen tatlim ya kendine gel.
Sen kafanda bitir artik su isi sekerim .
Bizede katilmaya calis lutfen. Bi kadini basaramicagi sey yok . biz kilo alarak ve kilolu kalarak kendimize iskenceden baska bisi yapmioruz . ruhumuza bedenimize beynimize herseye zarar be tatlm . ne guzel bi giris yaptin . devam et sekerim lutfen ya cok buyutuosun cok buyuk sitres haline getiriosun beyninde. Halbuki bu hayatta en guzel sey mucadele etmek basarmak kendinle gurur duymak :) hadi sekerim harika bi sekilde beklioruz seni :)mugehatun
Negatif düşünceleri bi kenara bırak önce hepimiz aynı duyguları hissettik zaman zaman ama pes etmedik.o kiloları 1 ayda 2 ayd almadık canım. Yavaş yavaş vericez ama pes etmek yok. Başarıya ulaşanlar pes etmeyenlerdir.
.
canım aslın da bir dönem hepimizin geçtiği yollardan geçiyorsun, inan bana yüzlerce, binlerce insan da seninle aynı şeyleri düşünüyor aslın da ama bizim farkımız artık bunu kabullenmeyi reddediyor olmamız. İsra suresi 19. ayet der ki ''biz insanların kaderini çabasına bağlı kıldık'' şişman olmak senin kaderin değil. Bunu değiştirebilirsin ve aslın da o kadar şanslısın ki bir zamanlar aynen senin hissettiğini hisseden insanlar topluluğunun içindesin. Hani bazen toplu terapi yapar ya psikologlar işte bizim amacımızda birlikten kuvvet oluşturmak. yarın yeni bir gün yeni bir sabah ve yeni hayatının ilk günü olsun. Tüm lezzetleri hiç tatmamış hiç tanışmamış gibi sıfırla beynini, ve kendi içinden yeni bir incecik genç bir kız doğur yeniden kendinden. Şöyle yapalım mı ? bir bebeğin doğması için bile anne karnında 9 ay beslemek büyütmek gerekiyor. İçinde ki o zayıf incecik narin genç kıza maksimum 9 ay boyunca tüm özenle bak, sağlıklı besle kendin de yeni bir can büyüt. Ve yeni doğan bir can misali göreceksin ki senden yepyeni bir sen çıkacak. Haydii başlayalım...
Seni böyle konuşmalardan men ediyorum bir daha duymayayım sen bir 4. Takım üyesisin bak 86 kiloydum ben veremem diyordum ben zayıflayamam ömür boyu böyle kalacağım yengem 3 çocuk doğurdu dal gibi imrenirdim ona Alışverişe giderdim hanım efendi bunlar standart size olmaz derlerdi eve gelir o sinirle ne bulsam yerdim
Beraber zayıflayacağız ben yaptıysam sende yaparsın etme böyle kyamam sana
Döverim bak
Müge canım olmuyor diye bir şey yok, olduracaksın. Kendine güven ve nefsine hakim ol. Takıma tam anlamıyla adapte olman bile sana iyi gelecek. Şimdi kendini incecik hayal et bu da senin yeni başlangıcın olsun :)
Diyete basladigimizda ve birkac hafta sonra hepimizin yasadigi klasik bunalimmmm...
oncelikle kendine gel canim
bir toparlan
beynimi aldirmak ne demekk
nefsine hakim olacaksin
olamadigin zaman sporla cezalandir kendini
kati kurallarin olsun lutfen
ben bu saatte yiyemem tesekkur ederim
ben sunu yiyemem gibi
Tabiki basaracaksin
elbette olacak
Elbette zayiflayscaksin
bak bana
125 kilolara cikmis insanim
bildigin ileri derece obez
yapamasam ben yapamam
gormuyormusun irademi
58kg annem bile bakakaliyoooo
azcik tadina bak kizim diyor
hergun sofrada neler var
esim sagolsun yemeyi almayi sever
dondurmalar tatlilar surekli var evde
Ben onumde yenen seylerim tadina bakmiyorum
Okula ac gidiyorum
3te yiyorum
8gibi tenefuste
ekmek aralari patates kizartmalari
yanina kola
sirada surekli cikolatali atistirmalar surekli elimin yaninda
havalar isindi dondurma
Inan bana aciktiysam ayran iciyorum
gecen 5kisi dondurma yedi
saat 17 idi yemem dedim cay ictim
125 kilolara cikmis ben bunu yapabiliuorsam sen tabiki yaparsin
Cok kizdim sanaaaa
beynimi aldirmak ne demekkk
lutfen azimli ol
yemek icin yasamaa
miden ve beynin diyete direniyorrr
klasik bir bunalimdasinnnn
bu direnci sporunu artirarak kirrrr
cabucsk kendine gel
mugehatun tatlımm yaaa sen şuan diyete başlamadın mı bu kararı aldın değil mi ve bizim takımıza yazdın ve sende ailemize girdin. eş dost akraba komşu hep birşeyler der dalga geçer güler geçer sen diyet zamanında olumsuz şeylere kör sağır dilsiz olacaksın canım be başardığın zaman sana imrenen gözlerle ne güzel oldun kız diyecekler ve sen o zamanki mutluluğunu düşün ve artıda gelsen ekside gelsen her zaman paylaş bizimle menülerini her şekilde ver iyide olsa kötüde olsa sayfaya daha fazla uğramaya çalış inşallah hep birlikte başaracağız canım
Çok teşekkür ederim başkanımtemizlik enerjiiiisiii baskani ilan ediyorum kendimiii
kolay gelsin canim
isin bitince dustan sonra bir kahve ikram ediyorum sanaaaa:)
Tebrikler canım, şuan senden mutlusu yoktur4. Takım uyanın artık
E o Zaman dans
Seninle gurur duyuyoruzÇok sağol kaptanım,desteğin için, ilgin alakan için
Evet haklısın hayatım ben gerçekten bu konuyu çok büyütüyorum kafamdaİmkansız bir şeymiş gibi geliyor devamlı.
Buradan kopmamam lazım yoksa beynim error veriyor, bir de başka başka streslleri çekerken
Çok tşk ederimdesteğin için
Ne güzel dedin öyle başarıya ulaşanlar pes etmeyenlerdir.
Ay o kadar güzel yazmışsın ki..
Çok haklısın. En az 9 ay sabretmem, çabalamam gerek. Biliyorum ama kendime farklı stressler yaratıp kendime olan inancımı bitiriyorum ben, bu konuda çok ustayımNasıl dersen mesela, çocuk istiyorum. Tedaviyle olacak gibi. Çocuk konusunda üstümde inanılmaz bir baskı var. Ben zayıflamadan tedavi olmak istemiyorum, bir yandan diyorum ki atıyorum mesela 4 ay sıkı diyet yapıp öyle tedaviye başlayayım. Sonra diyorum o kadar zayıfladıktan sonra bir de hamile mi kalıcam. Zayıflıgımın tadını cıkartmadan aynı kılolara donersem? Bu kıloyla hamıle kalırsam daha beter olurum. Bu dusuncelerle boguyorum kendımı. Bir de bakıyorum bir şeyler tıkınmaya baslamısım. Bazen aklıma bir tatlı düşüyor. O tatlıyı bütün gün hafta düşünüyorum mesela. Yapıp yiyince rahatlıyorum. Beynimin kimyası bozulmuş gibi. Bütün stresslerim yemek yemek olarak sonuçlanıyor. Bilsemde farkında da olsam o an yemekten alamıyorum kendimi,
bazen gizli gizli büyük bir hırsla yiyorum. O lokmaları ağzıma atarken birilerinden intikam alıyorum sanki. Sanki bana laf söyleyenlerden, çocuğumun olmamasından, hayatımdaki başarısızlıktandan. Kendimden.
O yüzden beynimi değiştirmek istiyorum diyorum ya :) Bozuldu beynim
Canım beni bi döv yaValla şöyle güzel bir sopa yersem ne iyi olur
Çok tşk ederim hayatım :) Bu gün artık yeniden diyeceğim, kaçıncı olursa olsun, ilk defa gibi sarılmaktan başka çarem yok.
Yaa idolumsun. Gerçekten58 kiloya şapka çıkartıyorum.
Senin başlamana ne sebep olmuştu? Nasıl irade gösterebildin? Hiç mi saldırasın gelmedi hiç mi bırakmadın?
Benim liseden beri kilo verip almayla geçti ömrüm. Beynimi aldırmak istiyorum çünkü bu artık takıntı oldu, beynimin kimyası bozuldu. Ben 65 kiloykende çok mutsuzdum 55 kiloykende. 77 kiloyum kafayı yedim ve artık diyette yapamıyorum iki hafta sonra kuduruk gibi yemeye başlıyorum. Hırsla. Bazen gizli gizli yiyorum. İnsanlar bana hani noldu diyet yapıyodun demesinler diye. Pskologa gittim iyi gbiydim yine aynı yerdeyim.
Bu beynimi istememekte haklı diilmiyim :)
Çok sağol hayatım umarım başarırım inşallah
Aralık sonundan bu yana
Gerçi daha önce de gayet sağlıklı beslendiğini düşünürdüm
Yanılmışım
Sen Maraş'ı köy mü sandın
hah oldu gel 40 ta anlaşalım
Küba yı hafife alma istersen tek başına bir dünya orasıEh bi Ataşehir yoksunuz yalan mıKeşke şehriniz de egonuz kadar büyük olabilseydi sevgili ernesto Küba kadar anca var.
Ondan önce 3-4 kilo vermiştim ama kötü diyetlerle tam tamına 19 kilo verdimAraliktan bu yana kac kg verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?