Bugün abim almış kendisine çok şık ben çok beğendim keşke biri de bana iPhone 6 alsa Nasıl sevinirim meselaHarpy alabilir :))
Aynı bennnnÇok sakinnn, yorgan altındaa
İyi geceler canım:)selam millet arabadayım evimize dönüyoruz trafik yok gibi inşallah hemen giderim çok yorgunummm uykum var öpüyorm iyi geceler yarın görüşürüz
selam millet arabadayım evimize dönüyoruz trafik yok gibi inşallah hemen giderim çok yorgunummm uykum var öpüyorm iyi geceler yarın görüşürüz
Hayırlı geceler:) Yarın görüşmek üzere canlar...
İkimizi de kimse almaz bebem hiç boşa dil dökmeyelimDeryaya telefon alana merveyede alacak telefon alma kampanyası başlatalım canım
Bence güreşelimCanm sen sasrdin napcagini :)
Bence harika fikir kesinlikle yapmalısınya eve yakın tenis kortu vardı. aklımıza yattıda
haftada bir iki fenaolmaz. hem eğlencede olur
Daha iyi canim beslenmesi sorun iste ama agrisi yok. Bi de emzik yasak onun travmasi var sadece onun icin agliyo. Demiyo ki beni kestiler:))) varsa yoksa meme:))Defne nasıl oldu ablişimmm:) afiyet olsun yarından sonra sıkı tutarz
Menulerimi bozmicam nenam artik hollanda donusu 58 e cekecegim hedefimi ve derhal verecegim.günaydın şeker parelerim
menülerin cok gusel olms tebrık ederm bsecim
canım masallah azmin cok hosuma gidiyor azcık kaçamak yap canım hafta içi toparlarsn yıne
ahaha cıddımsn suan bızde cok konusan neselı guler yuzlu bır profılın varmıs gıbı hıssettırıossn
ohh masalalh enerjıye bakk azcıkta bana lazm o enerjden cnm
menün cok guzel tebrık ederm
ahahaha bn cok tatlı yemıorm artk cok zararlı ya cidden
oo ceyreklerrr super ya
bu cıvcıv kadr olamıorm yalnz cok tatlı yapıo hareketlerı ahahah
ohh yarasn şifa nietine yorgnlugunu almstr eheheheh
selam sole aılene eheheheh
hedıye ne aldn merak ettm özgiş orlarda ne alınıo hedıye
aaa aman dıkkat yaaa hay allahım korusun
daha havalar tam ısınmadı nıe ıslak sac cıkıosn tam sopalıksın
ohh masallah valla bnm daha cok yolum var eskılere gıymeye
tebrık ederm
sıalyıda hıc dınlemem tarzım dıl ehehhe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?