- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
herkese gunaydınnn 1.5 satte okudum hepsnı eheheh
dünki menüm
sabah
1 domates
1 salatalık
2 parmak kadr peynır
4-5 zeytın
öğlen
1 kase sucuklu kuru fasulye
salata
1 bardaka ayran
3-4 kucuk parca kavun
ara
türk kahvesi
aksma
2 y.k etli taze fasulye
3 yemek kasıgı bezelye
2 kozlenmıs peynrlı tereyaglı kırmızı bıber
cacık ama mıktarını bılemıorm
2 dilim ekmek
spor
kızımla tempolu dans yarım saat belkıde fazla
100 mekik
100 squat
su 1 lt fazlası olablr ama saymadım
bide dondurma yedım sen butun gun kontrollu beslen bıde gıt dındurma ye dımı gebertın dovün beni
afyt olsun madem 4 adet olark bn yıememde belkı ondan cok geldı bana
hmm cocukluktan gelen bsy bı arkdsmn kzıında da var o da ılac kullanıo daha 9 yasında
kacırdım desene bıdahakı sefere gorurum ınsalalh
gogo2405
basarıyla yönetir aklın bzde kalmasn cınımmmmmmm gogomuda operım
sanada ıyı yolculuklar keyflı tatıller kaptan yardımcım öperim seni ve lutkamı
gecms olsn bu refik bıktırdı artk her ay her ay
dünki menüm
sabah
1 domates
1 salatalık
2 parmak kadr peynır
4-5 zeytın
öğlen
1 kase sucuklu kuru fasulye
salata
1 bardaka ayran
3-4 kucuk parca kavun
ara
türk kahvesi
aksma
2 y.k etli taze fasulye
3 yemek kasıgı bezelye
2 kozlenmıs peynrlı tereyaglı kırmızı bıber
cacık ama mıktarını bılemıorm
2 dilim ekmek
spor
kızımla tempolu dans yarım saat belkıde fazla
100 mekik
100 squat
su 1 lt fazlası olablr ama saymadım
bide dondurma yedım
Melocan sene de 2kez anca yapiyorum napim dayanamadim
afyt olsun madem 4 adet olark bn yıememde belkı ondan cok geldı bana
yok aslında hayal gördüğüm için değil aklıma istemediğim düşünceler geldiği için ilaç kuulanıyorum dünki gibi ya biri kapıyı kırıp eve girerse diye düşünüp korkmuştum
hmm cocukluktan gelen bsy bı arkdsmn kzıında da var o da ılac kullanıo daha 9 yasında
Merhabalar canlarim, nasilsiniz?
Haftaya super basladiniz mi, enerjik, neseli, tam motive:)
Kizlarrr saat 23 te oglanin fotosunu koycam profile sonra kaldircam
kacırdım desene bıdahakı sefere gorurum ınsalalh
menü ve spor cok guzel tebrık edermCanim benim sagol. Alerjim fena durumda aksam ilaclarimi alinca sabah iyi kalkarim 3. Aglama krizini de yolda yasadim ne oldugunu solemicem cok abuk biseydi bir an once bu atak gecsin istiyorum.
Ozge şaka gibi kiz gelemicem oraya diyodun nasil guzel mucize gibi oldu bu is massallah kuzum ya. Keske gorusebilsek sekerim ya ama cok zor alanyaya gelebilmem benimneyse dag daga kavusmaz insan insana kavusurmus tadini cikar. Sen geldiginde ben de tr de olmicam allahin isine bak :)
Ben simdi menuju yazayim.da bi bak bakalim.kaptanim biraz farkli oldu bu aksam karataya pek uymadi bakalim sen ne diceksin.
Sabah
Kasarli salamli omlet
7 siyah zeytin
Zeytinyagi
Maydanoz
yesil cay
Ogle
Sade kahve
Aksam
4 mucver kabakli
1 kabak dolmasi bulgurlu kiymali
Taze fasulye
Yogurt
1 bas sogan
Spor
15000 den fazla adimla tempolu yuruyus bisiklet yapabilirim aksam.
Su 3 lt anca oldu ama icerim
Mucvere ne diyosun sojucta icinde az da olsa un var. Ceza ver bana ceza bari icim rahatlasin :))
kaptanım hayrlı yolculuklar ıyı tatiller bol keyfler bızı ydek kaptanımız...ONEMLI DUYURU...
Canlarim Turkiye'ye gidecegim 9 mayis - 28 haziran tarihleri arasinda sagolsungogo2405 gonca ablamiz takim kaptanligi gorevini ustlenecek.Birlikte paslasarak cuma listeleri ve menulerle ilgilenecegiz
Kendisi daha once 4. takima ve 1.takima kaptanlik yapti ve takimimizi layigiyla temsil edeceginden hic suphem olmayan birisi.Hepimizin adina gonca ablacim sana cok tesekkur ediyorum.
Ayrica bugunden itibaren 3 hafta sure ile @E-brulim kaptanimizda Turkiye'ye izne gidiyor, ona 3 hafta sonra kavusacagiz insallah, iyi yolculuklar canim
Yine bu sure zarfinda kaptanlarimiz @Mavibocuk veAsyaca bizlerle beraber olacaklar hic merak etmeyin
Son olarak yine yardim istegimizi reddetmeyen @AKovser Fatimecim de, takimimizin gunluk egzersizleri ve egzersiz sonuclarinin hazirlanmasiyla ilgilenecekOna da bu desteginden dolayi tum takim adina tesekkur ediyorum.Fakat spor yapmayanlarin kellesini ucuracak Fatime,haberiniz olsun
Hepinizi oper, kucak dolusu sevgiler sunarim efenimm
sanada ıyı yolculuklar keyflı tatıller kaptan yardımcım öperim seni ve lutkamı
Acaip başağrısı çekiyorum refik gelir gibi oldu fena halsizim ama yinede çıkışta yürümeyi düşünüyorum. Yağmura yakalanmazsam tabi dün fena yakalandım.
gecms olsn bu refik bıktırdı artk her ay her ay