- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Etty donerrrtcanım 1 kilo pilav üstü döner istiyo var mı ısmarlayacak olan
1 kilo doner ye sekerimcanım 1 kilo pilav üstü döner istiyo var mı ısmarlayacak olan
tamam pilav olmasa da olur hadi gidelimEtty donerrrt
Bayilirimmmm
Pilav ne kizzzz sali saliii
Bir bardak ayran biraz salatada anlasalimmmm
Gel yemege gidelimmm:)
Canim internette vardir.Harika urunu nerden bulcam tatlimmm birde onu de banaaaaa
Cok dua ederim vallaa
Ne zaman istersen beklerim cnm
Bazen cok yedigimi dusunuyorum bugun meselaaa
Boyle demen icimi rahatlattiii
Wuhuuuuuu
Tebrikllerrrr:)
Hosgeldin canimmm
Cok spor yapiyoruz hazirmisin tempoya:)
yiyim dimi istesem mi acaba1 kilo doner ye sekerim
Canim, bakimini yapio isteCanim sdce yumusatiomu baska bi yarari varmi
Alfaparf cicegim
Tamam canm :)Alfaparf cicegim
Canım tereyağı bırak cevizi her akşam 1 tane kırıp 1 bardak suya koy cevizin içini yani. Sabah suyu iç cevizi ye. Hergün yap.Kizlar diyete baslarken tum degerlerime baktirmistim, kolestrolum yuksekti simdi yeniden baktirdim kolestrolum firlamis resmen. Muhtemelen yumurtadan ve tereyag dan filan oldu. Enginar yapragindan baska kolestrol dusuren deneyimlediginiz bir yontem var mi ?
CUMAYA NE KALDIKİValla benimde etekler tutustuspor su cebellesip duruom
kimse görmedikızlar bakın burda 59 kiloydum : ((((((((((
Nerde ben niye birşey görmüyorum kaldırdın mı?kızlar bakın burda 59 kiloydum : ((((((((((
evet 10 dk bekledim hiç bildirim gelmeyince kaldırdımNerde ben niye birşey görmüyorum kaldırdın mı?
Kullanıcı Adı
BamfirADB-gulden-32-evli-2cocuk 7ve12yas-istanbul-170boy-83kilo-hedef 65-dogumla ve gece beslenmesinin aynada beğenmez istiyorumKullanıcı
evet 10 dk bekledim hiç bildirim gelmeyince kaldırdım
Sanirim yanlış bişeyler yaptım ama nerdeBamfirADB-gulden-32-evli-2cocuk 7ve12yas-istanbul-170boy-83kilo-hedef 65-dogumla ve gece beslenmesinin aynada beğenmez istiyorum
canım 1 kilo pilav üstü döner istiyo var mı ısmarlayacak olan
Kizlar diyete baslarken tum degerlerime baktirmistim, kolestrolum yuksekti simdi yeniden baktirdim kolestrolum firlamis resmen. Muhtemelen yumurtadan ve tereyag dan filan oldu. Enginar yapragindan baska kolestrol dusuren deneyimlediginiz bir yontem var mi ?
kızlar bakın burda 59 kiloydum : ((((((((((
hadi yaBen gördüm kiiiiii
Çok da güzeldii, acilen o kiloya inmen gerekkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?