Hisgeldin canm :) cocuklarin arasinda bayagi fark varmis :)BamfirADB-gulden-32-evli-2cocuk 7ve12yas-istanbul-170boy-83kilo-hedef 65-dogumla ve gece beslenmesinin aynada beğenmez istiyorum
canım yapayım hemen çok teşekkür ederim. LDL yüksek ya diyete başlarken 185 ti şimdi 253 olmuşCanım tereyağı bırak cevizi her akşam 1 tane kırıp 1 bardak suya koy cevizin içini yani. Sabah suyu iç cevizi ye. Hergün yap.
Trigliserid ve ldl mi yüksek.
yenmezmi ya fena çekti canımAy olsa ben de yerimhemide tok karnına
Canim kolestrolü şeker de yükseltir seninki baklavadan olmasın
Göremedim
canım baklavadan önce vermiştim kanı, cuma verdim taa dün alabildim işteAy olsa ben de yerimhemide tok karnına
Canim kolestrolü şeker de yükseltir seninki baklavadan olmasın
Göremedim
Canimcim tereyagdan kolestorol yukselmezki canan karatay bas bas bagriyor o sekerdendir cunku seker kana karisir ve yag olarak vucuda geri gelirKizlar diyete baslarken tum degerlerime baktirmistim, kolestrolum yuksekti simdi yeniden baktirdim kolestrolum firlamis resmen. Muhtemelen yumurtadan ve tereyag dan filan oldu. Enginar yapragindan baska kolestrol dusuren deneyimlediginiz bir yontem var mi ?
geldi geldi ben gördüm = )Kızlar arkidişim geliyorBamfirADB miş niki ben yokken gelirse iyi davranın kucaklayın onu kaçırmayın :)
hoşgeldin gülden ben handan = )Sanirim yanlış bişeyler yaptım ama nerde
BamfirADB-gulden-32-evli-2cocuk 7ve12yas-istanbul-170boy-83kilo-hedef 65-dogumla ve gece beslenmesinin aynada beğenmez istiyorum
Canim alinti yaparken alta -CEVAPLA- putonu var oraya basarsinHosbuldumm...telefon kullanmakta çok başarılı değil sanirim
Başaricam insallahh
Kızlar benim tüm Hikayem adımın altında yazıyo. .nerde yanlış yaptim:/
İkna etmissin arkadasini :)Ben yazana kadar gelmiş bileçocukluk arkidişim işte hoşgeldin şikerim işi gücü bıraktım seni bekliyordum
Şimdi dönüyorum :)
ama şampuan değil hayatım, keratin bakım saça iyi gelen. Ama şampuanı da çok iyi tabi.Tamam canm :)
merhabaa hoşgeldinizzz...BamfirADB-gulden-32-evli-2cocuk 7ve12yas-istanbul-170boy-83kilo-hedef 65-dogumla ve gece beslenmesinin aynada beğenmez istiyorum
edacım ama o zaman baklava tüketmemiştim ki. Tahlillerimi ben cuma günü vermiştimCanimcim tereyagdan kolestorol yukselmezki canan karatay bas bas bagriyor o sekerdendir cunku seker kana karisir ve yag olarak vucuda geri gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?