Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

BamfirADB-gulden-32-evli-2cocuk 7ve12yas-istanbul-170boy-83kilo-hedef 65-dogumla ve gece beslenmesinin aynada beğenmez istiyorum
Hisgeldin canm :) cocuklarin arasinda bayagi fark varmis :)
Gece beslenmesi amaannnn allahim en tehlikeli sey
:)

Canım tereyağı bırak cevizi her akşam 1 tane kırıp 1 bardak suya koy cevizin içini yani. Sabah suyu iç cevizi ye. Hergün yap.
Trigliserid ve ldl mi yüksek.
canım yapayım hemen çok teşekkür ederim. LDL yüksek ya diyete başlarken 185 ti şimdi 253 olmuş

Canimcim tereyagdan kolestorol yukselmezki canan karatay bas bas bagriyor o sekerdendir cunku seker kana karisir ve yag olarak vucuda geri gelir

Biraz once spor tam yaparken aklima bel korsesi geldi terleten.
Onu taktim normalden 4 kat daha fazla terledi bel cevrem . sadce bel cevreme taktim yaglar orda cunkum :) belim suan 100 bakalim 1 haftada nolcek :)

BamfirADB-gulden-32-evli-2cocuk 7ve12yas-istanbul-170boy-83kilo-hedef 65-dogumla ve gece beslenmesinin aynada beğenmez istiyorum

Ben yazana kadar gelmiş bile çocukluk arkidişim işte hoşgeldin şikerim işi gücü bıraktım seni bekliyordum
Şimdi dönüyorum :)

merhabaa hoşgeldinizzz...
Ben Derya 30 yaşındayım 2 çocuk annesiyim. inşallah hep birlikte azimle istediğimiz kilolara ulaşırız

Canimcim tereyagdan kolestorol yukselmezki canan karatay bas bas bagriyor o sekerdendir cunku seker kana karisir ve yag olarak vucuda geri gelir
edacım ama o zaman baklava tüketmemiştim ki. Tahlillerimi ben cuma günü vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…