- 15 Şubat 2016
- 605
- 3.196
- 28
- 29
Ablacım sen değilmiydin arkadaşım gelene kadar kilo vermem lazım diyen. Dondurmalar, bohçalarDondurma çok güzeldi 100 jj ne ki
Hoşgeldin canımYaşım 23 evliyim iki oğlum var boy 1.62 başlangıç kilom 75 geçen hafta 74.0 bu hafta 73.0 hedef kilom 55
Sağol canım çay çok güzel görünüyor.4. takimin citir mi citir, tatli mi tatli, marifetli mi marifetli, azimli mi azimli hatunlari gununuz aydin, Mirac kandilimiz mubarek, dualariniz da kabul olsun insallah
Cumaya son 3, eksilerin eli kulagindadir
Mis gibi sicacik cay afiyet olsun
Eki Görüntüle 1825260
Azmı olmuş ceza duydunmu kaptanım beğenmiyo cezayıDondurma çok güzeldi 100 jj ne ki
Çok gecmiş olsun canım. Kusması durduysa çabucak toparlanır inşallah.Günaydın herkese . Oğlum daha iyi canım . En azından kusmasi azaldı. 4 ten beri uyuyamiyor basindayim.
Dünkü menu
Iki küçük dilim ekmeğine tost
Ara 1 bardak süt
Greyfurt
ara 9 10 tane balık kraker
süt
bir tane Kaymaklı bisküvi
(Ne kadar sağlıklı bir diyet!)
1 tabak Kıymalı bezelye
1kase yoğurt
Ara still tee
10 kuru üzüm
spor yok Üzgünüm
@@Yawrukush kaptanım sizin verdiğiniz sporları yapamıyorum çünkü malum bu kiloda olunca dizlerim çok ağrıyor. Kısa sürede çok kilo alınca dizlerimden ses geliyor.
Atlamali ziplamali hareketlerde kendimi kaldiramiyorum
Okuldayım bu ara o şekilde beslenmem gerekiyor dondurmaya gelince öğün olarak yedim bende ki hipoglisemi tavan bu aralar şekerli gıdalar tüketmem gerekiyor geçen tok karnına 60 yı kan şekerim ben diyette iken kendimi çok fazla kasarsam yapamıyorum yine de yorumların için tişikkir ederimAblacım sen değilmiydin arkadaşım gelene kadar kilo vermem lazım diyen. Dondurmalar, bohçalar
Senin zaten mezun olmana çok az kaldı biraz daha sık
Yanlış anlama derdim seni sorgulamak değil sadece daha fazla motive etmek
Hoşgeldin canım
Sağol canım çay çok güzel görünüyor.
Azmı olmuş ceza duydunmu kaptanım beğenmiyo cezayı
Zaten kendini kasma sağlığın ne kadarına müsade ediyorsa öyle yap ablacım bir kilo ugrunada sağlığında olma sen zaten şimdide çok fit bir bayansın şunun şırasında 3-4 kilo kaldı eğer yanlış hatırlamıyorsam
Okuldayım bu ara o şekilde beslenmem gerekiyor dondurmaya gelince öğün olarak yedim bende ki hipoglisemi tavan bu aralar şekerli gıdalar tüketmem gerekiyor geçen tok karnına 60 yı kan şekerim ben diyette iken kendimi çok fazla kasarsam yapamıyorum yine de yorumların için tişikkir ederim
Gerekirse sorgularsın da tabi
Geçmiş olsun ablacımAcaip başağrısı çekiyorum refik gelir gibi oldu fena halsizim ama yinede çıkışta yürümeyi düşünüyorum. Yağmura yakalanmazsam tabi dün fena yakalandım.
Ya bi defa iştah açıyormuş ikincisi mideye zararlıymış bende aldım yoksa olduk gibi duruyor
Ah bu ben İşyerinde bir saat öğle aram var onda yürüyüşe çıktım Pınarbaşı diye bir yer var bizim burada piknik alanı su kenarı çok güzeldir bak aklıma geldi orada on dakika da bisiklet sürdüm ben Oray'a kadar yürüdüm geldim
Keşke bende görseydim merak ettim
gitsem mi ki acıba
veeee bana göre bir egzersiz yaşasın
Dikilecegim tepenizeeeee
Acaip başağrısı çekiyorum refik gelir gibi oldu fena halsizim ama yinede çıkışta yürümeyi düşünüyorum. Yağmura yakalanmazsam tabi dün fena yakalandım.
Bence içilir canım ama bal miktarı biraz azaltılmalı :)
Geçmiş olsun ablacımAcaip başağrısı çekiyorum refik gelir gibi oldu fena halsizim ama yinede çıkışta yürümeyi düşünüyorum. Yağmura yakalanmazsam tabi dün fena yakalandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?