Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dondurma çok güzeldi 100 jj ne ki
Ablacım sen değilmiydin arkadaşım gelene kadar kilo vermem lazım diyen. Dondurmalar, bohçalar
Senin zaten mezun olmana çok az kaldı biraz daha sık
Yanlış anlama derdim seni sorgulamak değil sadece daha fazla motive etmek

Yaşım 23 evliyim iki oğlum var boy 1.62 başlangıç kilom 75 geçen hafta 74.0 bu hafta 73.0 hedef kilom 55
Hoşgeldin canım
Sağol canım çay çok güzel görünüyor.
Dondurma çok güzeldi 100 jj ne ki
Azmı olmuş ceza duydunmu kaptanım beğenmiyo cezayı

Yawrukush kaptanım aklımdayken sana birşey sormak istiyorum; şimdi hayatının bir döneminde kas arttırıcı egzersiz yapıp ara verirsen, herhangi bir açlık döneminden felan geçmedikçe, hamilelik ya da uzun süre spor yapmamak o kasları kaybetmeme sebep olur mu? Yani benim yıllar önce yaptığım jillian kasları tümden gitti mi yoksa sadece güçsüzleştiler mi?

Çok gecmiş olsun canım. Kusması durduysa çabucak toparlanır inşallah.

Okuldayım bu ara o şekilde beslenmem gerekiyor dondurmaya gelince öğün olarak yedim bende ki hipoglisemi tavan bu aralar şekerli gıdalar tüketmem gerekiyor geçen tok karnına 60 yı kan şekerim ben diyette iken kendimi çok fazla kasarsam yapamıyorum yine de yorumların için tişikkir ederim
Gerekirse sorgularsın da tabi
Hoşgeldin canım

Sağol canım çay çok güzel görünüyor.

Azmı olmuş ceza duydunmu kaptanım beğenmiyo cezayı

Zaten kendini kasma sağlığın ne kadarına müsade ediyorsa öyle yap ablacım bir kilo ugrunada sağlığında olma sen zaten şimdide çok fit bir bayansın şunun şırasında 3-4 kilo kaldı eğer yanlış hatırlamıyorsam

Geç kalmış bir günaydın da bendenn :))

İstediğin resim olsun, akşam burda olduğunda koyarım :)

Dikilecegim tepenizeeeee

En iyisini yaparsın canımm

Acaip başağrısı çekiyorum refik gelir gibi oldu fena halsizim ama yinede çıkışta yürümeyi düşünüyorum. Yağmura yakalanmazsam tabi dün fena yakalandım.

Geçmiş olsun ablacımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…