Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah razı olsun gülüm Rabbim herkesin gönlünün muradını versin İnşallah.bulantı dan kafamı kaldiramadim bu 2 gündür canım

napim bende 3 gündür konuları videodan mı kitaptanmı tekrar etsem diye düşnüyodum bugün dersleri tekrar etmemeye kara verdim
Ahahahaha canim dinlen bakalım hayırlısı az kaldı bu hafta benim de ales var bak iyi hatırlattın soru çözmedim 2 haftadır :))

kaptanım sehir dışındaydım..iyiyiz çok şükür..bu arada ben gün içinde artık yemek yiyemiyorum..menümü yazmayada tırsıyorum birşey dersiniz diye.sanırım midem küçüldü..fakat ben böyle daha dinç ve mutluyum..yemeyince daha enerjik oluyorum

Menu
Sabah 2 yumurta
1 bisküvi
1 dilim peynir
Öğle
1 bardak süt
7 kaşık bezelye yemeği
1 dilim ekmek

Ara
1 küçük paket cubuk kraker(Oğluma yedirecektim bir baktım ben yemisim)

1 çay bardağı süt

Ara 3 ceviz

Aksam tavuk
1 kaşık pilav
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Spor 1 saat yürüyüş
2 litre su

Gecmis olsun ablacim

evet 10 dk bekledim hiç bildirim gelmeyince kaldırdım
Tüh kacirdim birdaha koyacagin zaman önceden söylede yetiselim bari
Başaricam insallahh
Hosgeldin ablacim. Ben Büsra. 18 yasinda ögrenciyim.

Bir anlik zevk icin yiyeceksin iyi tamam hos güzelde ya sonra? Bir haftalik emek cöpe
Bir kac gündür rahatsizim diyordum ya kaptanim hem onun icinde hemde tahliler icin gittim.
Ayyyy ben diyetzede oldum Avokadonun çekirdeğini çıkartırken bıçak elime saplandı hala acıyor.. Duyan da Hindistan cevizi ayıklıyordum sanır
Gecmis olsun ablacim Insaallah derin degildir

gece 11 de koyacam canım = )

Saol cnm kandilin mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…