Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2kupa yesil cay
1 kupa maydanoz suyu
4 lire su
Bunlar gunluk tabi
Hihihihi

happy_moon canım ödem kalsın boşver bunları içersen sütünü etkiler bol su iç sen..

oyy geçmiş olsunnn kzummmmm dezenfekte etseydin hemenn

Off aklıma bilem gelmedi..

Şuan kasıklarımda doğum sancısı gibi bir ağrı var nefes alamıyorum ki ya

Üşüttünmü ki acaba idrar yolları enfeksiyonu felan olmasın..

Kızlar ben bugun yeni girdin ani bir kararla ...Bugün yediklerimi yazmasamçok utanıyorum sabah güne irmik helvası başladım da...yarın sabah itibariyle bildirmek baslarim. ..
Aramiza Hosgeldiniz... ben Arzu tanisdigimiza memnun oldum)))

Menüm

Sabah
Yulaf süt tarçın cranberry (bunun Türkçesi ne ki pakette bile bu yazıyor)
Yumurta

Ara
Kahve
2 k bitter

Öğlen
Izgara
Tavuk
Salata avokadolu
Mercimek çorba
Jelapeno
Yoğurt

Ara
1 avuç çerez

Akşam
Et
1 sk Sebzeli pilav
Yoğurt
Az mercimek çorba

3 yeşil
Bol su
Spor body project int
Günün egzersizinden birazdan 3-5 Allah be verdiyse yapcam..

selam

Sabah
beyaz peynirbi kaç dilim
domates salatalık
limonlu maydonozlu su

Öğle
3-4yemek kaşığı. Fırında patatesli soğanlı aztuzlu azyaglı tava gibibişi
2salatalık.biraz maydonoz

akşam
azyağlı soganlı et(kavurmaya benzerama yağsız)
1kaseyogurt
1dilim cavdar ekmek

spor yapamadım.moralsizim az

Yawrukush kaptanım hayat 2 çocukla normalleşmiyor ve malesef ev kalabalıklaştıkça Mutlu etmen gereken kişi sayısı artıyor. Mesela yemek herkese uyan bir yemek bulmak çok zor o yüzden en az 5 çeşit yemek pişiyor her gün. Dahası kıskançlık ben bu işte yeniyim bir de çıldıracak gibi oluyorum. Gözün gibi baktığın mini minnacık bebeğine gelip 5 yaşlarında bir çocuk vursa naparsın? Milyon kere anlatıyorum şakası bile güzel değil diyorum yine elini oyuncağına uzattı diye şap diye yanağına/eline şaplatıyor yavaşça bile olsa, o an ağlamasa da üzülüyorum. Büyüğe gelince hiç bir aktivitemiz kalmadı kitap çalışmaları yapardık eskiden beraber oyun oynardık kitaplar rafta yapbozlar dolapta bekliyor.. Bir de oğlum çok konuşkan bir çocuk gerçekten bazen kulaklarım iflas ediyor.. Eşimle 2 kelime konuşamıyoruz doğduğu günden beri böyle konuşmayı öğrenmeden önce bile biz konuşmaya başlayınca mırıldanmaya başlardı.. Şuanda da Demir adamın bilmem beresindeki ışığın renginden bahsediyor çok zor gerçekten..

Biz annemde kalıyorduk 3-5 gündür ondan öyle rutinime döndüm sevinci oldu. Çünkü rutinin 1 mm dışında yaşamak çok zor oluyor..

Menümü yazayım
Sabah çeyrek simit 1 ekşi elma

Öğlen dana rosto 3 kaşık pilav

Nescafe 2 eti form

Akşam 1 kepçe yeşil mercimek çorbası enginar dolması yaptım ilk kez 3-4 kaşık pilava denk yedim

Sade kahve 1 kare bitter

Su 3 lt 10 lu çay
Spor 6400 adım 100 dünkü egzersiz 50 mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…