canim ana listemize sadece 15 kisi alabiliyoruz, ust sinir 15.Selam, günaydın Kaptanım grupta yer yok demiştin bi sorun olmaz değil mi?
Naber şekerim? Nasılsın adapte olabildin mi biraz?
oyy kiyamam ben buna cok tatliymis:))
Umuyorum degil İSTİYORUM dicen canimMelis çok teşekkür ederim...aranızda mutlu olmayı ve küçülmeyi umuyorum .yardımlarınıza açığım.
ay kıyamam
ben gircem o listeye : Dcanim ana listemize sadece 15 kisi alabiliyoruz, ust sinir 15.
Suan takim 14 kisi ve listeye girmeyi bekleyenler var.
Gulden de 2. listemizde olacak, zaten 2 hafta deneme suresi var ondan sonra mezunlarimiz olacak insallah.
Yani bizim icin sorun yok liste bosaldikca uyelerimizi alacagiz listeye guzelim..
ah benim bu pilav aşkım1 kilo tabak ustu doner ye canim hicbir sey olmaz, ama pilav yok!!
)
tabiki gireceksin canim:)ben gircem o listeye : D
Artik mezun olmasi gereken olur 2 haftaya kadar kaptanim geri cwkwnler kilolarini 2 haftaya ideal kglqrina ulasirlar masslllahhh bu azimlecanim ana listemize sadece 15 kisi alabiliyoruz, ust sinir 15.
Suan takim 14 kisi ve listeye girmeyi bekleyenler var.
Gulden de 2. listemizde olacak, zaten 2 hafta deneme suresi var ondan sonra mezunlarimiz olacak insallah.
Yani bizim icin sorun yok liste bosaldikca uyelerimizi alacagiz listeye guzelim..
bugün daha iyi . Kusmadi.ablacim seninde kandilin mubarek olsun.
Yavrun nasil oldu?
Hosgeldin canım.Melis çok teşekkür ederim...aranızda mutlu olmayı ve küçülmeyi umuyorum .yardımlarınıza açığım.
İki cocukla hayat nasil normallesebilirvay seni vay vay vay vay vay vay
afiyet olsun cnaim, egzersiz de cok iyi ama hergun o gunun menusunu yazsan tam super olacak:)
mesela bugunun menusunu yaz birazdan, boylece hergun o gunun menusunu gorurum bende:)
sagol canim, eksik olma:)
amin canim sizinde mubarek olsun kadiliniz:)
amin guzelim, hayirli kandiller:)
hayirdir kuzum, neden doktora gittin, tahlil icin mi??
2 cocukla hayat normallesmeye mi basliyor yoksa:)
vallahi bilemedim gonca ablam, sen ne diyorsun, arttiralim mi cezasini:)
sanada kuzumm :)
kaslari tamamen kaybetmezsin canimin ici.
ancak o kaslari kullanmadigin icin kuculurler.
sonra tekrar o kaslari calistirirsan, kas kitlen artar, kaslar buyur gelisir.
hic bir zaman kaslari tamamen kaybetmezsin:)
bali 2-3 kasik koyarsan elbette icebilirsin harika:)
gecmis olsun ablalarin guzeli..
sanada kuzum:)
1 kasik yiyebilirsin canim, afiyet olsun, eksiler gelmeye basladi mi :)
sanada hayirli kandiller kuzum operim guzel yanaklarindan:)
artik boyle yazilarada ceza paylasacagim, bu nedir kuzum??
motivasyonu dusurmeyelim litfeeennnn..
amin canim, hayirli kandiller..
ohh cok sevindim, suan kac kg tam olarak :))
1 kilo tabak ustu doner ye canim hicbir sey olmaz, ama pilav yok!!
amin canim, hayirli kandiler..
canim bende cevizi onerecegim, sekerden uzak dur, zeytinyagi ve tereyagindan zarar gelmez..
tekrar hosgeldin cainm:)
afiyet olsun nasilsin kaptanim?
saclar nasil oldu, eksi geldi mi??
dun senden sonra bende kestirdim saclari :))
yanlislik yok canim zamanla alisirsin siteyi kullanmaya:)
kolay gelsin cnaim:)
canim 1-2 kasik nefsini koreltmek icin ye ama fazlasini sakin yeme.
takim arkadaslarini dusun, canlari neleri isterken, takimi zora sokmamak icin yemiyorlar.
onlari yari yolda birakamazsin:)
gorusmek uzere Mervem:)
ya dondurmalari, borekleri, baklavalari hupletiyor takimimiz, bu azimle mezun bile veremiyoruz...Artik mezun olmasi gereken olur 2 haftaya kadar kaptanim geri cwkwnler kilolarini 2 haftaya ideal kglqrina ulasirlar masslllahhh bu azimle
ben 62 kiloyla baslamistim diyete ablacim, boyum 1.72, 53 kilo ile mezun oldum.bugün daha iyi . Kusmadi.
Kaptanım ben seni merak ediyorum .boyunu ve kilonu. Bir ara kilo verdim demiştin . Sen kaç kilo verdin
cocuklar birbirine alisir, ayni evde yasayabilir hale gelirler.İki cocukla hayat nasil normallesebilir
Vallahi ya biravo bu annelere ya massllllahcocuklar birbirine alisir, ayni evde yasayabilir hale gelirler.
buyuk olan okula baslar, anne kucuk olani buyutur, bu sirada uyku, yeme vs duzeni oturtulur ve hayat normallesir yavas yavas canim.
2 cocukla normallesmezse 3.,4. cocuklar nasil katilacak aileye:)
Turup gibi massllah@AKovser nasil oldun gulum??
insallah bakalim:)Turup gibi massllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?