Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam, günaydın Kaptanım grupta yer yok demiştin bi sorun olmaz değil mi?

Naber şekerim? Nasılsın adapte olabildin mi biraz?
canim ana listemize sadece 15 kisi alabiliyoruz, ust sinir 15.
Suan takim 14 kisi ve listeye girmeyi bekleyenler var.
Gulden de 2. listemizde olacak, zaten 2 hafta deneme suresi var ondan sonra mezunlarimiz olacak insallah.
Yani bizim icin sorun yok liste bosaldikca uyelerimizi alacagiz listeye guzelim..

ben gircem o listeye : D

Artik mezun olmasi gereken olur 2 haftaya kadar kaptanim geri cwkwnler kilolarini 2 haftaya ideal kglqrina ulasirlar masslllahhh bu azimle

İki cocukla hayat nasil normallesebilir

Artik mezun olmasi gereken olur 2 haftaya kadar kaptanim geri cwkwnler kilolarini 2 haftaya ideal kglqrina ulasirlar masslllahhh bu azimle
ya dondurmalari, borekleri, baklavalari hupletiyor takimimiz, bu azimle mezun bile veremiyoruz...

bugün daha iyi . Kusmadi.
Kaptanım ben seni merak ediyorum .boyunu ve kilonu. Bir ara kilo verdim demiştin . Sen kaç kilo verdin
ben 62 kiloyla baslamistim diyete ablacim, boyum 1.72, 53 kilo ile mezun oldum.
Ama mezun olduktan 3 ay sonra hamile kaldim, simdi yine kilo almalara basladim:)
hamilelikten sonra yine takima gelecegim:)

İki cocukla hayat nasil normallesebilir
cocuklar birbirine alisir, ayni evde yasayabilir hale gelirler.
buyuk olan okula baslar, anne kucuk olani buyutur, bu sirada uyku, yeme vs duzeni oturtulur ve hayat normallesir yavas yavas canim.
2 cocukla normallesmezse 3.,4. cocuklar nasil katilacak aileye:)

Canlarim biz kahvaltimizi bitirdik.
Simdi hazirlanip oglanla alisverise gidecegiz
2 saate insallah evde oluruz, cumaya cok az kaldi lutfen kacamak yapmayalim artik, bu hafta kacamaklari abarttik..
Birde eger gunun egzersizini yapmadiysaniz 100 tane bile olsa simdiden itibaren kalkin yapin canlar.
Gorusmek uzere

Vallahi ya biravo bu annelere ya massllllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…