Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim kendi goruntumu begendigim kilo 55 bir programla falan hesaplamadim.
55 iken mutlu oluyorum:)
gecmis olsun tekrardan, guzelce temizleyip krem surseydin canim..

Guzelce yat dinlen bir tanem, tatli ruyalar..

Aminnnn cnm aminnnn

]TUM CITIRLARIN DIKKATINE

Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma

SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
HarpyODUL
- --
CheGueveraODUL
100JJ ?? --
melinda23
100IA
100MODUL 100DK ---
abesle_istigal
100M
ODUL 100JJ--
sevimlicadi0ODUL
100JJ100DK --
edsofiODUL
100DK 200JJ -75DK --
ddanes-------
happy_moon--50DK --
KarKralicesi
50JJ 100DK 100IA--
AKovserODUL
100JJ MUAF50M MUAF--
zey zey-------
mugehatun-------
kitabi- 50M 50M100M --
AsyacaODUL
100DK 100JJ100M --
tiffany20
ODUL --
OllallaODUL
--
gogo2405
ODUL 100JJ 100M --
bnnuODUL
100JJ 50M 120IA --
Mavibocuk
--
haeshin
ODUL 100DK ---

[/td][/td][/td][/td]

Günaydın Arkidişler

Hiçbişey anlamadım geçen hafta Ada'm akıllı olmadı zaten sabah tekrar başladı be öyle bir sancım var ki anlatamam ve çok gerginim çok

Geçmiş olsun Can'ım ben de çok gergin oluyorum öncesinde.. Bişeye kafan bozulursa refiktendir deyip boşver..

Günaydın kızlar nasılsınız?
Hazırlıklarım tamam, vatanıma kavuşmak için sayılı saatler kaldı, bende çoğunuzun nefes aldığı topraklarda nefes alacağım mutluluğum tarifsiz önümüzde ki 2,5 hafta fırsat ve wifi buldukça girmeye çalışacağım. Hepiniz Allah'a emanetsiniz, o güzel yüzlerinizi hep gülsün canlarım sizi özleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…