Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayırlı yolculuklar kuzummm:)

Bunları Biliyor Muydunuz ?

Ispanağın Faydaları: Vücudun dayanıklılığını arttırır ve vücuda kuvvet verir. Yorgunluğu giderir. Zihni kuvvetlendirir. Yaşlılığa bağlı öğrenme güçlüklerini giderir. Ispanak, kansızlığa iyi gelmesinin yanında kanser, kalp ve damar hastalıkları ile soğuk algınlığı, ağız, boğaz ve göğüs hastalıklarına karşı da faydalıdır. Yüksek tansiyona, felce ve özellikle yaşlanmaya bağlı görme bozukluklarına iyi gelir. Hamilelere ve doğacak çocuğa güç verir. Sinirleri yatıştırır ve sakinlik verir. Sindirimi kolaylaştırır. İdrar söktürücüdür. Hemoroite (Basur) iyi gelir. Yara ve yanıkların iyileşmelerini hızlandırır. Kemikleri ve dişleri güçlendirir. Diş çürümelerini önler. Kolesterolü düşürür. Şeker hastalarına yararlıdır.Ispanağı kaynatıp suyunu içmek vücuda kuvvet ve dinçlik verir. Cilt bakımı için de kullanılır. Ispanak kaynamış süte batırılıp yüze ve boyna maske yapılabilir. Bu maske sivilcelere karşı da yararlıdır. Ispanağın bütün bu yararlarının yanında romatizma, gut hastalığı, eklem iltihabı ve böbrek taşı olanlara tavsiye edilmez.

Kızlar eskiden bunları biliyormuydunuz yazıları paylaşıyordum tabiki epeyyy ara verdim

şimdi fırsat buldukça sizlerle paylaşıyor olcam yine

elbette hepimizin bildiği seyler olabilir ama yanlış bildiği şeylerde olabilir. Hem bunlarıda çürütmüş oluruz

günlük 1 tane sizler ne dersiniz ?

selam alıntılarmn bır kısmını yapım yemege gtcem geldgmde devam ederm
sabah
domates
salatalık
4 zeytn
2 dilim ekmek
birazck peynir

öğlen
2kase corba
salata bana göre yemek yoktu böle gecstrdm

ara
2 dılım ekmegn ıcıne domates poeynr zeytn

aksam
körili tavuk salata
ayran

o tavuk göğsünün sana can simidi olarak geri döneceğini pantolonundan taşacağını üzerindeki tşörtün berbat duracağını düşünnnn

hehe aynen

Eğer mimnak yşceksen ye ama abanma sakın :)

yok yemedm valla ama cafedeydık bı kahve ıctm degısık bsy azcık sekerlı gbydı

arkads 35 kg hedefledı smdılık 39 kg şey olcak adı neydı o zayflama hastalgnn

Kizzz karemelin tadi nasil yidinmi hic

karamel candır ya pek bayılırım

Kızlar hepinize Teşekkürler. .ben hala çözmeye çalışıyor.

selam hg ben nena istanbuldan 18 aylık bır kızım var

yok yemedm tatlı vıcdanınız rahat olsun

Kizlarrrrrrrrrr kg endeksine baktim OBEZ-SİSMAN ciktinnnn bel cevresini hespladim sisman dedi bana

bende oleyım onlara cok ıananmıorm obez oldgmu dusunmuorm

abooooovvvvv skandallll :))
ahahah

Ayyyy ben diyetzede oldum Avokadonun çekirdeğini çıkartırken bıçak elime saplandı hala acıyor.. Duyan da Hindistan cevizi ayıklıyordum sanır

aatyyy aman dıkkat gecmıs olsn

cok guzel tebrıkler

Allah'ını seven yazmasın alıntı yapa yapa bir hal oldum neolur durun uleyn beni zarif kadın çizgimden çıkarmayın
a
aynen yaaa valla işim gücüm kalıo alıntı okıcam dıe

yemedm yemedm yemedm

menün güzel jalepenocu sni

Spor: Yawrukush
Sonunda bütün cezalarimi yaptim
12.000 adim
100 DK
100 JJ
50 mekik
50 sinav
100 bugünün hareketi

spor guzel afern
benim ayi izin verseydi bende kkoyardim

ayı kim

menüde sporda guzel tavuk suyu cornasına bnd ebayılrm

Gunaydin guzeller, bol hareketli ve eksili carsambalar
günaydın canım inşallah bakalım bol eksiler hepimize

Hafi canım hayırlısı ile gelirsin ne güzel mutluluğun daim olsunnn

Canim ispanak kan yapmiyor temel reis cizgi flimini mesur etmek icin o cekilde reklam yapmislar onca yil sonra bu kanitlandi demir yokmus icin de . gecen sene bende haberlerde duydum . ispanaktaki dogru bilinen yanlis diye

Bence cok güzel olur canım

Yawrukush ahhh kaptanim jillian yaptim anaammm oda ne ole. Maf oldum lesliede neymis bacak kaslarimi hussetmiorum titriyo zangir zangir . hayr 1cisi boleyse digerleri nasil olur bilmem. Dumbel yerine 1er litre su kullandim :) bakalim . kac gun yapim ? Ve ne kadar surede fark olur :) bide arti gorurmuyum yoksa vucuda gore degisiormu

Herkese merhaba. Oğlum fırsat verdikçe spor yapmaya çalışıyorum sabah tartıldım +200 çıktım ama hem reglım hemde 2 gündür wc olmuyor sanırım bugün bol spora devam eder, yarın daha da dikkatli beslenirsem mutlaka - göreceğime inanıyorum. Hadi kızlar son iki gününüz amann kaçamak yapmayalım hadi spora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…