Hayırlı yolculuklar Can'ım dikkatli ol.Günaydın kızlar nasılsınız?
Hazırlıklarım tamam, vatanıma kavuşmak için sayılı saatler kaldı, bende çoğunuzun nefes aldığı topraklarda nefes alacağımmutluluğum tarifsiz önümüzde ki 2,5 hafta fırsat ve wifi buldukça girmeye çalışacağım. Hepiniz Allah'a emanetsiniz, o güzel yüzlerinizi hep gülsün canlarım sizi özleyeceğim
Yok doktor bugün kapali yarin da resmi tatil burda cuma gününe anca belli olacak. Menümede cumartesi uydum, pazar, pazartesi ve sali uyamadim hasta oldugum dolayi bide okula gitmedim ben ona göre yapmistim ama meyve konusunda felan uydum 1 gün yiyip 1 gün yemiyorum.hic acima ablam, kes cezalarini :)
sagol ablacim:)
canim kullanmadigin kaslarin kuculuyor sadece.
tekrar kullandiginda da buyuyup gelisiyorlar isin ozeti bu.
kuculurken elbet miktar olarak azaliyorlar :)
Dondurmaya isyanim var uleynnn yemeyin.
yok kuzum 55 benim ideal kilom.
53le mezun oldum cunku annem ziyaretime geldi o geldiginde 2 bucuk kiloyu tekrar aldim zaten:)
gecmis olsun canim, cok derin mi kesik??
canim egzersizine aynen boyle devam et, carsamba ve persembe gunleri aksamlari ozellikle hafif ye, protein sebze agirlikli.
Bol su, yesil cay ic, seviyorsan maydanoz suyuda olur..
is durumun icin hayirlisi olsun canim, reglinde gelsinde rahatla guzelim...
cok mu kotu bulantilarin canim benim..
Allah yardimcin olsun asyam..
afiyet olsun kuzum:)
aleste basarilar kuzum, hangi gun??
canim strec sardigin icin bolgesel incelme yasamazsin.
bel etrafin diger bolgelerden daha cok terler, su ve mineral kaybi olur fakat yeniden sivi ictiginde her sey normale doner.
yani malesef kuzum strec film kilo verdirmez..
canim keske her aksam 5dakika da menulerini yazsan,sana daha cok faydamiz olur, menulerine yorum yapariz..
ablam kraker yeme onun yerine salatalik ye,havuc ye, 1 adet meyve ye, ceviz findik ye...
iyi yapmissin kuzum, ciktim i bugun sonuclar??
dondurmaya isyanim varrrrrr, yemeyin canim, yemeyin balimm cumayi bekleyin:))
canim oglen ve aksam menulerini salata ile zenginlestir.
menu programina uyuyormusun kuzum?
annene hediyesini verdin mi:)
Haydaa ne oluyor canim sana boyle, sen bir felak nas da oku Deryam...
Bir de check up yaptir hastanede...
afiyet olsun guzelim:)
canim cranberry kizilcik diye biliniyor ama birebir kizilcigin aynisi degil..
rahim hastaliklarina cok iyi gelen bir meyve.
ben cok severim..
harika sporlar, fistigim benim:)
hayirdir neyin var canim?
Deme be yav...
Neyse hayirlisi olsun...
afiyet olsun ablam:)
iyi cok sevindim kuzum:)
afiyet olsun canim:)
sagol canim sanada sihatler olsun:)
5 yildizli pekiyilik menu ve sporlar:)
patates, makarna oy oyy Edam bu haftaa arti gelmesin lutfen...
harikasin canim, efsane geri dondu:)
masallah fistik gibisin hatun:)))
guzelligin falan gitmedi, kilolari verip ,cipcitir olacaksin.
moral bozmak yok, tam motivasyonluyuz...
Supermis ailenin yanına geliyorsun heralde.hasret gider bol bolBende iyiyim gulum, arada bulantilar oluyor, aksam 7den sonra pilim bitiyor cok yoruluyorum.
Haftayada kismetse Turkiye yolcusuyuz oglanla, onun hazirliklarina basladik.
Boyle geciyor gunler asyam:)
Çok teşekkür ederim harpymHayırlı yolculuklar Can'ım dikkatli ol.İyi tatiller..
Ay ne güzel . Hayırlı yolculuk lar dilerim. Hangi ülkedesinGünaydın kızlar nasılsınız?
Hazırlıklarım tamam, vatanıma kavuşmak için sayılı saatler kaldı, bende çoğunuzun nefes aldığı topraklarda nefes alacağımmutluluğum tarifsiz önümüzde ki 2,5 hafta fırsat ve wifi buldukça girmeye çalışacağım. Hepiniz Allah'a emanetsiniz, o güzel yüzlerinizi hep gülsün canlarım sizi özleyeceğim
çok güzel günler geçir tatlımGünaydın kızlar nasılsınız?
afiyet olsun kuzummmmAy ne güzel . Hayırlı yolculuk lar dilerim. Hangi ülkedesin
Günaydın canlar .
1 saat yürüdüm geldim . Duş aldım . Şimdi kahvaltı yapacağım.
günaydın takım!!!!
Bir hafta bile sürmeden tekrar gelen Refik paşanın yüzsüzlüğüne ne dersiniz şimdi aksam anlamıştım zaten
Arkadaş gümbür gümbür geldi hemde cumaya İki kala
bu akşam yemeği geçiştirme işin kesin eksi yansıyacak canımmmDünkü menüm
Kahvaltı
Yarım simit domates salatalık
Öğlen tavuk döner ekmeksiz serviste
Çay
Akşam salata ve bir dilim karpuz
İki kupa yeşil çay
3 litreye yakın su
Şimdiden hoşgeldin vatanınaGünaydın kızlar nasılsınız?
Allah razı olsun ablacım, almanyada yaşıyorum.Ay ne güzel . Hayırlı yolculuk lar dilerim. Hangi ülkedesin
Günaydın canlar .
1 saat yürüdüm geldim . Duş aldım . Şimdi kahvaltı yapacağım.
Canım başkanım teşekkür ederim :*çok güzel günler geçir tatlım
herşey gönlünce olsun
Şimdiden hoşbuldum heyecanlandırdın beni :)Şimdiden hoşgeldin vatanına
Canım benim hayırlı yolculuklar iyi tatiller. Çok eğlen gez dolaş tadını çıkar.Günaydın kızlar nasılsınız?
Teşekkür ederim ablamCanım benim hayırlı yolculuklar iyi tatiller. Çok eğlen gez dolaş tadını çıkar.
Günaydın kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?