Harikasın . Senin bizim takımda olmadan çok memnunum. Beni teşvik ediyorsun.@Mavibocuk
60dk bant rampali
60gogus
100mekik
100DK
100 ipsiz atlama cezam jj yapamiyorum bunu yaptim
200 dumbell
100 bacak makas
40 yatarak bisiklet
20 squat
Yawrukush
Canim ispanak kan yapmiyor temel reis cizgi flimini mesur etmek icin o cekilde reklam yapmislar onca yil sonra bu kanitlandi demir yokmus icin de . gecen sene bende haberlerde duydum . ispanaktaki dogru bilinen yanlis diye
Bence cok güzel olur canım
@Mavibocuk
60dk bant rampali
60gogus
100mekik
100DK
200 dumbell
100 bacak makas
40 yatarak bisiklet
20 squat
Yawrukush
100 DK ne demek onu anlayamadım@Mavibocuk
60dk bant rampali
60gogus
100mekik
100DK
200 dumbell
100 bacak makas
40 yatarak bisiklet
20 squat
Yawrukush
Hayırlı günler canlar
İyi yolculuklar ablacımmm, sağ selamet gidip dünün inşaAllahBol gezmeler, dinlenmelerrr
Hayırlı yolculuklar kuzummm:)
Hafi canım hayırlısı ile gelirsin ne güzel mutluluğun daim olsunnn
Hepinize teşekkür ederim canlarımE-brulim kaptan iyi yolcular hayrla gidip hayrla gel insallahhh :)
Kızlar eskiden bunları biliyormuydunuz yazıları paylaşıyordum tabiki epeyyy ara verdim
şimdi fırsat buldukça sizlerle paylaşıyor olcam yine
elbette hepimizin bildiği seyler olabilir ama yanlış bildiği şeylerde olabilir. Hem bunlarıda çürütmüş oluruz
günlük 1 tane sizler ne dersiniz ?
Ben kalkali 7 saat pldu be tatlim bende bekarken sen gibiydim. Tabi calismasken :)
Herkese merhaba. Oğlum fırsat verdikçe spor yapmaya çalışıyorum sabah tartıldım +200 çıktım ama hem reglım hemde 2 gündür wc olmuyor sanırım bugün bol spora devam eder, yarın daha da dikkatli beslenirsem mutlaka - göreceğime inanıyorum. Hadi kızlar son iki gününüz amann kaçamak yapmayalım hadi spora
Harikasın . Senin bizim takımda olmadan çok memnunum. Beni teşvik ediyorsun.
Dizleri karnina cekme kuzum100 DK ne demek onu anlayamadım
Ben yeşil mercimek yaptım az öncede içine bulgur attım mercimekli pilav oldu yarın öğlen kıza yemek. Enginar dolması yaptım ama pek anlamadılar benimkiler. Enginarı Zeytinyağlı deniycem birde.
Menum
Sabah
1dilim.tam tahilli ekmek
Peynir domates yumurta
Ara
1hurma 1kuru erik bir ceviz
Aksam
Bugdayi haslandim
Biraz ayran ve kefirle karistirdim taze nane
Bu corbadan 1kase
2tane kurdan kebabii hersey yagsiz izgara
3yk mantar sote
Bol salata
1isirik dondurma cok minikti
Spor yok
Su 2lt den fazla
Yesilcay yok
Bugun cok kotuyummmm
Hep birseyler yaptim ama karisik birgundu
Butun sinirim ustumdeydiiii
Noldugunu anlayamadigim bir dugum var bogazimda
Kapana kisildim sankiiii
Konusacak gucum yokkkk
5karis suratla gezdim butungun
...SALI GUNU ADIM YARISMASI ILK 3...
1. 20.250 adim ile @CheGuevera
2. 12.000 adim ile @sevimlicadi0
3. 9500 adim ile @tiffany20
Tebrikler canlar...
Dün yıllar önce 62 kiloyken alıp yanlızca birkaç kez giydiğim pantolonumu denedim oldu üstüme. Spor yapmak ne kadar önemliymiş tekrar anladım.
Refikte nihayet teşrif etti dün ve bu sabah 65.9 gördüm tekrar mutluyum huzurluyum
Günaydın kızlar nasılsınız?
Hazırlıklarım tamam, vatanıma kavuşmak için sayılı saatler kaldı, bende çoğunuzun nefes aldığı topraklarda nefes alacağımmutluluğum tarifsiz önümüzde ki 2,5 hafta fırsat ve wifi buldukça girmeye çalışacağım. Hepiniz Allah'a emanetsiniz, o güzel yüzlerinizi hep gülsün canlarım sizi özleyeceğim
napıosnuz beybılerrr bnde cayımı aldmgeldım yanınıza
aman toparlarsın ev işi hiç bitmiokiOturuyorum öylee sıkıldımm
kuzenimi bekliyorum gitse de kalkıp evi toparlasamm, egzersizi yapsammm
hayırlı kuzenOturuyorum öylee sıkıldımm
kuzenimi bekliyorum gitse de kalkıp evi toparlasamm, egzersizi yapsammm
ev işi çok nankör yaa uff valla öğ geldiaman toparlarsın ev işi hiç bitmioki
aha bu smileylere kanım kaynıyo ne tatlılar yahuu...SALI GUNU ADIM YARISMASI ILK 3...
1. 20.250 adim ile @CheGuevera
2. 12.000 adim ile @sevimlicadi0
3. 9500 adim ile @tiffany20
Tebrikler canlar...
kaptanım gel öpüjemmmGunaydin canlarim, kacamaksiz, bol eksili , enerjik, mutlu bir gun dilerim..
canım çok dikkat et kendineee. İyi yolculuklar bol gezmeler, çok dinlenmeler, en çok sarılmalarrr.Günaydın kızlar nasılsınız?
Hazırlıklarım tamam, vatanıma kavuşmak için sayılı saatler kaldı, bende çoğunuzun nefes aldığı topraklarda nefes alacağımmutluluğum tarifsiz önümüzde ki 2,5 hafta fırsat ve wifi buldukça girmeye çalışacağım. Hepiniz Allah'a emanetsiniz, o güzel yüzlerinizi hep gülsün canlarım sizi özleyeceğim
kaptanım gel öpüjemmm
aynı enerjiyi pilatesin bacak ve kalça hareketlerine ayırırsak daha sağlıklı gider ciğerimdipnot : şeker,z.yağı ve bal bacaklara surup ovuoruz selülitleri azaltıomus .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?