Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim ispanak kan yapmiyor temel reis cizgi flimini mesur etmek icin o cekilde reklam yapmislar onca yil sonra bu kanitlandi demir yokmus icin de . gecen sene bende haberlerde duydum . ispanaktaki dogru bilinen yanlis diye

ttalım benimde arkadasım kansızlık nedniyle hastanede yattı 1 hafta ve doktor ıspanak konusunda fazlaca durdu yemesi konusunda ..
dediğim gibi ben alıntı sekilde paylaşırım birlikte doğru bildiğimiz yanlışşlarıda ortaya cıkarmış oluruz
Bence cok güzel olur canım

harikaaa

@Mavibocuk
60dk bant rampali
60gogus
100mekik
100DK
100 ipsiz atlama cezam jj yapamiyorum bunu yaptim
200 dumbell
100 bacak makas
40 yatarak bisiklet
20 squat
Yawrukush

yürü beeee

Kizlar dunku menumu verip kacacagim.
Sabah
2 haslanmis yumurta
Bol peynir
Zeytin
Ceviz
Ogle
Buyuk sade kahve
Aksam et haslamasi
Spor yok
Su sayamadim.
Yawrukush kaptanim ben bu haftadan iti baren izin isteyecegim cunku okulda ders aralarinda toplanti ve kurs hazirligi evde de bunlari worde aktaarma telasim var derslere de giriyorum bi yandan ev aldi basini gidiyo imdaaaat:)) pazar gunu amsterdam bir hafta yokum. Obur pazar gelecegim. Napalim kaptanim ben menu vermeye bile giremedim dun yarin evdeyim gecmisi yarin toparlayim diyorum defnenin dr kontrolu de var yarin. Cuma hic giremicem buyuk ihtimalle sabah kilo bildirimini yaparim ondan sonraki hafta menu vermesem nasil olur. Kalacagim yerde wireless varsa girebilirim yoksa mobil veri kullanamicam orda. Bana bi akil versen hatta whatsapp tan yazsaniz bana cuma sonrasi icin karar bildirseniz. Optum sizi.

Hayırlı günler canlar

İyi yolculuklar ablacımmm, sağ selamet gidip dünün inşaAllah Bol gezmeler, dinlenmelerrr

Hayırlı yolculuklar kuzummm:)

Hafi canım hayırlısı ile gelirsin ne güzel mutluluğun daim olsunnn

E-brulim kaptan iyi yolcular hayrla gidip hayrla gel insallahhh :)
Hepinize teşekkür ederim canlarım Kocaman öpüldünüz 4. Takım

Bence süper olur canım, hatta günde bir kaç tane de paylaşılabilir :)

Ben kalkali 7 saat pldu be tatlim bende bekarken sen gibiydim. Tabi calismasken :)

Ben bu halimden hem şikayetçiyim hem değilimm bir yandan zorunlu uyuma, uyanma saatim yok, namaz olmasa hiç kalkmasam da karışanım olmaz diğer yandan da düzenli hayatım olsa nasıl olur, şimdikinden daha mı iyi olur diye düşünmekteyim.. ama evlilik çoluk çocuk benlik değil bir onu iyi biliyorumm bekarlık sultanlık modundayımm

Yewrummmm
Yakin olsaydikkkk horon teperdikkk kizzz

Harikasın . Senin bizim takımda olmadan çok memnunum. Beni teşvik ediyorsun.

Cok sevindim canimmmmm

100 DK ne demek onu anlayamadım
Dizleri karnina cekme kuzum

Ben yeşil mercimek yaptım az öncede içine bulgur attım mercimekli pilav oldu yarın öğlen kıza yemek. Enginar dolması yaptım ama pek anlamadılar benimkiler. Enginarı Zeytinyağlı deniycem birde.

z.yaglı enginar mutlaka yap ben bu mevsımde baslıorm yaza kadr hafta da 1 mutlaka yad a 2 yaparım yanınada kocaman bır slaata nefıs aksam ogunu oluo esımle 2 ser tane goturuuorzvallahi

nie yaaa lutfen ıyı seyler dusunup moralını arttır bı ınsanın gunu kotu gectmı butunaıleye yansıo malesef

...SALI GUNU ADIM YARISMASI ILK 3...

1. 20.250 adim ile @CheGuevera

2. 12.000 adim ile @sevimlicadi0

3. 9500 adim ile @tiffany20

Tebrikler canlar...

tebrıkler kuşlarmmm

ohh valla verdın kgları rhatladn yaptgn sporlarn mukafatnı alıosn bnde kacamak yaparak yapmadgm sporlarn mukafatnı alıorm hıhhh

aa canım hadi hayrlı yolculuklar sag salım gel guzel ulkemıze

Selamlarrrr
spordan geldimm kahve ve sodamı içiyorumm, yeşilçayımı da demledim dinleneyim leslie ye geçeceğim.
bugün gram gram da olsa eksi gördüm çok şükür Allah a. Artı çıkmaktan korkuyordum az bile vermiş olsam benim için baklavalardan sonra büyük adım.
maydanoz suyumuza başlayalım yarın da artıralım kızlar..

canım çok dikkat et kendineee. İyi yolculuklar bol gezmeler, çok dinlenmeler, en çok sarılmalarrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…