Benm genedik canmben zayıfken gıdım yoktu şimdi resmen ayrı bi birey oldu zayıflayınca gider diye düşünüyorum inşallah
Ayyy cok alemsin derya yaNasıl tartılacam ben şimdi ay zaten refikle tepemde çen çen gerginliğim diz boyu sağlık ocağına gidip ben bi dakika soyunabilirmiyim mi diyeceğim la havle
Dün gördüm A101 de baskül vardı çok pahalıda değildi yakınsa bi baksana cnmNasıl tartılacam ben şimdi ay zaten refikle tepemde çen çen gerginliğim diz boyu sağlık ocağına gidip ben bi dakika soyunabilirmiyim mi diyeceğim la havle
Fatime sabah içince bi etki olmazşimdi koyim suya 12 de içim dimi
Hoşgeldin cnm yoruldun mu? Valla işte bir sürü geyik muhabbet işte bugün spor yok tatilde gibiyimCanlarım ben geldim:) Bugün okulda seminer vardı. Baya bi güzel geçti...Siz neler yaptınız bugün?
Hoşgeldin cnm iyiyim sağ ol sen nasılsın?bebiş nasl? Aynen cnm bugün su ve az yemek falan bakalım sabah büyük günKızlar Nasılsıniz neler yapıyorsunuz.spor diyet nasil gidiyor.yaza ramak kaldı ha gayrettırıl tırıl elbiseleri dusunun
Canlarım ben geldim:) Bugün okulda seminer vardı. Baya bi güzel geçti...Siz neler yaptınız bugün?
Kızlar Nasılsıniz neler yapıyorsunuz.spor diyet nasil gidiyor.yaza ramak kaldı ha gayrettırıl tırıl elbiseleri dusunun
Hoşbuldum kuzum:)Alıştım kuzum koşuşturmalaraHoşgeldin cnm yoruldun mu? Valla işte bir sürü geyik muhabbet işte bugün spor yok tatilde gibiyim
Yok kız ne eğlenmesi... Hocalarımızda vardı seminerde onlarla baya bir beyin fırtınası yaptık.Ama yine de hiç canım sıkılmadıHoşgeldinizzzz
İkinizden de süper enerji aldımm nedense
Asyam nasılsınn ?? Bebiş nasıl iyimisinizz ??
Melis seminerde eğlenip gelmişsin gibi bir halin var
Menü gayet güzel.Iyi akşamlar
Menü
Sabah yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
Ara
1 elma
2 ceviz
15 l
Leblebi
Aksam
1 bardak ayran
1 kusbasi kebap
Salata
Ara
6 tane erik
Spor 45 dk yürüyüş
3 litre su
Çok güzel canım..Bugünkü menüm
Sabah
1 adet elma
meyveli yoğurt
Öğle
tavuk salata
2 dilim ekmek
ayran
Ara
soda
Akşam
sulu yemek
ekmek yok
cacık
salata
Su 2 litre
Adım 14250
yeşil çay içtim ama maydanoz kalmamış evde alamadım da o yüzden içemedimYawrukush
Teşekkür ederim canım:)Çok güzel canım..
Yok kız ne eğlenmesi... Hocalarımızda vardı seminerde onlarla baya bir beyin fırtınası yaptık.Ama yine de hiç canım sıkılmadı
Ağzım açık kaldı resmen:) Çok güzel bir değişim olmuş.Avaz avaz ohaaaa demek istiyorum azım açık kaldı bu nasıl bir değişim ciddi mi bu
Çok şükür iyiyim canım bebis Allah a emanet. Ya evet ben cumalari ya arti çıkardım ya sabit,pazartesi günü hep eksi cikardimHoşgeldin cnm iyiyim sağ ol sen nasılsın?bebiş nasl? Aynen cnm bugün su ve az yemek falan bakalım sabah büyük gün
Aynen kuzum eğlendim...Bir nevi eğlence iştee
kilon ne alemde tartıldın mıı ??:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?