- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
ben yeni yeni tanımaya clışıyorum herkeşleri
kimse demiyo luna noldu sana hep burdaydın şimdi yazmıyosun pek bişimi oldu diye hıh
Yine öyle olucaz canım merak etme birbirimizi hep gaz verelimmmyine olursun yine
benim belde incecikti. ya
hatta arka gözüküyodu falan
ince sucuk gibi
Yine öyle olucaz canım merak etme birbirimizi hep gaz verelimmm
Hahahha delisin
akdeniz akşamlarıııııııııııııııııı
bir başkaaaaaaaaaaaaa
ben yeni yeni tanımaya clışıyorum herkeşleri
nerdeydin kankaaaaa
harika canim, bende cok severim corek otunu :)Bunları Biliyor muydunuz ?
Kızlar çörek otuna karşı farklı bir sempatim ve ilgim var Peygamber efendimizin de önerisi buyurmuası beni fazlaca etkilemiştir.
Hadis-i Şeriflerinde Resulullah Efendimiz (s.a.v); Hz. Ali (r.a.) ye "Yâ Alî! Yemeklere çörek otu koy. O, ölüm hâriç her derde devâdır" (Menâkıb-ı Çihâr Yâr-i Güzîn s.345) buyurmuştur
Bu konuyla ilgili bulduğum bir çok şeyi paylaşacagım
Hastalıklara Karşı Çörek Otunun Kullanım Şekli:
... devamı gelecek
- Astıma İyi gelir: Günde üç defa yaptığınız Türk kahvesine 2 damla çörek otu yağı koymanız gerekmektedir.
- Romatizmaya iyi gelir: Bir tatlı kaşığı çörek otunu havanda iyice ezin ve toz halindeki çörek otunu kahvenize ya da çayınıza karıştırıp için.
- Şeker Hastalığı: Özellikle Hindistan ülkesinde, Şeker hastalığı tedavisinde kullanılmaktadır. Hardal tohumu ve çörek otunu mikserden geçirip toz haline getirin ve yaklaşık 3 ay boyunca bu karışımı sabahları aç karnına tüketin.
- İshal rahatsızlığı olanlar: 1 kâse yoğurt içeresine bir fincan kadar taze çörek otu koyup, günde 2 defa tüketin.
- Öksürük: Özellikle Afrika'nın Kuzeylerinde Kuru öksürüğü olanlar için, kahve ile çörek otu karıştırılıp, zeytinyağı ile karışım yapılır. Ve bu karışım günde sabah ve akşam olmak üzere göğüs bölgenize sürülür.
- Burun Tıkanıklığı: Çörek otundan elde edilen yağ, burun deliklerine üç ya da dört damla damlatılması sonucunda, burnunuzun açıldığını göreceksiniz.
- Erkeklerde Görünen iktidarsızlık: her gün düzenli olarak 200 gr çörek otunu sabahları aç karnına tüketmeniz gerekmektedir.
- Kas Ağrıları: Çörek otu yağı, ağrıyan yerlere sürülmesi gerekmektedir.
Selam canım iyiyim sen nasılsın?? Öksürük devam mı ? Dinlendin mi biraz ?Selamlar guzeller nasilsiniz?? :)
Süper bilgi sağ ol cnmBunları Biliyor muydunuz ?
Kızlar çörek otuna karşı farklı bir sempatim ve ilgim var Peygamber efendimizin de önerisi buyurmuası beni fazlaca etkilemiştir.
Hadis-i Şeriflerinde Resulullah Efendimiz (s.a.v); Hz. Ali (r.a.) ye "Yâ Alî! Yemeklere çörek otu koy. O, ölüm hâriç her derde devâdır" (Menâkıb-ı Çihâr Yâr-i Güzîn s.345) buyurmuştur
Bu konuyla ilgili bulduğum bir çok şeyi paylaşacagım
Hastalıklara Karşı Çörek Otunun Kullanım Şekli:
... devamı gelecek
- Astıma İyi gelir: Günde üç defa yaptığınız Türk kahvesine 2 damla çörek otu yağı koymanız gerekmektedir.
- Romatizmaya iyi gelir: Bir tatlı kaşığı çörek otunu havanda iyice ezin ve toz halindeki çörek otunu kahvenize ya da çayınıza karıştırıp için.
- Şeker Hastalığı: Özellikle Hindistan ülkesinde, Şeker hastalığı tedavisinde kullanılmaktadır. Hardal tohumu ve çörek otunu mikserden geçirip toz haline getirin ve yaklaşık 3 ay boyunca bu karışımı sabahları aç karnına tüketin.
- İshal rahatsızlığı olanlar: 1 kâse yoğurt içeresine bir fincan kadar taze çörek otu koyup, günde 2 defa tüketin.
- Öksürük: Özellikle Afrika'nın Kuzeylerinde Kuru öksürüğü olanlar için, kahve ile çörek otu karıştırılıp, zeytinyağı ile karışım yapılır. Ve bu karışım günde sabah ve akşam olmak üzere göğüs bölgenize sürülür.
- Burun Tıkanıklığı: Çörek otundan elde edilen yağ, burun deliklerine üç ya da dört damla damlatılması sonucunda, burnunuzun açıldığını göreceksiniz.
- Erkeklerde Görünen iktidarsızlık: her gün düzenli olarak 200 gr çörek otunu sabahları aç karnına tüketmeniz gerekmektedir.
- Kas Ağrıları: Çörek otu yağı, ağrıyan yerlere sürülmesi gerekmektedir.
Nqptin kiz adama
kanka moralim çöktü eşimle tartıştım kandil gecesi, şimdi bana trip atıyo özürde diledim
tamam canim dua ederim bol bol :)Cuma ve cum
Cuma ve cumartesi cnm
evet canim cuma baslasan daha iyi olurdu ama hevesin kacmasin:)Kizlar +200 um insaallahh bugun bol suyla biraz eksi yaparim 3 ten sonrada yemem bakalim ise yaricakmi . tabi brn akilli dun basladim spora ya belki ondan oldu
kusura bakma canim, yaslilik, hamilelik arada sasiriyorum:)Kaptanim leslie 1 mil expres x3 yaptimm
cok begendim demligi :)Eki Görüntüle 1826713
maydonozum demleniyor
canim bir kac tane varsa eve ceviz, badem, findik vs at agzina..Günaydın kaptanım valla bende bugün sütümü etkilemezse daha hafif beslenicem saat 11 gibi kahvaltı yapıp 4 gibi akşam ile günü kapatmayı düşünüyorum aralarda yoğurt
masallah masallah:)Kendime nazar değdircem diye korkuyorum ama 65.7 bu sabah yazmadan duramadım
canim arada hepimiz kusuyoruz..Azcıcık kocamla küsüzde
hadi hayirli olsun simdiden canim:)selammmmmmmmmm
göz doktoruna gidip geldim.
gözlük kullanıyorumda lense gecicem
canim esinle biraz limonisin diye neden sporunu ihmal ediyorsun.sabah 15 dal kadar maydonozla limon suyunu karıştırıp içtim.
bunu yapıcam bi süre.
birde spor yapamadım ben dün yine
beni az< motiveye itin yaaaaaaaa
ha birde daha önce olmayan pantolonumu denedim sabah cok iyiydi ya
göbek az daha giderse muhteşem
insallah Allah gonlune versin canim:)Cok dkkat ederm canm bu konulara benim olmayincaama esim soz verdi ev adigimizda ilk mutfagini yaptircaz ve senin istedigin gibi olucak didididiid :)
Brn simsiyah bi mutfak istiyorum tezgahini :) beyaz ledli . siyh kirmizida dolplari :)
canim sagolasin ilac kullaniyorum, daha iyiyim:)Herkese Kocaman günaydın bugün öğlen bir arkadaşa davetliyim diyette olduğumu biliyor özellikle ona uygun şeyler yaptı
Yawrukush kaptanın Nasıl oldu öksürük? Çok yoruyorsun kendini onasam oluyor dikkat et biraz zencefilli bal ve zencefil çayı içmeye çalış çok abartmadıysan sonra bebişe de bi zararı olmaz..
@kitabi bebişin Nasıl toparlanmıştır inşallah?
Ben başlayalı 2-3 hafta oldu galiba ama ben kolaylaşınca bırakmayı düşünüyordumama Can'ımı çok çektirdiniz yaaa ben de mi başlasam
Ben zayıfladım Can'ım 75 kilodan 63 kiloya düştüm ki, 69 kilodan sonra sadece sağlıklı beslenme alışkanlığımı sürdürdüm ve spor yapmadan 6 kilo daha verdim. Benim menüleri görüyorsun çok sıkı değil aynı o şekilde beslenerek gitti son 6 kilo..
Kaslarda laktik asit birikimi oluyor canım o da ağrı ve şişkinlik yapıyor ben de yaşadım bunu.. Haftaya arayı kapatırsın inşallah..
Sarı olsa neyse :) bence adı çok uygun olmuş :)
canim supersin yememissin cisslari tebrik ederim:)günaydın milletttt napaıosnzzz birazdan veririm menümü
unutmadan @ edsofi arastrmacı kişiliğine bayıldm anam bende varım jilliana kesin cumartesi aksamı baslıorm o ne looo oleeee karı ne halden ne hale gelmiş arada paylas bunları motıve olalım bnmde karnm sarkık
dun kuzenıme gttm bsyler alcaktm benı bı gördü gözleri pörtledi cok zayflamssn dıeee cok zayflamadm ama yaptgm sporlar sıkılastrdı demkki cok kıskandım poponu yumruklamak ıstıorm dedı snra bırer neskafe yaptı sekersz tabi bn sutte kullanmıorm ole sek sey almıs bole poca gıbı ıcı marmelatlı ustu bol pudra sekerlı kocaman bıtanesı ıkımızede ıkıser tane koydu tabaklara bu ne dedm ye cok guzel dedı asla yemem dedm sende yemıceksn dedm bn dıo 4 tane yerım nolcak dıo e ozaman benı kıskanmaya devam et bn onları bırakalı cok oldu dedm ama ıtıraf edım bıtane cifte kavrulmus fındıklı mınık lokumlarvarya ondan yedm
aaa özgem öksürük için zencefilli bir çay denesene hamilelkteoluomu bılmıormda zencefıllı ballı
bide z.yag ısıt varsa kagıt havlu ban ıcıne gogsune koy ustunede utuyle ısıtılmıs havlu koyda yumusasn hafifler oksurugun
kendi adıma sunu söylimde sevin vucudumda yaklasık 3-4 gundr odem var şişim yani nedenini bilmiorum refigede 10 gunum var ama şişiliğe ragmen bu sabah eksideym
bnde acı severımde oleee zehir gibi sevmem acı soslara bayılrm acı baharatlara ama zehr zemberekse yıemem
kızz hamişşş nerelerdsn bee yat dınlen dedıkte bızı ıhmal et demedık kuzummm
ayy benı cok heyecanlandrdı gorseller affern sana
menüün cok guzel tebrıkelr
ahahaahah cok alemsn kız deroşşş
ahahaah trilyontane yap
canım ultrason ext. ucret dıl eger muayeneye gtceksen bnmkıde özeldi bn 70 tl oduodm zaten mutlaka ultrasonla bakıo ole test bılemm ne olcaksa senı zorlamaz en pahalı testım 300 tl di doppler denen sey ki öle cok aman aman bı ozel hastane dıldı o meshur hastanler cok pahalı bı alman hastanesı bı amerıkan hastanesı yad a naytıngen olan adını yazmaı bılmırom o hastane falan pahalı
oo hale bak calısalm bzmd eolsn
ohh neü sahane cınım
allah yolunu acık etsn basarıları daim olsn ıns. cok sevndm masallah
çok sexi olmus bu be
ohhh bravo nasıl vakt buluosn bunları yapmaya
aaa yuh cok sasrdm
bn hafta sonu baslıorm kısmetse
evet evet ben varım
hey masallah citirlar jilyana basliyor:)Yarın jillian başlıyoruz öyleyse. Sabah alınsın ölçüler.
@melinda23edsofi @abesle_istigal @gogo2405 ilk aklıma gelenleri yazdım hemen başlamak isteyenler yazın yarın ölçülerimizi alıp başlayalım.
Göğüs
Bel
Göbek en kalın kısım
Basen
Kalça
Tek kol en kalın kısım
Tek bacak en kalın kısım
afiyet olsun canim:)neyse dunki menüm alıntı yapmadan menu yazmaya içim elvermio
sabah
tost
çay
öğlen ızgara tavuk (tavuk bıraz yaglıydı kendı yagımı ext. mı eklenms anlamdm
1 kase corba
1 catal pilav
1 kasık yogurt
ara
4-5 erik
aksam
1 tabak
semizotu yemegı
su
1.5 lt cıvarı
spor
yarım saat egzersiz mix
sagol canim benim:)Ölçü almadan önce bir buraya bakın :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/
bende cok begendim canim:)Tabak canak satan bir yerden almistim canim
Milyoncu gibiiiii
Ocakta kaynatiliyorrr demligide varrrr
Dandik bise ama cok kullanisli
Estagfrullah o nasil sozzz askitom
yok canim ben bu resmi karin olcusu olarak gondermistim, bel degil bu:)Ayyy kiskancccccc
Canim benzer fotoyu kaptanimiz atti o soyledi bole oldugunuYawrukush
Bu arada sen terlemek istemiodun ondan teklif etmedim tatlim bu spor su yapio adami :)
sagol canim benim:)
Sevindim o zamannn
canım geçmiş olsun ılık suda iyi gelir kuru öksürüğe
işe alıştım özgecim güzel gidiyor şimdilik
su havalarda mevsimine göre hareket etse daha güzzel olacak
ayy özgem yaa geçen hafta 59dm zehirlendikten sonra midemde bişey kalmadıgından o kadar düştüm.
Bütün hafta boyunca cok dikkat ettim bugün geçen haftaki aynı kilomdaydım çok şükür ama sanırım listede olmadıgımız içi bir etki etmiyor dimi
demir olmadıgını bende sonradan öğrendim ama senin anlattıgın sekilde bilmiyordum canım sağol bilgilendirdiğin için
jullıanla cok rahat eritirsin
kk nında jullıan gruplarına bakabilirisn ordada müthiş farklar var.
tebrik ederim deryacım
bencede yanslıs zamanda baslamıssın canım
hemde hareketsizim diyorsun en az 2 gün agırlığını hissedersin. Üzgünüm
yürü beeeeeee
ben daha önce basladım yarım yamalakta olsa yaptım ama benim sorunlu bölgelerime göre değil malesef
bel ve göbek bölgesinde çok iyi
diğer sonuclardada cok net görebiliyrsun zaten
kız uzat ayacıklarını keyfine bakkk kasıklarının agrsını hallettikten sonra tabi
sende jullıana başla tatlım ama kilona göre basla seni zorlamayacak sekilde yap yani jullıan bayaaa hareketli
kilon kaçtı canım ?
sinemaki tehlikeli değildir tatlım aksine Peygamber efendimizin bile önerdiği besinler arasındadır.
Ancak hersey oldugu gibi sinemakiyide abartmaman gerekir fazlası zaten ishal yapar.
Bitki çaylarının bile bağırsak tembelliğine yol açma riski var.
goncada söylemiş belli bir süre sorun yaşar ama düzelir yeterki kendi istesin
canim catlaklar genetik malesef.edsofi yok artık estetikten başka çaresi yok mu yaniiii
Herkeste mi oluyor canımmm ?? merak ettim şimdi spor yapanla yapmayanda fark oluyor mu kiii acabaa.. mesela Özgede de varmıdır??
Haklısın tabiii, önce fazlalıkları atıp sonra düzeltmemiz gerekenleri düzeltirizz
canim senin icin en dogru kakari verirsiniz umarim, gecmis olsun guzelim...Kızlar
bugün bunları biliyormuydunuz içeriğinde beni fazlasıyla etkileyen bir yiyeceği pa
benim astigmatım 4 numara biri diğeri 3,75 göz numaram bunlar olsa zaten gözlüksüz duramazdım
astigmatım yüksek oldugu için alacagıım lens özel üretiliyormus göz çevrem çağı içi bilmem nesini alıp yurtdısında sadece benim gözüme özel üretip gönderecekler onu 1 sene kullanabiliyorum 1000 tl civarında bişi.
1tane olması 1 sene kullanabilirliği falan sağlıklı olurmu bilemedik bide cok doğru bir ölçü alınması lazım falan risk alınmamlı. Gerçi yıllardır aynı yerde muayene oluyorum ama insan bi sey oluyor
bende cok guldum:)Ayyy ne güldüm yaaa
canim pazar gunu iyi gecer insallah sinavin kuzum:)Canım ales 8 inde yani bu pazar
Bugün yeni işe başladım dunki menümü yazmadım reglim dün başladı bu arada , bende bi kriz tutuyor ellerim falan titriyor dün chicken burger yedim itiraf ediyorummenümü yazamadım sabah kahvaltımı yapamadım bir dilimin de yarısı ekmek 1 yumurta iki çatal peynir (önce mide bulantısı hiçbirşey yedirmiyor)
öğle 1 tabak taze yeşil fasulye
Aksama dogru mide bulantısı yerini açlık krizine çevirdi, dışarıdaydim chicken burger yedimbir anda oldu ne olduysa cezama razıyım bu hafta cok zorluyorum kendimi yardım pleaseee
canim pamuklu teri ceken, spor yaparken rahat edebilecegin seyler giy:)Spor yaparken ince mi giyilmeli ? Nasil giyilmeli?
iyiyim canim, cok sagol,sen nasilsin?:)Nasil oldun kaptanim?
Bende yeni ögrendim 1-2 hafta oldu daha
oyy sican mi cok korkunc:)Yazın o sıcagında. üstümde carşaf illa olur.
Üşümemde olur.
Birde bende kücükten kalma bi fobi.
İlkokula gidiyorum. Sabah kalktık babamı gönderdik. Öglenciyim.
Tekrar uyuduk. Sonra kalktık. Yatagımı toplucam.Yorganı bi çektim ayak ucumda sıcan.
Ogün bugündür korkarım ayak ucumdan
bu aksam hafif yuruyus yap canim:)gecen hafta perşembe misafir geldi. yapamadım.
cuma carşı yaptık yapamadık.
dün canım sıkkındı yapmadım. bakalım bu akşam ne olcak
afiyet olsun canim:)Ben 3bucukta koca 2 kase mercimek corbasi ictim salata yedim ve kapattim yemek faslini
seviyoruz kuzum askolsun:)siz beni sevmiyomusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Hepimiz eski halimizi istiyoruz canımcım üzülme eski halimize dönücezben eski halimi istiyorum çok mutsuzum
ben sinirlenince gözüm hiç bişey görmüyo baya bi saydırdım adamaNqptin kiz adama
oyy masallah cok guzelsin fotoda canim, eskisi gibi olacaksin hic merak etme, su sinavin bir gecsin de:)ben eski halimi istiyorum çok mutsuzum
canim oksuruk devam ediyor, hic dinlenemiyorum, ama iyiyim:)Selam canım iyiyim sen nasılsın?? Öksürük devam mı ? Dinlendin mi biraz ?
benim yolum o kadar uzunki sınav bitsede kendimi spor yaparak öldrsemHepimiz eski halimizi istiyoruz canımcım üzülme eski halimize dönücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?