Çok şükür iyiyim canım.evet tabi ya Emeklerin karşılığını alma vaktiHoşgeldinizzzz
İkinizden de süper enerji aldımm nedense
Asyam nasılsınn ?? Bebiş nasıl iyimisinizz ??
Melis seminerde eğlenip gelmişsin gibi bir halin var
Selamlar kuzum:) İyiyim şükür sen nasılsın? Oğlun nasıl?Selamlar guzeller nasilsiniz?? :)
Gider alirsin canm ya zaten 12 ye kadar vakit varNasıl tartılacam ben şimdi ay zaten refikle tepemde çen çen gerginliğim diz boyu sağlık ocağına gidip ben bi dakika soyunabilirmiyim mi diyeceğim la havle
Tebrikler canlarım:)...CARSAMBA GUNU MEKIK YARISMASI TAKIM ICI ILK 3...
1. 670 adet mekik ile @CheGuevera
2. 550 adet mekik ile @Ollalla
3. 500 adet mekik ile @sevimlicadi0 veMavibocuk
Tebrikler citirlar
Canm pul biberli yogurdu hemen ye sabaha anca faydasi olur geceyi bekleme . kabizsan sinemakide icebilirsin 1 seferligineHoşgeldin cnm yoruldun mu? Valla işte bir sürü geyik muhabbet işte bugün spor yok tatilde gibiyim
Canm jillian yapicanmi sendeSelamlar kuzum:) İyiyim şükür sen nasılsın? Oğlun nasıl?
Pili çıkar yün bişeye saçlarına falan durmadan sürt yarın tek tartılmalık yeter sana canımNasıl tartılacam ben şimdi ay zaten refikle tepemde çen çen gerginliğim diz boyu sağlık ocağına gidip ben bi dakika soyunabilirmiyim mi diyeceğim la havle
Oleeeey 3. olmuşum:) Kızlar ikinizi de tebrik ediyorum....CARSAMBA GUNU ADIM YARISMASI TAKIM ICI ILK 3...
1. 20154 adim ile @CheGuevera
2. 14500 adim ileMavibocuk
3. 13450 adim iletiffany20
Tebrikler canlar
Pili çıkar yün bişeye saçlarına falan durmadan sürt yarın tek tartılmalık yeter sana canım
Ne zaman kuzum:) Her gün mü?Canm jillian yapicanmi sende
Canımsınturk kadini bu iste ya mucizeler uretir
Evet 1 ay boyunca canım çok süper incelcez.Ne zaman kuzum:) Her gün mü?
Tabi xanm guc aksatmadan 27 dkka cok az vakit aliyor . 1 ayda incecik belkide 2 beden kuculcez :) katilmalisin :)Ne zaman kuzum:) Her gün mü?
bizde o gnden bu yana küsüzzzz
kanka moralim çöktü eşimle tartıştım kandil gecesi, şimdi bana trip atıyo özürde diledim
Gogoya tuzak kurar gibi tam geçici kaptan olduğu Zaman'da topluca artı çıkarsak gerçekten kaptanlık kariyerini patlatmış oluruzKizzzz hepimiz baslayalim jilliana olcelim falannnn
Topluca baslayalimmmm
Haftaya bizim topik arti ciksin:)
Maydonozda yapmayalim
Sonraki cuma bombayi patlatalimmmmm
Bilmemkiikm baskan olsun :)
Oyle deme vallaaaa
Kitap okumada ben ortalamayi yukseltiyorum
İç Can'ım ağrı kesicini.. Çekme daha fazla belki de üşüttün felan..Esime canta hazirlayip yolcu ediciiiiiimmmm
Bu arada dun ne yaptiysam sirtim tutulmussss asiri agriyooo
60dk rampali yuruyuste sagolsun
Ust arka bacakta kaslarim varmissss
Merhaba dediler banaaaa
Enkaz gibiyim yaaaaa
Agri kesici gecirirmiiiii
Kipirdayamiyorummm
Sabahtan beri yatiyorummm
Bir oyana
Bir bu yana
Hello kiti :) nelerdeysin ne zamndirhellooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?