- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Canim bosa okuma gecmisi.hepsi jillian sohbetiAyyyyyy amma yazışmışsınız yaaaa hem okumak istiyorum hem de bir sürü işim var neyse yaptığım alıntıları yazayım da belki birazdan devam ederim.
Bu arada günün bir egzersizi varmıydı?
Gogoya tuzak kurar gibi tam geçici kaptan olduğu Zaman'da topluca artı çıkarsak gerçekten kaptanlık kariyerini patlatmış oluruz
Sen ol herkesi gaza getirdin :) azmettirici
Bebce sporda da yükseltiyorsun cınım..
İç Can'ım ağrı kesicini.. Çekme daha fazla belki de üşüttün felan..
Sende alışırsın daha da canım.. Tamam canım ederiz cnmHoşbuldum kuzum:)Alıştım kuzum koşuşturmalarahele okul ortamında... Aynen dinlen bugün bol bol sohbet ederiz:)
Hahaha cok actin arayi vallhi bende aklima kotu kotu seyler geldi nerde bu kiz diyecok actım dimi arayı
Evet ya şaka gibi bizde öyle olsak son haldeki gibi keşkeeeAğzım açık kaldı resmen:) Çok güzel bir değişim olmuş.
özledinmi yaHahaha cok actin arayi vallhi bende aklima kotu kotu seyler geldi nerde bu kiz diye
Bi kadinin. Basaramayacagi birsey yok :)Evet ya şaka gibi bizde öyle olsak son haldeki gibi keşkeee
Eee bayadir yoksun ozlemeyip napayim hasretinde eksilere dustumözledinmi ya
oyyyy kuzumm eridinhaaaaaEee bayadir yoksun ozlemeyip napayim hasretinde eksilere dustum
Edaaaaa çıkamıyprummm acı yedim yoğurda döktüm kayısı yicem offff yarına çıkmaz isem bittim benAyyyy biraz once bi wcye cikmisimki orasini hic sormayinsabah yumurtamin ustune bol serptim 3 te corbama koydum ise yaradi vallahi :) biraz oncede yogurtla yedim : ) gunun butun malzemeleri gitti cope hahahah
Acaba pil oluyor mu içinde benimde aklımda oDün gördüm A101 de baskül vardı çok pahalıda değildi yakınsa bi baksana cnm
Sinemaki yok cnm yoğurt olayını yaptım bakalım yani s*çmak için dua edeceğim aklıma gelmezdiCanm pul biberli yogurdu hemen ye sabaha anca faydasi olur geceyi bekleme . kabizsan sinemakide icebilirsin 1 seferligine
Elimle itti çalışıyordu ama içinde ne tarz pil vardı bilmiyorum cnmAcaba pil oluyor mu içinde benimde aklımda o
Aynen öyle canımBi kadinin. Basaramayacagi birsey yok :)
Iyi aksamlarrr...
Kahvalti - Haslanmis yumurta 3 adet 2 dilim cavdar ekmegi 1 kk peynir
Oglen - Yok (vardida sonra yok oldu usutmusum midem bulaniyor atesim var )
Aksam 3 kasim kirmizi mercimek corbasi 4 kasik domates corbasi 1 kase yogurt
Ilaveten
4 litre su
4bardak maydonoz suyu
3 bardak yesil cay
5 kuru kayisi
Jillian Michaels level 1/5
Yawrukush
Sen sabahtanda yicektin pul biber canm . ben 3 ogun yedim bol pul biber . ole oldu anca tek ogun yetmiyor . kalk bide ayran yap icine pul biber dok ic sivi olsun . bagiraak ogutmek zorunda kalmasinEdaaaaa çıkamıyprummm acı yedim yoğurda döktüm kayısı yicem offff yarına çıkmaz isem bittim ben
Xanom neden spor yaptin merak ettim ?Iyi aksamlarrr...
Kahvalti - Haslanmis yumurta 3 adet 2 dilim cavdar ekmegi 1 kk peynir
Oglen - Yok (vardida sonra yok oldu usutmusum midem bulaniyor atesim var )
Aksam 3 kasim kirmizi mercimek corbasi 4 kasik domates corbasi 1 kase yogurt
Ilaveten
4 litre su
4bardak maydonoz suyu
3 bardak yesil cay
5 kuru kayisi
Jillian Michaels level 1/5
Yawrukush
Hahahah bende dua edicem senin adina hahahahSinemaki yok cnm yoğurt olayını yaptım bakalım yani s*çmak için dua edeceğim aklıma gelmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?