Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oyy masallah cok guzelsin fotoda canim, eskisi gibi olacaksin hic merak etme, su sinavin bir gecsin de:)

canim oksuruk devam ediyor, hic dinlenemiyorum, ama iyiyim:)
sagol sordugun icin canim:)

Aşk olsun aklımdaydın türkiyeye gelince saat farkı olmayacak daha iyi yazışabilicez sen fırsat buldukça

oyy masallah cok guzelsin fotoda canim, eskisi gibi olacaksin hic merak etme, su sinavin bir gecsin de:)

canim oksuruk devam ediyor, hic dinlenemiyorum, ama iyiyim:)
sagol sordugun icin canim:)
sağol kzuumm inşallah takıma dönene kadar 85 olsam bari

Canlarim 1 saat sonra doktor randevum var, yola cikmadan doktorum son kez beni gormek istedi.
Birde kan verecekmisim.
Hastaneden sonrada Akinin belgelerini tamamladik okula gidecegiz, kayit ettirmek icin.
4 yaslari hemen aliyorlar anasinifina ama Akin 3 yasinda , 3 yaslar arasinda kura cekilecekmis:)
Bakalim hayirlisi.
Bugune butun isleri doldurdum ki, yarin cuma yarismasinda evde olayim diye.
Hepinizi optum simdilik, yolculuk oncesi, hastane, alisveris vs islerinden dolayi kusura bakmayin guzeller:)
Gorusmek uzere:)

Kizlar ben zayif olaamda gıdıgim var zayflatabilirmiyim orami . hic sevmiorum ya zaten yuzum yuvarlak buyuk orasida olunca daha buyuk gozukuo suratim yardim edin Yawrukush kaptanim acil yardim
ben zayıfken gıdım yoktu şimdi resmen ayrı bi birey oldu zayıflayınca gider diye düşünüyorum inşallah

Ayy bu pasta olsa ne yenir beee
Kizlar ben zayif olaamda gıdıgim var zayflatabilirmiyim orami . hic sevmiorum ya zaten yuzum yuvarlak buyuk orasida olunca daha buyuk gozukuo suratim yardim edin Yawrukush kaptanim acil yardim
Benimde vardı kilo verince küçülüyor birde aşğıdan çeneye doğru masaj yap ve birde alt çeneni öne doğru çıkartmaya çalış böyle alt çenen öndeymiş gibi durmaya çalış biraz zorluyor ama gıdıyı toparlıyor.

harika canim, bende cok severim corek otunu :)

oo ne guzell bak oksuruk icinde onerisi var gerci vaktin olmaz ama devam ederse dene derim

Süper bilgi sağ ol cnm

rica ederim canim

tabikide canim once kendim icin kilo veriyorum zaten

ben sinirlenince gözüm hiç bişey görmüyo baya bi saydırdım adama

hemmen o huyunu terket tatlim inan hic birsey kazandirmiyor sana ve inan daha sakin kalabiliyorsun kendimden biliyorum sagolsun esim torpuledi beni

canim kolay gelsin hakkinizda hayirlisi olsun insallahh

Kızlar yarın sabah wc çıkmam lazım napabilirim şimdi bi yeşilçay daha içiyorum saat 10 da acılı yoğurt yicem başka ? Evde maydanoz da yok yaa
tatlim biraz wcde vakit gecirmeni öneririm yarin sabah fazlaca etkili oluyor

Offf anldım tamam otur bekle bekle zorla

ben eski halimi istiyorum çok mutsuzum

Ama olmaz ki böyleee, hem kendi moralini bozmuşsun, hem enişteyi terslemişsinnn
Toparlanıyorsun hem de hemennnnnn ben de diyorum sınava hazırlanıyor herhaldee sesi soluğu çıkmıyorr, ilk enişteyle arayı düzelt gerisi kendiliğinden gelir zatenn

Anladım canım çok sağol :) merak ettim sporcu olarak sende de var mı diye :)) Genetiksee ben de anneme çekersem yaşadım o zamann

Kolay gelsin canım, görüşürüz :)

Kızlar yarın sabah wc çıkmam lazım napabilirim şimdi bi yeşilçay daha içiyorum saat 10 da acılı yoğurt yicem başka ? Evde maydanoz da yok yaa

Varsa 4-5 tane kuru kayısıyı suda beklet, sonra hem kayısıları ye hem suyu iç senin iş halloldu bil

Baskülümün pili bitti ya napacam şimdi ben eşimde yok ay sikendal yemin ederim

Fatime sabah içince bi etki olmazşimdi koyim suya 12 de içim dimi

Denemekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…