- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Canım Allah yarın cumanın hürmetine kolaylık versin işlerin rast gitsin gönlüne göre olsun üzülme her işte bir hayır vardır.Çok darlıyım yaa eşim iş değiştirdi şuanki sigorta kızımın mamasını ödemiyor ve fiyatı 150 tl 2 günde 1 kutu içiyor yarım araştırma hastanesine gidicem çocuk doktoru gastroya yönlendirmesi kazım böylece ben de yeni rapor çıkartabileyim inşallah anlayışlı bir doktora denk gelebilirim yoksa yandık ki ne yandık.. Nasıl uyurum bu gece bilmiyorum. Sabah da erken çıkcam wc felan bekleyemezsem al sana artı bu haftalık kusuruma bakmayın nolur
Günaydın kaptanım en son. Kaça kadar bildirim yapmamız gerekiyorduCanlarim hepinize gunaydinn, bugun guzel sonuclar gelecek icime oyle doguyor, bakalim hayirlisi
Acele etmeyin kilo bildirimi icin, wc sonrasi, ac karnina ve cibildak tartilin
Kalbim gum gum bekliyorum bildirimleri
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | ODUL | - | |||||
CheGuevera | ODUL | 100JJ | - | ||||
melinda23 | ODUL | 100DK | - | ||||
abesle_istigal | ODUL | ||||||
sevimlicadi0 | ODUL | 100DK | 200JJ | - | |||
edsofi | ODUL | 100DK | 200JJ | - | 75DK | ||
ddanes | - | - | - | - | - | - | - |
happy_moon | - | - | 50DK | ||||
KarKralicesi | 50JJ | 100DK | - | ||||
AKovser | ODUL | 50M MUAF | - | 50JJ DINLENME | |||
zey zey | - | - | - | - | - | - | |
mugehatun | - | - | - | - | - | - | - |
kitabi | - | 50M 50M | 100M | ||||
Asyaca | ODUL | 100DK 100JJ | 100M | - | |||
tiffany20 | ODUL | ||||||
Ollalla | ODUL | ||||||
gogo2405 | ODUL | 100JJ 100M | |||||
bnnu | ODUL | 100JJ | 50M | 120IA | - | - | |
Mavibocuk | - | ||||||
haeshin | ODUL 100DK | - | - |
Canim ben tarti sorunun var, ben uyanana kadar yaparsan olur guzelim.Günaydın kaptanım en son. Kaça kadar bildirim yapmamız gerekiyordu
evet canim saat farki olmayacak insallah:)Aşk olsun aklımdaydın türkiyeye gelince saat farkı olmayacak daha iyi yazışabilicez sen fırsat buldukça
canim kilo verdikce gidikta gider.Kizlar ben zayif olaamda gıdıgim var zayflatabilirmiyim orami . hic sevmiorum ya zaten yuzum yuvarlak buyuk orasida olunca daha buyuk gozukuo suratim yardim edinYawrukush kaptanim acil yardim
bugun guzel eksi gelecek bence senden Zeynebim:)
oo ne guzell bak oksuruk icinde onerisi var gerci vaktin olmaz ama devam ederse dene derim
rica ederim canim
tabikide canim once kendim icin kilo veriyorum zaten
hemmen o huyunu terket tatlim inan hic birsey kazandirmiyor sana ve inan daha sakin kalabiliyorsun kendimden biliyorum sagolsun esim torpuledi beni
canim kolay gelsin hakkinizda hayirlisi olsun insallahh
tatlim biraz wcde vakit gecirmeni öneririm yarin sabah fazlaca etkili oluyor
iyiyiz asyam, seni ozluyoruz, her sey yolunda sukur:)Kızlar Nasılsıniz neler yapıyorsunuz.spor diyet nasil gidiyor.yaza ramak kaldı ha gayrettırıl tırıl elbiseleri dusunun
iyiyiz canim, hepimiz iyiyiz cok sukur.Selamlar kuzum:) İyiyim şükür sen nasılsın? Oğlun nasıl?
ablacim masallah diyim sana nazar degmesin:)Menümü yazayım
Sabah yarım simit bu abartı oldu biraz peynir domates salatalık çay
Sade kahve 1 kare bitter
Öğlen etli patlıcan yemeği 3 kaşık pilav cacık
10 lu çay yarım elma 2 diyet bisküvi
Akşam 5 tane mücver bol salata 2 kaşık kadar enginarın pilavı ve enginarın içi
Sade kahve 2 kuru kayısı
Su 3 lt yi geçti limonlu su
Spor 10000 adım
Maydanoz suyu bende içmedim 7-8 dal yiyip üstüne su içtim ve 1 maden suyu içiyorum.
yahu kaptanlik ne degisik bir sey arkadas, takimdakilarin tuvalete cikmasina bile seviniyorsun:))Ayyyy biraz once bi wcye cikmisimki orasini hic sormayinsabah yumurtamin ustune bol serptim 3 te corbama koydum ise yaradi vallahi :) biraz oncede yogurtla yedim : ) gunun butun malzemeleri gitti cope hahahah
oyyyy bozacaksin kuzum mideni...Edaaaaa çıkamıyprummm acı yedim yoğurda döktüm kayısı yicem offff yarına çıkmaz isem bittim ben
aboooooooovv hepsi biribirine girmis Senaycim:)Tamam yine ayrana döküp içeyim üstüne kayısı kuscam yaa
afiyet olsun:)Yarin cuma malum menumu vereyim 1 hafta oldu menu paylasmayali
Yawrukush kuzum anlayisin icin sagol
Sabah:Tek sekerli kahve
Ara:Yesilcay
Oglen:Ceyreknden az kepekli ekmege tonbalikli sandvic
Ara:Turk kahvesi,az bisi cig findik
Aksam:Az yagli salata, 1dilim cavdar ekmegi,ayran
Yatmadan önce:Yogurt+pulbiber+limon
Su:2lt +devam
Pilav persembe gunu olmus mu FatimemMenüm
Sahurda sadece su içtim
İftar
1 kase yoğurt çorbası
salata
pilav (ödül yaptım bugünden, sonra yemek istemiyorum)
su 1 lt
Dün de menümü yazmayı unutmuşum, şimdi yazayım dedim ama hatırlamıyorum :/ iyice unutkan oldum
canim sinavlarina odaklan elbette, insaalh guzel gececek.Unuttugum birsey olmamasi dilegiyle
Sabah
Omlet peynir domates biber
1dilim tbe tereyag bal uzerine
Ara 1hurma
1elma
1kuru erik
Ogle aksam 16.00
1kepce tarhana
4kofte
2yk pilav
3yk yogurt
Salataaa
1hurma buda kesmedi
1parca bitteeeerrrrr
Cooook acimmmmmm
Su3lt
Maydonoz suyu 3bardak
Yesilcay yok
Spor yok dinlenme cumartesi 9da sinavlar bitiyo 2gun izin istiyorummmm kaptanimYawrukush
Yada cezam neyse cekerimmmm
Kafam kazan gibiiii sayfalarla bogustummm
Insaallah sabah moralim duzelirŕ
Acikinca kafamda calismiyor
canim jilian kac kilo olursan ol fayda alacagin bir egzersiz programi.Niye yanlis anliiyim kuzucumm
Ben bildigim yoldanmi gidiyimmm
Yawrukush
Bu kiloda jillian yapmam dogrumu canimmnm bi el atsan meseleyeee
canim benim insallah insafli, insan halinden anlayan bir doktora denk gelirsiniz de, her sey kolaycacik cozulur.Çok darlıyım yaa eşim iş değiştirdi şuanki sigorta kızımın mamasını ödemiyor ve fiyatı 150 tl 2 günde 1 kutu içiyor yarım araştırma hastanesine gidicem çocuk doktoru gastroya yönlendirmesi kazım böylece ben de yeni rapor çıkartabileyim inşallah anlayışlı bir doktora denk gelebilirim yoksa yandık ki ne yandık.. Nasıl uyurum bu gece bilmiyorum. Sabah da erken çıkcam wc felan bekleyemezsem al sana artı bu haftalık kusuruma bakmayın nolur
İyi o Zaman a kadar yaparım kolayCanim ben tarti sorunun var, ben uyanana kadar yaparsan olur guzelim.
Turkiye saaatiyle 17.de kalkacagim insallah.
Kendini strese sokma, gec paylassanda olur..
Kaptanim uyumamisin nedense cuma gunleri uyku tutmuyir seniCanlarim hepinize gunaydinn, bugun guzel sonuclar gelecek icime oyle doguyor, bakalim hayirlisi
Acele etmeyin kilo bildirimi icin, wc sonrasi, ac karnina ve cibildak tartilin
Kalbim gum gum bekliyorum bildirimleri
Tbrikler canm :)Günaydın
Geçen hafta 82.5
Bu hafta: 82.1
Fark: 0.4
Oran: 0.48
Sagol tatlimevet canim saat farki olmayacak insallah:)
canim kilo verdikce gidikta gider.
Gorunumunu dahada duzgunlestirmek icin masaj vs mutlaka vardir da internette..
ama kilo ver, ideal kilona gel gidik falan kalmaz...
iyiyiz asyam, seni ozluyoruz, her sey yolunda sukur:)
Sende ne var ne yok kuzum?
iyiyiz canim, hepimiz iyiyiz cok sukur.
Yolculugumuza sayili gunler kaldi heyecanimiz dorukta:)
ablacim masallah diyim sana nazar degmesin:)
yahu kaptanlik ne degisik bir sey arkadas, takimdakilarin tuvalete cikmasina bile seviniyorsun:))
oyyyy bozacaksin kuzum mideni...
aboooooooovv hepsi biribirine girmis Senaycim:)
afiyet olsun:)
Pilav persembe gunu olmus mu Fatimem
Allah kabul etsin bu arada:)
canim sinavlarina odaklan elbette, insaalh guzel gececek.
Ben menu tablosuna telafi isleyeyim, sen sinavlardan sonra arayi kapatirsin kuzum olur mu?
Kolay gelsin canimm:)
canim jilian kac kilo olursan ol fayda alacagin bir egzersiz programi.
Simdi yaparsan da kilo verirsin, hedefe yaklastiginda yaparsan da..
Ama suan sakatlanma riskin daha az kiloluyken ki haline gore daha fazla.
Eger hedef kilona yaklastiginda yaparsanda tamamen sIkIlasirsin.
Sahsi fikrim bir dene eger zorlanmazsan hem simdi yap, hemde hedef kilona yaklastiginda yaparsin kuzum:)
canim benim insallah insafli, insan halinden anlayan bir doktora denk gelirsiniz de, her sey kolaycacik cozulur.
Dualarim sizinle insallah minik kuzunun mamalarina rapor cikacak doktordan..bizi habersiz birakma sakin...
Aramizda 20 kg varrrrBizde zaten dal gibiyizya ondan yapcaz spor
Yaaa yapamadım vallaen son 80 msj vardı evde de işler karışık çok Can'ım sıkıldı amaaaan daraldım
Offff puffff amaaaan ayaamannnnn oyhhh
Çok darlıyım yaa eşim iş değiştirdi şuanki sigorta kızımın mamasını ödemiyor ve fiyatı 150 tl 2 günde 1 kutu içiyor yarım araştırma hastanesine gidicem çocuk doktoru gastroya yönlendirmesi kazım böylece ben de yeni rapor çıkartabileyim inşallah anlayışlı bir doktora denk gelebilirim yoksa yandık ki ne yandık.. Nasıl uyurum bu gece bilmiyorum. Sabah da erken çıkcam wc felan bekleyemezsem al sana artı bu haftalık kusuruma bakmayın nolur
Bence 3 mile kolaylaşana kadar jilliana bulaşma.. Çünkü ben öyle bileğimi incitmiştim
çok şükür iyiyim gülüm,haftaya kontrol var hayırlısıyla güzel geçer inşallah.yemek konusunda evet gülüm yiyorum yediğimi görünce daha da yedirmeye çalışıyor ama ben sınırı koruyorum.yalnız hareketsiz kalmaktan kilo alıyorum boyuna yatıyorum
canim en dogali bu yontem surekli bisilerle takviye yaparsan bagirsak tembelligine yol acarsin zaten turk milleti olarak wcde zaman geciremedigimiz icin bu sorunu sikca yasiyoruz
5li satiliyor kizlar yarini bi atlatinda sonrasi rahattt
asyacimm bebisin sen nasilsin ?
Esin nasil ? simdi hamilesin ya yemek konusunda 2 kat daha fazla israrci oluyordur dimi :)
hu huuuuu ilk defa duyuyorum
ahahahah beni kötü seyler düşündürmeye zorluyorsun edaaaa
tatlim bazi seyler psikojik olarak bile olmaz yahu aaa aksamda kayisidan kalan suyunu ic sabaha cikarsin tatlim kafanada cok takma olacagi varsada olmayacak bakk
şükür iyiyim gülüm.yarın tanıdığımızın düğünü var ona hazırlık yapıyorum ne giysem diye kararsızım azcık kilo aldım daevet canim saat farki olmayacak insallah:)
canim kilo verdikce gidikta gider.
Gorunumunu dahada duzgunlestirmek icin masaj vs mutlaka vardir da internette..
ama kilo ver, ideal kilona gel gidik falan kalmaz...
iyiyiz asyam, seni ozluyoruz, her sey yolunda sukur:)
Sende ne var ne yok kuzum?
iyiyiz canim, hepimiz iyiyiz cok sukur.
Yolculugumuza sayili gunler kaldi heyecanimiz dorukta:)
ablacim masallah diyim sana nazar degmesin:)
yahu kaptanlik ne degisik bir sey arkadas, takimdakilarin tuvalete cikmasina bile seviniyorsun:))
oyyyy bozacaksin kuzum mideni...
aboooooooovv hepsi biribirine girmis Senaycim:)
afiyet olsun:)
Pilav persembe gunu olmus mu Fatimem
Allah kabul etsin bu arada:)
canim sinavlarina odaklan elbette, insaalh guzel gececek.
Ben menu tablosuna telafi isleyeyim, sen sinavlardan sonra arayi kapatirsin kuzum olur mu?
Kolay gelsin canimm:)
canim jilian kac kilo olursan ol fayda alacagin bir egzersiz programi.
Simdi yaparsan da kilo verirsin, hedefe yaklastiginda yaparsan da..
Ama suan sakatlanma riskin daha az kiloluyken ki haline gore daha fazla.
Eger hedef kilona yaklastiginda yaparsanda tamamen sIkIlasirsin.
Sahsi fikrim bir dene eger zorlanmazsan hem simdi yap, hemde hedef kilona yaklastiginda yaparsin kuzum:)
canim benim insallah insafli, insan halinden anlayan bir doktora denk gelirsiniz de, her sey kolaycacik cozulur.
Dualarim sizinle insallah minik kuzunun mamalarina rapor cikacak doktordan..bizi habersiz birakma sakin...
Aferin bşze : D o trip atıyo diye şimdide ben küstüm hıh : D
Yaaa yapamadım vallaen son 80 msj vardı evde de işler karışık çok Can'ım sıkıldı amaaaan daraldım
Offff puffff amaaaan ayaamannnnn oyhhh
Çok darlıyım yaa eşim iş değiştirdi şuanki sigorta kızımın mamasını ödemiyor ve fiyatı 150 tl 2 günde 1 kutu içiyor yarım araştırma hastanesine gidicem çocuk doktoru gastroya yönlendirmesi kazım böylece ben de yeni rapor çıkartabileyim inşallah anlayışlı bir doktora denk gelebilirim yoksa yandık ki ne yandık.. Nasıl uyurum bu gece bilmiyorum. Sabah da erken çıkcam wc felan bekleyemezsem al sana artı bu haftalık kusuruma bakmayın nolur
Canim benm duduk gibi boyum var bana gore suan kilom cok fazla zatenAramizda 20 kg varrrr
Tatlim mama ne mamasi neden gidiyorsun
Sebeplerini onceden yazdin sanirim hic sahit olmadim ama zorluk arkasindan gunes dogar
Insirah ve mulk suresi oku bol bol
Maddi cikislar icin cok faydaaini gorursu Allahin izniyle
3mil bayadir yapmiyorum hic yapmadimki
Kolaymi gelir zormu denemem lazimmmm
Sakatlanirsam yanarim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?