Hayr wcden cikamican o olcak yarinYa aynen telaşem yüzünden olmayacak artı çıkacam diye ödüm kopuyo akışına bıraktım ama arkadaşlarımın tavsiyesine uyucaö acılı ayran kayısı yiyip yayim Allah büyükyarında beklerim biraz bakalım
Valla canm tembellik yaparsan jilliani hic yapamassin diyim yaniii
Olmamak imkansiz canm hakkiyla ve hergun yaparsak olucak olmayanini gormedim daha intrnette :)Ayyy inşallah incecik oluruz bakalım ne kadar etki edecek
Napim tatlim kuculen her yerimi farketmek iatiorum olculerimleKız üşenmemiş omzunu da ölçmüşşdiğerlerini zor ölçtüm omzumu nasıl ölçeyim
Ya aynen telaşem yüzünden olmayacak artı çıkacam diye ödüm kopuyo akışına bıraktım ama arkadaşlarımın tavsiyesine uyucaö acılı ayran kayısı yiyip yayim Allah büyükyarında beklerim biraz bakalım
Benden beter olamaz kmseninkiYok canım sadece ölçü almayı sevmiyorummmtembelliğim o yüzdenn, hem rakamlar hiç iç açıcı değill
Olmamak imkansiz canm hakkiyla ve hergun yaparsak olucak olmayanini gormedim daha intrnette :)
Napim tatlim kuculen her yerimi farketmek iatiorum olculerimle
Canim kolun sag sol olcakHadi Bismillah... Haziranda daha ufak rakamlar yazmak dileği ile
- Kilo - 55.4 (Tartıldım sabit, buna da şükür :))
- Göğüs - 91 cm
- Bel - 74 cm
- Göbek - 86 cm
- Kalça - 94.5 cm
- Basen - 94 cm
- Sağ bacak - 57 cm
- Sol bacak - 56 cm
- Kol - 28 cm
Canim kolun sag sol olcak
Hadi bakalim bismillahHadi Bismillah... Haziranda daha ufak rakamlar yazmak dileği ile
- Göğüs - 91 cm
- Bel - 74 cm
- Göbek - 86 cm
- Kalça - 94.5 cm
- Basen - 94 cm
- Sağ bacak - 57 cm
- Sol bacak - 56 cm
- Kol - 28 cm
Heee timamİkisi de aynı canım o yüzden tek yazdım :)
Hadi bakalim bismillah
Ayyyyyy amma yazışmışsınız yaaaa hem okumak istiyorum hem de bir sürü işim var neyse yaptığım alıntıları yazayım da belki birazdan devam ederim.
Bu arada günün bir egzersizi varmıydı?
Gogoya tuzak kurar gibi tam geçici kaptan olduğu Zaman'da topluca artı çıkarsak gerçekten kaptanlık kariyerini patlatmış oluruz
Sen ol herkesi gaza getirdin :) azmettirici
Bebce sporda da yükseltiyorsun cınım..
İç Can'ım ağrı kesicini.. Çekme daha fazla belki de üşüttün felan..
Menümmmm
Sabah
1 bardak maydonozlu limon karışımı(blenderdan gecirdim)
Hastane koşturmamdan başka bişey yemedim
ara
1kupa nescafe
2dilim bitter
öğle
bir sandavic tost
akşam
3-4kaşık azyağlı-aztuzlu domatesli pilav
yarım kase yogurt
2salatalık
Yawrukush
15dakka jillian
3000 adım
3lt su
Yapmaya çalışırım canım tabi sizlerde yardımcı olursunuz malum bir süre özge ve ebru yok.Goncacim sen baskan ol surekli buraya girebiliosan eger tabi :)gogo2405 eminim herkes ister :) jillian baskani
Geçmiş olsun kuzum. Maydanoz suyunu çok tüketme 4 çok olmuş. Aspirin gibi kanı sulandırır.Iyi aksamlarrr...
Kahvalti - Haslanmis yumurta 3 adet 2 dilim cavdar ekmegi 1 kk peynir
Oglen - Yok (vardida sonra yok oldu usutmusum midem bulaniyor atesim var )
Aksam 3 kasim kirmizi mercimek corbasi 4 kasik domates corbasi 1 kase yogurt
Ilaveten
4 litre su
4bardak maydonoz suyu
3 bardak yesil cay
5 kuru kayisi
Jillian Michaels level 1/5
Yawrukush
Kg yarin yazarim
- Gogus olcusu- 96 cm
- Bel cevresi - 89 cm
- Gobek olcusu -99 cm
- Kalça -103 cm
- Basen -102 cm
- Bacak (sag) 62 cm
- Bacak (sol) 60 cm
- Kol (sag) 33 cm
- Kol (sol) 34 cm
- Omuz izasi -46 cm
Ölçüleri sabah alsaydınız kızlar nedir bu acele hem sabah aç karna daha ince çıkardınız.Hadi Bismillah... Haziranda daha ufak rakamlar yazmak dileği ile
- Göğüs - 91 cm
- Bel - 74 cm
- Göbek - 86 cm
- Kalça - 94.5 cm
- Basen - 94 cm
- Sağ bacak - 57 cm
- Sol bacak - 56 cm
- Kol - 28 cm
Niye yanlis anliiyim kuzucumm
aman ne bilim sende göbek yokmus gibi geldi bana canım o zaman sende basla jullıana
çok teşekkür ederim canım o senin güzelliğinnn
onu bilemem ama daha önce duymuştum hatta özge demişti sanırım belirli bir kiloya gelmeden belli egzersizleri yapmayın zorlanabilir yada zarar görebilirsiniz diye
mantığımla söylüyorum bencede her egzersiz yapılmamalı canım hafif hafif başlanıp rahat hareketler yapılacak durumlarda yapılmalı.
Yanlış anlama ama lütfen beni
Anam neyi patlatıyonuz yahu. Neyse artılar tek jillian dan olsun sonraki hafta eksiye döner nasılsa.Oyyy kuzummmmm
Nasilda motive ediyorrrr
Gogo dusunsun valllaaaa ayni anda j baslarsakkkk yandi
edsofi
Jillian yapmis arti cikcakkk
Yetisin a dostlarrrrr
Tatlis sen ne zaman devralcaksinAnam neyi patlatıyonuz yahu. Neyse artılar tek jillian dan olsun sonraki hafta eksiye döner nasılsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?