Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ablam oruçtum zaten aç karnınaydım :)) alıp elden çıkardımm :))

Özür diledim ama adam kendine gelemedi hala baya kamyon geçmiş gibi üzerinden : P

Menüm
Sabah
Omlet
2 tereyağlı tbe
Peynir

Öğlen
Zylı fasülye
Kırmızı lahana salatası
Yoğurtlu semiz
Minik bi ekmekçik
Çatalın ucuyla sütlü tatlı
Çatalın ucuyla bisküvili pasta
Çok çok minikti bunlar sadece tadımlık

Ara
Orta t kahvesi

Akşam
Yalancı paça
Fırında mantarlı et sote gibi bişey
Yoğurt

Yürüyüş
2 yeşil 1 form
Tartı ın pili geldi
:)

Çok darlıyım yaa eşim iş değiştirdi şuanki sigorta kızımın mamasını ödemiyor ve fiyatı 150 tl 2 günde 1 kutu içiyor yarım araştırma hastanesine gidicem çocuk doktoru gastroya yönlendirmesi kazım böylece ben de yeni rapor çıkartabileyim inşallah anlayışlı bir doktora denk gelebilirim yoksa yandık ki ne yandık.. Nasıl uyurum bu gece bilmiyorum. Sabah da erken çıkcam wc felan bekleyemezsem al sana artı bu haftalık kusuruma bakmayın nolur

Niye yanlis anliiyim kuzucumm
Ben bildigim yoldanmi gidiyimmm
@Yawrukush
Bu kiloda jillian yapmam dogrumu canimmnm bi el atsan meseleyeee

Bence 3 mile kolaylaşana kadar jilliana bulaşma.. Çünkü ben öyle bileğimi incitmiştim

Canım yaa Allah büyük elbet hall olur bir şekilde.. Sen dua et sıkma canını.. Hem cuma gecesi duaların kabul olur inşaAllah ♡

Canım yaa Allah büyük elbet hall olur bir şekilde.. Sen dua et sıkma canını.. Hem cuma gecesi duaların kabul olur inşaAllah ♡
Sağol Can'ım inşallah hallolur çok stres oldum.. Umarım anlayışlı bi doktora denk geliriz..

Yaaa yapamadım valla en son 80 msj vardı evde de işler karışık çok Can'ım sıkıldı amaaaan daraldım
Offff puffff amaaaan ayaamannnnn oyhhh
Hallolur insallah canm dualarimiz seninle cok zor ya bu parasizlik zor insan biyerde tikandimi cok kotu oluyor. Olsun rabbim bi kapiyi kapatit bi kapiyi acar :) emin ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…