Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben sarıldım kaç kere uzak durdu benden bende vazgeçtim artık Allah büyük sağol canım

Hımmm olsun bazı kişiler inat olabiliyor. yada çok kırıldı... Bundan sonra (ona göre ) yaptığın hatayı tekrarlamaman için ders veriyor olabilir ( kendince ) sabret bakalım bir yerde pes edecektir. Üzerine gitme madem... sen hep hiç bir şey yokmuş gibi davran bir anda normele dönecek canım. İnşallah

bende buna benzerşeyler yaşadımdüğünde benim görümcemde kendini süslemekle meşguldü sağol canım aynen herşey boş kimseye dayanmayacaksın bu dünyada ben eşime gittim özür diledim sarıldım bana yapma lütfen bla bla bi sürü şey dedi ben de vazgeçtm

ağladım sonra yatak odama kaçtım hiç gel de demedi bu saat oldu: (
o hatayı yaptım annem eşime çok takık mesela ben affediyorum ama o affetmiyor belki benimde affetmemem lazımdı zamanında
evet ailem uzakta baya

inşallah canımcım belki dönecek herşey eskiye ama ben aynı olmayacam : /

Haklisin canm da sevgi şöyle ki goz temasi bile kurmuyor surekli hirpalansin istiyor hoplat ziplat . goz temasi kurmaya calisiorum kafasi surekli baska yerlere dönduruyor acba nereyi karstrsam diye bakinio aranip duruor
baya baya hiperaktif çünkü o anda sen ilgisini çekmediğin için konsantre olamıor, genelde çok zeki de oluyorlar Allah canını sağ etsin....

estağfurullah canım
aileme artık yansıtmamaya çalışıyorum ama annem anlıyor sesimden her zaman ben de geçiştiriyorum herşeyi içimde biriktire biriktire ben hasta oluyorum sonra.. hiç çıkışı yok bunun malesef

inşallah canımcım belki dönecek herşey eskiye ama ben aynı olmayacam : /
oooo yok öyle ben aynı olmicam demeler falan. işleri iyice sarpa saracaksın bu sefer barış anlayışlı ol iyice sakinleşince tatlı tatlı dertleşin onun senden tam olark ne beklediğini sor ve ona göre davran, sende onda rahatsız olduğun şeyleri söyle ve mutabakata varın yani yapmayın ya böyle

ya ona karşı değilde kendi içimde bişeyler eksiliyor her seferinde o yüzden aynı olmayacam dedim : / benimde isteğim herşeyin tatlıya bağlanmasını ama o uzattıkça ben kırılıyorum malesef

Kreşe alırlar almaya ama zor olur kuzum birde şimdi kreşler pahalı aldığın paranın çoğunu vericen kreşe sana kalcak 3 kuruş birde çocuğundan ayrı geçirdiğin zaman.
ben çalıştığım için ilk babaanne bakmıştı ben ücretsiz izin kullandım 16 aylık olmuştu kızım işe döndüm babaannesi bizde kaldı ama 22 aylıkken gitmek zorunda kaldı kreşe verdik ömrü okulda geçti yazları kışları 8 den 5 e hep okul kreş. Evde yapabileceğin işler varsa araştırsan izmir o açıdan iyi evde elbiselere boncuk işleme falan nikah şekeri bebek şekeri ne bileyim. Mesleğin yada iş tecrüben varmı yoksa ilkmi çalışcan.
Ohhh cnm afiyet bal şeker olsun ne güzel tepsin var
Sağol canım tepsi basit bişey pazardan aldım 3.5 tl
Oyuncak alma canım o yaşlar için parkta dışarda oynamak daha iyi oluyor. Elbette kıyafet falan almak gerekiyor. Ortopedik ayakkabı ne için sorunmu var yürümesinde bebişin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…