- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Çok sağ ol canım teşekkürlerIyi aksamlar canlar:) Derece olmasa da guzel bir sonuc almisiz, tebrik ederimSonuclari linkten takip edebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-paylasim-alani.37798/page-1745#post-46383484
samsunda canımnerde yaşıosun?
eşinide aldırma geçer.Bizde hala küsüz
adam maca gitti
ne kadarlık oğlun kuzum?
işkurun kursları oluyor onlara göz atsana.Belgesizim canm bilgim var belgemi alamadim ewlendim ama o isi yapmam sgk li biyerde caliscam calisirsam burda kuaforde sgk falan yapmiolar parani zor veriolar
bende öyle yapıyorumsamsunda canım
odada tek başına bıraktım, ben yatak odasına kaçtım hıh
ah bunlara güzel bi patak lazım
ben sarıldım kaç kere uzak durdu benden bende vazgeçtim artık Allah büyük sağol canım
bende buna benzerşeyler yaşadımdüğünde benim görümcemde kendini süslemekle meşguldüCan'ım malesef biz onu evlenirken eşimle anlamıştık.. Herkes kendi derdinde.. Düşün benim gelinliğimi gitmeme eşim yardım etti düğünde.. Çünkü görümcem kendi hazırlanması gerektiği için bırakıp gitti beni. Çok yakın arkadaşım başka birini nikah şahidi yaptım diye nikahına gelmedi.. Ben bunların hepsini affettim ama unutamadımmalesef Sana senden başka kimsenin Hayrı yok.. O yüzden kendini üzmeyi bırak git kocana sarıl hiç birşey önemli değil ben seni çok seviyorum de. Kapatın bu konuyu bir daha da boşu boşuna birbirinizin kalbini kırmayın.. Herşey boş..
ağladım sonra yatak odama kaçtım hiç gel de demedi bu saat oldu: (Ağlamak istiyorsan tutma kendini canım daha kötü olursun boşver eşini falan kendini kilitle bi odaya ağla gitsin
Kimse olsa bile eşin ve senin arana girmesin kimse sorunlarınızı kendiniz çözün.
Ailen uzakta sanırım ama dediğim gibi aranıza başkalarını almayın aileleri bile.
aynen ben benimkine bu zamana kadar naz yapamamışımdırbende öyle yapıyorum
bizden daha nazlılar
inşallah canımcım belki dönecek herşey eskiye ama ben aynı olmayacam : /Hımmm olsun bazı kişiler inat olabiliyor. yada çok kırıldı... Bundan sonra (ona göre ) yaptığın hatayı tekrarlamaman için ders veriyor olabilir ( kendince ) sabret bakalım bir yerde pes edecektir. Üzerine gitme madem... sen hep hiç bir şey yokmuş gibi davran bir anda normele dönecek canım. İnşallah
baya baya hiperaktif çünkü o anda sen ilgisini çekmediğin için konsantre olamıor, genelde çok zeki de oluyorlar Allah canını sağ etsin....Haklisin canm da sevgi şöyle ki goz temasi bile kurmuyor surekli hirpalansin istiyor hoplat ziplat . goz temasi kurmaya calisiorum kafasi surekli baska yerlere dönduruyor acba nereyi karstrsam diye bakinio aranip duruor
estağfurullah canımTatlım belki akıl verecek tecrübeye sahip değilim evlilik çok farklı birşey biliyorum ama sakın ama sakın eşinle olan olayları ne annen ne kardeşlerin nede eşin dostuna anlatma sen unutursun ama onlar hiç ummadıgın anda yüzüne vururlar sen eşini seviyorsundur 2 gün sonra halledersiniz mevzunuzu ama diğer insanlar fesatlık yaparlar canım bi sıkıntı oldugunda eşinle konuş de böyle böyle rahatsızım ben bu durumdan de.
Tatlım soğuk suyu eline sür ve başına ve boynuna masaj yap sonra karanlık bi odada yat marul hakkında bi bilgim yok
ıslan odunla dalıcanaynen ben benimkine bu zamana kadar naz yapamamışımdır
oooo yok öyle ben aynı olmicam demeler falan. işleri iyice sarpa saracaksın bu sefer barış anlayışlı ol iyice sakinleşince tatlı tatlı dertleşin onun senden tam olark ne beklediğini sor ve ona göre davran, sende onda rahatsız olduğun şeyleri söyle ve mutabakata varın yani yapmayın ya böyleinşallah canımcım belki dönecek herşey eskiye ama ben aynı olmayacam : /
ya ona karşı değilde kendi içimde bişeyler eksiliyor her seferinde o yüzden aynı olmayacam dedim : / benimde isteğim herşeyin tatlıya bağlanmasını ama o uzattıkça ben kırılıyorum malesefoooo yok öyle ben aynı olmicam demeler falan. işleri iyice sarpa saracaksın bu sefer barış anlayışlı ol iyice sakinleşince tatlı tatlı dertleşin onun senden tam olark ne beklediğini sor ve ona göre davran, sende onda rahatsız olduğun şeyleri söyle ve mutabakata varın yani yapmayın ya böyle
Kreşe alırlar almaya ama zor olur kuzum birde şimdi kreşler pahalı aldığın paranın çoğunu vericen kreşe sana kalcak 3 kuruş birde çocuğundan ayrı geçirdiğin zaman.Kizlar canm cok sıkkın . esimle konustuk gecim sıkntimiz var napicaz diye konusuoruz . bilmiyirum napicaz acba 2 yasinda krese alirlarmi offf bilmiyorum bende calismam gerekecek sanirim . ama oglan kucuk daha . ama ona bisi alamioruz Fazla . akil verin tecrubeli anneler nolur
Sağol canım tepsi basit bişey pazardan aldım 3.5 tlOhhh cnm afiyet bal şeker olsun ne güzel tepsin var
Oyuncak alma canım o yaşlar için parkta dışarda oynamak daha iyi oluyor. Elbette kıyafet falan almak gerekiyor. Ortopedik ayakkabı ne için sorunmu var yürümesinde bebişin.Yok be tatlim oglan icin kres cok iyi olur cunku inanlmaz aktif bi cocuk 20 aylik ama inan bugun en son duvara tirmanmaya basladi . surekli aktif ayni oyuncaklardan sıkıliyor hoplayip ziplamak istiyor en son yasam unitesinin icinde yatiodu yaracakti kafayi . sattik yasam unitesini. Cam masayla ugrasio bu ara hep etrafa sariyor ondanda korkuyorum . kafam okdar doluki. İnan biyerden cocuguma bisey beyenip alamiorum cepte para yok . smdiye kadar hep baskalarini. Kiyafetlerini giydi artik kalmadi . gozum vitrinde kaliyor ogluma bisi alamiyorum.ona smdi hazirandayazlik kiyafet alinmasi lazim ortebetik ayakkabi alinmasi gerek 2 tane . tanesi 90 tl ayakkbilarin . eee ben en son ne zamn kuafore gttigimi hatrlamiyorum. Tesettrluyum . begendigim hic biseyi alamiyorm . millet cwsit cesit aliyor . ne guzel giyiniyor hadi ben fazla istemiorum gozum tok cok sukur ihtiyacm kadar yeter . zor yani kisacasi . esimde dertlenince oda icime oturdu .
Canim sinavi gecti kuzum cok sukur ama iceride korkudan aglamis epey :)Pasamizin sinavi nasil gecti canim?:)
teyzesi gecti sinavi, anasinifina kayit ettirmek istiyoruz canim o yuzden sinav:)Hoş geldin canım yakışıklı oğlunun İngilizce sınavı nasıl geçti ? bu sınav ne için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?