Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende bugun söve söve yaptim inan. Nasil bi spordur bu 10 dkkada su gibi terleten spor ilk gordum

SABAH
3 bol peynirli yumurta
2 dilim tbe
1 su br süt
1 tatlı kaşığı keçiburnu pekmezi
3 zeytin

ARA
1 soda
6 fındık

ÖĞLE
3 Yumurtadan menemen (pul biber)
1 kase yoğurt

ARA
3 Hurma 1 ısırık kandil simidi 2 fındık

AKŞAM
Tavuk ızgara
2 közlenmiş sivri biber
yarım domates
1 kase yoğurt

ARA
10 kiraz, 1 kayısı

3 litre su içtim ayrıca yatana kadar üzerine yine su içicem.

SPOR
jillian michaels level 1
Günün egzersizi 100
adım 6.000 Yawrukush

Hayırlı olsun canım sanırım 3 gün sonra vücut alışacak canım

N Nana kaptanimiz yurt disinda yasadigindan saat farkimiz var canim. Bu gece hazirlayacaktir, hatirlatma icin tesekkurler:)

edsofi 2 yasinda aliyorlar canim ama arkadaslarin onerdigi gibi aileden ilgilenebilecek biri olsa cok daha iyi olurdu. Hali hazirda is teklifi var mi, ne yapmayi planliyorsun gulum?

Derya_idil refik misafirligi epey uzatti anlasilan. Biran once ugurlarsin da, duzelir hersey insallah gulum. Jillian da hayirli olsun

LunaDaisies rabbim gonlune ferahlik, yuvana huzur&mutluluk versin bir tanem

İzmirdeyim tatlim var birak kiside ben egitim de alsin istiyorum cok hareketli . bakicak kisiler yasli. Ondan oturdugu yerden kalkana kadar cocugun basina bisi gelir . cok aktif cunku

Anladım canım hani nolursa olsun imkan güç varsa annane babane bakması sevgi açlığını giderir. bende çalışan biri olduğum için çok zor şartlarda babane ve annaneye baktırdım neler çektiğimi anlatsam bu süreçte yaza yaza bitiremem....3 yaşında aldım oğlumu kreşegötürdüm müdürün bana dediği 4 yaşında getir şimdi sevgiye muhtaç burda sevgi veremiyoruz dedi açık açık. ama seninkisi çok aşırı hareketli belki de ona okul ortamı iyi gelecek atacak o içindeki enerjiyi... belki yarım gün gönderirsin ilkten alışana kadar falan. Hakkınızda ne hayırlısı ise Rabbim onu yaşatsın

Jilkiandrmi yapmadin canm yapcam demismiydin sanki bende yanlis hatrlio olabilir m

valla jili yaptım leslie yoookkk dedim :)

Haklisin canm da sevgi şöyle ki goz temasi bile kurmuyor surekli hirpalansin istiyor hoplat ziplat . goz temasi kurmaya calisiorum kafasi surekli baska yerlere dönduruyor acba nereyi karstrsam diye bakinio aranip duruor

amin canım sağolasın

ben sarıldım kaç kere uzak durdu benden bende vazgeçtim artık Allah büyük sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…