Bende bugun söve söve yaptim inan. Nasil bi spordur bu 10 dkkada su gibi terleten spor ilk gordumİlk gün jillian maceram bitti bende bittim
Ben mi onu yaptım o mu beni bilmiyorum
Kadında bir surat var yiyorsa dediklerini yapma sırtımdan popoma doğru akan terler cabası
Ay bittim kızlar kalkın yapmayan varsa yapsın hadi
Ben Refik gidene dek ölçülerimi almayacağım karar verdim
Kız bir açma 324 kalorimi ay terbiyesiz tipine de bakmıyor yermiyim ulen ben bir daha ondan tüüüüMenüm dağınık , yeni iş yerine alışmaya çalışıyorum hayatım değişiyor zor bir dönemim. .. yoruldum gerçekten çok yoruldum
Atistirmalik bir de burçak var ilave
olarak
Eki Görüntüle 1828179 Eki Görüntüle 1828180
meslegin kuaförlükmü?20 aylik canm
İlk gün jillian maceram bitti bende bittim
Ben mi onu yaptım o mu beni bilmiyorum
Kadında bir surat var yiyorsa dediklerini yapma sırtımdan popoma doğru akan terler cabası
Ay bittim kızlar kalkın yapmayan varsa yapsın hadi
Ben Refik gidene dek ölçülerimi almayacağım karar verdim
Canlarim merhaba nasilsiniz?
Biz yeni girebildik eve, hemen sonuc listelerini hazirlayacagim :)
Sizlerde neler var neler yok??
İzmirdeyim tatlim var birak kiside ben egitim de alsin istiyorum cok hareketli . bakicak kisiler yasli. Ondan oturdugu yerden kalkana kadar cocugun basina bisi gelir . cok aktif cunku
Canim hatirlatma icin cok tesekkurler, saat farkindan ancak simdi firsat bulup hazirlayacagim :)Kuzular belki unutmuşsunuzdur bu hafta sonuç listesini siz hazırlayacaktınız.
Jilkiandrmi yapmadin canm yapcam demismiydin sanki bende yanlis hatrlio olabilir mBugünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek
biber
1 haşlanmış yumurta
2 çay kaşığı kdar pekmez
şekersiz çay
Öğlen yok
Ara
1 adet elma
Akşam
çorba
makarna
Su 2.5 litre
egzersiz yokYawrukush
Adım 10350
yeşil çay içildi
Hoş geldin canım yakışıklı oğlunun İngilizce sınavı nasıl geçti ? bu sınav ne için ?Canlarim merhaba nasilsiniz?
Biz yeni girebildik eve, hemen sonuc listelerini hazirlayacagim :)
Sizlerde neler var neler yok??
Kolay gelsin kaptanimCanim hatirlatma icin cok tesekkurler, saat farkindan ancak simdi firsat bulup hazirlayacagim :)
Menüm
Kahvaltı yok
Öğlen üç kaşık meyhane pilavı
İki tane turşu
Yarım simit
Ara nescafe
Akşam
Bir dilim karpuz
Bir bardak süt
Bol bol su şimdide yeşil çay içecem
Ay daha ip atlayacam
Lesli yetişir mi acep bilmiyorum
Şuan tükendim
Bu jilli beni yordu
Horon mu tepsem tv de ses geliyor
Haklisin canm da sevgi şöyle ki goz temasi bile kurmuyor surekli hirpalansin istiyor hoplat ziplat . goz temasi kurmaya calisiorum kafasi surekli baska yerlere dönduruyor acba nereyi karstrsam diye bakinio aranip duruorAnladım canım hani nolursa olsun imkan güç varsa annane babane bakması sevgi açlığını giderir. bende çalışan biri olduğum için çok zor şartlarda babane ve annaneye baktırdım neler çektiğimi anlatsam bu süreçte yaza yaza bitiremem....3 yaşında aldım oğlumu kreşegötürdüm müdürün bana dediği 4 yaşında getir şimdi sevgiye muhtaç burda sevgi veremiyoruz dedi açık açık. ama seninkisi çok aşırı hareketli belki de ona okul ortamı iyi gelecek atacak o içindeki enerjiyi... belki yarım gün gönderirsin ilkten alışana kadar falan. Hakkınızda ne hayırlısı ise Rabbim onu yaşatsın
amin canım sağolasınCanım ya sıkma canını bu kadar.. Zaten sıınav stresin vardı bir de üstüne eşinle sorunlar eklenince daha da kötü oldun.. Ağla canım içinden geldiği gibi, tuttukca daha da kötü olursun.. Allah yüreğine ferahlık versin..
Allah yardımcınız olsun canım.. Sen çalışsan ne iş yapacaksın ? Kuaförde mi çalışacaksın ?
ben sarıldım kaç kere uzak durdu benden bende vazgeçtim artık Allah büyük sağol canımSıkma canını lütfen her evde olan olabilecek olaylar kendi öz kardeşimizle bile tartışabiliyorken eşimizle de tartışıyor olmak çok normal doğal. Biz hiç tartışmayız diyenlere inanman mutlaka bir başka durum vardır çok istisnadır o yüzden takılma. Edanın dediği gibi şeytan çiftler arasında gezermiş uzatmaz inşallah.evliliğindeki sorunlar için zaten 3.kişilerden yardım bekleme bence anlatıp millete laf verme konuşmasınlar. Git sarıl eşine
Belgesizim canm bilgim var belgemi alamadim ewlendim ama o isi yapmam sgk li biyerde caliscam calisirsam burda kuaforde sgk falan yapmiolar parani zor veriolarmeslegin kuaförlükmü?
yazışmalardan öyle anladımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?