tesekkur ederim canim, listeler hazirKolay gelsin kaptanim
bende buna benzerşeyler yaşadımdüğünde benim görümcemde kendini süslemekle meşguldüsağol canım aynen herşey boş kimseye dayanmayacaksın bu dünyada ben eşime gittim özür diledim sarıldım bana yapma lütfen bla bla bi sürü şey dedi ben de vazgeçtm
Uzak dur canım habire üstüne gitme özür dilemişsin yeter tekrar dileme. Hata sendeyse tamam yeter bir kere ama hatanın onda olduğunu düşünüyorsan bekle sessizce bırak o merak etsin seni. Ne derler inatta bi murattır.ağladım sonra yatak odama kaçtım hiç gel de demedi bu saat oldu: (
o hatayı yaptım annem eşime çok takık mesela ben affediyorum ama o affetmiyor belki benimde affetmemem lazımdı zamanında
evet ailem uzakta baya
tebrikler.inşallah alınır kuzunAyy kizlar ne konusuyorsunuz, bir turlu dahil olamadim sohbetinize:)
Bu hafta takimimiz 7. oldu.
Sonuc listeleri burada guzeller..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-122
İs teklifi yok ama insallah rabbim hayrli kapilar acar canm tek umudum O'dur. Aileden uygun bakacak biri yok olsada vermem canm cunku oglan aktivete cocugu resmen .@nananais kaptanimiz yurt disinda yasadigindan saat farkimiz var canim. Bu gece hazirlayacaktir, hatirlatma icin tesekkurler:)
edsofi 2 yasinda aliyorlar canim ama arkadaslarin onerdigi gibi aileden ilgilenebilecek biri olsa cok daha iyi olurdu. Hali hazirda is teklifi var mi, ne yapmayi planliyorsun gulum?
Derya_idil refik misafirligi epey uzatti anlasilan. Biran once ugurlarsin da, duzelir hersey insallah gulum. Jillian da hayirli olsun
@LunaDaisies rabbim gonlune ferahlik, yuvana huzur&mutluluk versin bir tanem
insallah canim:)tebrikler.inşallah alınır kuzun
erkek milleti konu
bizlerinde anladığı söylenemezkiinsallah canim:)
hee ben oyuzden konuya yabanci kaldim desene..
En anlamadigim konuymus:))
Kursa vaktim yok canm oyle seylere malesefişkurun kursları oluyor onlara göz atsana.
ya işkurda ücret ödüo. iş imkanıda sağlıoduda ondan dedimKursa vaktim yok canm oyle seylere malesef
Suan nefsin konusuyor ... Kus kalmak kus kalmak icin dolduran seytandr bunu unutma . suan seytan seni fitneliyor habern olsun. Dinimizde ole aman aman hata olmadikca 3 gunden fazla kus kalinmamaliymis buda kadinin gorevi malwsefya ona karşı değilde kendi içimde bişeyler eksiliyor her seferinde o yüzden aynı olmayacam dedim : / benimde isteğim herşeyin tatlıya bağlanmasını ama o uzattıkça ben kırılıyorum malesef
Yok be tatlim oglan icin kres cok iyi olur cunku inanlmaz aktif bi cocuk 20 aylik ama inan bugun en son duvara tirmanmaya basladi . surekli aktif ayni oyuncaklardan sıkıliyor hoplayip ziplamak istiyor en son yasam unitesinin icinde yatiodu yaracakti kafayi . sattik yasam unitesini. Cam masayla ugrasio bu ara hep etrafa sariyor ondanda korkuyorum . kafam okdar doluki. İnan biyerden cocuguma bisey beyenip alamiorum cepte para yok . smdiye kadar hep baskalarini. Kiyafetlerini giydi artik kalmadi . gozum vitrinde kaliyor ogluma bisi alamiyorum.ona smdi hazirandayazlik kiyafet alinmasi lazim ortebetik ayakkabi alinmasi gerek 2 tane . tanesi 90 tl ayakkbilarin . eee ben en son ne zamn kuafore gttigimi hatrlamiyorum. Tesettrluyum . begendigim hic biseyi alamiyorm . millet cwsit cesit aliyor . ne guzel giyiniyor hadi ben fazla istemiorum gozum tok cok sukur ihtiyacm kadar yeter . zor yani kisacasi . esimde dertlenince oda icime oturdu .
bende buna benzerşeyler yaşadımdüğünde benim görümcemde kendini süslemekle meşguldüsağol canım aynen herşey boş kimseye dayanmayacaksın bu dünyada ben eşime gittim özür diledim sarıldım bana yapma lütfen bla bla bi sürü şey dedi ben de vazgeçtm
Bebegim tek prblem para degil cocuk cok hareketli oldugu icin ben ole evde is yapamam . evin isini zor yapiom zaten bide boncuk dikecemya işkurda ücret ödüo. iş imkanıda sağlıoduda ondan dedim
evde iş yapabilicen şeylere baksana netten
mesela gelinliğe boncuk dizme vs. elbecerin var ise
Kiz nette ne gelinlik boncugu evde is arayan cok solede onlara solimya işkurda ücret ödüo. iş imkanıda sağlıoduda ondan dedim
evde iş yapabilicen şeylere baksana netten
mesela gelinliğe boncuk dizme vs. elbecerin var ise
Bebegim tek prblem para degil cocuk cok hareketli oldugu icin ben ole evde is yapamam . evin isini zor yapiom zaten bide boncuk dikecem
facede evde ek iş grupları var orayı incelesinler.Kiz nette ne gelinlik boncugu evde is arayan cok solede onlara solimsen bilion bu isi guvenilirmidir bari .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?