Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ağladım sonra yatak odama kaçtım hiç gel de demedi bu saat oldu: (
o hatayı yaptım annem eşime çok takık mesela ben affediyorum ama o affetmiyor belki benimde affetmemem lazımdı zamanında
evet ailem uzakta baya
Uzak dur canım habire üstüne gitme özür dilemişsin yeter tekrar dileme. Hata sendeyse tamam yeter bir kere ama hatanın onda olduğunu düşünüyorsan bekle sessizce bırak o merak etsin seni. Ne derler inatta bi murattır.

İs teklifi yok ama insallah rabbim hayrli kapilar acar canm tek umudum O'dur. Aileden uygun bakacak biri yok olsada vermem canm cunku oglan aktivete cocugu resmen .

ya ona karşı değilde kendi içimde bişeyler eksiliyor her seferinde o yüzden aynı olmayacam dedim : / benimde isteğim herşeyin tatlıya bağlanmasını ama o uzattıkça ben kırılıyorum malesef
Suan nefsin konusuyor ... Kus kalmak kus kalmak icin dolduran seytandr bunu unutma . suan seytan seni fitneliyor habern olsun. Dinimizde ole aman aman hata olmadikca 3 gunden fazla kus kalinmamaliymis buda kadinin gorevi malwsef

Kıyamam Can'ım yaa kolay değil..
Allah rahata erdirsin inşallah.. Oğlun hareketliyse okulda Mutlu olabilir. Sen de istediğin gibi bir iş bulursun inşallah.

Can'ım gogo da yazmış biraz Zaman ver o zaman. Ben de sinirliysem çok üzerime gelinmesini istemem. Sinirinin geçmesi için ona alan bırak Zaman'la unutur. Seni de çok iyi anlıyorum. İnsan evde huzur ortamı yaratmak istiyor ama bazen ne yapsan olmuyor.. Sabret bakalım elbet siniri geçecektir.

ya işkurda ücret ödüo. iş imkanıda sağlıoduda ondan dedim
evde iş yapabilicen şeylere baksana netten
mesela gelinliğe boncuk dizme vs. elbecerin var ise
Bebegim tek prblem para degil cocuk cok hareketli oldugu icin ben ole evde is yapamam . evin isini zor yapiom zaten bide boncuk dikecem

ya işkurda ücret ödüo. iş imkanıda sağlıoduda ondan dedim
evde iş yapabilicen şeylere baksana netten
mesela gelinliğe boncuk dizme vs. elbecerin var ise
Kiz nette ne gelinlik boncugu evde is arayan cok solede onlara solim sen bilion bu isi guvenilirmidir bari .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…