Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar herkese, kaçıncı olduk ne oldu durum baktım ama göremedim kimseden öyle rekor kilolar gitmemiş. Tekrar kilo verenleri tebrik ederim :)

Sen benim göbek basen kalça üçlüsüne dikkat ettinmi düz iniyo resmen

:) canım benimki düz içmiyo resmen üçgen grubun en koca totolusu benmişim

Canım saçmalama yaa ne alakası var kim yadırgayacak ki burda mükemmel vucudu olan biri olsaydı bu listede olmazdı zaten...

Çoğunuzun kilosu zaten benim hedef kilomdan aşağıda neyse düzeltmek için çaba sarfetmeye bir sebep daha eklendi..

Aynen Can'ım yaa ondan dertleniyorum ya yaa 26sına randevu alabileceğiz galiba o zamana kadar tüm randevular dolu olduğu için randevu alamadım..

yok anladım artık yanımda kimse yok benim ailem olsaydı yalnız kalmazdım geriye kalan herkes yalan

Can'ım malesef biz onu evlenirken eşimle anlamıştık.. Herkes kendi derdinde.. Düşün benim gelinliğimi gitmeme eşim yardım etti düğünde.. Çünkü görümcem kendi hazırlanması gerektiği için bırakıp gitti beni. Çok yakın arkadaşım başka birini nikah şahidi yaptım diye nikahına gelmedi.. Ben bunların hepsini affettim ama unutamadım malesef Sana senden başka kimsenin Hayrı yok.. O yüzden kendini üzmeyi bırak git kocana sarıl hiç birşey önemli değil ben seni çok seviyorum de. Kapatın bu konuyu bir daha da boşu boşuna birbirinizin kalbini kırmayın.. Herşey boş..

Can'ım evde bişeyler yapsan yemek börek çörek yapıp satsan mesela? İstanbuldaysan kesin satacak birilerini bulursun.. Mesela misafir geleceğinde ben kesin alırım :)

Çok belli oluyor dimi arkadaş olduğumuzz

Yok canm belgem yok cirak muamelesi yaparlar onu birak cok az kazanior kuaforler vercek bana en fazla 125 haftalik veriolar sgk yok napim kuaforlugu gereksiz. Hem ben bide ole cok sabirli degilim kadinin girtlagi skıveririm vallahi

Kızlar başım catliyor marul iyi geliyor diye duymuştum acaba Hamileler de marulun kötü bir etkisi yoktur dimi
Kızlar başım catliyor marul iyi geliyor diye duymuştum acaba Hamileler de marulun kötü bir etkisi yoktur dimi

canım en doğal ağrı kesici kiraz diye biliyorum.. kalorisi çok düşük lifli bir meyve diyettede diyetisyenler önerior canım 100 gram yesek bile bir dilim ekmeğe denk gelmediğini biliyorum. geçmiş olsun canım ALLAH şifa versin

Yok canm belgem yok cirak muamelesi yaparlar onu birak cok az kazanior kuaforler vercek bana en fazla 125 haftalik veriolar sgk yok napim kuaforlugu gereksiz. Hem ben bide ole cok sabirli degilim kadinin girtlagi skıveririm vallahi

Amannnnn parasından falan geçtimm katil olursun 2 günde kalsınn gerek yokkk
Uygun bir iş bulursun inşaAllah canım..

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım

Yok be tatlim oglan icin kres cok iyi olur cunku inanlmaz aktif bi cocuk 20 aylik ama inan bugun en son duvara tirmanmaya basladi . surekli aktif ayni oyuncaklardan sıkıliyor hoplayip ziplamak istiyor en son yasam unitesinin icinde yatiodu yaracakti kafayi . sattik yasam unitesini. Cam masayla ugrasio bu ara hep etrafa sariyor ondanda korkuyorum . kafam okdar doluki. İnan biyerden cocuguma bisey beyenip alamiorum cepte para yok . smdiye kadar hep baskalarini. Kiyafetlerini giydi artik kalmadi . gozum vitrinde kaliyor ogluma bisi alamiyorum.ona smdi hazirandayazlik kiyafet alinmasi lazim ortebetik ayakkabi alinmasi gerek 2 tane . tanesi 90 tl ayakkbilarin . eee ben en son ne zamn kuafore gttigimi hatrlamiyorum. Tesettrluyum . begendigim hic biseyi alamiyorm . millet cwsit cesit aliyor . ne guzel giyiniyor hadi ben fazla istemiorum gozum tok cok sukur ihtiyacm kadar yeter . zor yani kisacasi . esimde dertlenince oda icime oturdu .

Edacım sen hangi şehirdeydin. önceden çalışmışmıydın hiç ? Ne tarz bir iş düşünüyorsun. Bebek bakımı konusunda annane babane var mı bakabilecek kreş en son tercihin olsun. 2 yaş küçük gerçi kreşler 6 aylık bebekte alan yerler var... Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım zor bu hayat geçim zor...

kuzum liste güzel sabah geç yaptın demek kahvaltını ki öğle yok. elma olayı süper ara öğün diyette çok veriliyor evde yersen eğer üzerine tarçın dök süper oluyor şeker ihtiyacını da alıp götürüyor. makarna ne kadar yedin sade makarna mı yedin soslu mu ? adım sayın

İlk gün jillian maceram bitti bende bittim
Ben mi onu yaptım o mu beni bilmiyorum
Kadında bir surat var yiyorsa dediklerini yapma sırtımdan popoma doğru akan terler cabası
Ay bittim kızlar kalkın yapmayan varsa yapsın hadi
Ben Refik gidene dek ölçülerimi almayacağım karar verdim

İzmirdeyim tatlim var birak kiside ben egitim de alsin istiyorum cok hareketli . bakicak kisiler yasli. Ondan oturdugu yerden kalkana kadar cocugun basina bisi gelir . cok aktif cunku

Menüm
Kahvaltı yok
Öğlen üç kaşık meyhane pilavı
İki tane turşu
Yarım simit
Ara nescafe
Akşam
Bir dilim karpuz
Bir bardak süt
Bol bol su şimdide yeşil çay içecem
Ay daha ip atlayacam
Lesli yetişir mi acep bilmiyorum
Şuan tükendim
Bu jilli beni yordu
Horon mu tepsem tv de ses geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…