Sen benim göbek basen kalça üçlüsüne dikkat ettinmi düz iniyo resmen
Canım saçmalama yaa ne alakası var kim yadırgayacak ki burda mükemmel vucudu olan biri olsaydı bu listede olmazdı zaten...
canım böyle şeyleri paylaşman gayet güzel keyfle okuorm teşekkür ederim.
ahaha sikendal allah ıyılıgını versn komik seni
menü güzel hele tonbalıklı sandviche bayılrm
aa nasl bir mamadır o ne kadr pahalı para mı dayanır ona ya
yok anladım artık yanımda kimse yok benim ailem olsaydı yalnız kalmazdım geriye kalan herkes yalan
Kizlar canm cok sıkkın . esimle konustuk gecim sıkntimiz var napicaz diye konusuoruz . bilmiyirum napicaz acba 2 yasinda krese alirlarmi offf bilmiyorum bende calismam gerekecek sanirim . ama oglan kucuk daha . ama ona bisi alamioruz Fazla . akil verin tecrubeli anneler nolur
anladım canım sende haklısın insallah iyi hissettiğinde yürüyüş yapabilirsin doğum için kolaylık diyorlar
ahaha sevindim tatlım tebrikler
suan benim hedef kilomdasınnn
tebrikler tatlımm
ayırırsın ayırırsın ya hiç çıkmazsan
tebrikler nenacımmm
ahaha bugün kaçamağın dibine vurup haftasonu ıçıkıcam diyorsunnnn
tebrikler sekerim
sevindim halletmene tatlım
ahaha bende tvye bağlıyorum daha güzel oluyor
ozaman hayırlı olsun diyelim
tebrikler canım
kız neyin seysi bu vermişsin kilo ya bugün bol su iç emi
cok geçmiş olsun canım
çalışırken daha sağlıklı beslenenlerdenim bende hersey daha düzenliii
sanırım finans sektörünün hepsinde cuma ve ay sonları yogun
yeappss tepsisi güzell afiyet olsun
tesekkürler tatlım beğenmenize sevindim
dilvinin arkadası
Yok canm belgem yok cirak muamelesi yaparlar onu birak cok az kazanior kuaforler vercek bana en fazla 125 haftalik veriolar sgk yok napim kuaforlugu gereksiz. Hem ben bide ole cok sabirli degilim kadinin girtlagi skıveririm vallahiCanım ya sıkma canını bu kadar.. Zaten sıınav stresin vardı bir de üstüne eşinle sorunlar eklenince daha da kötü oldun.. Ağla canım içinden geldiği gibi, tuttukca daha da kötü olursun.. Allah yüreğine ferahlık versin..
Allah yardımcınız olsun canım.. Sen çalışsan ne iş yapacaksın ? Kuaförde mi çalışacaksın ?
Kızlar başım catliyor marul iyi geliyor diye duymuştum acaba Hamileler de marulun kötü bir etkisi yoktur dimi
Kızlar başım catliyor marul iyi geliyor diye duymuştum acaba Hamileler de marulun kötü bir etkisi yoktur dimi
Yok canm belgem yok cirak muamelesi yaparlar onu birak cok az kazanior kuaforler vercek bana en fazla 125 haftalik veriolar sgk yok napim kuaforlugu gereksiz. Hem ben bide ole cok sabirli degilim kadinin girtlagi skıveririm vallahi
Teşekkür ederim canımcanım en doğal ağrı kesici kiraz diye biliyorum.. kalorisi çok düşük lifli bir meyve diyettede diyetisyenler önerior canım 100 gram yesek bile bir dilim ekmeğe denk gelmediğini biliyorum. geçmiş olsun canım ALLAH şifa versin
Teşekkür ederim canımcanım en doğal ağrı kesici kiraz diye biliyorum.. kalorisi çok düşük lifli bir meyve diyettede diyetisyenler önerior canım 100 gram yesek bile bir dilim ekmeğe denk gelmediğini biliyorum. geçmiş olsun canım ALLAH şifa versin
Yok be tatlim oglan icin kres cok iyi olur cunku inanlmaz aktif bi cocuk 20 aylik ama inan bugun en son duvara tirmanmaya basladi . surekli aktif ayni oyuncaklardan sıkıliyor hoplayip ziplamak istiyor en son yasam unitesinin icinde yatiodu yaracakti kafayi . sattik yasam unitesini. Cam masayla ugrasio bu ara hep etrafa sariyor ondanda korkuyorum . kafam okdar doluki. İnan biyerden cocuguma bisey beyenip alamiorum cepte para yok . smdiye kadar hep baskalarini. Kiyafetlerini giydi artik kalmadi . gozum vitrinde kaliyor ogluma bisi alamiyorum.ona smdi hazirandayazlik kiyafet alinmasi lazim ortebetik ayakkabi alinmasi gerek 2 tane . tanesi 90 tl ayakkbilarin . eee ben en son ne zamn kuafore gttigimi hatrlamiyorum. Tesettrluyum . begendigim hic biseyi alamiyorm . millet cwsit cesit aliyor . ne guzel giyiniyor hadi ben fazla istemiorum gozum tok cok sukur ihtiyacm kadar yeter . zor yani kisacasi . esimde dertlenince oda icime oturdu .İyi akşamlar herkese, kaçıncı olduk ne oldu durum baktım ama göremedim kimseden öyle rekor kilolar gitmemiş. Tekrar kilo verenleri tebrik ederim :)
:) canım benimki düz içmiyo resmen üçgengrubun en koca totolusu benmişim
Çoğunuzun kilosu zaten benim hedef kilomdan aşağıdaneyse düzeltmek için çaba sarfetmeye bir sebep daha eklendi..
Aynen Can'ım yaa ondan dertleniyorum yayaa 26sına randevu alabileceğiz galiba o zamana kadar tüm randevular dolu olduğu için randevu alamadım..
Can'ım malesef biz onu evlenirken eşimle anlamıştık.. Herkes kendi derdinde.. Düşün benim gelinliğimi gitmeme eşim yardım etti düğünde.. Çünkü görümcem kendi hazırlanması gerektiği için bırakıp gitti beni. Çok yakın arkadaşım başka birini nikah şahidi yaptım diye nikahına gelmedi.. Ben bunların hepsini affettim ama unutamadımmalesef Sana senden başka kimsenin Hayrı yok.. O yüzden kendini üzmeyi bırak git kocana sarıl hiç birşey önemli değil ben seni çok seviyorum de. Kapatın bu konuyu bir daha da boşu boşuna birbirinizin kalbini kırmayın.. Herşey boş..
Can'ım evde bişeyler yapsan yemek börek çörek yapıp satsan mesela? İstanbuldaysan kesin satacak birilerini bulursun.. Mesela misafir geleceğinde ben kesin alırım :)
Edacım sen hangi şehirdeydin. önceden çalışmışmıydın hiç ? Ne tarz bir iş düşünüyorsun. Bebek bakımı konusunda annane babane var mı bakabilecek kreş en son tercihin olsun. 2 yaş küçük gerçi kreşler 6 aylık bebekte alan yerler var... Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım zor bu hayat geçim zor...Kizlar canm cok sıkkın . esimle konustuk gecim sıkntimiz var napicaz diye konusuoruz . bilmiyirum napicaz acba 2 yasinda krese alirlarmi offf bilmiyorum bende calismam gerekecek sanirim . ama oglan kucuk daha . ama ona bisi alamioruz Fazla . akil verin tecrubeli anneler nolur
Şu an senin hissettiklerini hissediyorum çok da birşey yazamıyorum o yüzden. ..yok anladım artık yanımda kimse yok benim ailem olsaydı yalnız kalmazdım geriye kalan herkes yalan
20 aylik canmnerde yaşıosun?
eşinide aldırma geçer.Bizde hala küsüz
adam maca gitti
ne kadarlık oğlun kuzum?
Daha açıklanmamış heralde kuzum bende göremedim:)Cankuşlar, liste kaptan açıkladı mı yada diğer kaptanlar ben niye göremedim. kaçıncı sayfada ?
Bugünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek
biber
1 haşlanmış yumurta
2 çay kaşığı kdar pekmez
şekersiz çay
Öğlen yok
Ara
1 adet elma
Akşam
çorba
makarna
Su 2.5 litre
egzersiz yokYawrukush
Adım 10350
yeşil çay içildi
İzmirdeyim tatlim var birak kiside ben egitim de alsin istiyorum cok hareketli . bakicak kisiler yasli. Ondan oturdugu yerden kalkana kadar cocugun basina bisi gelir . cok aktif cunkuEdacım sen hangi şehirdeydin. önceden çalışmışmıydın hiç ? Ne tarz bir iş düşünüyorsun. Bebek bakımı konusunda annane babane var mı bakabilecek kreş en son tercihin olsun. 2 yaş küçük gerçi kreşler 6 aylık bebekte alan yerler var... Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım zor bu hayat geçim zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?