Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ohh ne guzel anneler gunu kutlamasi, iyi eglenceler canim:)

Kolay gelsin kaptanım :)
sagol guzelim benim:)

Susup otursam garip garip bakarlar yanii o derece alışkın değiller
Şanslıyım gerçekten bu konuda, bir süre sonra ben de onlar gibi olurum herhalde :) yoksa işim zor
boyle olduklari daha guzel, kendini rahat hissedersin aralarinda.
insallah omur boyu sayginiz, sevginiz daim olsun canim..

Yine derece yapabilmişim. Jillian peét etti yoksa daha fazla olurdu. Tebrikler kızlar öpüyorum herkesi tek tek.
tebrikler ablam:)

İyi geceler kızlar yarın jillian yapanları ölçülerimizi falan toparlarım bugün pilim bitti. İyi uykular herkese. Yawrukush kolay gelsin canım sanada.
sagol ablacim :)

uuuvvv jillian ı bitirdim şimdi, bu ne dehşet birşey yahu, ateş ediyor resmen
ehehe jilyan gibisi var mi yahu :)

Haydin kizlar jilliana baslama zamani cogu kisi daha olculerini yazmadi ama
benim mezuranın 10 cm kadarını çocuklar halletmiş =) yarın yeni mezura ile ölçerim canım
canım hoşgeldinn, sabit kal gitme artık
Geçen hafta:66,5
Bu hafta:65,8
Fark:0,7
Yüzde:1,052
Gelecek hafta için hedef kilo:65
tebrikler tatlım, tıkır tıkır gidiyor artık maşallah
tatlımm çok sevindimmm
kollarım zaten fena benim.
pert olsun geberi kalasıcalar
ahahahah
ee süpermiş ablacımm
az oldu ama napalım kaptanım

valla yokmuş =)
kaptanım çok soru sordum ama bi daha sorayım, ben bu jillian da shred yerine six pack serisinemi başlasam ? çünkü benim bacaklarım ince zaten karnım çok fazla, elma şekeri gibiyim

Amin canım...
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederimmm

Yawrukush kaptanım ben şimdi nasıl yapcam bu jillian işini ?
Haftanın her günü mü yapıcam ? leslie ye veda mı ediyorum ?
yada pilatese gittiğim günler yapmayacakmıyım ?
kafam da deli sorular =))
canim normalde en guzel verim 30 gun boyunca 3 levelida yaptiginda aliniyor.
eger 30 day shredi yapacaksan leslieye ara ver.
pilatese gittigin gunlerde yorgunluk durumuna gore jiliani yap canim:)

valla yokmuş =)
kaptanım çok soru sordum ama bi daha sorayım, ben bu jillian da shred yerine six pack serisinemi başlasam ? çünkü benim bacaklarım ince zaten karnım çok fazla, elma şekeri gibiyim
six packs serisi senin icin daha uygun o zaman canim, ikisi de oldukca guzel egzersizler, sec begen al :)

]TUM CITIRLARIN DIKKATINE

Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy
------
CheGuevera
------
melinda23-------
abesle_istigal-------
happy_moon
-----
sevimlicadi0-------
edsofiODUL
------
KarKralicesi-------
AKovserODUL
------
zey zey-------
mugehatunODUL 100IA------
kitabi-------
AsyacaODUL
------
tiffany20ODUL
------
OllallaODUL
------
gogo2405ODUL
------
bnnu ODUL ??------
Mavibocuk
------
haeshin-------
[

[/td][/td][/td][/td]

abesle_istigal canim sinavinda basarilar, dunku nasil gecti kuzum,birde toparlandin mi tamamen?
@sevimlicadi0 kuzum menunu yazmamissin nerelerdesin,doktor sonuclarini aldin mi?
@kitabi ablam oglan nasil oldu?
@CheGuevera Deryam gunaydin, iyilestin mi tamamen canim?
bnnu canim yarin ki ales sinavinda basarilar guzelim:)
BamfirADB nasilsin canim, nasil gidiyor diyet?

Sana jillian az geldi galba

Yanlislarimi sizin sayenizde ögrendim evet kacamakta yaptim simdi geriyede saramam artik söyle düsünüyorun vücudumu şaşırtmış oldum yemin ettim artık bu hafta kaçamaksız geçecek ve cumaya kadar tartılmayacağım süpriz olsun banada ve yarın yine fitnesse başlamayı düşünüyorum
Dünki menüyü yazmamışsın demişsin yazmaya yüzüm yok ama şöyle diyeyim butün yemek yerine çikolata vardı resmen
Herneyse bundan sonra burayı bırakmak yok bırakınca yan etkilerini gördüm bundan sonraki diyetim boyunca tek kaçamağım cuma günleri dondurma olcak başka kaçamak felanda yok. Eğer yaparsam kaptanım eğ ağır cezayı ver şöyle bi 1000 tane mekik gibi
Kan sonuçlarındada birşey çıkmadı çok şükür tek demir vitamini eksikliği

vermesine verdimde dün öyle böyle değil fena sapıttım ama herşeyi sıfırladım bu hafta İnşaallah 64dü görürsem süper olcak

Oooo airobiye verdigi emegi jilliana vereydin dal olmustun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…