Ahada firca geldi :) kaptanim sunu farkettim . dun patates yedim ya diyorumki jillianda popoma kadar terledim zorlandim bide bugunku sporu heba ettim ödul yiyerek. O yuzden benm odul dun bittiGuzeller hepinize iyi geceler,Allah rahatlik versin..
Suan evim felaket bir halde, sabah ansizin kahvaltiyi yarim birakip ciktik, oglen geldik listeler ve takimla ilgilendim, derken aksama yemek hazirlayip, evi adam etmem lazim
Hepinizi opuyorum, yarin gorusmek uzere
ONEMLI DIPNOT: Canlarim cumadan sonra takim olarak odulleri biraz fazla kaciriyoruz.Hatta pazartesiye kadar oduller yenmeye devam ediliyor nerdeyse.Pazartesiden sonrada cumaya kadar toparlanmak cok zorlasiyor, takimin derecesi dusuyor.
Bu gunden itibaren herkesin artik 1 odul hakki olsun.Cuma ve cumartesi gunleri 1 odul ogunumuzu yapalim ve sonra yeni haftaya azimle baslayalim.Pazar gunlerinede kesinlikle sarkmasin oduller.
Cuma- cumartesi odul yapmayanlar bu haftanin hakkini kaybetmis olacaklar.
Birden fazla odul ogunu yapanlara telafi cezasi 300 adet egzersizden baslayacak haberiniz olsun.
Diger takimlari da inceliyorum, biz gercekten odullerde ipin ucunu biraz kaciriyoruz.
Lutfen artik dikkat edelim bu konuya.Hepinizi operim muahhh
Aynen sanki yaninda cakmak caksalar ucucakmissin gibi oluo hele bacak kaslari yaniyor yaniyoruuuvvv jillian ı bitirdim şimdi, bu ne dehşet birşey yahu, ateş ediyor resmen
Burdaki yapmaman greken bence ney biliomusun cok az yedin . ogunlerin cok azdi bazen ogunleri atladin. bu sefer vucut odule saldirdi . o yuzden ogunlerini atlama en az 3 ogun ye cqnm . karbonhidratlardan uzak durursun bazende bi kac kasik yersin knu sen ayarlarsin canmYanlislarimi sizin sayenizde ögrendim evet kacamakta yaptim simdi geriyede saramam artik söyle düsünüyorun vücudumu şaşırtmış oldum yemin ettim artık bu hafta kaçamaksız geçecek ve cumaya kadar tartılmayacağım süpriz olsun banada ve yarın yine fitnesse başlamayı düşünüyorum
Dünki menüyü yazmamışsın demişsin yazmaya yüzüm yok ama şöyle diyeyim butün yemek yerine çikolata vardı resmen
Herneyse bundan sonra burayı bırakmak yok bırakınca yan etkilerini gördüm bundan sonraki diyetim boyunca tek kaçamağım cuma günleri dondurma olcak başka kaçamak felanda yok. Eğer yaparsam kaptanım eğ ağır cezayı ver şöyle bi 1000 tane mekik gibi
Kan sonuçlarındada birşey çıkmadı çok şükür tek demir vitamini eksikliği
:) evet çok güzel yaptırıyor Allah razı olsun bende duramıyorum hoplayıp zıplıyorumolur tabi guzelim :)
cok kapsamli ilgileniyormus hocaniz, cok guzel Mervem:)
Can'ım günaydınGünaydın canlarımmm:)
:) evet çok güzel yaptırıyor Allah razı olsun bende duramıyorum hoplayıp zıplıyorumspordakiler bana ceylan gibi sekiyon kız diyor
Menüm
Sabah
Haşlanmış yumurta
2 dlm tereyağlı tbe
Peynir
Ara 1 yk cranberry
3-4 badem
Öğlen
Tonbalık
Avokado
1 sk makarna
Zy fasülye
Ara mistik
Akşam
Zy fasülye
Tavuk
Yoğurt
Spor ripped in 30
2 yeşil
Teşekkürler kuzum:)....CUMA GUNU ADIM YARISMASI ILK 3...
1. 23.500 adim ile @Ollalla
2.15.450 adim ile Derya_idil
3.10.350 adim ile tiffany20
Tebrikler guzeller...
Aynen öyle tatlım bende başlayacam bugün akşam yapabilirim anca:)ağrısada sıkıntı değil yaa ağrı benim hoşuma gidiyor sanki sıkılaştıgımı hissediyorum kuzum :)Can'ım günaydın
Bak ben jillianı yaparken. Çok terledim ama şuanda hiçbir kas Ağrı'm yok sende sürekli egzersiz yapıyorsun emin ol sende de olmayacak gel bugün sende başla
Günaydın canım:) Hayırlı işler...Günaydin....
Evet iki günlük sacmalamamin ardindan yeniden kaldigim yerden devam. Desteginiz icin tesekkürler ben simdi ise gidiyorum geldigimde 2 günlük gecmiside okumaya caliscam
GünaydınGünaydınnnn
Günaydın canım:)Herkese günaydın
Çok yığın bir ev işi maratonu beni bekliyor an itibarı ile ıyk
Günaydın kuzum:) Sağlıklı haftasonları...Gunaydin canlarim, mutlu ,saglikli haftasonlari.
Günaydın kuzum:)Gunaydin canlar, keyifli&enerjik bir haftasonu dilerim
Aynen canım çok haklısın benimde tek rahat hissettiğim severek kilo verdiğim en güzel yer burası.Buranın sıcaklığını hiç bir yerde hissetmedim.Sizlerle sohbet ederek eğleniyorum keyif alıyorum doğrusu.Tabiki başka sanal ortamlarda ne işimiz var Allah korusun. Banada 16 yıllık dostum tavsiye etti eşimde he tamam dedi daha ne olsun.zaten evdeyim annemler çok uzak burda motive oluyorum eğleniyorum kafam dağılıyor e bide üstüne zayıflıyorum buna parada ödemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?