Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ahada firca geldi :) kaptanim sunu farkettim . dun patates yedim ya diyorumki jillianda popoma kadar terledim zorlandim bide bugunku sporu heba ettim ödul yiyerek. O yuzden benm odul dun bitti

Burdaki yapmaman greken bence ney biliomusun cok az yedin . ogunlerin cok azdi bazen ogunleri atladin. bu sefer vucut odule saldirdi . o yuzden ogunlerini atlama en az 3 ogun ye cqnm . karbonhidratlardan uzak durursun bazende bi kac kasik yersin knu sen ayarlarsin canm

Günaydın canlarımmm:)

:) evet çok güzel yaptırıyor Allah razı olsun bende duramıyorum hoplayıp zıplıyorum spordakiler bana ceylan gibi sekiyon kız diyor
Can'ım günaydın
Bak ben jillianı yaparken. Çok terledim ama şuanda hiçbir kas Ağrı'm yok sende sürekli egzersiz yapıyorsun emin ol sende de olmayacak gel bugün sende başla

Günaydın Can'lar :) nasılsınız bu sabah? Bilen biri bana bugünün egzersizini yollayabilir mi? Çok fena dereceye giresin var

Menüm
Sabah
Haşlanmış yumurta
2 dlm tereyağlı tbe
Peynir

Ara 1 yk cranberry
3-4 badem

Öğlen
Tonbalık
Avokado
1 sk makarna
Zy fasülye

Ara mistik

Akşam
Zy fasülye
Tavuk
Yoğurt

Spor ripped in 30
2 yeşil

Ayyy ben dün dondurma yemiştim yazmayı unutmuşum Yawrukush

Can'ım günaydın
Bak ben jillianı yaparken. Çok terledim ama şuanda hiçbir kas Ağrı'm yok sende sürekli egzersiz yapıyorsun emin ol sende de olmayacak gel bugün sende başla
Aynen öyle tatlım bende başlayacam bugün akşam yapabilirim anca:)ağrısada sıkıntı değil yaa ağrı benim hoşuma gidiyor sanki sıkılaştıgımı hissediyorum kuzum :)

Aynen canım çok haklısın benimde tek rahat hissettiğim severek kilo verdiğim en güzel yer burası.Buranın sıcaklığını hiç bir yerde hissetmedim.Sizlerle sohbet ederek eğleniyorum keyif alıyorum doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…