Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Can'ım günaydın
Bak ben jillianı yaparken. Çok terledim ama şuanda hiçbir kas Ağrı'm yok sende sürekli egzersiz yapıyorsun emin ol sende de olmayacak gel bugün sende başla
Ne guzel sen aliskinsin odullerin cok. Benimde ilk gun agrimisti . dun yaptim hic agrimadi biyerim bugun iyiyim

edsofi canım bende ölçülerimi vermemişim sorun olur mu?
Canim sen biirsin etkilerini gormek icin olcu aliyoruz ... Ama bugun alabilirsen al yada yarin ac karna al . ama kaslar aiaerse bilmem tabi . sabah ac karna al . almak istemessende sen bilin . hani ben kendi adima konusayim ben kuculdugunu gordukce daha cok hirslanicam o yuzden aliorum

supersinnn oyyy keşke Dr izin verseydi bu gidiş imde konusucam risk devam ediyor mu etmiyor sa izin varmı diye.

insallah veriri kuzum sende kendini daha rahat hissedersin.
Allahım sağlıklı bir şeklde bebişini kucagına almayı nasip etsin insallah asyacım

ben sarıldım kaç kere uzak durdu benden bende vazgeçtim artık Allah büyük sağol canım

canım zaten diğer arkadaslarda söylemişler esinle arana zaten kimseyi sokma ama eşin sana göre daha kinci gibi yani kolay affetmiyor.
Aslında çift arasında hemen yumusansa dimi sonucta affedilemeyecek bir hata yok ortada sen hatanın farkındaysan bunu tekrarlamayacagını ifade edebildiysen geride bırakılabilir diye düşünüyorum

tatlım diğer arkadaslrında dediği gibi varsa aile bireyi bakarsa iyi olabilir calısmak sanada iyi gelir inan hem maddi hem manevi.
Türkiyede su sartlarda tek maaşla gerçekten zor çünkü

:) ayy gelinliğe nasıl gircem ben psikolojim bozuldu yaw

bu cümleyide hiç sevmem yaaa gelinliğe nasıl gircem
yahu gelinliği her bedene göre ayarlıyorlar elbette gireceksin kuzucum ama önemli olan senin nasıl hissettiğin ki sen pozitif birisin mervecim eminim hersey güzel olacakkk şimdiden kendini sey etme

ulaşırsın tabikide yavrum sen azimlisin gördüğüm kadarıyla e birseyde kalmamış zaten

yavrum niye izine ayrılmak en uygunu ki ? birşeymi oldu kacırdım ben

Çok belli oluyor dimi arkadaş olduğumuzz

ivettt
du aklıma geldi akşama yazayım ona whatsapptan

Canim sinavi gecti kuzum cok sukur ama iceride korkudan aglamis epey :)
Sadece 24 kisi alacaklar, o da sinavi gecenler arasindan kura cekilecek bakalim kismet olacak mi Demetim:)

Selamlar canlar,
Listemizi Gonca abla ve Merve hazirlamislar sagolsunlar, bende paylastim, simdi 1 saatligine, Akinin kayit ettirdigimiz okula gidecegiz, Akin ingilizce sinavi olacak sonra hemen eve donecegiz, optuk kizlar:)

çok sevindim canım artık gerisi kısmet diyelim aferin akına

özgecim inan 5li rakamlarda olmak beni inanılmaz rahat ve mutlu hissettiriyor. Bunu koruyarak vermeye devammm

vermesine verdimde dün öyle böyle değil fena sapıttım ama herşeyi sıfırladım bu hafta İnşaallah 64dü görürsem süper olcak

toparlayacagına eminim nerde o deli gibi spor yapan kıza hani azim hani istekk

umutsuzluk yok herkes cozutabilir toparlamaya bak sen emi

Canım benim inşallah

Tamam canım aç karnına alayım ben:)

ben dün gece bi operasyon düzenledim hayır diyemedi barıştık : D

Kız bir açma 324 kalorimi ay terbiyesiz tipine de bakmıyor yermiyim ulen ben bir daha ondan tüüüü
Canım ben iki tane yedim
Poğaça açmadan daha yağlı ve daha kalorili bu arada :)

atlım teşekkür ederim ales için
Hadi inşallah:)
Regl haftam bitti şükür regl iken o kadar kriz tutmuyor bir hafta öncesi ve regli iki günü mafoldum
Yeniden spora devam bu hafta güzel eksiler gelecek inşallah seviyorum sizi

Evet yetmedi galiba pek ağrım falan yok zaten.

Ölçüleri alsan iyi olur canım not edicem hepsini.
Benim de yok agrim hic, 6 week six pack yapicam bende, karin cevrem sorunlu benim. Shred de agirlik bacak karin egzersizleri yetersiz bence. Tabi bu arada becerebilirsem yapicam six pack i. Olculeri aksam veririm canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…