- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
ııı şey ama yaaaaaaBak yine dondurma yiyo kaptanımız kızmamışmıydı sana kaptanımız? Bırak o dondurmayı çabık
Ne guzel sen aliskinsin odullerin cok. Benimde ilk gun agrimisti . dun yaptim hic agrimadi biyerim bugun iyiyimCan'ım günaydın
Bak ben jillianı yaparken. Çok terledim ama şuanda hiçbir kas Ağrı'm yok sende sürekli egzersiz yapıyorsun emin ol sende de olmayacak gel bugün sende başla
Dinleyeeennnn kimmmmkiii :)Bak yine dondurma yiyo kaptanımız kızmamışmıydı sana kaptanımız? Bırak o dondurmayı çabık
Canim sen biirsin etkilerini gormek icin olcu aliyoruz ... Ama bugun alabilirsen al yada yarin ac karna al . ama kaslar aiaerse bilmem tabi . sabah ac karna al . almak istemessende sen bilin . hani ben kendi adima konusayim ben kuculdugunu gordukce daha cok hirslanicam o yuzden aliorum
bi hücum marşıda söyleyinde geldiginizi anlıyayımDinleyeeennnn kimmmmkiii :)
Ne zamn gorsem elinde dondurma toplanalim kizlar merdaneleri alin elinize hucuuummm
supersinnn oyyy keşke Dr izin verseydi bu gidiş imde konusucam risk devam ediyor mu etmiyor sa izin varmı diye.
eşimle aram bozuk tartışıyoruz içim daralıyor banum kimsem de yok beni yalnız bırakan herkesten nefret ediyorum görünüşte arkadaşım olan ama olmayan bisürü gereksiz var gitsinler onları da istemiyorum
ben sarıldım kaç kere uzak durdu benden bende vazgeçtim artık Allah büyük sağol canım
Kizlar canm cok sıkkın . esimle konustuk gecim sıkntimiz var napicaz diye konusuoruz . bilmiyirum napicaz acba 2 yasinda krese alirlarmi offf bilmiyorum bende calismam gerekecek sanirim . ama oglan kucuk daha . ama ona bisi alamioruz Fazla . akil verin tecrubeli anneler nolur
:) ayy gelinliğe nasıl gircem ben psikolojim bozuldu yaw
Saol cnm evet başladım tv daha rahatmış bende onu fark ettim hem daha büyük ekran ya daha rahat göz hizanda artık öyle devam edicem. Evet şimdi evdeyim ama ideal kiloma ulaşıcam inşallah 6 kilom var ama az az zayıflıyorum eylüle kadar gider mi acep ...
selam kızlar kaçak geldi.. izne ayrılmak benim için en uygunu oldu heralde.. yeni pek çok arkadaş gelmiş gördüğüm kadarıyla.. hepiniz hoş geldiniz keyifli kilo vermeler diliyorumkilo veren vermeye çalışan herkese de tebrikler..
Çok belli oluyor dimi arkadaş olduğumuzz
Canim sinavi gecti kuzum cok sukur ama iceride korkudan aglamis epey :)
Sadece 24 kisi alacaklar, o da sinavi gecenler arasindan kura cekilecek bakalim kismet olacak mi Demetim:)
Selamlar canlar,
Listemizi Gonca abla ve Merve hazirlamislar sagolsunlar, bende paylastim, simdi 1 saatligine, Akinin kayit ettirdigimiz okula gidecegiz, Akin ingilizce sinavi olacak sonra hemen eve donecegiz, optuk kizlar:)
evet canim cuma heyecani basiyor:)
tebrikelr canim:)
tamamdir kuzum basla bakalim jiliana:)
normal o kadarcik kilo kuzum, iyi eglenceler:)
eksidesin kaptanim tebrikler:)
sen harika bir hatunsun, masallah sana:)
sabitede sukur, bu hafta dikkat et nolur canim, jilianada devam et guzel gitsin kilolar..
ohh odulun dibine vuracaksin Edam:)
gecen hafta hstaliktan cok gitmisti bu hafta o kiloda olmanda guzel canim:)
mervem baslasana sende jiliana kuzum:)
tebrikler canim, ayni zamanda gecmis olsun:)
sagol canim:)
tesekkur ederiz canim:)
Allaaaaahhhh :)
tebrikler kuzum:)
canim artik temelli dondun mu?
her gun duzenli menu- spor paylasimi istiyorum guzelim...
tebrikler canimin ici ne guzel gitmis:)
1.5 kg yeter canim.
sen kendine gore dambili ayarlarsin..
tebrikler canim:)
ayy cok sevindim canim benim, hemde cooook cooooook:)
anladim kuzum:))
ohhh mis gibi spor ve spor sonrasi dinlenme olmus:)
tebrikler ablam:)
canim bu hafta cok cok guzel bir kg verdin.
ve yanlislarinin neler oldugunu da ogrendin.
bundan sonrasi senin azmin kuzum, bizim sana destegimiz tam.
bugun yeni bir sayfa ac, haftaya guzel bir eksi daha gelsin...
gecmis olsun ablacim yavruya.
Benim oglumda gecen sene hastaneyi yikti ama yinede taktirmadi serum, insallah sen evde iyi edersin onu.
Allah sana guc kuvver versin...
canim daha cok gelsene takima, sohbet edelim:)
patatesler diyeti bozmus buarada:)
gecmis olsun canim, bir disari cikip hava alsaydin Nenam...
ahh ahhh ne muhtesem bir resim :)
haftaya dikkat edersen cok guzel eksiler gelir cnaim:)
sampiyonum regliyi defet haftaya bol bol eksilerle gel, mezuniyet kapida:)
Mervem basla ub hafta jiliye:)
izne yarildin ama takima arada ugra canim, diyetini de aksatma bak yaz geldi catti:)
canim nasil bir is dusunuyorsun?
Mesela ilk geldigimde buraya ben ogrenciydim , esim ogrenciydi ben de burada ki turk bir cocuga bakmistim evde 6 ay.
Sende oglunla birlikte enden bir cocuga baksan.
hen oglunada arkadas olur canim.
Insallah hayirli kapilar acilir Edam..
ahh canim benim aglattin beni.
Allah hicbir anne babayi evladinin ihtiyaci, istegini alamayacak zorlukta birakmasin
Seni de feraha cikartsin, guzel kapilar acsin insallah...
ehehe jilian hepinizi sevgiyle opuyordur canim:)
canim spor yok mu??
canim sen ozrunu dilemissin, artik erkek kisisini kendi haline birak.
Biraz kabuguna cekilie sonra magarasindan cikar tahminim:)
cok guzel canim:)
supersin Deryam:)
sen de haklisin be kuzum:)
var ya odulun dibine vurmussun aboooovvvv...
amin canim tum kuzularin bahti acik olsun..
Oglum burada dogdu evet, 2.5 yasina kadar hep Turkce konustuk ,hic krese vs gitmedi.
Son 6 aydir ingilizceyi ogretmeye basladik, kismetse agustosta da okullu olacak, artik okulda tamamen soker ingilizceyi:)
vermesine verdimde dün öyle böyle değil fena sapıttım ama herşeyi sıfırladım bu hafta İnşaallah 64dü görürsem süper olcak
Canım benim inşallah
insallah veriri kuzum sende kendini daha rahat hissedersin.
Allahım sağlıklı bir şeklde bebişini kucagına almayı nasip etsin insallah asyacım
canım zaten diğer arkadaslarda söylemişler esinle arana zaten kimseyi sokma ama eşin sana göre daha kinci gibi yani kolay affetmiyor.
Aslında çift arasında hemen yumusansa dimi sonucta affedilemeyecek bir hata yok ortada sen hatanın farkındaysan bunu tekrarlamayacagını ifade edebildiysen geride bırakılabilir diye düşünüyorum
tatlım diğer arkadaslrında dediği gibi varsa aile bireyi bakarsa iyi olabilir calısmak sanada iyi gelir inan hem maddi hem manevi.
Türkiyede su sartlarda tek maaşla gerçekten zor çünkü
bu cümleyide hiç sevmem yaaa gelinliğe nasıl gircem
yahu gelinliği her bedene göre ayarlıyorlar elbette gireceksin kuzucum ama önemli olan senin nasıl hissettiğin ki sen pozitif birisin mervecim eminim hersey güzel olacakkk şimdiden kendini sey etme
ulaşırsın tabikide yavrum sen azimlisin gördüğüm kadarıyla e birseyde kalmamış zaten
yavrum niye izine ayrılmak en uygunu ki ? birşeymi oldu kacırdım ben
ivettt
du aklıma geldi akşama yazayım ona whatsapptan
çok sevindim canım artık gerisi kısmet diyelim aferin akına
özgecim inan 5li rakamlarda olmak beni inanılmaz rahat ve mutlu hissettiriyor. Bunu koruyarak vermeye devammm
toparlayacagına eminim nerde o deli gibi spor yapan kıza hani azim hani istekk
umutsuzluk yok herkes cozutabilir toparlamaya bak sen emi
Tamam canım aç karnına alayım ben:)Canim sen biirsin etkilerini gormek icin olcu aliyoruz ... Ama bugun alabilirsen al yada yarin ac karna al . ama kaslar aiaerse bilmem tabi . sabah ac karna al . almak istemessende sen bilin . hani ben kendi adima konusayim ben kuculdugunu gordukce daha cok hirslanicam o yuzden aliorum
ben dün gece bi operasyon düzenledim hayır diyemedi barıştık : D
canım zaten diğer arkadaslarda söylemişler esinle arana zaten kimseyi sokma ama eşin sana göre daha kinci gibi yani kolay affetmiyor.
Aslında çift arasında hemen yumusansa dimi sonucta affedilemeyecek bir hata yok ortada sen hatanın farkındaysan bunu tekrarlamayacagını ifade edebildiysen geride bırakılabilir diye düşünüyorum
dün gece barıştık canım =)canim sen ozrunu dilemissin, artik erkek kisisini kendi haline birak.
düzeldi çok şükür dün gece hallettik = )Canım bak hastalık yapma kendine üzme düzelecek diyetine sporuna odaklan lütfen yürüyüş yap iyi geliyor biliyosun
Canım ben iki tane yedimKız bir açma 324 kalorimi ay terbiyesiz tipine de bakmıyor yermiyim ulen ben bir daha ondan tüüüü
evet canim cuma heyecani basiyor:)
tebrikelr canim:)
tamamdir kuzum basla bakalim jiliana:)
normal o kadarcik kilo kuzum, iyi eglenceler:)
eksidesin kaptanim tebrikler:)
sen harika bir hatunsun, masallah sana:)
sabitede sukur, bu hafta dikkat et nolur canim, jilianada devam et guzel gitsin kilolar..
ohh odulun dibine vuracaksin Edam:)
gecen hafta hstaliktan cok gitmisti bu hafta o kiloda olmanda guzel canim:)
mervem baslasana sende jiliana kuzum:)
tebrikler canim, ayni zamanda gecmis olsun:)
sagol canim:)
Allaaaaahhhh :)
tebrikler kuzum:)
canim artik temelli dondun mu?
her gun duzenli menu- spor paylasimi istiyorum guzelim...
tebrikler canimin ici ne guzel gitmis:)
1.5 kg yeter canim.
sen kendine gore dambili ayarlarsin..
tebrikler canim:)
ayy cok sevindim canim benim, hemde cooook cooooook:)
anladim kuzum:))
ohhh mis gibi spor ve spor sonrasi dinlenme olmus:)
tebrikler ablam:)
canim bu hafta cok cok guzel bir kg verdin.
ve yanlislarinin neler oldugunu da ogrendin.
bundan sonrasi senin azmin kuzum, bizim sana destegimiz tam.
bugun yeni bir sayfa ac, haftaya guzel bir eksi daha gelsin...
gecmis olsun ablacim yavruya.
Benim oglumda gecen sene hastaneyi yikti ama yinede taktirmadi serum, insallah sen evde iyi edersin onu.
Allah sana guc kuvver versin...
canim daha cok gelsene takima, sohbet edelim:)
patatesler diyeti bozmus buarada:)
gecmis olsun canim, bir disari cikip hava alsaydin Nenam...
ahh ahhh ne muhtesem bir resim :)
haftaya dikkat edersen cok guzel eksiler gelir cnaim:)
sampiyonum regliyi defet haftaya bol bol eksilerle gel, mezuniyet kapida:)
Mervem basla ub hafta jiliye:)
izne yarildin ama takima arada ugra canim, diyetini de aksatma bak yaz geldi catti:)
canim nasil bir is dusunuyorsun?
Mesela ilk geldigimde buraya ben ogrenciydim , esim ogrenciydi ben de burada ki turk bir cocuga bakmistim evde 6 ay.
Sende oglunla birlikte enden bir cocuga baksan.
hen oglunada arkadas olur canim.
Insallah hayirli kapilar acilir Edam..
ahh canim benim aglattin beni.
Allah hicbir anne babayi evladinin ihtiyaci, istegini alamayacak zorlukta birakmasin
Seni de feraha cikartsin, guzel kapilar acsin insallah...
ehehe jilian hepinizi sevgiyle opuyordur canim:)
canim spor yok mu??
canim sen ozrunu dilemissin, artik erkek kisisini kendi haline birak.
cok guzel canim:)
supersin Deryam:)
sen de haklisin be kuzum:)
var ya odulun dibine vurmussun aboooovvvv...
amin canim tum kuzularin bahti acik olsun..
Oglum burada dogdu evet, 2.5 yasina kadar hep Turkce konustuk ,hic krese vs gitmedi.
Son 6 aydir ingilizceyi ogretmeye basladik, kismetse agustosta da okullu olacak, artik okulda tamamen soker ingilizceyi:)
atlım teşekkür ederim ales için@abesle_istigal canim sinavinda basarilar, dunku nasil gecti kuzum,birde toparlandin mi tamamen?
@sevimlicadi0 kuzum menunu yazmamissin nerelerdesin,doktor sonuclarini aldin mi?
@kitabi ablam oglan nasil oldu?
Derya_idil Deryam gunaydin, iyilestin mi tamamen canim?
bnnu canim yarin ki ales sinavinda basarilar guzelim:)
@BamfirADB nasilsin canim, nasil gidiyor diyet?
Ben bile. Yemiyorum o da yememeli ben ödül öğünü de yapmayacam belki bir nescafe içerimBak yine dondurma yiyo kaptanımız kızmamışmıydı sana kaptanımız? Bırak o dondurmayı çabık
Ben 6 week olana başlayacam bugün benim sorun göbek ve bel deNe guzel sen aliskinsin odullerin cok. Benimde ilk gun agrimisti . dun yaptim hic agrimadi biyerim bugun iyiyim
Evet yetmedi galiba pek ağrım falan yok zaten.Sana jillian az geldi galba
Ölçüleri alsan iyi olur canım not edicem hepsini.
Benim de yok agrim hic, 6 week six pack yapicam bende, karin cevrem sorunlu benim. Shred de agirlik bacak karin egzersizleri yetersiz bence. Tabi bu arada becerebilirsem yapicam six pack i. Olculeri aksam veririm canimEvet yetmedi galiba pek ağrım falan yok zaten.
Ölçüleri alsan iyi olur canım not edicem hepsini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?