- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Seni mi etiketleyeceğiz ablacım ölçülerdeEvet yetmedi galiba pek ağrım falan yok zaten.
Ölçüleri alsan iyi olur canım not edicem hepsini.
Bu nedir ya vallahibbu kadar lak lahyapilir mi ya pessss pessss Yatin asagi ya nisanlilariniz yokya sizin dile vurmus yaa
Yok silaha karsiyiz oklavayla dovucimnn
Eki Görüntüle 1828516
Ohh cocugumu da uyuttum:))
Wayyyy ne yaptin kiz adama iskencemi yaptinben dün gece bi operasyon düzenledim hayır diyemedi barıştık : D
Onun bölumleridemi var ... Bu program tam bana gore heryere calisioBen 6 week olana başlayacam bugün benim sorun göbek ve bel de
Dinleyeeennnn kimmmmkiii :)
Ne zamn gorsem elinde dondurma toplanalim kizlar merdaneleri alin elinize hucuuummm
ben dün gece bi operasyon düzenledim hayır diyemedi barıştık : D
Sanım sağol sen olmasan kimse yollamicek.. Bu arada hangisini yapçaz yaa ben o parmak ucunda olanı yapsam hile mi olar?
O kendini biliyorBenden bahsetmiyoruz değil mi bu kadar merdaneyi bir arada görünce korktum yemnlen
Owwwww gece operasyonu demekseni seni
BRıştığınıza çok sevindim :)
Sanım sağol sen olmasan kimse yollamicek.. Bu arada hangisini yapçaz yaa ben o parmak ucunda olanı yapsam hile mi olar?
bi nevi sayılır elinden tuttum yanıma oturttum falan fistanWayyyy ne yaptin kiz adama iskencemi yaptinhayr diyemedi
AyyyBenden bahsetmiyoruz değil mi bu kadar merdaneyi bir arada görünce korktum yemnlen
Benden bahsetmiyoruz değil mi bu kadar merdaneyi bir arada görünce korktum yemnlen
Ayyysağol canımcımm
amin canikom sağolasın=))))Gözün aydın canım, Allah bozmasın..
Yazacaktım kafa yerinde değil unuttum
canımmm çok geçmiş olsunnn valla canım elinle bi bezle baskı yap bağla bekle biraz açmadan anca o zaman durur ya ikinci saplama vakası kızlar dikkat edin kendinize benim evliliğim ilk 1 ayı gibi olmuşunuzCanlar elime bıçak sapladım, büyük birşey değil ama 2 saattir kanı durduramadım duryor da azar azar geliyor yine :/
çabuk nasıl durdurabilirimm sinirlerim bozulduu, durması lazım abdest alcamm :/
canımmm çok geçmiş olsunnn valla canım elinle bi bezle baskı yap bağla bekle biraz açmadan anca o zaman durur ya ikinci saplama vakası kızlar dikkat edin kendinize benim evliliğim ilk 1 ayı gibi olmuşunuz
noldu kzum kim bozdu kafanı bende onu boziyimÇok sağol canım..
pek öyle bıçaklı olaylarım yoktur ama kafam bozuktu dikkat edemedim
noldu kzum kim bozdu kafanı bende onu boziyim
ay bilirim o konuşamamaları dayan canım sabırla geçiyor bi şekildeBennnn
Birşey yok canım yaa askerle konuşacaktık konuşamadık ben de bir tuhafım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?