ay bilirim o konuşamamaları dayan canım sabırla geçiyor bi şekilde
Etiketleyin iyi olur canımSeni mi etiketleyeceğiz ablacım ölçülerde
Peçete bas sıkı bastır kalbinden yukara tutmaya çalış canım. Geçmiş olsun.Canlar elime bıçak sapladım, büyük birşey değil ama 2 saattir kanı durduramadım duruyor da azar azar geliyor yine :/
çabuk nasıl durdurabilirimm sinirlerim bozulduu, durması lazım abdest alcamm :/
inşallah canımmHaklısın canım, geçiyor çok şükür, yine de anlık da olsa kötü hissediyor insan kendini, kaç kere oldu da geçtii yine geçer inşaAllah
Çok geçmiş olsun canım. Durdu mu kanama?Canlar elime bıçak sapladım, büyük birşey değil ama 2 saattir kanı durduramadım duruyor da azar azar geliyor yine :/
canım en koca totolu en göbekli yağlı biri varsa o da benim kendine haksızlık etme,Kızlar grubun en koca totolusu olmak benim motivasyonumu düşürdü galiba hiç aklımdan çıkmıyor.. Daha düne kadar kremdimi zayıf hissediyordumöğleden sonra da bir sürü şey yedim ne yaparsam yapiyim koca totoluyum zaten
Yarın sabah ölçsem olur mu canım:)Ölçüleri alsan iyi olur canım not edicem hepsini.
Acil durum motivasyon dusmusssKızlar grubun en koca totolusu olmak benim motivasyonumu düşürdü galiba hiç aklımdan çıkmıyor.. Daha düne kadar kremdimi zayıf hissediyordumöğleden sonra da bir sürü şey yedim ne yaparsam yapiyim koca totoluyum zaten
merhaba. nasilsin? araniz duzeldimi??canım en koca totolu en göbekli yağlı biri varsa o da benim kendine haksızlık etme,
yediklerini boşver önüne bak ikimizde fit olacaz birlikte hepi topu 5-6 ay sonra biraz daha iyi görününce iyi ki devam etmişim diyecez
ben gelince hep birlikte daha iyi motive edebilirim seni ben mesela spora çok ağırlık vericem sen de öyle yap devam et yılmadan sonunda o toto küçülecek işte o kadar!!
iyiyim çok şükür sen nasılsın = ) evet düzelttim bu sefer adamcağız neye uğradığını şaşırdı =))merhaba. nasilsin? araniz duzeldimi??
Cok sukur bende iyiyim. .. Vah vah acidim adama dovmedin dimi ???)))iyiyim çok şükür sen nasılsın = ) evet düzelttim bu sefer adamcağız neye uğradığını şaşırdı =))
bütün gece konuşmadık işte o başka odada ben başka odada sonra dedim niye şeytanı sevindireyimki kalktım gittim elini tuttummmm gel dedim o da geldiCok sukur bende iyiyim. .. Vah vah acidim adama dovmedin dimi ???)))
Etiketleyin iyi olur canım
Peçete bas sıkı bastır kalbinden yukara tutmaya çalış canım. Geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun canım. Durdu mu kanama?
Bizim totolarda kocamandı yavrum kolay erimedi bu aşamaya kolay gelmedik sil gözyaşını kaldır totoyu spor yapmaya başla hadi bakiimKızlar grubun en koca totolusu olmak benim motivasyonumu düşürdü galiba hiç aklımdan çıkmıyor.. Daha düne kadar kremdimi zayıf hissediyordumöğleden sonra da bir sürü şey yedim ne yaparsam yapiyim koca totoluyum zaten
Olur tabikiYarın sabah ölçsem olur mu canım:)
Yok artik bu isyani ben senden mi duyuyorum yok artik koca popolular kilo verdimi o popo nasil gozukuo senin habern var mi yaw zayfladigu zamn ne kadar sexi oluo yaKızlar grubun en koca totolusu olmak benim motivasyonumu düşürdü galiba hiç aklımdan çıkmıyor.. Daha düne kadar kremdimi zayıf hissediyordumöğleden sonra da bir sürü şey yedim ne yaparsam yapiyim koca totoluyum zaten
kan sonuclarina cok sevidnim kuzucum:)Yanlislarimi sizin sayenizde ögrendim evet kacamakta yaptim simdi geriyede saramam artik söyle düsünüyorun vücudumu şaşırtmış oldum yemin ettim artık bu hafta kaçamaksız geçecek ve cumaya kadar tartılmayacağım süpriz olsun banada ve yarın yine fitnesse başlamayı düşünüyorum
Dünki menüyü yazmamışsın demişsin yazmaya yüzüm yok ama şöyle diyeyim butün yemek yerine çikolata vardı resmen
Herneyse bundan sonra burayı bırakmak yok bırakınca yan etkilerini gördüm bundan sonraki diyetim boyunca tek kaçamağım cuma günleri dondurma olcak başka kaçamak felanda yok. Eğer yaparsam kaptanım eğ ağır cezayı ver şöyle bi 1000 tane mekik gibi
Kan sonuçlarındada birşey çıkmadı çok şükür tek demir vitamini eksikliği
evet canim o kadar emek verip, kan ter icinde kalip spor yapiyorsunuz sonra bir kacamakla tum sporunuz heba oluyor.Ahada firca geldi :) kaptanim sunu farkettim . dun patates yedim ya diyorumki jillianda popoma kadar terledim zorlandim bide bugunku sporu heba ettim ödul yiyerek. O yuzden benm odul dun bitti
bendede ayni dert var gulum, biktim ev isindenHerkese günaydın
Çok yığın bir ev işi maratonu beni bekliyor an itibarı ile ıyk
ozaman bugun menune odul yazacagim canim, haberin olsun, baskada odul hakkin kalmadi :)Günaydın Can'lar :) nasılsınız bu sabah? Bilen biri bana bugünün egzersizini yollayabilir mi? Çok fena dereceye giresin var
Ayyy ben dün dondurma yemiştim yazmayı unutmuşumYawrukush
1 odul hakkimiz var sadece artik canim, dondurma yediysen bitti odul hakkin :)ııı şey ama yaaaaaa
bundan bişicik olmazki
kendini mutlu hissediyorsun ya en onemlisi bu Zeynebim:)
insallah veriri kuzum sende kendini daha rahat hissedersin.
Allahım sağlıklı bir şeklde bebişini kucagına almayı nasip etsin insallah asyacım
canım zaten diğer arkadaslarda söylemişler esinle arana zaten kimseyi sokma ama eşin sana göre daha kinci gibi yani kolay affetmiyor.
Aslında çift arasında hemen yumusansa dimi sonucta affedilemeyecek bir hata yok ortada sen hatanın farkındaysan bunu tekrarlamayacagını ifade edebildiysen geride bırakılabilir diye düşünüyorum
tatlım diğer arkadaslrında dediği gibi varsa aile bireyi bakarsa iyi olabilir calısmak sanada iyi gelir inan hem maddi hem manevi.
Türkiyede su sartlarda tek maaşla gerçekten zor çünkü
bu cümleyide hiç sevmem yaaa gelinliğe nasıl gircem
yahu gelinliği her bedene göre ayarlıyorlar elbette gireceksin kuzucum ama önemli olan senin nasıl hissettiğin ki sen pozitif birisin mervecim eminim hersey güzel olacakkk şimdiden kendini sey etme
ulaşırsın tabikide yavrum sen azimlisin gördüğüm kadarıyla e birseyde kalmamış zaten
yavrum niye izine ayrılmak en uygunu ki ? birşeymi oldu kacırdım ben
ivettt
du aklıma geldi akşama yazayım ona whatsapptan
çok sevindim canım artık gerisi kısmet diyelim aferin akına
özgecim inan 5li rakamlarda olmak beni inanılmaz rahat ve mutlu hissettiriyor. Bunu koruyarak vermeye devammm
toparlayacagına eminim nerde o deli gibi spor yapan kıza hani azim hani istekk
umutsuzluk yok herkes cozutabilir toparlamaya bak sen emi
iyi eglenceler canim :))Kızlar Günaydın
bugün mesaim vardı sabah erkenden geldim
yarım saate cıkıcam eşimle gezicizzzz tüm gün yürürüm tabikisi
bol sıvı tüketmeli sağlıklı günler olsun emii
Öpüldünüzzzz
bizde seni seviyoruz guzelim :)Canım ben iki tane yedim
Poğaça açmadan daha yağlı ve daha kalorili bu arada :)
atlım teşekkür ederim ales için
Hadi inşallah:)
Regl haftam bitti şükür regl iken o kadar kriz tutmuyor bir hafta öncesi ve regli iki günü mafoldum
Yeniden spora devam bu hafta güzel eksiler gelecek inşallahseviyorum sizi
oyy cok tatli bu pisicik ama :)Eki Görüntüle 1828516
Ohh cocugumu da uyuttum:))
harikasin Eda sultan :)Jillianimi yaptim ben pert yatakta :)
cok gecmis olsun canimin ici ,durmus kanaman neyseki, dikkat et kendine...Canlar elime bıçak sapladım, büyük birşey değil ama 2 saattir kanı durduramadım duruyor da azar azar geliyor yine :/
canim firsati oldugunda arar meraklanma sen, icini ferah tut.Bennnn
Birşey yok canım yaa askerle konuşacaktık konuşamadık ben de bir tuhafım işte
koca totolu degilsin..Kızlar grubun en koca totolusu olmak benim motivasyonumu düşürdü galiba hiç aklımdan çıkmıyor.. Daha düne kadar kremdimi zayıf hissediyordumöğleden sonra da bir sürü şey yedim ne yaparsam yapiyim koca totoluyum zaten
cok sevindim canim gozunuzaydin, bir daha kusluk olmasin insallah...bütün gece konuşmadık işte o başka odada ben başka odada sonra dedim niye şeytanı sevindireyimki kalktım gittim elini tuttummmm gel dedim o da geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?