Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Off 2 litre süt varsa nasıl güzeldir o şimdiiiii :)) sütü sevmem sütlü olan herşeyi seviyorum sanırım
üst kısmı ne ??
altı kek olarak yapılıyor un nişasta falan üst kısmı krema yapıyorsun ayrı pişiriyorsun içinde 1 paket krem şanti en üstü 1 su bardağı Hindistan cevizi döküp dilediğin sğslemeyi yapıyosun ben tam mevsimi diye çilek koydum. şerbeti falan sadece süt sıvı yağ falan yok hiç ama şeker var

Süpermişşş :) tam tarif isterimm ama bu hafta değill

Canımmmm, moral niye sıfırr dünkü mevzudan dolayı mı ?
Ayni mevzu canm . allah nasip ederse eylulde baslicam ise ozamna kadar insallah guzel biyer cikar parasida guzel . dua edin nolur muslumanin muslumana ettigi dua hemen kabul olurmus. Hersey oglum icin bundan sonra sdce onun icin mucadele edicem. Allahin emanet ettigi en guzel sey :)

Aynj mevzu dua edin bna canim ya

EdAcım sana söz Hasanımı emzirirken her aklıma gelişte dua edicem. Kuran da Mülk süresini bol bol oku canım . iş bulman konusunda da Fetih suresini oku 4.5 sayfa kısa zaten. Allah derdi olan herkese derman versin.amin

tamam hatta bugün halam yedi tarif istedi ona yazdım bir saat yolladım istediğin zaman söyle atim ekran görüntüsü yazdığım yazının bir ödül günnde yaparsın arıtıkn
Ben yedim bunu pamuk gibi keki ve en cok cilek yakisiyor bide hafif bisi mmmm

EdAcım sana söz Hasanımı emzirirken her aklıma gelişte dua edicem. Kuran da Mülk süresini bol bol oku canım . iş bulman konusunda da Fetih suresini oku 4.5 sayfa kısa zaten. Allah derdi olan herkese derman versin.amin
Sagol canm allah razi olsun allah hepinizin gonlundekini kabul etsin insallah :)

tamam canımmm nerde bi ot ve türevi varsa onu yicemm =)
harikasin :)

super plan, azmin hep daim olsun canim :)

Iyi geceler canlar ...Allaha emanet
sanada guzelim:)

canim insallah Rabbim hayirli, guzel kazancli isler cikarsin karsina..

tamam hatta bugün halam yedi tarif istedi ona yazdım bir saat yolladım istediğin zaman söyle atim ekran görüntüsü yazdığım yazının bir ödül günnde yaparsın arıtıkn
bende isterim tarif annemlerle yapariz insallah Turkiyede:)

Aynj mevzu dua edin bna canim ya
ederim canim merak etme..

İnşaAllah canımmm, bu kadar sıkma canını, dua ederim elbet sen de hemen moralini düşürme, Allah kafiri bile aç, açlıkta bırakmıyor, müslümanı, dua edeni bırakırr mı hiçç.. Dualarımız seninle, sen de iyi ol

Ne zaman müsait olsan at canım, saklarım yapıp yememm

canikom neyin var :/
Ayni sey canm . bu arada seytanin kolunu kirmissin com sevindim bizi dinledigini . kari kocanin arasinda seytan dolanir aklindan cikmasin sana hbire fitne verir . adamin uzanmasi bile bazen batar . icinden sesler gelir ' geldi isten yayildi kaldi iki kelime etmiyor bana ilgi gostermiyor oyledr boyledir ' der yani hic duyma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…