oksijen suyu ile mi temizledin acep
Iyi geceler canlar ...Allaha emanet
altı kek olarak yapılıyor un nişasta falan üst kısmı krema yapıyorsun ayrı pişiriyorsun içinde 1 paket krem şanti en üstü 1 su bardağı Hindistan cevizi döküp dilediğin sğslemeyi yapıyosun ben tam mevsimi diye çilek koydum. şerbeti falan sadece süt sıvı yağ falan yok hiç ama şeker varOff 2 litre süt varsa nasıl güzeldir o şimdiiiii :)) sütü sevmem sütlü olan herşeyi seviyorum sanırım
üst kısmı ne ??
altı kek olarak yapılıyor un nişasta falan üst kısmı krema yapıyorsun ayrı pişiriyorsun içinde 1 paket krem şanti en üstü 1 su bardağı Hindistan cevizi döküp dilediğin sğslemeyi yapıyosun ben tam mevsimi diye çilek koydum. şerbeti falan sadece süt sıvı yağ falan yok hiç ama şeker var
iyi geceler ee tabi git yorgunsun yürüyüşün sporun diyetin anası ağlatmışsın haklısın tabi sende yorgunsunIyi geceler canlar ...Allaha emanet
Ayni mevzu canm . allah nasip ederse eylulde baslicam ise ozamna kadar insallah guzel biyer cikar parasida guzel . dua edin nolur muslumanin muslumana ettigi dua hemen kabul olurmus. Hersey oglum icin bundan sonra sdce onun icin mucadele edicem. Allahin emanet ettigi en guzel sey :)Canımmmm, moral niye sıfırr dünkü mevzudan dolayı mı ?
tamam hatta bugün halam yedi tarif istedi ona yazdım bir saat yolladım istediğin zaman söyle atim ekran görüntüsü yazdığım yazının bir ödül günnde yaparsın arıtıknSüpermişşş :) tam tarif isterimm ama bu hafta değill
Aynj mevzu dua edin bna canim yacanim yanina salatalik , havuc, erik , cagla varsa evde almani tavsiye ederim.
sinav sonrasi misafirlige gidene kadar atistirirsin onlari.
ya da evde ceviz, findik varsa koy bir kaba onlari atistir.
illaki bir seyler yemen lazim misafirlige gitmeden, gercekci olalim sinav sonrasi ac olacaksin, bu sekilde kendine hakim olman cok zor.
lutfen yanina bir seyler al, hic olmadi bir sade kahve al ic...
insallah canim cok sagol..
bosa uzuyorsun kendini, askeri iyi olsun, ilk firsatta arar seni nasilsa guzelim.
bugun olmamis, yarin gelir insallah telefon:)
cok guzel menu ve spor, tebrikler canim.
nasilsin, her sey yolunda mi??
cok iyi bir taktik:)
nasilsin Deryam, tamamen iyilestin mi sen kuzum?
evet canim karnim burnumda yine tasinacagim, dusundukce sIkIntidan patlayacak gibi oluyorum
insallah kolayca atlatiriz..
cok sagol canim..
ah guzelim ahhh cok fazla olmus bunca kacamak..
defterime not aldim bu hafta 1 kucuk kacamak dahi yapsan bir daha cok buyuk ceza gelecek haberin olsun...
malesef canim burasiyla ulkemiz her konuda cok farkli.
burada yasalara herkes harfiyen uyuyor.
bu ev bizi o kadar bunaltti ki ne hamileligin tadini cikarabiliyorum, ne esim bir gun daha huzurlu degil.
gerginlik ve stresten baska yasadigimiz bir sey yok tasindigimizdan beri..
hakkimizda hayirlisi olsun...
hayirdir canim moralin neden bozuk??
EdAcım sana söz Hasanımı emzirirken her aklıma gelişte dua edicem. Kuran da Mülk süresini bol bol oku canım . iş bulman konusunda da Fetih suresini oku 4.5 sayfa kısa zaten. Allah derdi olan herkese derman versin.aminAyni mevzu canm . allah nasip ederse eylulde baslicam ise ozamna kadar insallah guzel biyer cikar parasida guzel . dua edin nolur muslumanin muslumana ettigi dua hemen kabul olurmus. Hersey oglum icin bundan sonra sdce onun icin mucadele edicem. Allahin emanet ettigi en guzel sey :)
Ben yedim bunu pamuk gibi keki ve en cok cilek yakisiyor bide hafif bisi mmmmtamam hatta bugün halam yedi tarif istedi ona yazdım bir saat yolladım istediğin zaman söyle atim ekran görüntüsü yazdığım yazının bir ödül günnde yaparsın arıtıkn
Sagol canm allah razi olsun allah hepinizin gonlundekini kabul etsin insallah :)EdAcım sana söz Hasanımı emzirirken her aklıma gelişte dua edicem. Kuran da Mülk süresini bol bol oku canım . iş bulman konusunda da Fetih suresini oku 4.5 sayfa kısa zaten. Allah derdi olan herkese derman versin.amin
Bence hic alma tarifi yoksa vallahi en az 3 dilim indirirsin mideyeSüpermişşş :) tam tarif isterimm ama bu hafta değill
evet o kadar hafif ki sünger gibi yani bir oturuşta bir kaç dilim gider, ama ben naptım 1 dilim yedimBen yedim bunu pamuk gibi keki ve en cok cilek yakisiyor bide hafif bisi mmmm
harikasin :)tamam canımmm nerde bi ot ve türevi varsa onu yicemm =)
super plan, azmin hep daim olsun canim :)evet canım ödülümü bugün saat 4 gibi bu pastadan bir dilim ve 2 dilim börek ile yaptım 4 den sonrada hiç bir şey yemedim su içiyorum an itibari ile bol bol.... evet canım dikkat edicem hatta yarın anneler günü tekrar Avrupa yakasına ailelerimize geçicez. sabah erkenden. ama ben napıcam saat 7 gibi kalkıp önce jill yapıcam kendimi spor olarak garantiye alıcam uykumdan ödün vericem 1 saat çünkü yarım saat spor ter kan rivannn derken duş alır hazırlanırım yarım saat sonrada kahvaltıya sevgili kayınvalideme ve akşama doğru annecimeeeee ama bozmicam diyeti. gece geç dönerim evime. Bu arada yarın buraya aktif katılamam. menumu yazamazsam pazartesi sabah yazarım
sanada guzelim:)Iyi geceler canlar ...Allaha emanet
canim insallah Rabbim hayirli, guzel kazancli isler cikarsin karsina..Ayni mevzu canm . allah nasip ederse eylulde baslicam ise ozamna kadar insallah guzel biyer cikar parasida guzel . dua edin nolur muslumanin muslumana ettigi dua hemen kabul olurmus. Hersey oglum icin bundan sonra sdce onun icin mucadele edicem. Allahin emanet ettigi en guzel sey :)
bende isterim tarif annemlerle yapariz insallah Turkiyede:)tamam hatta bugün halam yedi tarif istedi ona yazdım bir saat yolladım istediğin zaman söyle atim ekran görüntüsü yazdığım yazının bir ödül günnde yaparsın arıtıkn
ederim canim merak etme..Aynj mevzu dua edin bna canim ya
Ayni mevzu canm . allah nasip ederse eylulde baslicam ise ozamna kadar insallah guzel biyer cikar parasida guzel . dua edin nolur muslumanin muslumana ettigi dua hemen kabul olurmus. Hersey oglum icin bundan sonra sdce onun icin mucadele edicem. Allahin emanet ettigi en guzel sey :)
tamam hatta bugün halam yedi tarif istedi ona yazdım bir saat yolladım istediğin zaman söyle atim ekran görüntüsü yazdığım yazının bir ödül günnde yaparsın arıtıkn
evet o kadar hafif ki sünger gibi yani bir oturuşta bir kaç dilim gider, ama ben naptım 1 dilim yedim
Ayni sey canm . bu arada seytanin kolunu kirmissin com sevindim bizi dinledigini . kari kocanin arasinda seytan dolanir aklindan cikmasin sana hbire fitne verir . adamin uzanmasi bile bazen batar . icinden sesler gelir ' geldi isten yayildi kaldi iki kelime etmiyor bana ilgi gostermiyor oyledr boyledir ' der yani hic duyma :)canikom neyin var :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?