Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tabiki küçülücek hatta kiminki daha küçük diye atışcaz Ayhadi ya çok iyi olmuş : D

İçler acısı menüm

Sabah
Yarım simit
Sucuklu kaşarlı melemen (yoksa menemen mi ? )
Tereyağı
Azcık bal

Öğlen
2 yk makarna
Garnitürlü enginar
Et
Az Zylı fasülye
Göbek

Arakşam 4 gibi
Browni
Karamel macchiato
Bir miktar kızarmış patates ve bilimum soslar

Daha ne yiyeyim
Spor ripped in 30
1 yeşil
Daha içerim..
Gününegzersiİni de yaparım..

Gunaydin canlarim, mutlu ,saglikli haftasonlari.

Merhaba kaptan, sanada mutlu sağlıklı güzel bir haftasonu dilerim...

düzeldi çok şükür dün gece hallettik = )

canımm çok çok sevindim çok şükür. bundan sonra dikkat edin lütfen üzmeyin birbirinizi

yerimmm senin çocuğunu çok ballı ya koy koynuna yat uyu ohh misss

Jillianimi yaptim ben pert yatakta :)

bugün bende yoruldum canım hamlamışım sabah ağrı ile uyandım ama güzeldi 2. günümüz daim olsun

Canlar elime bıçak sapladım, büyük birşey değil ama 2 saattir kanı durduramadım duruyor da azar azar geliyor yine :/
çabuk nasıl durdurabilirimm sinirlerim bozulduu, durması lazım abdest alcamm :/

yaa Fatimem çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun dikkat et lütfen ağrı var mı canım ?
Bir az temizlik yapiyim barii
canım yoruldun mu miss gibi olmuştur ev ellerine sağlık, keyifli haftasonlarııı

canım benim bu aralardaki motivasyon düşüklüğü bile doğal normal inişlerimiz çıkışlarımız mutlaka olacak bilgisayar yapımı değiliz sonuçta. İrade çok zor bi şey benimde çok oluyor ama bu sefer pes etmicez tamam bugün yedin ama hemen sabah toparla lütfen bol su yeşilçay maydanoz spor bak gör hemen inecek karnın lütfen pes etme lütfeeennnn

canım yazını okudumda yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal... Tabiki eşin en iyisini bilir. bir kaldırım taşının o fiyatta olmasına inanamıyorum bizim ülkemizde her seçim öncesi ihaleler bilmem neler ayağına devamlı kaldırımları söküp yeniden yapıyorlar anlamadım. bırak kaldırıma birinin ayağının takılmasına özrü olan vatandaşlarımız için bile yol yok. çok enteresan geldi... çekirdek bir ailesiniz apartmanda daha da rahat yaşayabilirsiniz. Allah en hayırlısı ne ise onu yaşatsın. Hamilesin sakın dert edinme. Sağlığınız yerinde olsun yeterk...

afiyet olsun güzel menü canım eksiler getirsin sana

afiyet olsun canım iyi sporlar

afiyet olsun canım, doğrusu menemen canım :)

kendimi tutucam inşallahhhh sağol canımm
hatta şimdiden söyleyeyim arkadaşıma eski çıtır halimi istiyorum ben o beni hiç öyle görmedi mesela

Şimdiden haber veriyor ben çıtır olcamm çıtırrr o yüzden sizde yemeyeceğim diye

Harpym napmışsınnn, cezalardan ceza beğen şimdi

Acaba midem mi kötü desem : ))) salatada yapıcam demişti ama bakalım artık :)

Yalansız dolansız atlat canımm :)) hem bu kadar sıkma canınıı, arkadaşın değil mi sonuçta anlatırsın yiyemem diye, inşaAllah anlayışlı arkadaştır, 1 kereden birşey olmaz demez Olmadı azıcık yersin işte abaratmadan ama

Sağol canım, ufacık birşey ama elimin içinde baş parmağıma yakın diye parmağımı rahat oynatamıyorum, hatta ateşi falan da var elimin içi yanıyor :))

Kuzucanlar her birinize harika bir cumartesi akşamından merhabalar, Evinizin huzuru eksilmesin, sağlığınız daim, neşeniz daha da artsın.. Güneşli bir günü akraba ziyaretleri ile bitirdim. Hafta sonları demek bizim evden dışarı çıkıp sevdiklerimizle bir arada olmamız demek.. bugünde annem kadar çok sevdiğim eşimin halasına gittim inanılmaz lezzetli bir pasta yaptım. ödülüm olan bir dilimini de yedim.oğlumla beraber yaptık çok keyifliydi..."Gelin Pastası" Menüme gelinceeee
SABAH
2 sucuklu omlet
1 su bardağı süt
2 fındık
2 dilim tbe
2 çatal peynir

ÖĞLE
2 tavuk baget haşlama
4 çatak közlenmiş kırmızı biber
2 dilim tbe

Bu saatten sonra akşam yemeği yemedim amaa bu saate kadar yediğim içtiğim ; 1 dilim sütlü pasta, 2 kare ıspanaklı börek, 2 şekersiz türk kahvesi, 3 litre su

SPOR jillian michaels Level 1 + 5 bin adım
Yawrukush

ama baya iyi bi çıtırmışım ha
:))))
azar azar alıcam zaten dayak yimeye niyetimyok akşamada salatayla geçiştiririm geçen günlerin fazlalığını atarım inşallah : ))

sınavdan hemen sonra saat 1 de mevlüt aç gitmem gerekicekama kendime hakim olucam muhtemelen ordaki en tontiş ben olurum utanırım yemeye diye düşünüyorum
canim yanina salatalik , havuc, erik , cagla varsa evde almani tavsiye ederim.
sinav sonrasi misafirlige gidene kadar atistirirsin onlari.
ya da evde ceviz, findik varsa koy bir kaba onlari atistir.
illaki bir seyler yemen lazim misafirlige gitmeden, gercekci olalim sinav sonrasi ac olacaksin, bu sekilde kendine hakim olman cok zor.
lutfen yanina bir seyler al, hic olmadi bir sade kahve al ic...

Aleyküm selam canım..
Her durumda zor sizin için ama hayırlısı olsun.. Kurtulmanız şart oldu şu evden..
Hayırlısıyla güzel bir yere taşınırsınız inşaAllah..
insallah canim cok sagol..

Çok sağol canım, dikkatsizlik işte..
Düşündüğüne şüphem yok zaten canım, ne bileyim konuşuruz diye ümitlenmiştim sanırım :) kısmet değilmiş fırsat olunca konuşuruz inşaAllah..
bosa uzuyorsun kendini, askeri iyi olsun, ilk firsatta arar seni nasilsa guzelim.
bugun olmamis, yarin gelir insallah telefon:)

cok guzel menu ve spor, tebrikler canim.
nasilsin, her sey yolunda mi??

cok iyi bir taktik:)

nasilsin Deryam, tamamen iyilestin mi sen kuzum?

evet canim karnim burnumda yine tasinacagim, dusundukce sIkIntidan patlayacak gibi oluyorum
insallah kolayca atlatiriz..

Ohyyy kuzum Allah kolaylık versin

Yhaaa çok tatlılar bu smiley leri tlf A da indirbiliyor muyuz acaba

Canım ara ara buraya uğra o zaman
cok sagol canim..

ah guzelim ahhh cok fazla olmus bunca kacamak..
defterime not aldim bu hafta 1 kucuk kacamak dahi yapsan bir daha cok buyuk ceza gelecek haberin olsun...

malesef canim burasiyla ulkemiz her konuda cok farkli.
burada yasalara herkes harfiyen uyuyor.
bu ev bizi o kadar bunaltti ki ne hamileligin tadini cikarabiliyorum, ne esim bir gun daha huzurlu degil.
gerginlik ve stresten baska yasadigimiz bir sey yok tasindigimizdan beri..
hakkimizda hayirlisi olsun...

Sabah
Menemen
Az pwynir
Tahin pekmez
Oglen mercimek corbasi
Aksam yarim kase makarna
Hic istahim yoktu moraller sifir
Su yarim litre cunku sular kesikti gece 12 de gelecek . wcye cikmadim pek
Spor jillian 1 level
hayirdir canim moralin neden bozuk??

Sağol canım, ufacık birşey ama elimin içinde baş parmağıma yakın diye parmağımı rahat oynatamıyorum, hatta ateşi falan da var elimin içi yanıyor :))
insanın neresi acırsa canı ordadır derler... senin göz bebeğin şuanda orası Allah sağlıkla sınamasın valla. Dikkat et canım mikrop falan kapmasın. çok derinse çok suyla temas ettirmemeye gayret et. abdest için teyemmüm mü yapsan acaba ?

Evet canım hayırlısı, Allah kararlarınızda utandırmasın. üzme tatlı canını bebişini. öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…