- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
tabiki küçülücek hatta kiminki daha küçük diye atışcazKızlar neyse ben öğleden sonra bişey yemedim akşam yemeği pas geçti eğer acıkırsam biraz yoğurt yerim kanımca ama hiç acıkacağımı sanmıyorum.
Diyete başladığımdan beri ilk defa böyle oldum hep akşam listeye ne yazarım diye düşünüp Yemem ama bu kez ölçüler bu düşüncenin önüne geçti ve üzüntüden saldım biraz artık bunu bir motivasyon olarak kullanmaya karar verdim o toto küçülecekbüyük olmasa küçültmeye çalışmazdık zaten.. Body project beni yavaşlattı belkide yeni bölüme geçmeliydim neyse jilliana geçtik olsun..
Küçülecek değil miara ara geliyorlar bana böyle bir sürü dert arasında.. Neyseki sizler varsınız yoksa hayatta buralara gelemezdim..
Olur demi
Can'ım yaaa hamile halinle başına açılan işlere bakbir daha mı taşınacaksınız şimdi..
1 saattir kızımla oynuyoruz kendi kendini gıdıklıyor onun üzerine çok güzel denk geldi
Nasıl yani tabak geliyor alıyorsun ama yemiyorsun sonra geri verirlerse aman yiyemedim mi diyorsun? E herkes yerken sana da ye demiyorlar mı? Uygulayacağım ondan soruyorum..
hiç bilmiyorum ki olsa iyi olurdu : DOhyyy kuzum Allah kolaylık versin
Yhaaa çok tatlılar bu smiley leri tlf A da indirbiliyor muyuz acaba
Canım ara ara buraya uğra o zaman
Acaba midem mi kötü desem : ))) salatada yapıcam demişti ama bakalım artık :)İş sende bitiyor aslında, kırmadan reddetmeyi bilirsen sorun yok :) Yiyebileceğin şeyler de vardır belki :)
Gunaydin canlarim, mutlu ,saglikli haftasonlari.
Kızlar Günaydın
bugün mesaim vardı sabah erkenden geldim
yarım saate cıkıcam eşimle gezicizzzz tüm gün yürürüm tabikisi
bol sıvı tüketmeli sağlıklı günler olsun emii
canım nasıl geçti gezmeleriniz, iyi yaptınız gezin bol bol ohh miss
Öpüldünüzzzz
düzeldi çok şükür dün gece hallettik = )
yerimmm senin çocuğunu çok ballı ya koy koynuna yat uyu ohh misssEki Görüntüle 1828516
Ohh cocugumu da uyuttum:))
Jillianimi yaptim ben pert yatakta :)
Canlar elime bıçak sapladım, büyük birşey değil ama 2 saattir kanı durduramadım duruyor da azar azar geliyor yine :/
çabuk nasıl durdurabilirimm sinirlerim bozulduu, durması lazım abdest alcamm :/
canım yoruldun mu miss gibi olmuştur ev ellerine sağlık, keyifli haftasonlarıııBir az temizlik yapiyim barii
Kızlar grubun en koca totolusu olmak benim motivasyonumu düşürdü galiba hiç aklımdan çıkmıyor.. Daha düne kadar kremdimi zayıf hissediyordumöğleden sonra da bir sürü şey yedim ne yaparsam yapiyim koca totoluyum zaten
canım yazını okudumda yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal... Tabiki eşin en iyisini bilir. bir kaldırım taşının o fiyatta olmasına inanamıyorum bizim ülkemizde her seçim öncesi ihaleler bilmem neler ayağına devamlı kaldırımları söküp yeniden yapıyorlar anlamadım. bırak kaldırıma birinin ayağının takılmasına özrü olan vatandaşlarımız için bile yol yok. çok enteresan geldi... çekirdek bir ailesiniz apartmanda daha da rahat yaşayabilirsiniz. Allah en hayırlısı ne ise onu yaşatsın. Hamilesin sakın dert edinme. Sağlığınız yerinde olsun yeterk...Selamlar kizlar nasilsiniz, nasil geciyor haftasonunuz?
Bir suru yapmam gereken is var ama yapcak dermanim yok...
Esimin gomlekleri pantalonlari vs yikandi hepsi utulenecek
Sonra buzluga esime yemek hazirladim bugunde biraz hazirlayip buzluga atmam gerek..
Sonra oglani yikayacagim, kendim dus alacagim.
Yemek fasli, temizlik derken bittigimin resmidir
Bu arada kizlar bir haberim var size..
Evimizin basimiza actigi dertleri size yazmistim ara ara..
Borular patladi, kanalizasyonlar degisecek, 2 tane daha agac var onlar kesilecek, cati yenilenecek bla bla bla..
Daha bunlari hazmedememisken dun, ev sigorta sirketinden haber geldiki, bizim on bahcedeki 4 kaldirimimiz kirik ve tehlikeli durumdaymis,
Birisinin ayagi vs takilip dusse bize dava acabilirmis.
Onlari yaz bitmeden yaptirmaniz lazim dediler.
1 kaldirim 4000-5000$ tutuyormus.
Artik esim cigirindan cikti ve dun evi satma kakari aldi.
Eger satmazda tum bu tamiratlari yaptirirsak 50000$ a yakin bir para tutacak
Fakat evi aldigimiz fiyata satabilirsek 24000$ kadar zararimiz olacak.
Esim biz Turkiye'deyken satisa cikarmayi dusunuyor evi.
Ve bir daha ev alma isine kalkismam diyor.
Apartmana cikacagiz buyuk ihtimal, o kadar bunaldik ki bu evin sorunlarindan,uzuldum bile diyemem canlar..
Her seyin hayirlisi olsun, alintilarimi yazip ev islerine dalacagim , optum hepinizi:)
Kızlarcım selam hepinize. Hemen bugünümü raporlayayım.
Sabah:
2 yumurta, domates, zeytin,peynir,çay
Öğle:
1 kase yoğurt, 1 minik tabak erik
Ara öğün:
Türk kahvesi, 3 hurma
Akşam:
1 kase çorba, 1 tabak kabak yemeği, yoğurtlu köz patlıcan salata niyetine :)
1 saat fitness blendr, 1 lt su.
Birazdanda yeşil çayımı içip uyursam oh mis.
Menüm
Kahvaltı melemen marol çok az peynir
Çay
Geç yaptım kahvaltıyı
Ara bir dilim karpuz
Kahve
Akşam
Üç kaşık zeytinyağlı fasulye
Bir küçük kase borani
Bir kupa yeşil çay
Şimdi de jilli ye geçiyorum görüşürüz
İçler acısı menüm
Sabah
Yarım simit
Sucuklu kaşarlı melemen (yoksa menemen mi ?)
Tereyağı
Azcık bal
Öğlen
2 yk makarna
Garnitürlü enginar
Et
Az Zylı fasülye
Göbek
Arakşam4 gibi
Browni
Karamel macchiato
Bir miktar kızarmış patates ve bilimum soslar
Daha ne yiyeyim
Spor ripped in 30
1 yeşil
Daha içerim..
Gününegzersiİni de yaparım..
kendimi tutucam inşallahhhh sağol canımm
hatta şimdiden söyleyeyim arkadaşıma eski çıtır halimi istiyorum ben o beni hiç öyle görmedi mesela
İçler acısı menüm
Sabah
Yarım simit
Tereyağı
Azcık bal
Öğlen
2 yk makarna
Garnitürlü enginar
Et
Az Zylı fasülye
Göbek
Arakşam4 gibi
Browni
Karamel macchiato
Daha ne yiyeyim
Spor ripped in 30
1 yeşil
Daha içerim..
Acaba midem mi kötü desem : ))) salatada yapıcam demişti ama bakalım artık :)
Merhaba kaptan, sanada mutlu sağlıklı güzel bir haftasonu dilerim...
canımm çok çok sevindim çok şükür. bundan sonra dikkat edin lütfen üzmeyin birbirinizi
yerimmm senin çocuğunu çok ballı ya koy koynuna yat uyu ohh misss
bugün bende yoruldum canım hamlamışım sabah ağrı ile uyandım ama güzeldi 2. günümüz daim olsun
yaa Fatimem çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun dikkat et lütfen ağrı var mı canım ?
canım yoruldun mu miss gibi olmuştur ev ellerine sağlık, keyifli haftasonlarııı
canım benim bu aralardaki motivasyon düşüklüğü bile doğal normal inişlerimiz çıkışlarımız mutlaka olacak bilgisayar yapımı değiliz sonuçta. İrade çok zor bi şey benimde çok oluyor ama bu sefer pes etmicez tamam bugün yedin ama hemen sabah toparla lütfen bol su yeşilçay maydanoz spor bak gör hemen inecek karnın lütfen pes etme lütfeeennnn
canım yazını okudumda yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal... Tabiki eşin en iyisini bilir. bir kaldırım taşının o fiyatta olmasına inanamıyorum bizim ülkemizde her seçim öncesi ihaleler bilmem neler ayağına devamlı kaldırımları söküp yeniden yapıyorlar anlamadım. bırak kaldırıma birinin ayağının takılmasına özrü olan vatandaşlarımız için bile yol yok. çok enteresan geldi... çekirdek bir ailesiniz apartmanda daha da rahat yaşayabilirsiniz. Allah en hayırlısı ne ise onu yaşatsın. Hamilesin sakın dert edinme. Sağlığınız yerinde olsun yeterk...
afiyet olsun güzel menü canım eksiler getirsin sana
afiyet olsun canım iyi sporlar
afiyet olsun canım, doğrusu menemen canım :)
Sabah
Menemen
Az pwynir
Tahin pekmez
Oglen mercimek corbasi
Aksam yarim kase makarna
Hic istahim yoktu moraller sifir
Su yarim litre cunku sular kesikti gece 12 de gelecek . wcye cikmadim pek
Spor jillian 1 level
Kizlar lutfen bugunden itibaren artik kacamak yapmayalim
ama baya iyi bi çıtırmışım haŞimdiden haber veriyor ben çıtır olcamm çıtırrr o yüzden sizde yemeyeceğim diye
Harpym napmışsınnn, cezalardan ceza beğen şimdi
Yalansız dolansız atlat canımm :)) hem bu kadar sıkma canınıı, arkadaşın değil mi sonuçta anlatırsın yiyemem diye, inşaAllah anlayışlı arkadaştır, 1 kereden birşey olmaz demezOlmadı azıcık yersin işte abaratmadan ama
canim yanina salatalik , havuc, erik , cagla varsa evde almani tavsiye ederim.sınavdan hemen sonra saat 1 de mevlüt aç gitmem gerekicekama kendime hakim olucam muhtemelen ordaki en tontiş ben olurum utanırım yemeye diye düşünüyorum
insallah canim cok sagol..Aleyküm selam canım..
Her durumda zor sizin için ama hayırlısı olsun.. Kurtulmanız şart oldu şu evden..
Hayırlısıyla güzel bir yere taşınırsınız inşaAllah..
bosa uzuyorsun kendini, askeri iyi olsun, ilk firsatta arar seni nasilsa guzelim.Çok sağol canım, dikkatsizlik işte..
Düşündüğüne şüphem yok zaten canım, ne bileyim konuşuruz diye ümitlenmiştim sanırım :) kısmet değilmiş fırsat olunca konuşuruz inşaAllah..
cok guzel menu ve spor, tebrikler canim.Kızlarcım selam hepinize. Hemen bugünümü raporlayayım.
Sabah:
2 yumurta, domates, zeytin,peynir,çay
Öğle:
1 kase yoğurt, 1 minik tabak erik
Ara öğün:
Türk kahvesi, 3 hurma
Akşam:
1 kase çorba, 1 tabak kabak yemeği, yoğurtlu köz patlıcan salata niyetine :)
1 saat fitness blendr, 1 lt su.
Birazdanda yeşil çayımı içip uyursam oh mis.
cok iyi bir taktik:)Ben ısrarlara karşı şöyle bir yöntem geliştirdim caanım, milletle diyet muhabbeti yapmak istemediğim için tabak veriyolarsa tabak sofraysa sofra oturup yemiyorum. Geri çeviyorum. Verirkende "ay yiyemedim yaa ama dokunmadım bak" şeklinde geri veriyorum. Böylece diyettemisin muhabbetlerinden korunurken ısrarlara da maruz kalmıyorum. Nasıl taktik?
nasilsin Deryam, tamamen iyilestin mi sen kuzum?Menüm
Kahvaltı melemen marol çok az peynir
Çay
Geç yaptım kahvaltıyı
Ara bir dilim karpuz
Kahve
Akşam
Üç kaşık zeytinyağlı fasulye
Bir küçük kase borani
Bir kupa yeşil çay
Şimdi de jilli ye geçiyorum görüşürüz
evet canim karnim burnumda yine tasinacagim, dusundukce sIkIntidan patlayacak gibi oluyorumKızlar neyse ben öğleden sonra bişey yemedim akşam yemeği pas geçti eğer acıkırsam biraz yoğurt yerim kanımca ama hiç acıkacağımı sanmıyorum.
Diyete başladığımdan beri ilk defa böyle oldum hep akşam listeye ne yazarım diye düşünüp Yemem ama bu kez ölçüler bu düşüncenin önüne geçti ve üzüntüden saldım biraz artık bunu bir motivasyon olarak kullanmaya karar verdim o toto küçülecekbüyük olmasa küçültmeye çalışmazdık zaten.. Body project beni yavaşlattı belkide yeni bölüme geçmeliydim neyse jilliana geçtik olsun..
Küçülecek değil miara ara geliyorlar bana böyle bir sürü dert arasında.. Neyseki sizler varsınız yoksa hayatta buralara gelemezdim..
Olur demi
Can'ım yaaa hamile halinle başına açılan işlere bakbir daha mı taşınacaksınız şimdi..
1 saattir kızımla oynuyoruz kendi kendini gıdıklıyor onun üzerine çok güzel denk geldi
Nasıl yani tabak geliyor alıyorsun ama yemiyorsun sonra geri verirlerse aman yiyemedim mi diyorsun? E herkes yerken sana da ye demiyorlar mı? Uygulayacağım ondan soruyorum..
cok sagol canim..Ohyyy kuzum Allah kolaylık versin
Yhaaa çok tatlılar bu smiley leri tlf A da indirbiliyor muyuz acaba
Canım ara ara buraya uğra o zaman
ah guzelim ahhh cok fazla olmus bunca kacamak..İçler acısı menüm
Sabah
Yarım simit
Tereyağı
Azcık bal
Öğlen
2 yk makarna
Garnitürlü enginar
Et
Az Zylı fasülye
Göbek
Arakşam4 gibi
Browni
Karamel macchiato
Daha ne yiyeyim
Spor ripped in 30
1 yeşil
Daha içerim..
malesef canim burasiyla ulkemiz her konuda cok farkli.Merhaba kaptan, sanada mutlu sağlıklı güzel bir haftasonu dilerim...
canımm çok çok sevindim çok şükür. bundan sonra dikkat edin lütfen üzmeyin birbirinizi
yerimmm senin çocuğunu çok ballı ya koy koynuna yat uyu ohh misss
bugün bende yoruldum canım hamlamışım sabah ağrı ile uyandım ama güzeldi 2. günümüz daim olsun
yaa Fatimem çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun dikkat et lütfen ağrı var mı canım ?
canım yoruldun mu miss gibi olmuştur ev ellerine sağlık, keyifli haftasonlarııı
canım benim bu aralardaki motivasyon düşüklüğü bile doğal normal inişlerimiz çıkışlarımız mutlaka olacak bilgisayar yapımı değiliz sonuçta. İrade çok zor bi şey benimde çok oluyor ama bu sefer pes etmicez tamam bugün yedin ama hemen sabah toparla lütfen bol su yeşilçay maydanoz spor bak gör hemen inecek karnın lütfen pes etme lütfeeennnn
canım yazını okudumda yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal... Tabiki eşin en iyisini bilir. bir kaldırım taşının o fiyatta olmasına inanamıyorum bizim ülkemizde her seçim öncesi ihaleler bilmem neler ayağına devamlı kaldırımları söküp yeniden yapıyorlar anlamadım. bırak kaldırıma birinin ayağının takılmasına özrü olan vatandaşlarımız için bile yol yok. çok enteresan geldi... çekirdek bir ailesiniz apartmanda daha da rahat yaşayabilirsiniz. Allah en hayırlısı ne ise onu yaşatsın. Hamilesin sakın dert edinme. Sağlığınız yerinde olsun yeterk...
afiyet olsun güzel menü canım eksiler getirsin sana
afiyet olsun canım iyi sporlar
afiyet olsun canım, doğrusu menemen canım :)
hayirdir canim moralin neden bozuk??Sabah
Menemen
Az pwynir
Tahin pekmez
Oglen mercimek corbasi
Aksam yarim kase makarna
Hic istahim yoktu moraller sifir
Su yarim litre cunku sular kesikti gece 12 de gelecek . wcye cikmadim pek
Spor jillian 1 level
Cidden canım çekmedi aaa şaşırdım : DEki Görüntüle 1828707 Eki Görüntüle 1828708 Bu size bir kötülük değil
Ben sadcee en minik kareyi yedim ve tamam diyebildim. Eskiden olsaaaa ohooooooo
insanın neresi acırsa canı ordadır derler... senin göz bebeğin şuanda orası Allah sağlıkla sınamasın valla. Dikkat et canım mikrop falan kapmasın. çok derinse çok suyla temas ettirmemeye gayret et. abdest için teyemmüm mü yapsan acaba ?Sağol canım, ufacık birşey ama elimin içinde baş parmağıma yakın diye parmağımı rahat oynatamıyorum, hatta ateşi falan da var elimin içi yanıyor :))
canim yanina salatalik , havuc, erik , cagla varsa evde almani tavsiye ederim.
sinav sonrasi misafirlige gidene kadar atistirirsin onlari.
ya da evde ceviz, findik varsa koy bir kaba onlari atistir.
illaki bir seyler yemen lazim misafirlige gitmeden, gercekci olalim sinav sonrasi ac olacaksin, bu sekilde kendine hakim olman cok zor.
lutfen yanina bir seyler al, hic olmadi bir sade kahve al ic...
insallah canim cok sagol..
bosa uzuyorsun kendini, askeri iyi olsun, ilk firsatta arar seni nasilsa guzelim.
bugun olmamis, yarin gelir insallah telefon:)
cok guzel menu ve spor, tebrikler canim.
nasilsin, her sey yolunda mi??
cok iyi bir taktik:)
nasilsin Deryam, tamamen iyilestin mi sen kuzum?
evet canim karnim burnumda yine tasinacagim, dusundukce sIkIntidan patlayacak gibi oluyorum
insallah kolayca atlatiriz..
cok sagol canim..
ah guzelim ahhh cok fazla olmus bunca kacamak..
defterime not aldim bu hafta 1 kucuk kacamak dahi yapsan bir daha cok buyuk ceza gelecek haberin olsun...
malesef canim burasiyla ulkemiz her konuda cok farkli.
burada yasalara herkes harfiyen uyuyor.
bu ev bizi o kadar bunaltti ki ne hamileligin tadini cikarabiliyorum, ne esim bir gun daha huzurlu degil.
gerginlik ve stresten baska yasadigimiz bir sey yok tasindigimizdan beri..
hakkimizda hayirlisi olsun...
hayirdir canim moralin neden bozuk??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?